Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Her zamanki gibi ay bu sefer olmadi ya toparlayamadim kendimi hergun diyete baslayip oglen bozdum ya biktim valla az yemekten kilodan ama yohhh daha yiyemem cok sistim igrenc hissediyorum yarin hemen kalori sayimina basliyom
En azından koruma da ne kadar yemen gerekli isee o kadar kalori alsan verdin mi tekrar almak moral bozuyor ya
Napim ben de 69.50 wc yok regli olacam birde şiş her tarafım
Duzeldı cok sukur canım.

Sorma ya hızmetlı abla gıdeken bedduamı ettı naptı kımse bısey demedı kendı gıttı kımseylede konusmadı o gıttı karıstı ortalık
Gitti mi o abla gidişi muhteşem oldu desene

Sabah
Yumurtasız menemen 3 yk kadar
1 yunurta az yağda
19 gr süzme peynir
1 dilim ekmek çok tahıllı
2 bardak su
Ara
3.erik
120 ml kadar avakadolu muzlu süt
Öğlen
1 yk tavuklu nohutlu pilav
1.kase y.fasulye
Ara
130 ml kadar a.muzlu süt toplam 250 ml
Türk kahvesi
Akşam
1.kase yoğurt
1 dilim ekmek
1 kase bezelye havuçlu

Ara
1 çiğ fındık
1 çiğ badem

Su 2ltyi geçti

cok mu yiyorum ben yaa guya da az yiyorum kalori sayinca da cok cikiyor bu sabah yagli beyaz peynir yemedim sirf kalorisinden yine olmadi napcam ya doymuyorum icimde fil mi var benimm cok fenalardayim surekli yemek istiyorum

ins olur canim en kosa zamanda sende saglikla bebek sahibi olur nice dogum gunleri partiler meviutler yapatsinn

Naber kizlar ay ben cok fena yedim 1 haftadır artik diyete baslamam lazim yaa buralardan uzak kaldikca iyce kilo aliyomtam guzelce zayıflıyom derken yine basa dönüş
al beni vur sana ne olcek bu halimiz bizimm yeaaa
aksam ekmek olmasa da olurmus ben begendm afiyet olsun cnm

En azından koruma da ne kadar yemen gerekli isee o kadar kalori alsan verdin mi tekrar almak moral bozuyor ya

Cok çıktı bu sefer kilom bugun iyi gibiydim biraz az yemeyi basardım yarina biraz eksim olur yarin full diyet modda olcam
Ay wc duzelmedi mi daha kiz 6 yi gordun gerisi gelsin insallah kuzum regli olup bitince iyce inersin

Bizdeki bu yeme sevdasi oldugu surece cok alir veririz biz onemli olan cok çıkmadan vermek kuzum napak hic mi yemiyek bıkıyom kilo düşünmekten gerçekten 1 hafta kafa dinlemis oldum yedim ictim sonu yok yemelerin valla cok yeyince bi daha yemicem diyo insan ama karni acikana kadar sonra yine gomuluyom yemegebitti ama yeter yetmeli yoksa durum vahim

Şekerim senin zigzag kalori çok güzel sen artık yöntemini bulmuşsun kilonda çok değil zaten
Zigzag kaloriyi ben çok sevdim yaptığım hafta karnım doydu ama bazı günler çok oldu korkusundan proteine geçtim

Menüm
8:15
Sütlü nescafe
10:00
1 yumurta 1 domates 1 biberle menemen
1 dilim kepekli light ekmek
Çay
12:00
1 greyfurt
1 soda
14:30
Brokoli salatası 4-5 dal yoğurt
18:00
Fırın poşetinde baharatlı tavuk 200gr yaklaşık
1 muffin kabında ıspanaklı fırın mücver (unsuz 2 kaşık yulaf kepeğiyle yaptım 10 adet çıktı)
3 kaşık yoğurt
Domates salatalık söğüş
20:30 alışverişteydim 1 Türk kahvesi sade yanına da çantamda gezdirdiğim tarçınlı yulaf kepeği kıtırı 3 tane ( her biri fındık kadar)
23:30 1 çay bardağı süt 1/2 armut ( yemiyeydim iyiydi)
Ve Leslie 15dk (ilk kez zorlanmadan sıkılmadan yaptım)
Sabah 1 saat yürüyüşüm vardı
Oğlanlarla gün içinde 30 dk 1 saat arası top oynuyorum ama çok duraklamalarımız oluyor o sayılır mı SchonerDuft

Aynen yıllardır calıstıgı kurumdan kımsenın yuzune bakmadan gıttı

Su az degılmı ya

güzel canım afiyet olsun
Çok havaya girmişim akşam alışverişe gittim 42 bedenlere hala sığmıyorum ne anladım böyle aç kalıp kilo vermekten hemen spora başlıyorum
spor olmadan incelme zor oluyor canım yaa benimde şu ara bedenim çok arada 38 birazcık dar 40 bol o yüzden bi süre alışveriş yapmamaya karar verdim
afiyet olsun canım

Gunaydınlarr SchonerDuft
Dunku menum
Sabah 1 yumurta
5 zeytın
1 dılım peynır
1 salatalık
Oglen 1 porsıyon arnavut cıgerı
1 kola canım cok ıstedı
Ara 1 turk kahvesı
2 kare bıtter
Aksam 1 kepce sehrıye corbası tavuklu
2 kasık melemen
1 mınık kase yourt.
Ara 1 fıncan ıhlamur
60 dk tempolu yuruyus
Ve bu sabah 69.8gordum

Bende çok yoğunum. çok uykum var iş yerinde uyucam neredeyse. Istende saat 6da çıktım yeni oturum annemdeyim sadece ayakta durdum ortada dolandım.
Kardeşim iyi dikisin olduğu yer biraz morarmış.
anladim canim ya dinlen dicemde calismakdan dinlenemiyoruzki:) iyi olmasina sevindim kardesinin

ay kizlar bende size dünki menümü yazimda beni taslayin
Sabah bir muz ve bir kahve

öglen Salcali makarna allahdan tabakda cok yoktu ama yinede bi porsion sonucda

aksam üstü iki top dondurma

aksam esimle yürüyüse ciktik sonrasindada disarda yemeye karar verince kendimizi arkadasinin dönercisinde bulduk orda Tabak Döner yedim ama malesefki yaninda bol salata ve patateskizartmasi vardi. Kücük boy aldim ama t abi cok yemis oldum

kalorisi düşük şeyler yesen domates salatalık marul gibi olmaz mı bende öyleyim mevsimden sanırım kaynaklı
Cok çıktı bu sefer kilom bugun iyi gibiydim biraz az yemeyi basardım yarina biraz eksim olur yarin full diyet modda olcam
Ay wc duzelmedi mi daha kiz 6 yi gordun gerisi gelsin insallah kuzum regli olup bitince iyce inersin
full diyet yapamıyorsun kabul et kilo koruma yap bence bir süre.
wc değişken ya bir düzeliyor bir düzelmiyor malesef alıştım diyelim bu duruma 69 u 1 haftadır koruyorum iyice yerleşti artık 7lere bay bay
Kızlar haftaya misafirlerim gelecek onlarla birlikte bol bol yiiicem sonrada "yiyorum ama yine de gidiyor kilolarım bünyem öyle benim " dicem.
yatılı değiller demi
Çok havaya girmişim akşam alışverişe gittim 42 bedenlere hala sığmıyorum ne anladım böyle aç kalıp kilo vermekten hemen spora başlıyorum
o hayal kırıklığını bende yaşadım çok yeni kıyafetlere acele etme 69 a vardın mı almaya başla sıkılaşmışta olursun
afiyet olsun 95 dk not aldım
SchonerDuft
munter
Kizlar iyiyim cok sağol un düğün iyiydi çok sukur bir 3 hafta daha kalirim inşallah sonra donerim
kaptinn erkekmiymis minik :)
tadını çıkar kuzum iyi tatiller
Aynen yıllardır calıstıgı kurumdan kımsenın yuzune bakmadan gıttı
çok ayıp ya nasıl bir kişilikmiş öyle
Su az degılmı ya
2 lt yi geçti canım. sayamadım ama artık 3 lt içmiyorum çok geliyo
protein yapıyorsun sanıyordum o kola ne öyle şekersiz olaydı baari ...
69ları görmüşsün vayyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…