Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

cnim kahvaltı dediğimde bir iki bardak çay bugün bişey yemedim.

poncikbirgelincik canım sanırım Hindistan cevizi değil de ananas ödeme iyi geliyor. Hindistan ceviziyle tatlı gibi olur iyi fikir
Bizde yiyek G gamzelim080
valla kuzum ben dr ne ders onu yapıyorum ama ananas cok severim ye kuzum afiyet olsun şmdiden saat 4 te ara öğünde göndererim olmassa:)
şaka bir tarafa 2,400 ödem var her hfta 200 -400 arası ödem gidiyor ben özellikle detoks yapmayı sordum ödem için oda sadece limonlu su dedi dün yazmıltım birde ananas verdi hem kahvaltıda hem araöğünde sabahkinde hindistan cevizi yok ama

Ananas en sevdiğim hindistan cevizi kurusu döküyorsun demi üstüne .
birde kilo bildirimini aday listesine yapman gerekli kuzum sabah tartıldın dimi ilk wcden sonra

14. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.
***yeni takım kuralları***
(evet kızlar kurallarla ilgili yapmak istediğiniz bi düzenleme vs. olursa bana mesajla bildirebilirsiniz)

bu takımda oldugunuz sürece bu kurallara da uymak zorundasınız

• hergün menü paylaşımı kesinlikle yapılacak(toplu olarak)
  • Herkes menülere yorum yapıcak
  • diğer kişilerin hataları ve begenilen şeyleri söylenicek
  • 3 gün haber vermeden bildirim yapmayan aday üye diskalifiye edilicek
  • Cuma 2 kere bildirim yapmayan üye diskalifiye edilicek
  • Günlük en az 5 mesaj kesinlikle yazılıcak(en az)
  • pazartesi kilo bildirimi yapılacak
  • Pazartesi bildiriminde artı cıkanlar Salı günü önlemini alacak ve en geç Çarşamba eksiye geçmiş olunacak
  • Cuma artı cıkanlar hergün en az 30 dk spor yapıp yine en geç çarşambaya eksiye geçmiş olucak.

Eğer kurallara uyulmazsa en fazla 1 hafta bekleyip diskalifiye edilecek

yüzde hesaplama formülü;
keptinn üye kilosu 60 diyelim;
geçen hafta 60
bu hafta 59
aradaki fark:1kg

yüzde:60-59=(1*100=100/60=1,6667)
(7 yukarı yuvarlar 1,67 olur)

sonuc:
keptinn(60/59/1/1,67)

sevgili yardımcılar 100'er gr mı verdiniz
kilo veren herkesi tebrik ediyorummmm liste işi tamamdır hemencik halletmişsiniz
valla öyle oldu buhafta

Kız salatalıktamı sevmıyosun tok tutuyo alıstır kendını ama ara ogun tarıfı bu poncikbirgelincik
yok canım ben salataya dair bişeyi sevmiyorum ama domates salatalık yiyebiliyorum bitek çiğ biber severim onuda bulursam yerim

poncikbirgelincik canım sanırım Hindistan cevizi değil de ananas ödeme iyi geliyor. Hindistan ceviziyle tatlı gibi olur iyi fikir
Bizde yiyek G gamzelim080
şu ananası yiyemedim bi türlü ya merak ediyorum

Ayy hep aynı dert sabahın stresı heoımızde. Okadar dıkkat etmıssın bence hedefıne ulascaksın
ulastim canimmm
4 tane yaorak sarma bulgurlu bile olsa cok bence menun diger hali ile guzel cnm
bende etimegin uzerine kaymak onun uzerine recel veya bal ilr bayiliyorum mmmmm
bence guzel ark bulusmadin mi
canim onlar gelince bir ogun yavas yavas ye hatta o kadar yavas ye ki anlamasnlar ne kadat yediğini sonra cok yemis gibi tikndm ay cok yedim yinee de tabagndkileri birak daha yeme baktin bu ise yaramiyor usuttum rahatszm siskinlk yapip midemi rahatsz efiyor dr lifli besln bir sure dedi de
ah cnm bomba gibi hissediyorum ates basmalari sinirler erkenden menapoz gibi
canim siralamaya takilma oncede yesem sonrada ben o pudink i yemeden duramazdim

Ananas en sevdiğim hindistan cevizi kurusu döküyorsun demi üstüne .
birde kilo bildirimini aday listesine yapman gerekli kuzum sabah tartıldın dimi ilk wcden sonra
evet kurusu canım üstüne döküyorum
hayır tatlım ben hep diyetisyende tartılıyorum aynı tartıda onu yazıyorum kendim tartılmıyorum
ama bu kurala uymam gerekirse tartı alırım eve yapacak bişi yok

valla öyle oldu buhafta

yok canım ben salataya dair bişeyi sevmiyorum ama domates salatalık yiyebiliyorum bitek çiğ biber severim onuda bulursam yerim

şu ananası yiyemedim bi türlü ya merak ediyorum
cok lezzetli az seftali az kavun azcık ekşili tatlılı bana göre cok lezzettli ama cok fena tarif ettim:)

evet kurusu canım üstüne döküyorum
hayır tatlım ben hep diyetisyende tartılıyorum aynı tartıda onu yazıyorum kendim tartılmıyorum
ama bu kurala uymam gerekirse tartı alırım eve yapacak bişi yok
cuma günleri tartı günümüz yüzde hesaplıyoruz her cuma bildirim yapman gerekli uygunsan alsan iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…