Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

afıyet olsun canım guzel menu.

cok gecmıs olsun canım .madımak deyınce aklıma ıc anadolu gelıyo corumda calısmıstım orda cok yapıyolardı komsularım

günaydın kızlar ben temizlik yapıyorum gelirim
kendı evınımı temızlıyon
nasıl yapıyoruz ben zaten meyve yemesem aklıma bıle gelmez neler yemem gerekıyo arastırayım yapayım madem

persembe persembe verdıgın tarıfe bak yakısıyomu sana

kendı evınımı temızlıyon

nasıl yapıyoruz ben zaten meyve yemesem aklıma bıle gelmez neler yemem gerekıyo arastırayım yapayım madem
paket ürün yok , nişastalı ürün yok , çikolata beyaz şeker , beyaz ekmek yok , ekmek ya da makarna yiceksen tam tahıllı tam buğdaylı tüketebilirsin. meyve de zor anında yersin ya da hurma yersin 1 tne

yok canım normal kolaydı eveeettt artık 69u gordum gıtmesın bıyere uzaklasmasın benden dımı

paket ürün yok , nişastalı ürün yok , çikolata beyaz şeker , beyaz ekmek yok , ekmek ya da makarna yiceksen tam tahıllı tam buğdaylı tüketebilirsin. meyve de zor anında yersin ya da hurma yersin 1 tne
cayda sekersız olucak dımı zaten ekmek yemıyorum yersem bugday ekmegı yıyorum.cok zorlanmam ozaman ben bunda ya

aynen canim

tamam dün Sali 50 dakika carsamba 60 dakika bugün simdilik 45 dakika yürüyüsüm var ama aksamda spor yapmak istiyorum daha:)

mezunlar olarak lanetlndik mi nedir
Kızlar haftaya misafirlerim gelecek onlarla birlikte bol bol yiiicem sonrada "yiyorum ama yine de gidiyor kilolarım bünyem öyle benim " dicem.
supersin yaaa
Çok havaya girmişim akşam alışverişe gittim 42 bedenlere hala sığmıyorum ne anladım böyle aç kalıp kilo vermekten hemen spora başlıyorum
sporsuz olmuyor ya bak ben 64 kg yum olculerim @tgb1907 dan fazlaa
cok guzel cnm masallah
SchonerDuft
munter
Kizlar iyiyim cok sağol un düğün iyiydi çok sukur bir 3 hafta daha kalirim inşallah sonra donerim
@kaptinn erkekmiymis minik :)
sevinsim canim. Tadini cikar memleketinkn. gelirken cikileta getir bize sen yokken suzulduk
@SekerPancarii bende sizdenim surda acik veriom yine diye seviniom hemen bozuom resmen icimden sürekli yemek gelio
adimizi lanetli mezunlar olarak degistiriyorum
patates kizartmasi kotu olmus kuzum yaa
canim oyle yapiyorum bol marul domates bbiber ama peynirsiz kahvalti edemiyorum peynirin kalorisi fazla cok skildim yaa
superr
o bendim yarim kilo ne ki bir kilo yemisligim var ama ekmaaak yemiommm izgarada 1 kilo goturrurum

evet ya lanetlendik kesin:)

aynen hic iyi olmadi ama ne yalan söylim cok güzeldi:)

17/04/2018

drdotty = > 130+95
segus = > 60+60
tgb1907 = > 110+100
SchonerDuft = >0+20
Buki_89 = >50+60+45

aynen canim

tamam dün Sali 50 dakika carsamba 60 dakika bugün simdilik 45 dakika yürüyüsüm var ama aksamda spor yapmak istiyorum daha:)
yazdım canım
1 hafta kalıcaz tartıyı goturebılırım aslında kendı arabamla gıdıcem.

ben proteın yapayım ya ozaman tam uygulamadıgım halde ac kalmadan gıdıyo
sıkıntı olmaz diyet orda götür bence .
haftaya 2 gün yine yaparsın birşey olmaz 2 kilo daha gider
peynir yemen lazım kuzum ara öğünlerden kısacaksın o zaman dayanabildiğin kadar sağlığın önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…