- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #274.141
gidici mi diyorsun yani hadi bakalım
cnim pardon ben seni schonerduft ile karıştırdım.ayy ne guzel tebrikler darisi bizlerin basinayok kız nerde keske o kıloda olsam76 ıle dıyete basladım buraya 74te geldım sımdı bugun 69u gordum
Hee bende oyle valla 2 kilo veriyom 3 kilo aliyom biktim yaa
ben doymuyorum be kuzumm bir koyun yerim ben bi istahlaaaben de hazır hissettiğimde yapacam mezun olmak istiyorum bir an evvel
yok o işe girişme yemekleri çok çiğnemeyi dene o zaman daha çok doymuş hissediyorsun
dolma olmamis hemde bir tabak hemde pers3mbe aksamiHanimlar bugünkü menum)
sabah limonlu su, 30dk sonra.
kk.peynir,3zeytin,yk. pekmez,haşlanmış bir adet yumurta,domat, salatalık,bir dilim kepek.ek. çay
Ara)3findk 3badem
oglen)küçük kase corba
akşam yemegi)bir tabak lahana dolması, bol salata ve haşlanmış et...gece bitimine kadar 2.buçuk litre su tamamlicam.
Not)kizlar sizce dolma fazlami oldu? bugün 1saat yürüyüş
off ya nasıl kendime engel olucagimben doymuyorum be kuzumm bir koyun yerim ben bi istahlaaa
dolma olmamis hemde bir tabak hemde pers3mbe aksami
Ben kilo almamki azcik alsamda veririm inşallaheminim guzeldir ne zamandie disarida bir sey yemedim sirf kilo sorunu yuzundenbir 60 olsaydimm
light peynir mi alsam ya ne yapsam siz guzel durabiliyorsunuz ben ac kalamıyorum
64 63.9 cnm 63.5 yarin ki hedefim bakalim ne olur.
oo pek havalisinnn kilo alma vermesi zor ya
Dolma pirinçli bildiğimiz dolma demi 1 tane yeseydin ok derdik ama 1 tabak yemişsin olmamış canımHanimlar bugünkü menum)
sabah limonlu su, 30dk sonra.
kk.peynir,3zeytin,yk. pekmez,haşlanmış bir adet yumurta,domat, salatalık,bir dilim kepek.ek. çay
Ara)3findk 3badem
oglen)küçük kase corba
akşam yemegi)bir tabak lahana dolması, bol salata ve haşlanmış et...gece bitimine kadar 2.buçuk litre su tamamlicam.
Not)kizlar sizce dolma fazlami oldu? bugün 1saat yürüyüş
Bende doymuyorum ya ama regli öncesi belirti bu . Düşük kalorili nr varsa ondan yemeye çalışben doymuyorum be kuzumm bir koyun yerim ben bi istahlaaa
dolma olmamis hemde bir tabak hemde pers3mbe aksami
Regli geçti mi senin ondan mı bu iştah acaba bugün az yemişsin afiyet olsunsabah
ilik limonlu su 2 fun kurusu 1 tk pekmez
4 zeytin
2 somtes 6 yaprak marul 1 kapya bol limonlu sogus yagsiz
3 tk suzme yogurt
3 buyukce dilim peynir
1 yk kaynak
1 tk pekmez
1 dilim etimek
ara
1 kupa yesil cay
3 tk pudink
2 yas hurma
3 ceviz
aksam
2 su bardagi sutl ile bol kabakli corba
1 porsiyon sarimsakli yogurtlu pancar salatasi
cay ve 1 kare bitter %80 kakaolu
Kendini frenleyemiyorsun diyelim miktara karar veremedin ya da hemen burya yazıyorsun biz sana destek oluyoruz kime denk gelirsen takım olmanın amacı bu zaten . Birde 65 kiloda düşün kendini bebeğin hayalini kur fren yaparsın o zamanoff ya nasıl kendime engel olucagimyediğim gibi de çok pişman oldum.
canim bak dun cig kofte de nasil engellesiysen yine oyle engelleyeceksin. bir taneyi minkk isiriklarla yiyip hemen bitirme ise yariyir bugunden fectide bundan sonra dikkat et hatta makarna pirinc dolma hamur isleri sekeri bir 10 kilo verinceye kadar hayatindwn cikar yoksa mumkun degil 7 kg vermen o ladar kisa suredeoff ya nasıl kendime engel olucagimyediğim gibi de çok pişman oldum.
insallah cnmmBen kilo almamki azcik alsamda veririm inşallah
valla marula domatese bibere dadandim sabah aksam yiyorum inek gibi oldum ot ywmekten bir de emziriyorum tam inek modBende doymuyorum ya ama regli öncesi belirti bu . Düşük kalorili nr varsa ondan yemeye çalış
bugun cok gayret ettim kendimle savastim resmenRegli geçti mi senin ondan mı bu iştah acaba bugün az yemişsin afiyet olsun
Regli olmaman normal mi peki doktora gittin mi.canim bak dun cig kofte de nasil engellesiysen yine oyle engelleyeceksin. bir taneyi minkk isiriklarla yiyip hemen bitirme ise yariyir bugunden fectide bundan sonra dikkat et hatta makarna pirinc dolma hamur isleri sekeri bir 10 kilo verinceye kadar hayatindwn cikar yoksa mumkun degil 7 kg vermen o ladar kisa surede
insallah cnmm
valla marula domatese bibere dadandim sabah aksam yiyorum inek gibi oldum ot ywmekten bir de emziriyorum tam inek modben regl olmadim canim bebekten sonra hic olmadim
bugun cok gayret ettim kendimle savastim resmen
sabah haslanmis yumurta yapmadim sirf az kalorim olsun diye sonra peynir iki dilim daha yerdim yemedim
aksam yemek yapmadm sirf yememek icin yarin 63.5 olurum ins motivasyonum artar
ben regl olmuyorum kuzum
Kendini frenleyemiyorsun diyelim miktara karar veremedin ya da hemen burya yazıyorsun biz sana destek oluyoruz kime denk gelirsen takım olmanın amacı bu zaten . Birde 65 kiloda düşün kendini bebeğin hayalini kur fren yaparsın o zaman
Kizlar nerdeyse aglayacagim, kendime söz verdim acimdan olsem bile asla yemeyeceğim.gidip geliyorum su içiyorum,çok üzüldüm nasil bu kadar iradesiz olabilirim diye.Ben ki 7yil önce iki ay icinde 20kg veren ben,şimdi ise bir kaç kg veremiyorum.kizlar ahtim olsun,bidaha kolay,kolay böyle menulerle cikmiyacagim.hele birde bugün bu doktorla görüştüm.buyuk ihtimalle pcos varmış bende ondan dolayi acil kilo vermem lazım.kizlar çok sağolun desteginiz icincanim bak dun cig kofte de nasil engellesiysen yine oyle engelleyeceksin. bir taneyi minkk isiriklarla yiyip hemen bitirme ise yariyir bugunden fectide bundan sonra dikkat et hatta makarna pirinc dolma hamur isleri sekeri bir 10 kilo verinceye kadar hayatindwn cikar yoksa mumkun degil 7 kg vermen o ladar kisa surede
insallah cnmm
valla marula domatese bibere dadandim sabah aksam yiyorum inek gibi oldum ot ywmekten bir de emziriyorum tam inek modben regl olmadim canim bebekten sonra hic olmadim
sabah haslanmis yumurta yapmadim sirf az kalorim olsun diye sonra peynir iki dilim daha yerdim yemedim
ben regl olmuyorum kuzum
supersin cnim.canim bak dun cig kofte de nasil engellesiysen yine oyle engelleyeceksin. bir taneyi minkk isiriklarla yiyip hemen bitirme ise yariyir bugunden fectide bundan sonra dikkat et hatta makarna pirinc dolma hamur isleri sekeri bir 10 kilo verinceye kadar hayatindwn cikar yoksa mumkun degil 7 kg vermen o ladar kisa surede
insallah cnmm
ben regl olmuyorum kuzum
Pkomu var dediler aaa azraya kilo verdiğin de hamile kalmıştın demi bak sana dedim ben kalitesize takılma diye yapıştırıyor dr sadece kalıyor sonra öyle .Kizlar nerdeyse aglayacagim, kendime söz verdim acimdan olsem bile asla yemeyeceğim.gidip geliyorum su içiyorum,çok üzüldüm nasil bu kadar iradesiz olabilirim diye.Ben ki 7yil önce iki ay icinde 20kg veren ben,şimdi ise bir kaç kg veremiyorum.kizlar ahtim olsun,bidaha kolay,kolay böyle menulerle cikmiyacagim.hele birde bugün bu doktorla görüştüm.buyuk ihtimalle pcos varmış bende ondan dolayi acil kilo vermem lazım.kizlar çok sağolun desteginiz icin
Aynen cnim 20kg verdiğimde Azra'ya hamile kalmıştım.buyuk ihtimalle kilodan dolayi hamile kalamiyorum.dün senin profiline baktım orda resmen hamileligini aciklamissin. tm düşük yaptin,ama yinede hamile kalmana okadar srvindimki lütfen şu korunmayida birak artikPkomu var dediler aaa azraya kilo verdiğin de hamile kalmıştın demi bak sana dedim ben kalitesize takılma diye yapıştırıyor dr sadece kalıyor sonra öyle .
Bak şimdi aktif olma süreni arttır burda ol takıma katıl bizim.menuleri incele kendine uygun olan bir şey varsa öğün olarak onları tüket ve spora başla yavaştan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?