Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hanimlar bugünkü menum)
sabah limonlu su, 30dk sonra.
kk.peynir,3zeytin,yk. pekmez,haşlanmış bir adet yumurta,domat, salatalık,bir dilim kepek.ek. çay
Ara)3findk 3badem
oglen)küçük kase corba
akşam yemegi)bir tabak lahana dolması, bol salata ve haşlanmış et...gece bitimine kadar 2.buçuk litre su tamamlicam.

Not)kizlar sizce dolma fazlami oldu? bugün 1saat yürüyüş

ben de hazır hissettiğimde yapacam mezun olmak istiyorum bir an evvel

yok o işe girişme yemekleri çok çiğnemeyi dene o zaman daha çok doymuş hissediyorsun
ben doymuyorum be kuzumm bir koyun yerim ben bi istahlaaa
dolma olmamis hemde bir tabak hemde pers3mbe aksami

sabah
ilik limonlu su 2 fun kurusu 1 tk pekmez

4 zeytin
2 somtes 6 yaprak marul 1 kapya bol limonlu sogus yagsiz
3 tk suzme yogurt
3 buyukce dilim peynir
1 yk kaynak
1 tk pekmez
1 dilim etimek

ara
1 kupa yesil cay
3 tk pudink
2 yas hurma
3 ceviz

aksam
2 su bardagi sutl ile bol kabakli corba
1 porsiyon sarimsakli yogurtlu pancar salatasi

cay ve 1 kare bitter %80 kakaolu

Ben kilo almamki azcik alsamda veririm inşallah

Dolma pirinçli bildiğimiz dolma demi 1 tane yeseydin ok derdik ama 1 tabak yemişsin olmamış canım

Regli geçti mi senin ondan mı bu iştah acaba bugün az yemişsin afiyet olsun

off ya nasıl kendime engel olucagimyediğim gibi de çok pişman oldum.
Kendini frenleyemiyorsun diyelim miktara karar veremedin ya da hemen burya yazıyorsun biz sana destek oluyoruz kime denk gelirsen takım olmanın amacı bu zaten . Birde 65 kiloda düşün kendini bebeğin hayalini kur fren yaparsın o zaman

off ya nasıl kendime engel olucagimyediğim gibi de çok pişman oldum.
canim bak dun cig kofte de nasil engellesiysen yine oyle engelleyeceksin. bir taneyi minkk isiriklarla yiyip hemen bitirme ise yariyir bugunden fectide bundan sonra dikkat et hatta makarna pirinc dolma hamur isleri sekeri bir 10 kilo verinceye kadar hayatindwn cikar yoksa mumkun degil 7 kg vermen o ladar kisa surede
Ben kilo almamki azcik alsamda veririm inşallah
insallah cnmm
Bende doymuyorum ya ama regli öncesi belirti bu . Düşük kalorili nr varsa ondan yemeye çalış
valla marula domatese bibere dadandim sabah aksam yiyorum inek gibi oldum ot ywmekten bir de emziriyorum tam inek mod ben regl olmadim canim bebekten sonra hic olmadim
Regli geçti mi senin ondan mı bu iştah acaba bugün az yemişsin afiyet olsun
bugun cok gayret ettim kendimle savastim resmen
sabah haslanmis yumurta yapmadim sirf az kalorim olsun diye sonra peynir iki dilim daha yerdim yemedim
aksam yemek yapmadm sirf yememek icin yarin 63.5 olurum ins motivasyonum artar

ben regl olmuyorum kuzum

Regli olmaman normal mi peki doktora gittin mi.

Kizlar nerdeyse aglayacagim, kendime söz verdim acimdan olsem bile asla yemeyeceğim.gidip geliyorum su içiyorum,çok üzüldüm nasil bu kadar iradesiz olabilirim diye.Ben ki 7yil önce iki ay icinde 20kg veren ben,şimdi ise bir kaç kg veremiyorum.kizlar ahtim olsun,bidaha kolay,kolay böyle menulerle cikmiyacagim.hele birde bugün bu doktorla görüştüm.buyuk ihtimalle pcos varmış bende ondan dolayi acil kilo vermem lazım.kizlar çok sağolun desteginiz icin

supersin cnim.

Pkomu var dediler aaa azraya kilo verdiğin de hamile kalmıştın demi bak sana dedim ben kalitesize takılma diye yapıştırıyor dr sadece kalıyor sonra öyle .
Bak şimdi aktif olma süreni arttır burda ol takıma katıl bizim.menuleri incele kendine uygun olan bir şey varsa öğün olarak onları tüket ve spora başla yavaştan

Aynen cnim 20kg verdiğimde Azra'ya hamile kalmıştım.buyuk ihtimalle kilodan dolayi hamile kalamiyorum.dün senin profiline baktım orda resmen hamileligini aciklamissin. tm düşük yaptin,ama yinede hamile kalmana okadar srvindimki lütfen şu korunmayida birak artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…