Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben niye cabuk kilo aliyom tohturrr diye aglicam ne yiyon diye sorarsa sıkıntı ama ahahahah
Hemotoloji ne ay bilmiyom ben

kaç kilo oldun harbiden ya sençok alıyosun ben 1 hafta yesem sanırım en fazla 1 kg alırım gibi geliyo ama 1 hafta yemeyi göze alamam

ona da şükür yine bakalım yarın sonuç ne olacak canım
53,9 dum sonra persembe gunu dışarı çıktık avmye yeni bi burgerci açılmış öküz burger adi ahahahahha hersey okuz kadar tam benlikdi yemesem olmazdi bi yedim bi yedim mideme okuz oturdu sanarsin sonra benim bogaz açıldı ve bu gune kadar yemeye devam ettim 1 hafta sonunda 57,4 dum bugun 56.2 oldum bozmadim diyeti yarina 55 de olurum

Regli olmaman normal mi peki doktora gittin mi.
emzirdigim icin normalmis. Dr gitmedim
canim benim artik gecen gecti eziyet etme kendine moralsizlikte kilo vermeyi engelliyor yarin aynen devam. Bu arada 2 ayda 20 kg vermekte saglikli degil az oz kalici verelim sagligimizdan olmayalim
okuz burgermi
ben kac yildir burger yemiyoeum

kolay alıp kolay veriyorsun bence muhteşem birşey . kaç kl alacan

66,40 oldum mu mezuniyet beklerim artık . bakalım yarın kaç çıkacam bilmiyorum bana yetiştin sayılır
Sımdıye 65 gorurdum bogazımı az tutabılseydım az kaldı senın ya ben hafta sonu 70lerı gorurum yıne

cnim pardon ben seni schonerduft ile karıştırdım.ayy ne guzel tebrikler darisi bizlerin basina
Amın canım benımde daha yolum cok ya

1 tabak dolma derken bence fazla olmus gıbı.

Cok guzel canım afıyet olsun.

Kızlar bende menumu yazıp uyuyom
SchonerDuft
Sabah 1 yumurta
4 zeytın
Bol yesıllık peynır
1 fıncan ıhlamur
Ara 1 turk kahvesı
Oglen 1 dılım tam bugday ekmegı
1 salatalık
1 kase yogurt
Ara 1 turk kahvesı
Aksam 1 kepce yayla corbası
4 tane yaprak sarma bulgurlu. Pırınc yok ıcınde
60 dk yuruyus 15 dk dans 5 dk sumo squat
Toplam 80 dk

Canımsın herkes söylemiş zaten tabiki dolma fazla olmuş dünden öncede dolma yemiştin
Neyse üzme kendini bazen oluyor engelleyemiyoruz kendimizi. zigzag kalori diyetine başlayacaktın kalori tablonu çıkardın mı yarın kaç kalori alacaksın ? ne yiyeceğini bugünden belirleyebilirsin.

Afiyet olsun canım etimek çok seviyorum süzme peynirle yarın tartılıcam diye yemiyorum
Afiyet olsun canım

Menüm
9:00
Süt nescafe 1 çay bardağı
10:30
Kıymalı yumurta (1 avuç pişmiş kıyma soğan biber domates 1 yumurta ile yapılmış)
1 dilim karabuğdaylı çavdarlı ekmek
Çay
12:30 soda limon
15:00
Dünden kalan fırın tavukların hepsini yedim4-5 baget
1 adet közlenmiş patlıcan
17:00
Double Türk kahvesi sade
Soda
19:30
1 adet Karnıyarık (közlenmiş patlıcanla yapıldı)
Yoğurt 3-4 kaşık
Salata
22:00
Portakallı tarçınlı yeşil çay

SchonerDuft 1 saat orta tempoda yürüyüş
15 dk denge topunda sırt egzersizi yaptım yaptığım şeyin bi adı var mı bilmiyorum ama yorucu hamilelikten ve bol sütlü göğüslerimden kaynaklanan duruş bozukluğu için önermişlerdi bunu her sabah bazen akşamlarıda yapıyorum ağrılarıma iyi geliyor
15 dk masa tenisi

Arkadaşlar yarın tartıldıktan sonra inşallah şevkim kaçmazsa dukanın atak evresi gibi besleneceğim. Salı günü yurt dışından görümcem çocukları ve kaynanam geliyor. Onlar gelene kadar ne versem kârdır.
Burada malum etli ekmek yeniyor sürekli çayın yanına bile yiyoruz biz. Sabah öğlen etli ekmek (siz pide diyor olabilirsiniz) akşam tandır kabine pilav kahvaltıda kek börek bazlama üstüne tereyağ falan yiicez bu yeme döngüsü 10 gün sürer
Napsam acaba yedikten sonra kusmayı mı denesem aptal güzel mankenler gibi. Yemem lazım yanlarında yada yiyormuş gibi yapmalıyım bu konuda fikri olan paylaşsın. Ama diyette olduğumu söyleyemem başka bir fikir

Hepinizi öpüyorum
İyi geceler

Kötü olmus canım 10 gün dedigin gibi beslenmen demek emeklerine yazık etmen demek midem bozuldu bu aralar agır yemek yememem lazımmış hamur işinden uzak dur dedi doktor felanmı desen
Bende memlekette 10 gün yedim senin dediklerin kadar degildi ama sadece kek ve kurabiye yedim bi kacta tatliydı beni bi 2 hafta geride birakti kilo konusunda 2 hafta aldiklarimi vermekle gecti

***14. TAKİM 566. ETAP***

06Derya (76,80///%)
poncikbirgelincik (60,30///%)
segus (70///%)
drdotty(77,8///%)
SchonerDuft (69,60///%)
tgb1907 (68.10///% )

14. Takım Ortalaması:

Kırkım bugün çıkıyor birde sınavlar a hazırlanıyorum temmuzdan sonra artık bedenende ruhende çok yorgunum. Ara vermek iyi gelecek.bende kilo verince kolay hamile kaldım bu arada pko falan yok bende sana nasıl teşhis kondu .

Ben niye cabuk kilo aliyom tohturrr diye aglicam ne yiyon diye sorarsa sıkıntı ama ahahahah
Hemotoloji ne ay bilmiyom ben
Kan bilimi canım m
Hadi hamburger yedin ertesi gün niye dikkat etmiyorsun! Tabi kilo alırsın bu şekilde
Hadi ya çok şiş hissetmiyormusun bende 3 aydır olmuyorum berbat hissediyorum
sabah 63.5 ciksamm
ne olurr kilo almasam
kalori saymaktan uykularim kaciyor
biktim artik porsiyonlari olcup tartmaktan

Bazen bende dayanamıyorum yiyorum ama yersem cuma yada pazar günleri yiyorum
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Ben genelde bağırsak sorunum var yasak diyorum dr yasakladı .10 gün nasıl geçecek şimdi kilo almazsın dimi

evet canım yaa çok sevindim regl şişliğim olmasa daha da iyi olacaktı

bu arada iş yerine gellince regl de oldum rahatladım
Bu saatte iş yerinde misin sen
Gözün aydın bende olacam ama bekliyorum daha bel ağrısı karın şiş tartiya da yansıdı bekliyorum biraz sonra tartılacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…