- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #274.161
Ben niye cabuk kilo aliyom tohturrr diye aglicamaslında cidden git endokrine bende hemotolojiye gidecem mayısın ilk haftası sıralıcm doktorlrıpıhtılaşma testini yaptırcam.
sende git aksatmadan kuzum 4 kilo bir haftada nasıl alınıyor1 2 kilo neyse de 4 kilo
Uff cok can sıkıcı ya ne var da senin yanina basliyosa ise yüz verme cokonun için cok giremiyorm buraya zatn gözü sürekli bnm pc de bakıyo napıyorm napıyo diye
53,9 dum sonra persembe gunu dışarı çıktık avmye yeni bi burgerci açılmış öküz burger adi ahahahahha hersey okuz kadar tam benlikdi yemesem olmazdi bi yedim bi yedim mideme okuz oturdu sanarsinkaç kilo oldun harbiden ya sençok alıyosun ben 1 hafta yesem sanırım en fazla 1 kg alırım gibi geliyo ama 1 hafta yemeyi göze alamam
ona da şükür yine bakalım yarın sonuç ne olacak canım
Nazar hep nazarAh ahhhh aynennnnn
emzirdigim icin normalmis. Dr gitmedimRegli olmaman normal mi peki doktora gittin mi.
canim benim artik gecen gecti eziyet etme kendine moralsizlikte kilo vermeyi engelliyor yarin aynen devam. Bu arada 2 ayda 20 kg vermekte saglikli degil az oz kalici verelim sagligimizdan olmayalimKizlar nerdeyse aglayacagim, kendime söz verdim acimdan olsem bile asla yemeyeceğim.gidip geliyorum su içiyorum,çok üzüldüm nasil bu kadar iradesiz olabilirim diye.Ben ki 7yil önce iki ay icinde 20kg veren ben,şimdi ise bir kaç kg veremiyorum.kizlar ahtim olsun,bidaha kolay,kolay böyle menulerle cikmiyacagim.hele birde bugün bu doktorla görüştüm.buyuk ihtimalle pcos varmış bende ondan dolayi acil kilo vermem lazım.kizlar çok sağolun desteginiz icin
okuz burgermi53,9 dum sonra persembe gunu dışarı çıktık avmye yeni bi burgerci açılmış öküz burger adi ahahahahha hersey okuz kadar tam benlikdi yemesem olmazdi bi yedim bi yedim mideme okuz oturdu sanarsinsonra benim bogaz açıldı ve bu gune kadar yemeye devam ettim 1 hafta sonunda 57,4 dum bugun 56.2 oldum bozmadim diyeti yarina 55 de olurum
Sımdıye 65 gorurdum bogazımı az tutabılseydımkolay alıp kolay veriyorsun bence muhteşem birşey . kaç kl alacan
66,40 oldum mu mezuniyet beklerim artık. bakalım yarın kaç çıkacam bilmiyorum bana yetiştin sayılır
Amın canım benımde daha yolum cok yacnim pardon ben seni schonerduft ile karıştırdım.ayy ne guzel tebrikler darisi bizlerin basina
1 tabak dolma derkenHanimlar bugünkü menum)
sabah limonlu su, 30dk sonra.
kk.peynir,3zeytin,yk. pekmez,haşlanmış bir adet yumurta,domat, salatalık,bir dilim kepek.ek. çay
Ara)3findk 3badem
oglen)küçük kase corba
akşam yemegi)bir tabak lahana dolması, bol salata ve haşlanmış et...gece bitimine kadar 2.buçuk litre su tamamlicam.
Not)kizlar sizce dolma fazlami oldu? bugün 1saat yürüyüş
Cok guzel canım afıyet olsun.sabah
ilik limonlu su 2 fun kurusu 1 tk pekmez
4 zeytin
2 somtes 6 yaprak marul 1 kapya bol limonlu sogus yagsiz
3 tk suzme yogurt
3 buyukce dilim peynir
1 yk kaynak
1 tk pekmez
1 dilim etimek
ara
1 kupa yesil cay
3 tk pudink
2 yas hurma
3 ceviz
aksam
2 su bardagi sutl ile bol kabakli corba
1 porsiyon sarimsakli yogurtlu pancar salatasi
cay ve 1 kare bitter %80 kakaolu
Ayy hep aynı dertsabah 63.5 ciksamm
ne olurr kilo almasam
kalori saymaktan uykularim kaciyor
biktim artik porsiyonlari olcup tartmaktan
Canımsın herkes söylemiş zaten tabiki dolma fazla olmuş dünden öncede dolma yemiştinHanimlar bugünkü menum)
sabah limonlu su, 30dk sonra.
kk.peynir,3zeytin,yk. pekmez,haşlanmış bir adet yumurta,domat, salatalık,bir dilim kepek.ek. çay
Ara)3findk 3badem
oglen)küçük kase corba
akşam yemegi)bir tabak lahana dolması, bol salata ve haşlanmış et...gece bitimine kadar 2.buçuk litre su tamamlicam.
Not)kizlar sizce dolma fazlami oldu? bugün 1saat yürüyüş
Afiyet olsun canım etimek çok seviyorum süzme peynirle yarın tartılıcam diye yemiyorumsabah
ilik limonlu su 2 fun kurusu 1 tk pekmez
4 zeytin
2 somtes 6 yaprak marul 1 kapya bol limonlu sogus yagsiz
3 tk suzme yogurt
3 buyukce dilim peynir
1 yk kaynak
1 tk pekmez
1 dilim etimek
ara
1 kupa yesil cay
3 tk pudink
2 yas hurma
3 ceviz
aksam
2 su bardagi sutl ile bol kabakli corba
1 porsiyon sarimsakli yogurtlu pancar salatasi
cay ve 1 kare bitter %80 kakaolu
Afiyet olsun canımKızlar bende menumu yazıp uyuyom
SchonerDuft
Sabah 1 yumurta
4 zeytın
Bol yesıllık peynır
1 fıncan ıhlamur
Ara 1 turk kahvesı
Oglen 1 dılım tam bugday ekmegı
1 salatalık
1 kase yogurt
Ara 1 turk kahvesı
Aksam 1 kepce yayla corbası
4 tane yaprak sarma bulgurlu. Pırınc yok ıcınde
60 dk yuruyus 15 dk dans 5 dk sumo squat
Toplam 80 dk
Arkadaşlar yarın tartıldıktan sonra inşallah şevkim kaçmazsa dukanın atak evresi gibi besleneceğim. Salı günü yurt dışından görümcem çocukları ve kaynanam geliyor. Onlar gelene kadar ne versem kârdır.
Burada malum etli ekmek yeniyor sürekli çayın yanına bile yiyoruz biz. Sabah öğlen etli ekmek (siz pide diyor olabilirsiniz) akşam tandır kabine pilav kahvaltıda kek börek bazlama üstüne tereyağ falan yiicez bu yeme döngüsü 10 gün sürer
Napsam acaba yedikten sonra kusmayı mı denesem aptal güzel mankenler gibi. Yemem lazım yanlarında yada yiyormuş gibi yapmalıyım bu konuda fikri olan paylaşsın. Ama diyette olduğumu söyleyemem başka bir fikir
Hepinizi öpüyorum
İyi geceler
Kırkım bugün çıkıyor birde sınavlar a hazırlanıyorum temmuzdan sonra artık bedenende ruhende çok yorgunum. Ara vermek iyi gelecek.bende kilo verince kolay hamile kaldım bu arada pko falan yok bende sana nasıl teşhis kondu .Aynen cnim 20kg verdiğimde Azra'ya hamile kalmıştım.buyuk ihtimalle kilodan dolayi hamile kalamiyorum.dün senin profiline baktım orda resmen hamileligini aciklamissin. tm düşük yaptin,ama yinede hamile kalmana okadar srvindimki lütfen şu korunmayida birak artik
Kan bilimi canım mBen niye cabuk kilo aliyom tohturrr diye aglicamne yiyon diye sorarsa sıkıntı ama ahahahah
Hemotoloji ne ay bilmiyom ben
Hadi hamburger yedin ertesi gün niye dikkat etmiyorsun! Tabi kilo alırsın bu şekilde53,9 dum sonra persembe gunu dışarı çıktık avmye yeni bi burgerci açılmış öküz burger adi ahahahahha hersey okuz kadar tam benlikdi yemesem olmazdi bi yedim bi yedim mideme okuz oturdu sanarsinsonra benim bogaz açıldı ve bu gune kadar yemeye devam ettim 1 hafta sonunda 57,4 dum bugun 56.2 oldum bozmadim diyeti yarina 55 de olurum
Hadi ya çok şiş hissetmiyormusun bende 3 aydır olmuyorum berbat hissediyorumemzirdigim icin normalmis. Dr gitmedim
canim benim artik gecen gecti eziyet etme kendine moralsizlikte kilo vermeyi engelliyor yarin aynen devam. Bu arada 2 ayda 20 kg vermekte saglikli degil az oz kalici verelim sagligimizdan olmayalim
okuz burgermi
ben kac yildir burger yemiyoeum
sabah 63.5 ciksamm
ne olurr kilo almasam
kalori saymaktan uykularim kaciyor
biktim artik porsiyonlari olcup tartmaktan
Bazen bende dayanamıyorum yiyorum ama yersem cuma yada pazar günleri yiyorumSımdıye 65 gorurdum bogazımı az tutabılseydımaz kaldı senın ya ben hafta sonu 70lerı gorurum yıne
Amın canım benımde daha yolum cok ya
1 tabak dolma derkenbence fazla olmus gıbı.
Cok guzel canım afıyet olsun.
Afiyet olsunKızlar bende menumu yazıp uyuyom
SchonerDuft
Sabah 1 yumurta
4 zeytın
Bol yesıllık peynır
1 fıncan ıhlamur
Ara 1 turk kahvesı
Oglen 1 dılım tam bugday ekmegı
1 salatalık
1 kase yogurt
Ara 1 turk kahvesı
Aksam 1 kepce yayla corbası
4 tane yaprak sarma bulgurlu. Pırınc yok ıcınde
60 dk yuruyus 15 dk dans 5 dk sumo squat
Toplam 80 dk
Afiyet olsunMenüm
9:00
Süt nescafe 1 çay bardağı
10:30
Kıymalı yumurta (1 avuç pişmiş kıyma soğan biber domates 1 yumurta ile yapılmış)
1 dilim karabuğdaylı çavdarlı ekmek
Çay
12:30 soda limon
15:00
Dünden kalan fırın tavukların hepsini yedim4-5 baget
1 adet közlenmiş patlıcan
17:00
Double Türk kahvesi sade
Soda
19:30
1 adet Karnıyarık (közlenmiş patlıcanla yapıldı)
Yoğurt 3-4 kaşık
Salata
22:00
Portakallı tarçınlı yeşil çay
SchonerDuft 1 saat orta tempoda yürüyüş
15 dk denge topunda sırt egzersizi yaptım yaptığım şeyin bi adı var mı bilmiyorum ama yorucu hamilelikten ve bol sütlü göğüslerimden kaynaklanan duruş bozukluğu için önermişlerdi bunu her sabah bazen akşamlarıda yapıyorum ağrılarıma iyi geliyor
15 dk masa tenisi
Ben genelde bağırsak sorunum var yasak diyorum dr yasakladı .10 gün nasıl geçecek şimdi kilo almazsın dimiArkadaşlar yarın tartıldıktan sonra inşallah şevkim kaçmazsa dukanın atak evresi gibi besleneceğim. Salı günü yurt dışından görümcem çocukları ve kaynanam geliyor. Onlar gelene kadar ne versem kârdır.
Burada malum etli ekmek yeniyor sürekli çayın yanına bile yiyoruz biz. Sabah öğlen etli ekmek (siz pide diyor olabilirsiniz) akşam tandır kabine pilav kahvaltıda kek börek bazlama üstüne tereyağ falan yiicez bu yeme döngüsü 10 gün sürer
Napsam acaba yedikten sonra kusmayı mı denesem aptal güzel mankenler gibi. Yemem lazım yanlarında yada yiyormuş gibi yapmalıyım bu konuda fikri olan paylaşsın. Ama diyette olduğumu söyleyemem başka bir fikir
Hepinizi öpüyorum
İyi geceler
Ooo tebrik ederim 67leri birden atlamışsın***14. TAKİM 566. ETAP***
06Derya (76,80///%)
poncikbirgelincik (60,30///%)
segus (70///%)
drdotty(77,8///%)
SchonerDuft (69,60///%)
tgb1907 (68.10/66.9/1.2/%1.76 )
14. Takım Ortalaması:
Ooo tebrik ederim 67leri birden atlamışsın
Bu saatte iş yerinde misin senevet canım yaa çok sevindim regl şişliğim olmasa daha da iyi olacaktı
bu arada iş yerine gellince regl de oldum rahatladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?