Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

anladim canim ya dinlen dicemde calismakdan dinlenemiyoruzki:) iyi olmasina sevindim kardesinin
evet ya haftasonu eve kapanacam uyucam kalmıcam yerimden
kızartma olmasaydı iyiydi aslında sonuçta korumadasın

evet ya haftasonu eve kapanacam uyucam kalmıcam yerimden

kızartma olmasaydı iyiydi aslında sonuçta korumadasın
ayy benim öyle bi lüksümde yok hafta sonu full gececek yine Cuma kuzenimin dogumgünündeyiz cumartesi dügün anca pazar belki:)

evet ya yemeyeydim iyidi de yedim iste:)

dünkü menüm:
aç karnına elma sirkeli su

sabah:
dereotu
1 yumurta
peynir
domates,salatalık

ara:
zencefilli limonlu yeşil çay

öğlen:
ton balıklı salata

ara:
ananas
dokuzlu çay

akşam:
kabak yemeği
yogurt

ara:
activia yoğur içerisine
1 ç.k keten tohumu
1 ç.k nane
1 ç.k çörek otu
1 ç.k pul birer
salatalık katarak yedim tadı çok güzel oldu

2.5 lt su
100 dk tempolu yürüyüş SchonerDuft

ayy benim öyle bi lüksümde yok hafta sonu full gececek yine Cuma kuzenimin dogumgünündeyiz cumartesi dügün anca pazar belki:)

evet ya yemeyeydim iyidi de yedim iste:)
eçen 2 hfta bende öyleydim aile toplantısı mevlüt yayla derken uykumu alamadım . geçen hafta kınası oln kuzenin düğünü demi

tabisiii hocalarım bile hazır

Çok havaya girmişim akşam alışverişe gittim 42 bedenlere hala sığmıyorum ne anladım böyle aç kalıp kilo vermekten hemen spora başlıyorum
sporla sıkılaştın 40 benden e bile girersin

SchonerDuft
@munter
Kizlar iyiyim cok sağol un düğün iyiydi çok sukur bir 3 hafta daha kalirim inşallah sonra donerim
kaptinn erkekmiymis minik :)
oohh memeleketlerden yazıyo kız bizze
erkekmiş evet şaşırdık mı? yooo

afiyet olsun canım 100 dk ekledim

17/04/2018

drdotty = > 130+95
segus = > 60+60
tgb1907 = > 110+100
SchonerDuft = >0+20
Buki_89 = >

ankaradan derya 38 yaşındayım 1 kızım var 64 kiloydum bekaerken evlenince 75 oldum hamile kaldım 110 kilo ile doğuma girdim ben ms hastasıyım hamileliktede kortizon kullandım dogumdan hemen sonra 90 kiloya düştüm kızım 7 aylık olunca diytisyene başladım 75 kiloya ulaştık tam yolu yarıladık derkn eşim klap krizi geçirdi zor bir sürç başladı açık baypas olduk tabi bizim diyet yalan oldu psikolojij kendimi yemek yemeye verdim ve kaçınılmaz sonuç 86 kiloya ulastım şükür eşim şimdi cok iyi ben yeniden kendine gel derya dedim ve dr yolunu tutum 3 hafta oldu 86 ile baişladık şuan 82 kiloyum gelelim menume

kahvaltı 8,30
1 haşlanmış yumurta 5 seytin 2 id çavdar ekmegi 2 ceviz yeşillik

öğlen 13,00
60 gram tavuk ızgara haşlama farketmez yanında bol salata 1 id ekmek

ara 16,00
1 meyve bir ayran yada süt yada yoğurt

akşam 20.00

8 yk madımak yemeği 1 su bardağı sarımsaklı yoğurt

3 lt su 2 bardak bitki çayı

hepimize bol kilo verme dileği ile

Derya çok geçmiş olsun önce eşine sonra sana ms zor bir hastalık tedavisi gündeme gelmişti bir ara kesin çözümü çıkmıştır umarım.seni aday listesine 82 kilo olarak kayıt ediyorum hedef kilon ? yarın cuma ayrıca 14ten önce kilo bildirimi yapman gerekli . madımak yemeği ne oluyor ?

eçen 2 hfta bende öyleydim aile toplantısı mevlüt yayla derken uykumu alamadım . geçen hafta kınası oln kuzenin düğünü demi
evet ja öyle cok zor oluyo bide haftayada cok yogrun baslayinca iyice alt üst oluo bünye:)

aynen canim onun dügünü bizim butarafa gelin geliyo. yani uzaklara gelin olcak 350km falan ailesinin kaldigi yer. Iyiki dügün Burda olcak yoksa okadar yolu nasil giderdik bilmiom. Kinasina git gel acayip yoruldum

ıspanak gibi sebze ama minik minik ot işte ama temizlemesi cok gcıcık netten bakarsan bulursun canım biz cok severiz :) tamam yarın yazarım bugün dr günüm tartılıcaz bakalım ms için şuan cok anlatılıyor tv lede ama daha keisnleşen bir şey yok canım belki birgün çıkar
tamamen bağışıklık sistemi ile alakalı ve prof lar hepsi farklı ir şey söylüuor ben kendi adıma bu işin en iyilerine gittim
özeliydi devletiydi hacettepe rana karabudak ms ana bölüm başkanı dr oo ama netlik yok kuzum her şeye rağmen pozitif olmak lazım

ooo çok iyi hele sevdiğin kuzen ise daha süper valla
bizim komşu da çıktı ms o sıcakta fenalaşıyordu . kardeşimin drsi de ms e bakıyor bir ara muayneye denk gelmiştim ataklarda bir yere otur falan demişti yeni yeni çıkıyordu bu hastalık . kuzenimde de var hatta pozitif olmak çok önemli bilinçlisinde belli allah yardımcın olsun canım
ay dogruya nezamandir liste var canim ben sana hemen yazarim kac dakika spor yaptim diye
salı ve çarşambayı söylemen yeterli salı günü başladı liste

proteın yapıyodum menu kendılıgınden degısıverdı kolada sekerlıydı bıldıgımız kola 6yı gormek buyuk bı sevınctı

tşk canım allah hepimizin yardımcısı olsun tek bunaltan sıcaklar birde çalışıyorum bazen çok yoruluyorum gözüm hemen bulanık görmeye başlıyor dinlenince geçiyor ama o bana kanka oldu ms arada misafir gibi geliyor gidyor şükür kalıcı sekelim yok gayet normalim ha napmıyorum koşmuyorum fitnis yasak kırmıı et kuzu eti hariç yasak inek sütü yok ama laktozsuz içebiliyorum ms tede zaten ömrü billah diyet var birde donduma keçi sütlü olacak tabi bitkisel omega 3 6 9 alıyorum osteocare alıyorum omuilik teki plaklar ve uyuşmalar için bizde ne kkadar kilo o kadar agrı uyuşma oluyor bende uyuşma çok fazla oluyor ama beynimi yönetmeyi öğrendim sanırım:) inatçı bir kişilğim var

proteın yapıyodum menu kendılıgınden degısıverdı kolada sekerlıydı bıldıgımız kola 6yı gormek buyuk bı sevınctı
hmm sana şimdi 3 gün şeker orucu yap dicem de yapabilirmisin meyvede yok ama o içtiğin vücuttan arınsın istiyorum ?
evet güçlü bir kişiliğin var hissediliyor. o zaman hızla kilo vermen sana çok iyi gelecek hayat kaliteni arttıracak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…