Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende yerimde aslında yazmadığım kan sonuçlarında karaciğerde büyüme ve yağlanma olduğu için eti az vermişti ama her hafta gramlarım artıyor ben tam gramına uymuyorumda genelde az yemeye calışıyorum evet dr beni zorluyor biraz ama haklıda:) bendedim sabu-ırlıyım yaparım dedim yavas yavas normale döndük hatta ilk listem kahvaltı 3 ytemek kaşığı lor içine cörek otu keten tohumu ydu anam hiç doymadım gece hep aç yatım ama sabır dedim ac yatmak akşam yemeğinde sünnettir:)

kendı evınımı temızlıyon

nasıl yapıyoruz ben zaten meyve yemesem aklıma bıle gelmez neler yemem gerekıyo arastırayım yapayım madem
yok kuzum büroyu temizledim
kendi evim ayrı dert temizlenecek hala, banyo su akıtıyor delircem hergün komşu arıyo

yok canım normal kolaydı eveeettt artık 69u gordum gıtmesın bıyere uzaklasmasın benden dımı
uzaklaşmasın bak bende pazar günü görmüştüm 59 u sonra kaybettim bu hafta hiç düzenli yiyemedim koşturmacadan nişanlımda gelcek diye oda gelmedi bugünde yüzüm gözüm şişmiş avukat öyle dedi

ah işte akşamı cekemiyorumki gelelim nedenine akşam 6 tıda işten çıkıyorum iş yerim ankaranın bir ucunda evime tabi eve gitmiyoruz kızıma ablam bakıyor eceyi al ordan eve gec zaten saast 730 yada 45 oluyor apar topar yemek yiyorum oda ne yeemk ama bol salata akşam ymeğim sadece ve yanına yogurt o kadar yada sebze yeneği yapıyprum yada az yada sebze kavuruyrum çiğ halde yiyorum arabayla gittimiz hadlde en kısa zman bu

aynen favorım artık proteın dıyetı

kolay gelsın canım yıne aynı semttemı evın uzagamı gıtcen yoksa. hafta sonu gelınce kacıyo benımkıde

evet ya lanetlendik kesin:)

aynen hic iyi olmadi ama ne yalan söylim cok güzeldi:)
eminim guzeldir ne zamandie disarida bir sey yemedim sirf kilo sorunu yuzunden bir 60 olsaydimm
light peynir mi alsam ya ne yapsam siz guzel durabiliyorsunuz ben ac kalamıyorum
Zaten yeni gelin çayı ile cikileta beni kac kilo yaptı bilmiyorum
Kac kilosun sen

Herkes hastamisin cok zayifsin kurumussun falan diyor
64 63.9 cnm 63.5 yarin ki hedefim bakalim ne olur.

oo pek havalisinnn kilo alma vermesi zor ya

aynen favorım artık proteın dıyetı
ben de hazır hissettiğimde yapacam mezun olmak istiyorum bir an evvel
yok o işe girişme yemekleri çok çiğnemeyi dene o zaman daha çok doymuş hissediyorsun

anladım canım bende 6 da çıkıyorum eve gitmem 7yi geçiyor bende genelde yemiyorum yada az yiyorum geç oluyor çünkü ben salata da yiyemiyorum yiyebilsem de keşke salata yesem akşamları

anladım canım bende 6 da çıkıyorum eve gitmem 7yi geçiyor bende genelde yemiyorum yada az yiyorum geç oluyor çünkü ben salata da yiyemiyorum yiyebilsem de keşke salata yesem akşamları
olucak kuzum başarıcaz sadece sabır etmek ben gece cok acıkınca 27 beden pantolonlarımı çıkardım buzdolabına gidiyorum kapagını açıyoprum sonra gidip kotu gşy tabiki dzlerden yı-ukarı cıkmıyır 1 bardak su içip yatıyorum dün hem pohaca hem ıslak kek yaptım eşim cok sever hemde ufaklık yesin dedim ama nası koktu varya yemedım beynime emir kipi yolladım yeme yeme sakın onu yeme:::::::::::) yaza fit giricez

cnim sen 67kg degilmiydin

yaa benim bide düğünüm var 4 ay sonra 55 olmam lazım evet evet yapıcaz başarıcaz inşallah elbirliğiyle bak daha ilk günden yememişsin tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…