- 11 Ocak 2016
- 1.651
- 3.023
- 133
- 45
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #274.081
bende yerimde aslında yazmadığım kan sonuçlarında karaciğerde büyüme ve yağlanma olduğu için eti az vermişti ama her hafta gramlarım artıyor ben tam gramına uymuyorumda genelde az yemeye calışıyorum evet dr beni zorluyor biraz ama haklıda:) bendedim sabu-ırlıyım yaparım dedim yavas yavas normale döndük hatta ilk listem kahvaltı 3 ytemek kaşığı lor içine cörek otu keten tohumu ydu anam hiç doymadım gece hep aç yatım ama sabır dedim ac yatmak akşam yemeğinde sünnettir:)SchonerDuft canım madımak bizim yörenin yemeğidir heryerde yetişir ama çoğu bölgenin acı olur yenmez yani. Sıfır kaloridir semiz otundan daha fazla omega içerir. Ben hiç sevmem ama ata yemeğimizdir diyebilirim
Deryacım sana ve eşine çok geçmiş olsun. Çocuğun sağlıklı Eşin toparlanmış artık kendi sağlığınla ilgilen bizler eşimiz için çocuklarımız için sevdiklerimiz için kendini erteleyen anaların yetiştirdiği kızlarız.Kendimizi hep en sona bırakıyoruz. Tabi yanlış yapıyoruz. En kısa zamanda sağlıklı kilona gelirsin dilerim. Hepimiz aynı amaçtayız.
Listen de 60gr tavuk gördüm çok az geldi bana ama sanırım senin listeni diyetisyen hazırlamış(.@munter bi oturuşta yarım kilo yiyen sen miydin zira bende iyi yerim)
geçmiş olsun canımAllah şifa versin canım.
Bende osteocare alıyorum hamileliğim boyunca diğer bebeğimi emzirdim Kemik erimesi yolundayım. Aşırı ağrılarım var 50 yaşındaki teyzeler gibi.Bu hafta biraz toparlanayım endokrin e gidicem.
yok kuzum büroyu temizledimkendı evınımı temızlıyon
nasıl yapıyoruz ben zaten meyve yemesem aklıma bıle gelmez neler yemem gerekıyo arastırayım yapayım madem
uzaklaşmasın bak bende pazar günü görmüştüm 59 u sonra kaybettim bu hafta hiç düzenli yiyemedim koşturmacadan nişanlımda gelcek diye oda gelmedi bugünde yüzüm gözüm şişmiş avukat öyle dediyok canım normal kolaydıeveeettt artık 69u gordum gıtmesın bıyere uzaklasmasın benden dımı
ah işte akşamı cekemiyorumki gelelim nedenine akşam 6 tıda işten çıkıyorum iş yerim ankaranın bir ucunda evime tabi eve gitmiyoruz kızıma ablam bakıyor eceyi al ordan eve gec zaten saast 730 yada 45 oluyor apar topar yemek yiyorum oda ne yeemk ama bol salata akşam ymeğim sadece ve yanına yogurt o kadar yada sebze yeneği yapıyprum yada az yada sebze kavuruyrum çiğ halde yiyorum arabayla gittimiz hadlde en kısa zman buafiyet olsun kuzum güzel olmuş
hahahha sen çok tatlısın ya
çok güzel menün afiyet olsunsporun
afiyet olsun canım, kola olmasaymış iyiymiş ama olmuş bikerezero yada light içseydin keşke bu arada 69
afiyet olsun cok güzel olmuş sondaki aran çok mu güzel oldu emin misin
öncelikle hoşgeldin aramıza kötü şeyler yaşamışsın çok geçmiş olsun inşallah aldığın kilolarını vereceksin bizimle birlikte
menün güzel olmuş ama akşam yemeği saatini biraz daha erkene çeksen sanki daha iyi olu gibi geldi
aynen favorım artık proteın dıyetıyazdım canım
sıkıntı olmaz diyet orda götür bence .
haftaya 2 gün yine yaparsın birşey olmaz 2 kilo daha gider
peynir yemen lazım kuzum ara öğünlerden kısacaksın o zaman dayanabildiğin kadar sağlığın önemli
kolay gelsın canım yıne aynı semttemı evın uzagamı gıtcen yoksa. hafta sonu gelınce kacıyo benımkıdeyok kuzum büroyu temizledim
kendi evim ayrı dert temizlenecek hala, banyo su akıtıyor delircem hergün komşu arıyo
uzaklaşmasın bak bende pazar günü görmüştüm 59 u sonra kaybettim bu hafta hiç düzenli yiyemedim koşturmacadan nişanlımda gelcek diye oda gelmedi bugünde yüzüm gözüm şişmiş avukat öyle dedi
eminim guzeldir ne zamandie disarida bir sey yemedim sirf kilo sorunu yuzundenevet ya lanetlendik kesin:)
aynen hic iyi olmadi ama ne yalan söylim cok güzeldi:)
light peynir mi alsam ya ne yapsam siz guzel durabiliyorsunuz ben ac kalamıyorumyazdım canım
peynir yemen lazım kuzum ara öğünlerden kısacaksın o zaman dayanabildiğin kadar sağlığın önemli
64 63.9 cnm 63.5 yarin ki hedefim bakalim ne olur.Zaten yeni gelin çayı ile cikileta beni kac kilo yaptı bilmiyorum
Kac kilosun sen
Herkes hastamisin cok zayifsin kurumussun falan diyor
ben de hazır hissettiğimde yapacam mezun olmak istiyorum bir an evvelaynen favorım artık proteın dıyetı
yok o işe girişme yemekleri çok çiğnemeyi dene o zaman daha çok doymuş hissediyorsuneminim guzeldir ne zamandie disarida bir sey yemedim sirf kilo sorunu yuzundenbir 60 olsaydimm
light peynir mi alsam ya ne yapsam siz guzel durabiliyorsunuz ben ac kalamıyorum
64 63.9 cnm 63.5 yarin ki hedefim bakalim ne olur.
oo pek havalisinnn kilo alma vermesi zor ya
ah ah bende bi 63 olaydim iyidi:)eminim guzeldir ne zamandie disarida bir sey yemedim sirf kilo sorunu yuzundenbir 60 olsaydimm
sagol kuzumyazdım canım
anladım canım bende 6 da çıkıyorum eve gitmem 7yi geçiyor bende genelde yemiyorum yada az yiyorum geç oluyor çünkü ben salata da yiyemiyorum yiyebilsem de keşke salata yesem akşamlarıah işte akşamı cekemiyorumki gelelim nedenine akşam 6 tıda işten çıkıyorum iş yerim ankaranın bir ucunda evime tabi eve gitmiyoruz kızıma ablam bakıyor eceyi al ordan eve gec zaten saast 730 yada 45 oluyor apar topar yemek yiyorum oda ne yeemk ama bol salata akşam ymeğim sadece ve yanına yogurt o kadar yada sebze yeneği yapıyprum yada az yada sebze kavuruyrum çiğ halde yiyorum arabayla gittimiz hadlde en kısa zman bu
olucak kuzum başarıcaz sadece sabır etmek ben gece cok acıkınca 27 beden pantolonlarımı çıkardım buzdolabına gidiyorum kapagını açıyoprum sonra gidip kotu gşy tabiki dzlerden yı-ukarı cıkmıyır 1 bardak su içip yatıyorum dün hem pohaca hem ıslak kek yaptım eşim cok sever hemde ufaklık yesin dedim ama nası koktu varya yemedım beynime emir kipi yolladım yeme yeme sakın onu yeme:::::::::::) yaza fit giricezanladım canım bende 6 da çıkıyorum eve gitmem 7yi geçiyor bende genelde yemiyorum yada az yiyorum geç oluyor çünkü ben salata da yiyemiyorum yiyebilsem de keşke salata yesem akşamları
Ne güzel 38 beden çok özendim bi 40 olsam yetersen emziriyorsun sanıyordum yanılıyor muyum eğer öyleyse dokuzlu çay içme canım aromalı yeşil çaylarla idare et
İnşallah canım 40 beden hayal gibi şu an
yemedim de
öğlen dışardan tantuni geliyor
adana geldi ondan yedin az ekmek ile yedimyok canım emzirmeyi bıraktım ben
yemedim de
cnim sen 67kg degilmiydinGunaydınlarrSchonerDuft
Dunku menum
Sabah 1 yumurta
5 zeytın
1 dılım peynır
1 salatalık
Oglen 1 porsıyon arnavut cıgerı
1 kolacanım cok ıstedı
Ara 1 turk kahvesı
2 kare bıtter
Aksam 1 kepce sehrıye corbası tavuklu
2 kasık melemen
1 mınık kase yourt.
Ara 1 fıncan ıhlamur
60 dk tempolu yuruyus
Ve bu sabah 69.8gordum
adana geldi ondan yedin az ekmek ile yedim
olucak kuzum başarıcaz sadece sabır etmek ben gece cok acıkınca 27 beden pantolonlarımı çıkardım buzdolabına gidiyorum kapagını açıyoprum sonra gidip kotu gşy tabiki dzlerden yı-ukarı cıkmıyır 1 bardak su içip yatıyorum dün hem pohaca hem ıslak kek yaptım eşim cok sever hemde ufaklık yesin dedim ama nası koktu varya yemedım beynime emir kipi yolladım yeme yeme sakın onu yeme:::::::::::) yaza fit giricez
bende bu takıma katılmak istiyorum nasıl
14. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.***yeni takım kuralları***
(evet kızlar kurallarla ilgili yapmak istediğiniz bi düzenleme vs. olursa bana mesajla bildirebilirsiniz)
bu takımda oldugunuz sürece bu kurallara da uymak zorundasınız
- hergün menü paylaşımı kesinlikle yapılacak(toplu olarak)
- Herkes menülere yorum yapıcak
- diğer kişilerin hataları ve begenilen şeyleri söylenicek
- 3 gün haber vermeden bildirim yapmayan aday üye diskalifiye edilicek
- Cuma 2 kere bildirim yapmayan üye diskalifiye edilicek
- Günlük en az 5 mesaj kesinlikle yazılıcak(en az)
- pazartesi kilo bildirimi yapılacak
- Pazartesi bildiriminde artı cıkanlar Salı günü önlemini alacak ve en geç Çarşamba eksiye geçmiş olunacak
- Cuma artı cıkanlar hergün en az 30 dk spor yapıp yine en geç çarşambaya eksiye geçmiş olucak.
Eğer kurallara uyulmazsa en fazla 1 hafta bekleyip diskalifiye edilecek
yüzde hesaplama formülü;
keptinn üye kilosu 60 diyelim;
geçen hafta 60
bu hafta 59
aradaki fark:1kg
yüzde:60-59=(1*100=100/60=1,6667)
(7 yukarı yuvarlar 1,67 olur)
sonuc:
keptinn(60/59/1/1,67)
Hee bende oyle valla 2 kilo veriyom 3 kilo aliyom biktim yaaSekerPancarii bende sizdenim surda acik veriom yine diye seviniom hemen bozuom resmen icimden sürekli yemek gelio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?