Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay acaba bendede ödem olabilir mi ya yüzüm gözüm pek bi şiş avukat bile dedi yüzün sis diye limon var yeşil çay var napsam ödemim gider :
o bendede var dr bugün suyun içine limon atacan içicen dedi canım ama tansiyon sorunu varsa düşük tansiyon yapma kulakların çınlarsa içme dedi

Limon koy sende sadece bolca ic kaptinn nerde gi
onada şimdi korktum saat 4 30 oldu içicem icicem çıkışta dışarda işim var sıkışmayayım bu arada sen 4 kilo mu aldın

o bendede var dr bugün suyun içine limon atacan içicen dedi canım ama tansiyon sorunu varsa düşük tansiyon yapma kulakların çınlarsa içme dedi
ben limonlu suyu sadece sabah aç karnına içiyorum bi bardak sende bi dene bakalım canım tansiyonunu düşürmezse devam edersin

eşimin kuzeni bnm yanımda calışmaya başladı ve Acayip tırsıyorm burda duyduklarını gördklerini fln gidip anlatır diye. anlatırda kesin öyle bi kişilikte. kk yı öğrendi mi bittim ben
Ay en nefret ettiğim sey akraba yaninda olmucak yaaa aman dikkat et buraya girerken gormesinnnnnn

Saka gibi demi 4 kilo nasil alir bi insan yaazayifim ama gel bana sor nasil tutuyom bu kiloyu elimde ben yesem aayda 15 20 kilo alirim

Saka gibi demi ya olamaz yani bu kadar hizli almamaliyim ya ablamlarda dedi bi doktora mi gitsen ömür boyu az mi yicen niye bu kadar cabuk cikiyo kilon dedi gercekten cok sinir bozucu
aslında cidden git endokrine bende hemotolojiye gidecem mayısın ilk haftası sıralıcm doktorlrı pıhtılaşma testini yaptırcam.
sende git aksatmadan kuzum 4 kilo bir haftada nasıl alınıyor1 2 kilo neyse de 4 kilo

Saka gibi demi 4 kilo nasil alir bi insan yaazayifim ama gel bana sor nasil tutuyom bu kiloyu elimde ben yesem aayda 15 20 kilo alirim
kaç kilo oldun harbiden ya sençok alıyosun ben 1 hafta yesem sanırım en fazla 1 kg alırım gibi geliyo ama 1 hafta yemeyi göze alamam

ona da şükür yine bakalım yarın sonuç ne olacak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…