- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #274.121
o bendede var dr bugün suyun içine limon atacan içicen dedi canım ama tansiyon sorunu varsa düşük tansiyon yapma kulakların çınlarsa içme dediay acaba bendede ödem olabilir mi ya yüzüm gözüm pek bi şiş avukat bile dedi yüzün sis diye limon var yeşil çay var napsam ödemim gider:
Teşekkür ederim canım aklımdan geçenleri söyleseydin de keşke afiyetle yeseydimtatlı tatlı
şaka yapıyor olmalısın4 kilo aldim ben 1 haftada53,9 dum 1 hafta önce dün 57.8 bugun 56,2 yarina 55,5 olsam iyi pazatesine 54 lerde oluyum he ay sporsuz olmuyo cok yense bile vucut sismiyo sporla
hoşgeldin canım :)bende bu takıma katılmak istiyorum nasıl
kaptinin basında ne dertler var
Saka gibi demi ya olamaz yani bu kadar hizli almamaliyim ya ablamlarda dedi bi doktora mi gitsen ömür boyu az mi yicen niye bu kadar cabuk cikiyo kilon dedişaka yapıyor olmalısın4 kilo diyon
Ne dertler varkaptinin basında ne dertler var
eşimin kuzeni bnm yanımda calışmaya başladıNe dertler var
onada şimdi korktum saat 4 30 oldu içicem icicem çıkışta dışarda işim var sıkışmayayım
ben limonlu suyu sadece sabah aç karnına içiyorum bi bardak sende bi dene bakalım canım tansiyonunu düşürmezse devam edersino bendede var dr bugün suyun içine limon atacan içicen dedi canım ama tansiyon sorunu varsa düşük tansiyon yapma kulakların çınlarsa içme dedi
Ay en nefret ettiğim sey akraba yaninda olmucak yaaa aman dikkat et buraya girerken gormesinnnnnneşimin kuzeni bnm yanımda calışmaya başladıve Acayip tırsıyorm burda duyduklarını gördklerini fln gidip anlatır diye. anlatırda kesin öyle bi kişilikte. kk yı öğrendi mi bittim ben
Saka gibi demi 4 kilo nasil alir bi insan yaaonada şimdi korktum saat 4 30 oldu içicem icicem çıkışta dışarda işim var sıkışmayayımbu arada sen 4 kilo mu aldın
ben limonlu suyu sadece sabah aç karnına içiyorum bi bardak sende bi dene bakalım canım tansiyonunu düşürmezse devam edersin
aslında cidden git endokrine bende hemotolojiye gidecem mayısın ilk haftası sıralıcm doktorlrıSaka gibi demi ya olamaz yani bu kadar hizli almamaliyim ya ablamlarda dedi bi doktora mi gitsen ömür boyu az mi yicen niye bu kadar cabuk cikiyo kilon dedigercekten cok sinir bozucu
onada şimdi korktum saat 4 30 oldu içicem icicem çıkışta dışarda işim var sıkışmayayımbu arada sen 4 kilo mu aldın
ha bak unuttum dr neden dedim ödem var hızlı yemek yemekten olur dedi aynen ben çok hıuzlı yemek yerim oyalanmam hava yutmaktan dedi brde karbonhidrat vucutta su tutar dedi 2 sinden biri dedi 100 gram gitmiş ödemden bu hafta gerçi sonucu yarın yazıcamda
onun için cok giremiyorm buraya zatn gözü sürekli bnm pc de bakıyo napıyorm napıyo diyeAy en nefret ettiğim sey akraba yaninda olmucak yaaa aman dikkat et buraya girerken gormesinnnnnn
telefondan giremiyormusun ? sen yeni üyelik alsan kazenle görüşsen eskiyi görmez en azından sadece zayıflama topiğini görür olmaz mıonun için cok giremiyorm buraya zatn gözü sürekli bnm pc de bakıyo napıyorm napıyo diye
kaç kilo oldun harbiden ya sençok alıyosun ben 1 hafta yesem sanırım en fazla 1 kg alırım gibi geliyo ama 1 hafta yemeyi göze alamamSaka gibi demi 4 kilo nasil alir bi insan yaazayifim ama gel bana sor nasil tutuyom bu kiloyu elimde ben yesem aayda 15 20 kilo alirim
telefondan internetim bitiyo hemen giremiyorm yok ya cok durmaz insallahta bende rhat ederimtelefondan giremiyormusun ? sen yeni üyelik alsan kazenle görüşsen eskiyi görmez en azından sadece zayıflama topiğini görür olmaz mı
gidici mi diyorsun yani hadi bakalımtelefondan internetim bitiyo hemen giremiyorm yok ya cok durmaz insallahta bende rhat ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?