- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #273.981
him anladım cnim,zaten geçen yaz kalori sayımı ypmistim. yani günlük kalori miktarını belirlicem değilmi?şöyle 1 haşlama yumurta 70 klori günlük 1400 alcaksın mesela 1400den yumurtanın kalorisini düşeceksin 1400 - 70 kalan kalorin 1330 sıfırlayana kadar tüketeceksin ankatabildim mi ?
Kızım olsa hergün böyle giydirir süslerdim 1000 tane toka alırdım 1000 tane tütü ve saç bandı alırdım bi de prenses tacı alırdım bide onu bide bunu ay ne güzel olurdu şu kiloları veriyim de bi daha doğuruyum bari. Hemkaptinn e de naz yapmayı öğretmiş olurum
1.gün 1634him anladım cnim,zaten geçen yaz kalori sayımı ypmistim. yani günlük kalori miktarını belirlicem değilmi?
birinci sayfda kurallarımız yazıyor uyabilirim dersen kendini tanıtmak ile başlayabilirsinyeni takım acılıcak sanırım nasıl olucak arkadaşlar bende uzun zmandır takip ediyorum gerçi ben diyetisyene başladım
genede aranıza alıyormusunuz öğrenmk istiyorum kendime arkadaş arıyorum aslında zayıflrken motive olabileceğim
bilgilendrisniz sevinriim
Gonderde bunun kargo parasi cok tutarbüyük tv kartonunu kestim, hayal tül aldım bi kaç toparaba süsleyen çiçekçilerden, onu 2 parmak kalınkığında eşime kestirdim,1 şeklini kartonla olusturduktan sonra üzerini pembe kağıtla kapladık, bende büzüştürüp silikon tabancasıyla yapıştırdım bu kadarcık annem düşünsün
bence hiç öle düşünme emin ol istekli olmasa bu kadar güzel bi masa hazırlayamazdınız, benimde yengem çok yardımcı olmuştur Allah razı olsun
bende bu kadar büyük hayal etmemiştimsaol canım
ponçiğe anlattım bu iletide yapılışını ve şimdi nerde olduğunu senin kıza gönderiyim mi ahahaah
basla basla 2 uzun surernormal olan o bakma sen bizimki abartı bence ben 3-4 ay öncesinden hazırlıklara başlamıştım yaa şimdi 2. yaş için 4 ay var başlasammı diyorum
ooo sende caga ayak uyduranlardansindogum gününü bilmiyorm ben mevlüt için simdiden başladm bişeler almaya
ay hadi insssbu kadar büyüğünü ne yapmaz ee 1i nerde saklıyorsun
burda mutlu olmana çok sevindim canım
aaa çok üzüldüm sen ya fettah ya veddud çek bol bol işyerinde olaylar tartışmalar durulsun diye niyet et . çok kötü yaa
yok evde sen yapcaksın nestleninde var my life diye bir markada var migrosta onu tavsiye ederim çok lezzetli
geleceğini gördüm senin sen bilmiyorsun
uçuk yemekler yemiyoruz ki çeker mi dersin neyse çekmeyin vazgeçtim
bende bile doğmamış bebeğime yapma hevesi varken senden niye yok niye niyee
supersin ya masallah bende bebegime mumkun oldugunca gec paketli gidalarla vs tanistiracagim hep kendim saglikla yapip buyutecegim insmunter canım benim sen beni diyetten önce görecektin gece çocuklar uyurken kurabiye ve kekleri yapıp bi de yatmadan yarısını yiyordum. Yemek işinden hızlı kurtulmak için mutfağa girmeden önce planlama yapıyorum ayrıca hamur işleri için 2 ankastre fırınım var yemekler içinde balkonda tuttuğum bir mini fırınım var.
Mesela bugün fırın poşetinde patlıcan yemeğim var o pişiyor. Diğer fırında yine poşette tavuk var. Diğer fırında da ıspanaklı pastırmalı mücver patlıcan ve mücverin 10-15 dk sı kaldı tavuk yarım saatten fazla sürer çünkü mutfaktan çıkalı yarım saat ancak oldu
Ocakta sebzeli mercimekli karabuğday çorbası var çocuklara az da pirinç pilavı yapıcam ama 18:30 da pişircem dünden kalan kekleri de var.
Niye bu kadar çok yapıyorum çünkü okula giderken harçlık vermiyorum kantine gitmesin zaten öğle yemeği yiyor okulda. Eve de abur cubur ambalajlı ürün almıyorum. Onlar çocuk şekeri tatlıyı yemeye hakları var zaten ondan gelen enerjiye de ihtiyaçları var
menun az geldi bna canim aksama yogurt ekleyebilirdin bol yesillikli salata bunlarin kalorisi dusuk kilo yapmaz basinin agrisi az yediginden olabilirKızlar bugünkü menüm)))
Sabah 8.limonlu su
Saat 10)kibrit k.peynir,4zeytin,domat salatalık haşlanmış bir adet yumurta bir dilim kepek ek.
Ara öğün))3findik 4badem
Saat 13.00)dediğim gibi 3lokmalik çiğ köfte
Saat 14.00)çay ve 2tanr hurma
Saat 16.00))yrm dilim ekmeğin arasına domat, küçük parca peynir yedim.
Saat 18.00)limonlu lahana çorbası,kase biraz büyüktü. Bi kaç catal menemen
2litre suyu tamsmlicam gunu çay ile bitiricem .
NOT)GÜN ICINDE HALSIZLIK VE BAS AĞRISI VARDI
cnim benim ramazana kadar en az 7kg gitmesi lazım.menun az geldi bna canim aksama yogurt ekleyebilirdin bol yesillikli salata bunlarin kalorisi dusuk kilo yapmaz basinin agrisi az yediginden olabilir
canim saglikla gitsin. Kendine az kalorili menuler yap. vucudun gucsuz dusmesin sonra cok uzulursun.cnim benim ramazana kadar en az 7kg gitmesi lazım.
canimmmmmm nasilsinnn ben cay ictim sen ne yapiyorsunnn gittin mi memleketeKizlar napiyorsunuz
Bende çok yoğunum. çok uykum var iş yerinde uyucam neredeyse. Istende saat 6da çıktım yeni oturum annemdeyim sadece ayakta durdum ortada dolandım.
Olmamış keşke 1 çiğ köfte yeseydin ekmek arası yemeseydin en azından gözünde karnında doyardıKızlar bugünkü menüm)))
Sabah 8.limonlu su
Saat 10)kibrit k.peynir,4zeytin,domat salatalık haşlanmış bir adet yumurta bir dilim kepek ek.
Ara öğün))3findik 4badem
Saat 13.00)dediğim gibi 3lokmalik çiğ köfte
Saat 14.00)çay ve 2tanr hurma
Saat 16.00))yrm dilim ekmeğin arasına domat, küçük parca peynir yedim.
Saat 18.00)limonlu lahana çorbası,kase biraz büyüktü. Bi kaç catal menemen
2litre suyu tamsmlicam gunu çay ile bitiricem .
NOT)GÜN ICINDE HALSIZLIK VE BAS AĞRISI VARDI
Şimdi ciddi düşününce yorgunluk gibi geldi gözümeGonderde bunun kargo parasi cok tutarastari yuzunu gecer
hala inanamiyorum nasil yapmissin
basla basla 2 uzun surer
ooo sende caga ayak uyduranlardansin
ay hadi insss
ins dogdugu zamanlari gorur de yaparsin kuzuuumm
benim icim gecmiss yaaa hic hevesim yok daha cok kargasa geliyor bana
supersin ya masallah bende bebegime mumkun oldugunca gec paketli gidalarla vs tanistiracagim hep kendim saglikla yapip buyutecegim ins
Yicek başka birşey varmıydı evde bu nasıl menü nasıl çok yemişsin öylesabah
ilik limonlu su 2 gun kurusu 1 tl pekmez
1.5 dilim tuzsuz etimek
1 yk kaymak
1 yk recel
10 yaprak marul
2 domates
1 kapya biber
3 dilim peynir
4 zeytin
ara
1 armut
1 elma
1 kase pudink
2 ceviz
1 yk fasulye
1 yk ezogelin corba
aksam
1 kase ezogelin
1.5 porsiyon kurufasulye
1 yk pirinc pilavi
1 kase yogurt
yesilcay ve bitter veya sutlu nescafe ve bitter kararsizim
Kuuuzzzzuuuuu annenler nasıl düğün nasıl geçti ne zaman döneceksinKizlar napiyorsunuz
Yine miiiiiiiiiNaber kizlaray ben cok fena yedim 1 haftadır artik diyete baslamam lazim yaa buralardan uzak kaldikca iyce kilo aliyom tam guzelce zayıflıyom derken yine basa dönüş
Her zamanki gibiYine miiiiiiiii
Sen napiyonYine miiiiiiiii
Duzeldı cok sukur canım.anladım canım oluyor malesef öyle şeyler işyerlerinde şimdi düzeldi mi barı
böyle okudum şuanda mesajını helal olsun valla
bu kadar büyüğünü ne yapmaz ee 1i nerde saklıyorsun
burda mutlu olmana çok sevindim canım
aaa çok üzüldüm sen ya fettah ya veddud çek bol bol işyerinde olaylar tartışmalar durulsun diye niyet et . çok kötü yaa
yok evde sen yapcaksın nestleninde var my life diye bir markada var migrosta onu tavsiye ederim çok lezzetli
geleceğini gördüm senin sen bilmiyorsun
uçuk yemekler yemiyoruz ki çeker mi dersin neyse çekmeyin vazgeçtim
bende bile doğmamış bebeğime yapma hevesi varken senden niye yok niye niyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?