Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SchonerDuft canım madımak bizim yörenin yemeğidir heryerde yetişir ama çoğu bölgenin acı olur yenmez yani. Sıfır kaloridir semiz otundan daha fazla omega içerir. Ben hiç sevmem ama ata yemeğimizdir diyebilirim
Deryacım sana ve eşine çok geçmiş olsun. Çocuğun sağlıklı Eşin toparlanmış artık kendi sağlığınla ilgilen bizler eşimiz için çocuklarımız için sevdiklerimiz için kendini erteleyen anaların yetiştirdiği kızlarız.Kendimizi hep en sona bırakıyoruz. Tabi yanlış yapıyoruz. En kısa zamanda sağlıklı kilona gelirsin dilerim. Hepimiz aynı amaçtayız.
Listen de 60gr tavuk gördüm çok az geldi bana ama sanırım senin listeni diyetisyen hazırlamış(.@munter bi oturuşta yarım kilo yiyen sen miydin zira bende iyi yerim )

güzel canım afiyet olsun

spor olmadan incelme zor oluyor canım yaa benimde şu ara bedenim çok arada 38 birazcık dar 40 bol o yüzden bi süre alışveriş yapmamaya karar verdim

afiyet olsun canım

Ne güzel 38 beden çok özendim bi 40 olsam yeter sen emziriyorsun sanıyordum yanılıyor muyum eğer öyleyse dokuzlu çay içme canım aromalı yeşil çaylarla idare et

tabisiii hocalarım bile hazır

sporla sıkılaştın 40 benden e bile girersin

oohh memeleketlerden yazıyo kız bizze
erkekmiş evet şaşırdık mı? yooo
İnşallah canım 40 beden hayal gibi şu an

Allah şifa versin canım.
Bende osteocare alıyorum hamileliğim boyunca diğer bebeğimi emzirdim Kemik erimesi yolundayım. Aşırı ağrılarım var 50 yaşındaki teyzeler gibi.Bu hafta biraz toparlanayım endokrin e gidicem.

menülerinde yoğurt yok süt yok onları yemen grekli değil mi senin

Evet canım yemem gerek ama sütü kahve vs. Bişey ekleyip tatlandırmadan içemiyorum. Yoğurtta yiyorum aslında ama 2-3 kaşık olarak 1 kere. Biraz arttırsam iyi olacak tabi
yçubuk tarçın ile tatlandırsan bal eklesen ya da pekmez nasıl olur içebilir misin

Evet ben artık aşağıdaki ürünlerin imalatına başlasam iyi olacak mutfağa gidiyorum
Yoğurt çorbası
Közlenmiş patlıcandan karnıyarık
Bulgur pilavı
Salata
Çocuklara yemek ve atıştırma
Yoğurt çorbası
Kıymalı kabak yemeği birazda bulgur yesinler
Parmesanlı kabak çubukları avokado dipsos
Waffle

bana da gönder çok güzel geldi menü

yçubuk tarçın ile tatlandırsan bal eklesen ya da pekmez nasıl olur içebilir misin
Tarçınla içiyorum akşamları ama tarçın beni acıktırıyor sanırım pekmezle mutlaka denerim tatlı olur hem
gönderelim şekerim bugün hiç sırası a değildi aslında
Sen Mersin de miydin sanki
Tantuni künefe muhteşem sebze dolmaları ay orda herşey var
Yiyelim içelim güzelleşelim

bal pekmez ile dene tok tutuyor o beni . evet mersindeyim ben evet herşey var buralarda bol bol taze taze . tantuniyi biz evde yapıyoruz çok kolay yapımı aslında yanına soğan söğüs yapacaksın lavaşa sarıp yiceksin bol da pul biber ohh mis oluyor valla

afiyet olsun kuzum güzel olmuş

Kızlar haftaya misafirlerim gelecek onlarla birlikte bol bol yiiicem sonrada "yiyorum ama yine de gidiyor kilolarım bünyem öyle benim " dicem.
hahahha sen çok tatlısın ya

çok güzel menün afiyet olsun sporun

afiyet olsun canım, kola olmasaymış iyiymiş ama olmuş bikere zero yada light içseydin keşke bu arada 69

afiyet olsun cok güzel olmuş sondaki aran çok mu güzel oldu emin misin

öncelikle hoşgeldin aramıza kötü şeyler yaşamışsın çok geçmiş olsun inşallah aldığın kilolarını vereceksin bizimle birlikte
menün güzel olmuş ama akşam yemeği saatini biraz daha erkene çeksen sanki daha iyi olu gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…