Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

***14. TAKİM 566. ETAP***

06Derya (76,80///%)
poncikbirgelincik (60,30///%)
segus (70/69.7/0.3/%0.42)
drdotty(77,8/76,3/1,5/%1,9)
SchonerDuft (69,60/69,50/0,10/0,15%)
tgb1907 (68.10/66.9/1.2/%1.76 )

14. Takım Ortalaması:

ohh mis evde kahvaltı gibisi mi var bende erken gelip iş yerinde güzel bi kahvaltı yapıyorum , hem trafiktende yırtıyorum erken gelerek

ben mutfak ısını ev ısını cok severım bıde bıraz obsesıfim evde mıkrop olmaması lazım pastalar borekler kendımıze gelene gıdene gıttıgımız yere gotururum normal degılım bıraz ben
hiç sevmem bende ev işini hele hiç sevmiyorum ama pasta börek yapabilsem sevme ihtimalim var

hiç sevmem bende ev işini hele hiç sevmiyorum ama pasta börek yapabilsem sevme ihtimalim var
cnim ben en son tartildigimda 80.700gr çıkmıştım.bende düz 80yazdim.700gr yazmam gerekiyor muydu?baktım arkadaşlar gram grm yazmışlar.kahvalti yaptım birazdan tartilacagim

30yum.dediğimde dr.hariç herkes pco diyor.senin gibi dokturuma söylemiştim.pcoya dair hiç bir belirtim yok diye,atıyorum adet düzensizliği,tuylenme vs oda bana belirti olmadan da pco olur diye.ben ramazan dan sonra semra kahraman ile görüşeceğim.bakalim onlar ne diyecekler. kilom var ama bu annemden gelen bi genetik annemde maşallah dogurmusta dogurmus.

dolma olmamış canım onunn dışında güzel afiyet olsun

ay nasıl sen okadar kilo aldın ben şok kolay alıyosun ama kolayda veriyosun

afiyet olsun kuzum güzel olmuş öğlen menüleri aynen devam

afiyet olsun canım güzel olmuş

canım söylesen olmaz mı diyetteyim diye? belli etmek istemiyosanda iştahın olmadığnıı söylersin az az yersin ne varsa veremezsin belki ama almazsın da

afiyet olsun menü güzel hindistan cevizi ödeme iyi mi geliyormuş ki

ben mutfak ısını ev ısını cok severım bıde bıraz obsesıfim evde mıkrop olmaması lazım pastalar borekler kendımıze gelene gıdene gıttıgımız yere gotururum normal degılım bıraz ben

bende çok severim sen bize gelsene pasta börek yapıp bizim misafirler niyeyse hiç senin gibi olmuyo bizde yapar götürürüz bazen tabi heryere değil

***14. TAKİM 566. ETAP***

06Derya (76,80/76/0.8/%1,04)
poncikbirgelincik (60,30/60,2/0,10/%0,17)
segus (70/69.7/0,3/%0,43)
drdotty(77,8/76,3/1,5/%1,93)
SchonerDuft (69,60/69,50/0,10/%0,14)
tgb1907 (68.10/66.9/1.2/%1.76 )

14. Takım Ortalaması: %0,911

banada ev işi ve pasta börekle gelsinler ama yemek yap demesinler
he yemek desinler bana yaparım üşenmem yemek konusunda elime güzeldir ama pasta çörekte sıfırım
evet pkoda belirti olmayada biliyormuş. 80,70 yazacaksın kahvalt yapmadan tartılman lazım ama kahvltıdan sonra olmaz

Aynen salatalık yogurt meshur olcak benım tarıfım bak gırceksın gelırım ben sıze sevdıklerıme sevdıklerı seylerı yapıp gotururum ben 

100 gr cıkmı verdın kız bak ablana 300 gr verdım

sevgili yardımcılar 100'er gr mı verdiniz
kilo veren herkesi tebrik ediyorummmm liste işi tamamdır hemencik halletmişsiniz

Aynen salatalık yogurt meshur olcak benım tarıfım bak gırceksın gelırım ben sıze sevdıklerıme sevdıklerı seylerı yapıp gotururum ben 
bende bi sevebilseydim şu senin tarifini ah her zaman beklerim çikolatalı börekli tariflerinle ama salatalıklı değli

100 gr cıkmı verdın kız bak ablana 300 gr verdım
ona bil şükür ettim bu hafta çok ödemliyim galiba yüzüm gözüm şiş bide stresten sanırım hiç gitmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…