Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Afıyet olsun canım. Karnıyarık kozlenmıs patlıcanla dahamı guzel oluyo

Bende hafta sınları yıyorum az dıkkat etsem olcak ama borekler pastalar cumadan baslıyo.

Canım cocuklarla ılgılen yemek esnasında ay cocukla ugrasırken yıyemedım bısey de ıstahım kactı de nezaman guzel bısey plsa benım oglum durmuyo ama ben yınede yerım sen yıyememıs gıbı yap

Evet ya,diyet yapacağım dediğimde kalorisi yüksek yemekler yapmaya başlıyorum.dün çok kendime sinirlendim,kızdım artık bidaha yüksek kalorili besinler tuketmeyecegim.

Anladım cnim,bk gör hemen hamile kalirsin inşa.) doktora 30yum deyince direk pco sun dedi.eski doktorumda öyle söylemişti.2.tupe geçerken bir anda soylediiğinden caydi

Bu saatte iş yerinde misin sen
Gözün aydın bende olacam ama bekliyorum daha bel ağrısı karın şiş tartiya da yansıdı bekliyorum biraz sonra tartılacam

uyuyamıyorum bi kaç gündür 6.30 da iş yerine geliyorum
hadi tartıl canım , ben olunca rahatladım darısı sana canım
Harıkasın canım

teşekkürler kuzum hadi yaz sende

Günaydınlar canlarım
76,3 oluşum. Ben sanki 74 oldum sanmıştım. Haftaya da pek veremem üzüldüm biraz ama buna şükür

perşembe günü o dolmalar hemde akşam..

budingten önce hurmayı yeseydn keske belki onu canın istemezdi

Uff cok can sıkıcı ya ne var da senin yanina basliyosa ise yüz verme cok
bende anlamadm koskoca fabrikada yer kalmamıs gibi

sabah 63.5 ciksamm
ne olurr kilo almasam
kalori saymaktan uykularim kaciyor
biktim artik porsiyonlari olcup tartmaktan

demk sarma yedin

öğlen biraz cok olms gibi geldi ama ekmek yok bence olms

***14. TAKİM 566. ETAP***

06Derya (76,80///%)
poncikbirgelincik (60,30///%)
segus (70///%)
drdotty(77,8/76,3/1,5/%1,9)
SchonerDuft (69,60///%)
tgb1907 (68.10/66.9/1.2/%1.76 )

14. Takım Ortalaması:

günaydın hanımlar hayırlı cumalar herkese

kilomuz 81 olmuşum

gelelim menumüze

kahvaltı
4 zeytin light beyaz peynir yarım bağ maydanoz 1 dilim çavdar ekmeği 1 ince dilim ananas 2 adet ceviz

öğle
tavuk döner 100 gr 1 id ekmek sebze

ara
1 ince dilim ananas üzerine hindistan cevizi (ödem için)

akşam
semizotu 1 su bardagı yoğurt sarımsaklı 1 id ekmek 1 yk zeytinyağı

kızlar bu arada hafta sonu istanbulda nişanımız var 23 nisanda tati yazamayabilirm hem kalabalık hem kızım şimdiden haberiniz olsun dönüşte görüşmek üzere salı günü öpüyorum hepinzii şimdiden dua edin ist bozmayım bu hafta dr önemli dedi kıyaslaam yapıcaz tam 1 ay oluyor 26 nisanda diyetimiz

06Derya (76,80///%)
segus (70///%)
SchonerDuft (69,60///%)

14. Takım Ortalaması:
bence gayet iyi vermişsiniz ikinizde tugbaFB

Bende hafta sınları yıyorum az dıkkat etsem olcak ama borekler pastalar cumadan baslıyo.
benim niye öyle heveslerim yoqqqq . yeme sende canım 6ları göredün ama 6ları korumak çok zor emin ol
Anladım cnim,bk gör hemen hamile kalirsin inşa.) doktora 30yum deyince direk pco sun dedi.eski doktorumda öyle söylemişti.2.tupe geçerken bir anda soylediiğinden caydi
30 yum mu tek kriter o olmaz ama ya sen bunlara ara ver beni dinle diyete konsantre ol bak kendiliğinden olcak
uyuyamıyorum bi kaç gündür 6.30 da iş yerine geliyorum
hadi tartıl canım , ben olunca rahatladım darısı sana canım

teşekkürler kuzum hadi yaz sende
bende erken kalkıyorum şekerleme yapyorum güzel bir kahvaltı yapıyorum sonra

06Derya (76,80///%)
segus (70///%)
SchonerDuft (69,60/69,50/0,10/0,15%)

14. Takım Ortalaması:

Saol canım ben daha çok beğeniyorum hem yağsız oluyor ama her zaman formunu gösterişli hazırlayamıyorsun. Patlıcanları soyarken dağılabiliyor.
bende onu soracaktım ıkıncı soru olarak soyarken dagılmazmı dıcektım

Günaydınlar canlarım
76,3 oluşum. Ben sanki 74 oldum sanmıştım. Haftaya da pek veremem üzüldüm biraz ama buna şükür
uzulme canım sen cok ıyı gıdıyosun sakın salma kendını
kız 4 tanecık nolcak ondan dısımın kavuguna yetmedı zati

ben mutfak ısını ev ısını cok severım bıde bıraz obsesıfim evde mıkrop olmaması lazım pastalar borekler kendımıze gelene gıdene gıttıgımız yere gotururum normal degılım bıraz ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…