- 29 Ekim 2016
- 1.525
- 2.824
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #274.201
benim niye öyle heveslerim yoqqqq . yeme sende canım 6ları göredün ama 6ları korumak çok zor emin ol
30 yum mutek kriter o olmaz ama ya sen bunlara ara ver beni dinle diyete konsantre ol bak kendiliğinden olcak
bende erken kalkıyorum şekerleme yapyorum güzel bir kahvaltı yapıyorum sonra
hiç sevmem bendeben mutfak ısını ev ısını cok severım bıde bıraz obsesıfim evde mıkrop olmaması lazımpastalar borekler kendımıze gelene gıdene gıttıgımız yere gotururum normal degılım bıraz ben
hiç sevmem bendeev işini hele hiç sevmiyorum ama pasta börek yapabilsem sevme ihtimalim var
perşembe olmazbende onu soracaktım ıkıncı soru olarak soyarken dagılmazmı dıcektım
uzulme canım sen cok ıyı gıdıyosun sakın salma kendını
kız 4 tanecık nolcak ondan dısımın kavuguna yetmedı zati
***14. TAKİM 566. ETAP***
06Derya (76,80/76/0.8/1.05%)
poncikbirgelincik (60,30///%)
segus (70///%)
drdotty(77,8///%)
SchonerDuft (69,60///%)
tgb1907 (68.10/66.9/1.2/%1.76 )
14. Takım Ortalaması:
stres atıyorum ben ya cum a gunu ısten cıkınca bı hafıflıyorum eve gıdıp dırek mutfaga kosuyorumhiç sevmem bendeev işini hele hiç sevmiyorum ama pasta börek yapabilsem sevme ihtimalim var
tamam bıda yememperşembe olmaz1 de olmaz 4 te olmaz
cnim ben en son tartildigimda 80.700gr çıkmıştım.bende düz 80yazdim.700gr yazmam gerekiyor muydu?baktım arkadaşlar gram grm yazmışlar.kahvalti yaptım birazdan tartilacagimhiç sevmem bendeev işini hele hiç sevmiyorum ama pasta börek yapabilsem sevme ihtimalim var
dolma olmamış canım onunn dışında güzel afiyet olsunHanimlar bugünkü menum)
sabah limonlu su, 30dk sonra.
kk.peynir,3zeytin,yk. pekmez,haşlanmış bir adet yumurta,domat, salatalık,bir dilim kepek.ek. çay
Ara)3findk 3badem
oglen)küçük kase corba
akşam yemegi)bir tabak lahana dolması, bol salata ve haşlanmış et...gece bitimine kadar 2.buçuk litre su tamamlicam.
Not)kizlar sizce dolma fazlami oldu? bugün 1saat yürüyüş
53,9 dum sonra persembe gunu dışarı çıktık avmye yeni bi burgerci açılmış öküz burger adi ahahahahha hersey okuz kadar tam benlikdi yemesem olmazdi bi yedim bi yedim mideme okuz oturdu sanarsinsonra benim bogaz açıldı ve bu gune kadar yemeye devam ettim 1 hafta sonunda 57,4 dum bugun 56.2 oldum bozmadim diyeti yarina 55 de olurum
Kızlar bende menumu yazıp uyuyom
SchonerDuft
Sabah 1 yumurta
4 zeytın
Bol yesıllık peynır
1 fıncan ıhlamur
Ara 1 turk kahvesı
Oglen 1 dılım tam bugday ekmegı
1 salatalık
1 kase yogurt
Ara 1 turk kahvesı
Aksam 1 kepce yayla corbası
4 tane yaprak sarma bulgurlu. Pırınc yok ıcınde
60 dk yuruyus 15 dk dans 5 dk sumo squat
Toplam 80 dk
afiyet olsun canım güzel olmuşMenüm
9:00
Süt nescafe 1 çay bardağı
10:30
Kıymalı yumurta (1 avuç pişmiş kıyma soğan biber domates 1 yumurta ile yapılmış)
1 dilim karabuğdaylı çavdarlı ekmek
Çay
12:30 soda limon
15:00
Dünden kalan fırın tavukların hepsini yedim4-5 baget
1 adet közlenmiş patlıcan
17:00
Double Türk kahvesi sade
Soda
19:30
1 adet Karnıyarık (közlenmiş patlıcanla yapıldı)
Yoğurt 3-4 kaşık
Salata
22:00
Portakallı tarçınlı yeşil çay
SchonerDuft 1 saat orta tempoda yürüyüş
15 dk denge topunda sırt egzersizi yaptım yaptığım şeyin bi adı var mı bilmiyorum ama yorucu hamilelikten ve bol sütlü göğüslerimden kaynaklanan duruş bozukluğu için önermişlerdi bunu her sabah bazen akşamlarıda yapıyorum ağrılarıma iyi geliyor
15 dk masa tenisi
canım söylesen olmaz mı diyetteyim diye? belli etmek istemiyosanda iştahın olmadığnıı söylersin az az yersin ne varsa veremezsin belki ama almazsın daArkadaşlar yarın tartıldıktan sonra inşallah şevkim kaçmazsa dukanın atak evresi gibi besleneceğim. Salı günü yurt dışından görümcem çocukları ve kaynanam geliyor. Onlar gelene kadar ne versem kârdır.
Burada malum etli ekmek yeniyor sürekli çayın yanına bile yiyoruz biz. Sabah öğlen etli ekmek (siz pide diyor olabilirsiniz) akşam tandır kabine pilav kahvaltıda kek börek bazlama üstüne tereyağ falan yiicez bu yeme döngüsü 10 gün sürer
Napsam acaba yedikten sonra kusmayı mı denesem aptal güzel mankenler gibi. Yemem lazım yanlarında yada yiyormuş gibi yapmalıyım bu konuda fikri olan paylaşsın. Ama diyette olduğumu söyleyemem başka bir fikir
Hepinizi öpüyorum
İyi geceler
afiyet olsun menü güzel hindistan cevizi ödeme iyi mi geliyormuş kigünaydın hanımlar hayırlı cumalar herkese
kilomuz 81 olmuşum
gelelim menumüze
kahvaltı
4 zeytin light beyaz peynir yarım bağ maydanoz 1 dilim çavdar ekmeği 1 ince dilim ananas 2 adet ceviz
öğle
tavuk döner 100 gr 1 id ekmek sebze
ara
1 ince dilim ananas üzerine hindistan cevizi (ödem için)
akşam
semizotu 1 su bardagı yoğurt sarımsaklı 1 id ekmek 1 yk zeytinyağı
kızlar bu arada hafta sonu istanbulda nişanımız var 23 nisanda tati yazamayabilirm hem kalabalık hem kızım şimdiden haberiniz olsun dönüşte görüşmek üzere salı günü öpüyorum hepinzii şimdiden dua edin ist bozmayım bu hafta dr önemli dedi kıyaslaam yapıcaz tam 1 ay oluyor 26 nisanda diyetimiz
ben mutfak ısını ev ısını cok severım bıde bıraz obsesıfim evde mıkrop olmaması lazımpastalar borekler kendımıze gelene gıdene gıttıgımız yere gotururum normal degılım bıraz ben
bu ara beni eşim bırakıyor onun rahatlığı var bende keyfini çıkara çıkara yapıyoruz khvaltıohh mis evde kahvaltı gibisi mi varbende erken gelip iş yerinde güzel bi kahvaltı yapıyorum , hem trafiktende yırtıyorum erken gelerek
he yemek desinler bana yaparım üşenmem yemek konusunda elime güzeldir ama pasta çörekte sıfırımbanada ev işi ve pasta börekle gelsinler ama yemek yap demesinler
evet pkoda belirti olmayada biliyormuş. 80,70 yazacaksın kahvalt yapmadan tartılman lazım ama kahvltıdan sonra olmazcnim ben en son tartildigimda 80.700gr çıkmıştım.bende düz 80yazdim.700gr yazmam gerekiyor muydu?baktım arkadaşlar gram grm yazmışlar.kahvalti yaptım birazdan tartilacagim
30yum.dediğimde dr.hariç herkes pco diyor.senin gibi dokturuma söylemiştim.pcoya dair hiç bir belirtim yok diye,atıyorum adet düzensizliği,tuylenme vs oda bana belirti olmadan da pco olur diye.ben ramazan dan sonra semra kahraman ile görüşeceğim.bakalim onlar ne diyecekler. kilom var ama bu annemden gelen bi genetik annemde maşallahdogurmusta dogurmus.
Aynen salatalık yogurt meshur olcak benım tarıfım bak gırceksındolma olmamış canım onunn dışında güzel afiyet olsun
ay nasıl sen okadar kilo aldın ben şokkolay alıyosun ama kolayda veriyosun
afiyet olsun kuzum güzel olmuş öğlen menüleri aynen devam
afiyet olsun canım güzel olmuş
canım söylesen olmaz mı diyetteyim diye? belli etmek istemiyosanda iştahın olmadığnıı söylersin az az yersin ne varsa veremezsin belki ama almazsın da
afiyet olsun menü güzel hindistan cevizi ödeme iyi mi geliyormuş ki
bende çok severim sen bize gelsene pasta börek yapıp bizim misafirler niyeyse hiç senin gibi olmuyobizde yapar götürürüz bazen tabi heryere değil
100 gr cıkmı verdın kız bak ablana 300 gr verdım***14. TAKİM 566. ETAP***
06Derya (76,80/76/0.8/%1,04)
poncikbirgelincik (60,30/60,2/0,10/%0,17)
segus (70/69.7/0,3/%0,43)
drdotty(77,8/76,3/1,5/%1,93)
SchonerDuft (69,60/69,50/0,10/%0,14)
14. Takım Ortalaması: %0,911
sevgili yardımcılar 100'er gr mı verdiniz***14. TAKİM 566. ETAP***
06Derya (76,80/76/0.8/%1,04)
poncikbirgelincik (60,30/60,2/0,10/%0,17)
segus (70/69.7/0,3/%0,43)
drdotty(77,8/76,3/1,5/%1,93)
SchonerDuft (69,60/69,50/0,10/%0,14)
14. Takım Ortalaması: %0,911
bende bi sevebilseydim şu senin tarifiniAynen salatalık yogurt meshur olcak benım tarıfım bak gırceksıngelırım ben sıze sevdıklerıme sevdıklerı seylerı yapıp gotururum ben 
ona bil şükür ettim bu hafta çok ödemliyim galiba yüzüm gözüm şiş bide stresten sanırım hiç gitmedi100 gr cıkmı verdın kız bak ablana 300 gr verdım
evet regli olcam wc sıkıntısı yanımda tartı olsa şimdi tartılırdımsevgili yardımcılar 100'er gr mı verdiniz
kilo veren herkesi tebrik ediyorummmm liste işi tamamdır hemencik halletmişsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?