Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

şöyle 1 haşlama yumurta 70 klori günlük 1400 alcaksın mesela 1400den yumurtanın kalorisini düşeceksin 1400 - 70 kalan kalorin 1330 sıfırlayana kadar tüketeceksin ankatabildim mi ?
him anladım cnim,zaten geçen yaz kalori sayımı ypmistim. yani günlük kalori miktarını belirlicem değilmi?

biz erkek anaları naaapsın dogum günü bile planlıyamıyoz
naz mı aslaaa akşam migrenm tuttu cok mu agrıyo diyo ama inliyorum agrıdan o sırada yoo diyorum

him anladım cnim,zaten geçen yaz kalori sayımı ypmistim. yani günlük kalori miktarını belirlicem değilmi?
1.gün 1634
2.gün 1408
3.gün 1961 ( bu kadar almak yerine 1750 almanı öneririm )
4.gün 1634
5.gün 1471
6.gün 1798 ( 1700 alman yeterli olur )
7.gün 1634
8.ci tekrar bir tablo oluşuyor yani amaç sabit bir kalori yerine inişli çıkışlı kalori tüketmek vücüudun tek kaloriye alışmasını engelliyor kilo vermen duraksamıyor kendinden şaşıyor

yeni takım acılıcak sanırım nasıl olucak arkadaşlar bende uzun zmandır takip ediyorum gerçi ben diyetisyene başladım
genede aranıza alıyormusunuz öğrenmk istiyorum kendime arkadaş arıyorum aslında zayıflrken motive olabileceğim
bilgilendrisniz sevinriim

birinci sayfda kurallarımız yazıyor uyabilirim dersen kendini tanıtmak ile başlayabilirsin

Kızlar bugünkü menüm)))
Sabah 8.limonlu su
Saat 10)kibrit k.peynir,4zeytin,domat salatalık haşlanmış bir adet yumurta bir dilim kepek ek.
Ara öğün))3findik 4badem

Saat 13.00)dediğim gibi 3lokmalik çiğ köfte
Saat 14.00)çay ve 2tanr hurma
Saat 16.00))yrm dilim ekmeğin arasına domat, küçük parca peynir yedim.
Saat 18.00)limonlu lahana çorbası,kase biraz büyüktü. Bi kaç catal menemen

2litre suyu tamsmlicam gunu çay ile bitiricem .
NOT)GÜN ICINDE HALSIZLIK VE BAS AĞRISI VARDI

Gonderde bunun kargo parasi cok tutar astari yuzunu gecer
hala inanamiyorum nasil yapmissin
normal olan o bakma sen bizimki abartı bence ben 3-4 ay öncesinden hazırlıklara başlamıştım yaa şimdi 2. yaş için 4 ay var başlasammı diyorum
basla basla 2 uzun surer

dogum gününü bilmiyorm ben mevlüt için simdiden başladm bişeler almaya
ooo sende caga ayak uyduranlardansin
ay hadi insss

ins dogdugu zamanlari gorur de yaparsin kuzuuumm
benim icim gecmiss yaaa hic hevesim yok daha cok kargasa geliyor bana

supersin ya masallah bende bebegime mumkun oldugunca gec paketli gidalarla vs tanistiracagim hep kendim saglikla yapip buyutecegim ins

menun az geldi bna canim aksama yogurt ekleyebilirdin bol yesillikli salata bunlarin kalorisi dusuk kilo yapmaz basinin agrisi az yediginden olabilir

sabah
ilik limonlu su 2 gun kurusu 1 tl pekmez

1.5 dilim tuzsuz etimek
1 yk kaymak
1 yk recel
10 yaprak marul
2 domates
1 kapya biber
3 dilim peynir
4 zeytin

ara
1 armut
1 elma
1 kase pudink
2 ceviz
1 yk fasulye
1 yk ezogelin corba

aksam
1 kase ezogelin
1.5 porsiyon kurufasulye
1 yk pirinc pilavi
1 kase yogurt

yesilcay ve bitter veya sutlu nescafe ve bitter kararsizim

slm kizlar cok yogun bi günden merhaba:) napiosunutz bakalim

SchonerDuft kardesin nasil?
Bende çok yoğunum. çok uykum var iş yerinde uyucam neredeyse. Istende saat 6da çıktım yeni oturum annemdeyim sadece ayakta durdum ortada dolandım.
Kardeşim iyi dikisin olduğu yer biraz morarmış.
Olmamış keşke 1 çiğ köfte yeseydin ekmek arası yemeseydin en azından gözünde karnında doyardı

Şimdi ciddi düşününce yorgunluk gibi geldi gözüme olsunda doğum günü eksik kalsın
Yicek başka birşey varmıydı evde bu nasıl menü nasıl çok yemişsin öyle
Kizlar napiyorsunuz
Kuuuzzzzuuuuu annenler nasıl düğün nasıl geçti ne zaman döneceksin

anladım canım oluyor malesef öyle şeyler işyerlerinde şimdi düzeldi mi barı

böyle okudum şuanda mesajını helal olsun valla
Duzeldı cok sukur canım.

Sorma ya hızmetlı abla gıdeken bedduamı ettı naptı kımse bısey demedı kendı gıttı kımseylede konusmadı o gıttı karıstı ortalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…