Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aram yoh ki ya cok yiyom ya az dünden bugune 1.200 gr gitmiş ne kadar cok yiyomusum sismisim sen düşün kalori sayyom bugun

mezunlar olarak lanetlndik mi nedir
Ay ben cok iyi gidiyodum anamlarda bile yememistim kilo vermis olarak dönmüştüm eve hatta benim büyük ablamin nazari cok deger valla seni gördüğüm en ince halindesin inceciksin dedi nazar degdi yeminle sonra ben tutamadim kendimi kiz bi yidim eve gelince nasilll

Aram yoh ki ya cok yiyom ya az dünden bugune 1.200 gr gitmiş ne kadar cok yiyomusum sismisim sen düşün kalori sayyom bugun
kolay alıp kolay veriyorsun bence muhteşem birşey . kaç kl alacan
aynen bende cok ıstıyorum sen benden once mezunolursun
66,40 oldum mu mezuniyet beklerim artık . bakalım yarın kaç çıkacam bilmiyorum bana yetiştin sayılır

Ay dunde cok az yemediydim aksam az yedim sadece ama ben cok yeyince ödemde oluyo bende limonlu salatalikli su içtim dün bolca hizli aliyom ama hizli gidiyo Allah tan
ay acaba bendede ödem olabilir mi ya yüzüm gözüm pek bi şiş avukat bile dedi yüzün sis diye limon var yeşil çay var napsam ödemim gider :

evet burda güzel yapıyorlar eşimde güzel yapıyor ayrıca

ne güzel şanslısın bende dışarda yemek yerine evde yapıyorum önceleri doğramaya üşeniyodum sonra bi gün kasap ne yapacaksınız dedi tantuni dedim hazırlayım o zaman dedi nasıl yani küçük küçük doğrayacakmısınız dedim evet doğrarız bi 10 dk beklerseniz dedi dedim beklerim tabi yaa

kolay alıp kolay veriyorsun bence muhteşem birşey . kaç kl alacan

66,40 oldum mu mezuniyet beklerim artık . bakalım yarın kaç çıkacam bilmiyorum bana yetiştin sayılır
Ay valla tek tesellim bu Allah tan kolay gidiyo aldiklarim ama dedigim gibi ben cok yeyince felaket sisiyom 2 kilosu ödem bence bol bol su içiyom 1239 kl alcam persembe gününün kalorisiyle basladim spora da basladim biliyon mu cok abartmiyom bir gun bacak çalışıyom 20 dk ertesi gun kol karin 25 dk falan bir gun dinlenme bu sekilde gidicem selulitlerim cikmaya baslamis

ay acaba bendede ödem olabilir mi ya yüzüm gözüm pek bi şiş avukat bile dedi yüzün sis diye limon var yeşil çay var napsam ödemim gider :
Limonlu salatalikli su cok lezzetli oluyo kiz yapsana sende hele salatalik cok guzel bi aroma veriyo suya yarina da 1 kilo gitse keske

bizde burda doğratıyoruz biftek eti ile ypyoruz çok güzel oluyor ay canım et yemek isityor benim olsa da yesem

2 kilo ödemse diğerleri kaç kilodur spor iyidir bende yapmaya çalışıyorum anneme kadar yürüyorum

Bi arkadaşımla çıkıcam şimdi yürüsem terlerim arabayla gidicem mecbur dönüştede büyük olanı okuldan alırım. Gelelim sorunumuza ben dışarıda bu kızla ne içicem ne yicem şimdi diyetteyken hiç cafe muhabbeti yapmamıştım.

geçen bende arkadaşlarla muhallebiciye gittim nuzlu süt içtim sana öneriler protein salata , sade soda , sade kahve gibi

2 kilo ödemse diğerleri kaç kilodur spor iyidir bende yapmaya çalışıyorum anneme kadar yürüyorum
4 kilo aldim ben 1 haftada 53,9 dum 1 hafta önce dün 57.8 bugun 56,2 yarina 55,5 olsam iyi pazatesine 54 lerde oluyum he ay sporsuz olmuyo cok yense bile vucut sismiyo sporla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…