- 29 Ekim 2016
- 1.525
- 2.824
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #274.181
Afıyet olsun canım. Karnıyarık kozlenmıs patlıcanla dahamı guzel oluyoMenüm
9:00
Süt nescafe 1 çay bardağı
10:30
Kıymalı yumurta (1 avuç pişmiş kıyma soğan biber domates 1 yumurta ile yapılmış)
1 dilim karabuğdaylı çavdarlı ekmek
Çay
12:30 soda limon
15:00
Dünden kalan fırın tavukların hepsini yedim4-5 baget
1 adet közlenmiş patlıcan
17:00
Double Türk kahvesi sade
Soda
19:30
1 adet Karnıyarık (közlenmiş patlıcanla yapıldı)
Yoğurt 3-4 kaşık
Salata
22:00
Portakallı tarçınlı yeşil çay
SchonerDuft 1 saat orta tempoda yürüyüş
15 dk denge topunda sırt egzersizi yaptım yaptığım şeyin bi adı var mı bilmiyorum ama yorucu hamilelikten ve bol sütlü göğüslerimden kaynaklanan duruş bozukluğu için önermişlerdi bunu her sabah bazen akşamlarıda yapıyorum ağrılarıma iyi geliyor
15 dk masa tenisi
Bende hafta sınları yıyorum az dıkkat etsem olcak ama borekler pastalar cumadan baslıyo.Kırkım bugün çıkıyor birde sınavlar a hazırlanıyorum temmuzdan sonra artık bedenende ruhende çok yorgunum. Ara vermek iyi gelecek.bende kilo verince kolay hamile kaldım bu arada pko falan yok bende sana nasıl teşhis kondu .
Kan bilimi canım m
Hadi hamburger yedin ertesi gün niye dikkat etmiyorsun! Tabi kilo alırsın bu şekilde
Hadi ya çok şiş hissetmiyormusun bende 3 aydır olmuyorum berbat hissediyorum
Bazen bende dayanamıyorum yiyorum ama yersem cuma yada pazar günleri yiyorum
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Ben genelde bağırsak sorunum var yasak diyorum dr yasakladı .10 gün nasıl geçecek şimdi kilo almazsın dimi
Canım cocuklarla ılgılen yemek esnasında ay cocukla ugrasırken yıyemedım bısey de ıstahım kactı deArkadaşlar yarın tartıldıktan sonra inşallah şevkim kaçmazsa dukanın atak evresi gibi besleneceğim. Salı günü yurt dışından görümcem çocukları ve kaynanam geliyor. Onlar gelene kadar ne versem kârdır.
Burada malum etli ekmek yeniyor sürekli çayın yanına bile yiyoruz biz. Sabah öğlen etli ekmek (siz pide diyor olabilirsiniz) akşam tandır kabine pilav kahvaltıda kek börek bazlama üstüne tereyağ falan yiicez bu yeme döngüsü 10 gün sürer
Napsam acaba yedikten sonra kusmayı mı denesem aptal güzel mankenler gibi. Yemem lazım yanlarında yada yiyormuş gibi yapmalıyım bu konuda fikri olan paylaşsın. Ama diyette olduğumu söyleyemem başka bir fikir
Hepinizi öpüyorum
İyi geceler
Harıkasın canım***14. TAKİM 566. ETAP***
06Derya (76,80///%)
poncikbirgelincik (60,30///%)
segus (70///%)
drdotty(77,8///%)
SchonerDuft (69,60///%)
tgb1907 (68.10/66.9/1.2/%1.76 )
14. Takım Ortalaması:
Evet ya,diyet yapacağım dediğimde kalorisi yüksek yemekler yapmaya başlıyorum.dün çok kendime sinirlendim,kızdım artık bidaha yüksek kalorili besinler tuketmeyecegim.Canımsın herkes söylemiş zaten tabiki dolma fazla olmuş dünden öncede dolma yemiştin
Neyse üzme kendini bazen oluyor engelleyemiyoruz kendimizi. zigzag kalori diyetine başlayacaktın kalori tablonu çıkardın mı yarın kaç kalori alacaksın ? ne yiyeceğini bugünden belirleyebilirsin.
Afiyet olsun canım etimek çok seviyorum süzme peynirle yarın tartılıcam diye yemiyorum
Afiyet olsun canım
Ayy hep aynı dertsabahın stresı heoımızde. Okadar dıkkat etmıssın bence hedefıne ulascaksın
Anladım cnim,bk gör hemen hamile kalirsin inşa.) doktora 30yum deyince direk pco sun dedi.eski doktorumda öyle söylemişti.2.tupe geçerken bir anda soylediiğinden caydiKırkım bugün çıkıyor birde sınavlar a hazırlanıyorum temmuzdan sonra artık bedenende ruhende çok yorgunum. Ara vermek iyi gelecek.bende kilo verince kolay hamile kaldım bu arada pko falan yok bende sana nasıl teşhis kondu .
Kan bilimi canım m
Hadi hamburger yedin ertesi gün niye dikkat etmiyorsun! Tabi kilo alırsın bu şekilde
Hadi ya çok şiş hissetmiyormusun bende 3 aydır olmuyorum berbat hissediyorum
Bazen bende dayanamıyorum yiyorum ama yersem cuma yada pazar günleri yiyorum
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Ben genelde bağırsak sorunum var yasak diyorum dr yasakladı .10 gün nasıl geçecek şimdi kilo almazsın dimi
Bu saatte iş yerinde misin sen
Gözün aydın bende olacam ama bekliyorum daha bel ağrısı karın şiş tartiya da yansıdı bekliyorum biraz sonra tartılacam
Harıkasın canım
Saol canım ben daha çok beğeniyorum hem yağsız oluyor ama her zaman formunu gösterişli hazırlayamıyorsun. Patlıcanları soyarken dağılabiliyor.Afıyet olsun canım. Karnıyarık kozlenmıs patlıcanla dahamı guzel oluyo
perşembe günü o dolmalar hemde akşam..Hanimlar bugünkü menum)
sabah limonlu su, 30dk sonra.
kk.peynir,3zeytin,yk. pekmez,haşlanmış bir adet yumurta,domat, salatalık,bir dilim kepek.ek. çay
Ara)3findk 3badem
oglen)küçük kase corba
akşam yemegi)bir tabak lahana dolması, bol salata ve haşlanmış et...gece bitimine kadar 2.buçuk litre su tamamlicam.
Not)kizlar sizce dolma fazlami oldu? bugün 1saat yürüyüş
budingten önce hurmayı yeseydn keske belki onu canın istemezdisabah
ilik limonlu su 2 fun kurusu 1 tk pekmez
4 zeytin
2 somtes 6 yaprak marul 1 kapya bol limonlu sogus yagsiz
3 tk suzme yogurt
3 buyukce dilim peynir
1 yk kaynak
1 tk pekmez
1 dilim etimek
ara
1 kupa yesil cay
3 tk pudink
2 yas hurma
3 ceviz
aksam
2 su bardagi sutl ile bol kabakli corba
1 porsiyon sarimsakli yogurtlu pancar salatasi
cay ve 1 kare bitter %80 kakaolu
bende anlamadm koskoca fabrikada yer kalmamıs gibiUff cok can sıkıcı ya ne var da senin yanina basliyosa ise yüz verme cok
sabah 63.5 ciksamm
ne olurr kilo almasam
kalori saymaktan uykularim kaciyor
biktim artik porsiyonlari olcup tartmaktan
demk sarma yedinKızlar bende menumu yazıp uyuyom
SchonerDuft
Sabah 1 yumurta
4 zeytın
Bol yesıllık peynır
1 fıncan ıhlamur
Ara 1 turk kahvesı
Oglen 1 dılım tam bugday ekmegı
1 salatalık
1 kase yogurt
Ara 1 turk kahvesı
Aksam 1 kepce yayla corbası
4 tane yaprak sarma bulgurlu. Pırınc yok ıcınde
60 dk yuruyus 15 dk dans 5 dk sumo squat
Toplam 80 dk
öğlen biraz cok olms gibi geldi ama ekmek yok bence olmsMenüm
9:00
Süt nescafe 1 çay bardağı
10:30
Kıymalı yumurta (1 avuç pişmiş kıyma soğan biber domates 1 yumurta ile yapılmış)
1 dilim karabuğdaylı çavdarlı ekmek
Çay
12:30 soda limon
15:00
Dünden kalan fırın tavukların hepsini yedim4-5 baget
1 adet közlenmiş patlıcan
17:00
Double Türk kahvesi sade
Soda
19:30
1 adet Karnıyarık (közlenmiş patlıcanla yapıldı)
Yoğurt 3-4 kaşık
Salata
22:00
Portakallı tarçınlı yeşil çay
SchonerDuft 1 saat orta tempoda yürüyüş
15 dk denge topunda sırt egzersizi yaptım yaptığım şeyin bi adı var mı bilmiyorum ama yorucu hamilelikten ve bol sütlü göğüslerimden kaynaklanan duruş bozukluğu için önermişlerdi bunu her sabah bazen akşamlarıda yapıyorum ağrılarıma iyi geliyor
15 dk masa tenisi
bence gayet iyi vermişsiniz ikinizde***14. TAKİM 566. ETAP***
06Derya (76,80///%)
poncikbirgelincik (60,30///%)
segus (70///%)
drdotty(77,8/76,3/1,5/%1,9)
SchonerDuft (69,60///%)
tgb1907 (68.10/66.9/1.2/%1.76 )
14. Takım Ortalaması:
benim niye öyle heveslerim yoqqqq . yeme sende canım 6ları göredün ama 6ları korumak çok zor emin olBende hafta sınları yıyorum az dıkkat etsem olcak ama borekler pastalar cumadan baslıyo.
30 yum muAnladım cnim,bk gör hemen hamile kalirsin inşa.) doktora 30yum deyince direk pco sun dedi.eski doktorumda öyle söylemişti.2.tupe geçerken bir anda soylediiğinden caydi
bende erken kalkıyorum şekerleme yapyorum güzel bir kahvaltı yapıyorum sonrauyuyamıyorum bi kaç gündür 6.30 da iş yerine geliyorum
hadi tartıl canım , ben olunca rahatladım darısı sana canım
teşekkürler kuzum hadi yaz sende
bende onu soracaktım ıkıncı soru olarak soyarken dagılmazmı dıcektımSaol canım ben daha çok beğeniyorum hem yağsız oluyor ama her zaman formunu gösterişli hazırlayamıyorsun. Patlıcanları soyarken dağılabiliyor.
uzulme canım sen cok ıyı gıdıyosun sakın salma kendınıGünaydınlar canlarım
76,3 oluşum. Ben sanki 74 oldum sanmıştım. Haftaya da pek veremem üzüldüm biraz ama buna şükür
kız 4 tanecık nolcak ondan dısımın kavuguna yetmedı zatiperşembe günü o dolmalar hemde akşam..
budingten önce hurmayı yeseydn keske belki onu canın istemezdi
bende anlamadm koskoca fabrikada yer kalmamıs gibi
demk sarma yedin
öğlen biraz cok olms gibi geldi ama ekmek yok bence olms
ben mutfak ısını ev ısını cok severım bıde bıraz obsesıfim evde mıkrop olmaması lazımbenim niye öyle heveslerim yoqqqq . yeme sende canım 6ları göredün ama 6ları korumak çok zor emin ol
30 yum mutek kriter o olmaz ama ya sen bunlara ara ver beni dinle diyete konsantre ol bak kendiliğinden olcak
bende erken kalkıyorum şekerleme yapyorum güzel bir kahvaltı yapıyorum sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?