- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #274.041
ankaradan derya 38 yaşındayım 1 kızım var 64 kiloydum bekaerken evlenince 75 oldum hamile kaldım 110 kilo ile doğuma girdim ben ms hastasıyım hamileliktede kortizon kullandım dogumdan hemen sonra 90 kiloya düştüm kızım 7 aylık olunca diytisyene başladım 75 kiloya ulaştık tam yolu yarıladık derkn eşim klap krizi geçirdi zor bir sürç başladı açık baypas olduk tabi bizim diyet yalan oldu psikolojij kendimi yemek yemeye verdim ve kaçınılmaz sonuç 86 kiloya ulastım şükür eşim şimdi cok iyi ben yeniden kendine gel derya dedim ve dr yolunu tutum 3 hafta oldu 86 ile baişladık şuan 82 kiloyum gelelim menume
kahvaltı 8,30
1 haşlanmış yumurta 5 seytin 2 id çavdar ekmegi 2 ceviz yeşillik
öğlen 13,00
60 gram tavuk ızgara haşlama farketmez yanında bol salata 1 id ekmek
ara 16,00
1 meyve bir ayran yada süt yada yoğurt
akşam 20.00
8 yk madımak yemeği 1 su bardağı sarımsaklı yoğurt
3 lt su 2 bardak bitki çayı
hepimize bol kilo verme dileği ile
güzel canım afiyet olsun
spor olmadan incelme zor oluyor canım yaa benimde şu ara bedenim çok arada 38 birazcık dar 40 bol o yüzden bi süre alışveriş yapmamaya karar verdim
afiyet olsun canım
Ne güzel 38 beden çok özendim bi 40 olsam yeterdünkü menüm:
aç karnına elma sirkeli su
sabah:
dereotu
1 yumurta
peynir
domates,salatalık
ara:
zencefilli limonlu yeşil çay
öğlen:
ton balıklı salata
ara:
ananas
dokuzlu çay
akşam:
kabak yemeği
yogurt
ara:
activia yoğur içerisine
1 ç.k keten tohumu
1 ç.k nane
1 ç.k çörek otu
1 ç.k pul birer
salatalık katarak yedim tadı çok güzel oldu
2.5 lt su
100 dk tempolu yürüyüşSchonerDuft
İnşallah canım 40 beden hayal gibi şu antabisiiihocalarım bile hazır
sporla sıkılaştın 40 benden e bile girersin
oohh memeleketlerden yazıyo kız bizze
erkekmiş evet şaşırdık mı? yooo
Allah şifa versin canım.tşk canım allah hepimizin yardımcısı olsun tek bunaltan sıcaklar birde çalışıyorum bazen çok yoruluyorum gözüm hemen bulanık görmeye başlıyor dinlenince geçiyor ama o bana kanka oldu ms arada misafir gibi geliyor gidyor şükür kalıcı sekelim yok gayet normalim ha napmıyorum koşmuyorum fitnis yasak kırmıı et kuzu eti hariç yasak inek sütü yok ama laktozsuz içebiliyorum ms tede zaten ömrü billah diyet var birde donduma keçi sütlü olacak tabi bitkisel omega 3 6 9 alıyorum osteocare alıyorum omuilik teki plaklar ve uyuşmalar için bizde ne kkadar kilo o kadar agrı uyuşma oluyor bende uyuşma çok fazla oluyor ama beynimi yönetmeyi öğrendim sanırım:) inatçı bir kişilğim var
menülerinde yoğurt yok süt yok onları yemen grekli değil mi seninAllah şifa versin canım.
Bende osteocare alıyorum hamileliğim boyunca diğer bebeğimi emzirdim Kemik erimesi yolundayım. Aşırı ağrılarım var 50 yaşındaki teyzeler gibi.Bu hafta biraz toparlanayım endokrin e gidicem.
Evet canım yemem gerek ama sütü kahve vs. Bişey ekleyip tatlandırmadan içemiyorum. Yoğurtta yiyorum aslında ama 2-3 kaşık olarak 1 kere. Biraz arttırsam iyi olacak tabimenülerinde yoğurt yok süt yok onları yemen grekli değil mi senin
Ayyy bize de gelsin
öğlen dışardan tantuni geliyor
o öz güvene ne oldu dün ne güzel coşmuştun.. senin coşkunla kendime mini etek alcaktım sönmicezAy önceki mesajımda 50 yaşındaki teyzeler gibi demişim. Onlar benim ablam olacak yaştalar oysaki.
yçubuk tarçın ile tatlandırsan bal eklesen ya da pekmez nasıl olur içebilir misinEvet canım yemem gerek ama sütü kahve vs. Bişey ekleyip tatlandırmadan içemiyorum. Yoğurtta yiyorum aslında ama 2-3 kaşık olarak 1 kere. Biraz arttırsam iyi olacak tabi
gönderelim şekerim bugün hiç sırası a değildi aslındaAyyy bize de gelsin
bana da gönder çok güzel geldi menüEvet ben artık aşağıdaki ürünlerin imalatına başlasam iyi olacak mutfağa gidiyorum
Yoğurt çorbası
Közlenmiş patlıcandan karnıyarık
Bulgur pilavı
Salata
Çocuklara yemek ve atıştırma
Yoğurt çorbası
Kıymalı kabak yemeği birazda bulgur yesinler
Parmesanlı kabak çubukları avokado dipsos
Waffle
Tarçınla içiyorum akşamları ama tarçın beni acıktırıyor sanırım pekmezle mutlaka denerim tatlı olur hemyçubuk tarçın ile tatlandırsan bal eklesen ya da pekmez nasıl olur içebilir misin
Sen Mersin de miydin sankigönderelim şekerim bugün hiç sırası a değildi aslında
İmalatı tamamlayım hemen yollarım hem kargoya kadar yürüyüş olur banabana da gönder çok güzel geldi menü
bal pekmez ile dene tok tutuyor o beni . evet mersindeyim ben evet herşey var buralarda bol bol taze taze . tantuniyi biz evde yapıyoruz çok kolay yapımı aslında yanına soğan söğüs yapacaksın lavaşa sarıp yiceksin bol da pul biber ohh mis oluyor vallaTarçınla içiyorum akşamları ama tarçın beni acıktırıyor sanırım pekmezle mutlaka denerim tatlı olur hem
Sen Mersin de miydin sanki
Tantuni künefe muhteşem sebze dolmaları ay orda herşey var
Yiyelim içelim güzelleşelim
totonu kaşı maşallah sanaİmalatı tamamlayım hemen yollarım hem kargoya kadar yürüyüş olur bana
afiyet olsun kuzum güzel olmuşSabah
Yumurtasız menemen 3 yk kadar
1 yunurta az yağda
19 gr süzme peynir
1 dilim ekmek çok tahıllı
2 bardak su
Ara
3.erik
120 ml kadar avakadolu muzlu süt
Öğlen
1 yk tavuklu nohutlu pilav
1.kase y.fasulye
Ara
130 ml kadar a.muzlu süt toplam 250 ml
Türk kahvesi
Akşam
1.kase yoğurt
1 dilim ekmek
1 kase bezelye havuçlu
Ara
1 çiğ fındık
1 çiğ badem
Su 2ltyi geçti
hahahha sen çok tatlısın yaKızlar haftaya misafirlerim gelecek onlarla birlikte bol bol yiiicem sonrada "yiyorum ama yine de gidiyor kilolarım bünyem öyle benim " dicem.
çok güzel menün afiyet olsunMenüm
8:15
Sütlü nescafe
10:00
1 yumurta 1 domates 1 biberle menemen
1 dilim kepekli light ekmek
Çay
12:00
1 greyfurt
1 soda
14:30
Brokoli salatası 4-5 dal yoğurt
18:00
Fırın poşetinde baharatlı tavuk 200gr yaklaşık
1 muffin kabında ıspanaklı fırın mücver (unsuz 2 kaşık yulaf kepeğiyle yaptım 10 adet çıktı)
3 kaşık yoğurt
Domates salatalık söğüş
20:30 alışverişteydim 1 Türk kahvesi sade yanına da çantamda gezdirdiğim tarçınlı yulaf kepeği kıtırı 3 tane ( her biri fındık kadar)
23:30 1 çay bardağı süt 1/2 armut ( yemiyeydim iyiydi)
Ve Leslie 15dk (ilk kez zorlanmadan sıkılmadan yaptım)
Sabah 1 saat yürüyüşüm vardı
Oğlanlarla gün içinde 30 dk 1 saat arası top oynuyorum ama çok duraklamalarımız oluyor o sayılır mıSchonerDuft
afiyet olsun canım, kola olmasaymış iyiymiş ama olmuş bikereGunaydınlarrSchonerDuft
Dunku menum
Sabah 1 yumurta
5 zeytın
1 dılım peynır
1 salatalık
Oglen 1 porsıyon arnavut cıgerı
1 kolacanım cok ıstedı
Ara 1 turk kahvesı
2 kare bıtter
Aksam 1 kepce sehrıye corbası tavuklu
2 kasık melemen
1 mınık kase yourt.
Ara 1 fıncan ıhlamur
60 dk tempolu yuruyus
Ve bu sabah 69.8gordum
afiyet olsun cok güzel olmuş sondaki aran çok mu güzel oldu emin misindünkü menüm:
aç karnına elma sirkeli su
sabah:
dereotu
1 yumurta
peynir
domates,salatalık
ara:
zencefilli limonlu yeşil çay
öğlen:
ton balıklı salata
ara:
ananas
dokuzlu çay
akşam:
kabak yemeği
yogurt
ara:
activia yoğur içerisine
1 ç.k keten tohumu
1 ç.k nane
1 ç.k çörek otu
1 ç.k pul birer
salatalık katarak yedim tadı çok güzel oldu
2.5 lt su
100 dk tempolu yürüyüşSchonerDuft
öncelikle hoşgeldin aramıza kötü şeyler yaşamışsın çok geçmiş olsun inşallah aldığın kilolarını vereceksin bizimle birlikteankaradan derya 38 yaşındayım 1 kızım var 64 kiloydum bekaerken evlenince 75 oldum hamile kaldım 110 kilo ile doğuma girdim ben ms hastasıyım hamileliktede kortizon kullandım dogumdan hemen sonra 90 kiloya düştüm kızım 7 aylık olunca diytisyene başladım 75 kiloya ulaştık tam yolu yarıladık derkn eşim klap krizi geçirdi zor bir sürç başladı açık baypas olduk tabi bizim diyet yalan oldu psikolojij kendimi yemek yemeye verdim ve kaçınılmaz sonuç 86 kiloya ulastım şükür eşim şimdi cok iyi ben yeniden kendine gel derya dedim ve dr yolunu tutum 3 hafta oldu 86 ile baişladık şuan 82 kiloyum gelelim menume
kahvaltı 8,30
1 haşlanmış yumurta 5 seytin 2 id çavdar ekmegi 2 ceviz yeşillik
öğlen 13,00
60 gram tavuk ızgara haşlama farketmez yanında bol salata 1 id ekmek
ara 16,00
1 meyve bir ayran yada süt yada yoğurt
akşam 20.00
8 yk madımak yemeği 1 su bardağı sarımsaklı yoğurt
3 lt su 2 bardak bitki çayı
hepimize bol kilo verme dileği ile
Dün akşam alışverişe gidip 42 bedenlere sığamayınca sönüverdimo öz güvene ne oldu dün ne güzel coşmuştun.. senin coşkunla kendime mini etek alcaktım sönmicez
dur canım spor ile sıkılaşınca bir beden küçüğü olur kuzum bak ben halen 40 beden giyiyorumDün akşam alışverişe gidip 42 bedenlere sığamayınca sönüverdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?