- 29 Ekim 2016
- 1.525
- 2.824
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #274.061
afıyet olsun canım guzel menu.dünkü menüm:
aç karnına elma sirkeli su
sabah:
dereotu
1 yumurta
peynir
domates,salatalık
ara:
zencefilli limonlu yeşil çay
öğlen:
ton balıklı salata
ara:
ananas
dokuzlu çay
akşam:
kabak yemeği
yogurt
ara:
activia yoğur içerisine
1 ç.k keten tohumu
1 ç.k nane
1 ç.k çörek otu
1 ç.k pul birer
salatalık katarak yedim tadı çok güzel oldu
2.5 lt su
100 dk tempolu yürüyüşSchonerDuft
cok gecmıs olsun canım .madımak deyınce aklıma ıc anadolu gelıyo corumda calısmıstım orda cok yapıyolardı komsularımıspanak gibi sebze ama minik minik ot işte ama temizlemesi cok gcıcık netten bakarsan bulursun canım biz cok severiz :) tamam yarın yazarım bugün dr günüm tartılıcaz bakalım ms için şuan cok anlatılıyor tv lede ama daha keisnleşen bir şey yok canım belki birgün çıkar
tamamen bağışıklık sistemi ile alakalı ve prof lar hepsi farklı ir şey söylüuor ben kendi adıma bu işin en iyilerine gittim
özeliydi devletiydi hacettepe rana karabudak ms ana bölüm başkanı dr oo ama netlik yok kuzum her şeye rağmen pozitif olmak lazım
kendı evınımı temızlıyongünaydın kızlar ben temizlik yapıyorum gelirim
nasıl yapıyoruz ben zaten meyve yemesem aklıma bıle gelmez neler yemem gerekıyo arastırayım yapayım mademhmm sana şimdi 3 gün şeker orucu yap dicem de yapabilirmisin meyvede yok ama o içtiğin vücuttan arınsın istiyorum ?
evet güçlü bir kişiliğin var hissediliyor. o zaman hızla kilo vermen sana çok iyi gelecek hayat kaliteni arttıracak .
persembe persembe verdıgın tarıfe bak yakısıyomu sanabal pekmez ile dene tok tutuyor o beni . evet mersindeyim ben evet herşey var buralarda bol bol taze taze . tantuniyi biz evde yapıyoruz çok kolay yapımı aslında yanına soğan söğüs yapacaksın lavaşa sarıp yiceksin bol da pul biber ohh mis oluyor valla
paket ürün yok , nişastalı ürün yok , çikolata beyaz şeker , beyaz ekmek yok , ekmek ya da makarna yiceksen tam tahıllı tam buğdaylı tüketebilirsin. meyve de zor anında yersin ya da hurma yersin 1 tnekendı evınımı temızlıyon
nasıl yapıyoruz ben zaten meyve yemesem aklıma bıle gelmez neler yemem gerekıyo arastırayım yapayım madem
yarın yeee bugün al malzemeni yarın yap yepersembe persembe verdıgın tarıfe bak yakısıyomu sana
yok canım normal kolaydıafiyet olsun kuzum güzel olmuş
hahahha sen çok tatlısın ya
çok güzel menün afiyet olsunsporun
afiyet olsun canım, kola olmasaymış iyiymiş ama olmuş bikerezero yada light içseydin keşke bu arada 69
afiyet olsun cok güzel olmuş sondaki aran çok mu güzel oldu emin misin
öncelikle hoşgeldin aramıza kötü şeyler yaşamışsın çok geçmiş olsun inşallah aldığın kilolarını vereceksin bizimle birlikte
menün güzel olmuş ama akşam yemeği saatini biraz daha erkene çeksen sanki daha iyi olu gibi geldi
cayda sekersız olucak dımı zaten ekmek yemıyorum yersem bugday ekmegı yıyorum.cok zorlanmam ozaman ben bunda yapaket ürün yok , nişastalı ürün yok , çikolata beyaz şeker , beyaz ekmek yok , ekmek ya da makarna yiceksen tam tahıllı tam buğdaylı tüketebilirsin. meyve de zor anında yersin ya da hurma yersin 1 tne
olabılır aslında kacamak yapayımyarın yeee bugün al malzemeni yarın yap ye
evet çay kahve şekersiz olacak .. 3 4 gün kolay yapılıyor canım ben 7 gün yaptımcayda sekersız olucak dımı zaten ekmek yemıyorum yersem bugday ekmegı yıyorum.cok zorlanmam ozaman ben bunda ya
kılo gıdıyomu pekıevet çay kahve şekersiz olacak .. 3 4 gün kolay yapılıyor canım ben 7 gün yaptımçok bile bana
tartını götürebilir misin ne kadar kalacaksın ordaolabılır aslında kacamak yapayımben haftaya ızınlıyım memlekete gıdıcem tartınırım ama benım tartıyla farklı olur lısteden cıkmıyım dımı
kilo gidiyor ama çok değilkılo gıdıyomu pekı
aynen canimooo çok iyi hele sevdiğin kuzen ise daha süper valla
bizim komşu da çıktı ms o sıcakta fenalaşıyordu . kardeşimin drsi de ms e bakıyor bir ara muayneye denk gelmiştim ataklarda bir yere otur falan demişti yeni yeni çıkıyordu bu hastalık . kuzenimde de var hatta pozitif olmak çok önemli bilinçlisinde belli allah yardımcın olsun canım
salı ve çarşambayı söylemen yeterli salı günü başladı liste
1 hafta kalıcaz tartıyı goturebılırım aslında kendı arabamla gıdıcem.tartını götürebilir misin ne kadar kalacaksın orda
ben proteın yapayım ya ozaman tam uygulamadıgım halde ac kalmadan gıdıyokilo gidiyor ama çok değilprotein gibi mucize bekleme
Bizdeki bu yeme sevdasi oldugu surece cok alir veririz bizonemli olan cok çıkmadan vermek kuzum napak hic mi yemiyek bıkıyom kilo düşünmekten gerçekten 1 hafta kafa dinlemis oldum yedim ictim sonu yok yemelerin valla cok yeyince bi daha yemicem diyo insan ama karni acikana kadar sonra yine gomuluyom yemege bitti ama yeter yetmeli yoksa durum vahim
supersin yaaaKızlar haftaya misafirlerim gelecek onlarla birlikte bol bol yiiicem sonrada "yiyorum ama yine de gidiyor kilolarım bünyem öyle benim " dicem.
sporsuz olmuyor ya bak ben 64 kg yum olculerim @tgb1907 dan fazlaaÇok havaya girmişim akşam alışverişe gittim 42 bedenlere hala sığmıyorum ne anladım böyle aç kalıp kilo vermekten hemen spora başlıyorum
cok guzel cnm masallahMenüm
8:15
Sütlü nescafe
10:00
1 yumurta 1 domates 1 biberle menemen
1 dilim kepekli light ekmek
Çay
12:00
1 greyfurt
1 soda
14:30
Brokoli salatası 4-5 dal yoğurt
18:00
Fırın poşetinde baharatlı tavuk 200gr yaklaşık
1 muffin kabında ıspanaklı fırın mücver (unsuz 2 kaşık yulaf kepeğiyle yaptım 10 adet çıktı)
3 kaşık yoğurt
Domates salatalık söğüş
20:30 alışverişteydim 1 Türk kahvesi sade yanına da çantamda gezdirdiğim tarçınlı yulaf kepeği kıtırı 3 tane ( her biri fındık kadar)
23:30 1 çay bardağı süt 1/2 armut ( yemiyeydim iyiydi)
Ve Leslie 15dk (ilk kez zorlanmadan sıkılmadan yaptım)
Sabah 1 saat yürüyüşüm vardı
Oğlanlarla gün içinde 30 dk 1 saat arası top oynuyorum ama çok duraklamalarımız oluyor o sayılır mıSchonerDuft
sevinsim canim. Tadini cikar memleketinkn. gelirken cikileta getir bize sen yokken suzuldukSchonerDuft
munter
Kizlar iyiyim cok sağol un düğün iyiydi çok sukur bir 3 hafta daha kalirim inşallah sonra donerim
@kaptinn erkekmiymis minik :)
adimizi lanetli mezunlar olarak degistiriyorum@SekerPancarii bende sizdenim surda acik veriom yine diye seviniom hemen bozuom resmen icimden sürekli yemek gelio
patates kizartmasi kotu olmus kuzum yaaay kizlar bende size dünki menümü yazimda beni taslayin
Sabah bir muz ve bir kahve
öglen Salcali makarna allahdan tabakda cok yoktu ama yinede bi porsion sonucda
aksam üstü iki top dondurma
aksam esimle yürüyüse ciktik sonrasindada disarda yemeye karar verince kendimizi arkadasinin dönercisinde bulduk orda Tabak Döner yedim ama malesefki yaninda bol salata ve patateskizartmasi vardi. Kücük boy aldim ama t abi cok yemis oldum
canim oyle yapiyorum bol marul domates bbiber ama peynirsiz kahvalti edemiyorum peynirin kalorisi fazla cok skildim yaakalorisi düşük şeyler yesen domates salatalık marul gibi olmaz mı bende öyleyim mevsimden sanırım kaynaklı
full diyet yapamıyorsun kabul et kilo koruma yap bence bir süre.
wc değişken ya bir düzeliyor bir düzelmiyor malesef alıştım diyelim bu duruma 69 u 1 haftadır koruyorum iyice yerleşti artık 7lere bay bay
yatılı değiller demi
o hayal kırıklığını bende yaşadım çokyeni kıyafetlere acele etme 69 a vardın mı almaya başla sıkılaşmışta olursun
afiyet olsun 95 dk not aldım
tadını çıkar kuzum iyi tatiller
çok ayıp ya nasıl bir kişilikmiş öyle
2 lt yi geçti canım. sayamadım ama artık 3 lt içmiyorum çok geliyo
protein yapıyorsun sanıyordumo kola ne öyle şekersiz olaydı baari ...
69ları görmüşsün vayyyy
superrdünkü menüm:
aç karnına elma sirkeli su
sabah:
dereotu
1 yumurta
peynir
domates,salatalık
ara:
zencefilli limonlu yeşil çay
öğlen:
ton balıklı salata
ara:
ananas
dokuzlu çay
akşam:
kabak yemeği
yogurt
ara:
activia yoğur içerisine
1 ç.k keten tohumu
1 ç.k nane
1 ç.k çörek otu
1 ç.k pul birer
salatalık katarak yedim tadı çok güzel oldu
2.5 lt su
100 dk tempolu yürüyüşSchonerDuft
o bendim yarim kilo ne ki bir kilo yemisligim varSchonerDuft canım madımak bizim yörenin yemeğidir heryerde yetişir ama çoğu bölgenin acı olur yenmez yani. Sıfır kaloridir semiz otundan daha fazla omega içerir. Ben hiç sevmem ama ata yemeğimizdir diyebilirim
Deryacım sana ve eşine çok geçmiş olsun. Çocuğun sağlıklı Eşin toparlanmış artık kendi sağlığınla ilgilen bizler eşimiz için çocuklarımız için sevdiklerimiz için kendini erteleyen anaların yetiştirdiği kızlarız.Kendimizi hep en sona bırakıyoruz. Tabi yanlış yapıyoruz. En kısa zamanda sağlıklı kilona gelirsin dilerim. Hepimiz aynı amaçtayız.
Listen de 60gr tavuk gördüm çok az geldi bana ama sanırım senin listeni diyetisyen hazırlamış(.@munter bi oturuşta yarım kilo yiyen sen miydin zira bende iyi yerim)
evet ya lanetlendik kesin:)mezunlar olarak lanetlndik mi nedir
supersin yaaa
sporsuz olmuyor ya bak ben 64 kg yum olculerim @tgb1907 dan fazlaa
cok guzel cnm masallah
sevinsim canim. Tadini cikar memleketinkn. gelirken cikileta getir bize sen yokken suzulduk
adimizi lanetli mezunlar olarak degistiriyorum
patates kizartmasi kotu olmus kuzum yaa
canim oyle yapiyorum bol marul domates bbiber ama peynirsiz kahvalti edemiyorum peynirin kalorisi fazla cok skildim yaa
superr
o bendim yarim kilo ne ki bir kilo yemisligim varama ekmaaak yemiommm izgarada 1 kilo goturrurum
yazdım canımaynen canim
tamam dün Sali 50 dakika carsamba 60 dakika bugün simdilik 45 dakika yürüyüsüm var ama aksamda spor yapmak istiyorum daha:)
sıkıntı olmaz diyet orda götür bence .1 hafta kalıcaz tartıyı goturebılırım aslında kendı arabamla gıdıcem.
ben proteın yapayım ya ozaman tam uygulamadıgım halde ac kalmadan gıdıyo
peynir yemen lazım kuzum ara öğünlerden kısacaksın o zaman dayanabildiğin kadar sağlığın önemlimezunlar olarak lanetlndik mi nedir
supersin yaaa
sporsuz olmuyor ya bak ben 64 kg yum olculerim @tgb1907 dan fazlaa
cok guzel cnm masallah
sevinsim canim. Tadini cikar memleketinkn. gelirken cikileta getir bize sen yokken suzulduk
adimizi lanetli mezunlar olarak degistiriyorum
patates kizartmasi kotu olmus kuzum yaa
canim oyle yapiyorum bol marul domates bbiber ama peynirsiz kahvalti edemiyorum peynirin kalorisi fazla cok skildim yaa
superr
o bendim yarim kilo ne ki bir kilo yemisligim varama ekmaaak yemiommm izgarada 1 kilo goturrurum
Zaten yeni gelin çayı ile cikileta beni kac kilo yaptı bilmiyorumsevinsim canim. Tadini cikar memleketinkn. gelirken cikileta getir bize sen yokken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?