- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #274.221
cnim kahvaltı dediğimde bir iki bardak çay bugün bişey yemedim.he yemek desinler bana yaparım üşenmem yemek konusunda elime güzeldir ama pasta çörekte sıfırım
evet pkoda belirti olmayada biliyormuş. 80,70 yazacaksın kahvalt yapmadan tartılman lazım ama kahvltıdan sonra olmaz
uyanır uyanmaz wcye gideriz sonra cıbıl şekilde tartılırız su bile içmeyiz bugünlük böyle olsun tartıl bildirimini yap gramı da yazacaksıncnim kahvaltı dediğimde bir iki bardak çay bugün bişey yemedim.
O gramlar ne degerlı bızım ıcın 100 grma bıle sevınıyoruzuyanır uyanmaz wcye gideriz sonra cıbıl şekilde tartılırız su bile içmeyiz bugünlük böyle olsun tartıl bildirimini yap gramı da yazacaksın
valla kuzum ben dr ne ders onu yapıyorum ama ananas cok severim ye kuzum afiyet olsun şmdiden saat 4 te ara öğünde göndererim olmassa:)poncikbirgelincik canım sanırım Hindistan cevizi değil de ananas ödeme iyi geliyor. Hindistan ceviziyle tatlı gibi olur iyi fikir
Bizde yiyek G gamzelim080
Ananas en sevdiğim hindistan cevizi kurusu döküyorsun demi üstüne .valla kuzum ben dr ne ders onu yapıyorum ama ananas cok severim ye kuzum afiyet olsun şmdiden saat 4 te ara öğünde göndererim olmassa:)
şaka bir tarafa 2,400 ödem var her hfta 200 -400 arası ödem gidiyor ben özellikle detoks yapmayı sordum ödem için oda sadece limonlu su dedi dün yazmıltım birde ananas verdi hem kahvaltıda hem araöğünde sabahkinde hindistan cevizi yok ama
valla öyle oldu buhaftasevgili yardımcılar 100'er gr mı verdiniz
kilo veren herkesi tebrik ediyorummmm liste işi tamamdır hemencik halletmişsiniz
yok canım ben salataya dair bişeyi sevmiyorum ama domates salatalık yiyebiliyorum bitek çiğ biber severim onuda bulursam yerim
şu ananası yiyemedim bi türlü ya merak ediyorumponcikbirgelincik canım sanırım Hindistan cevizi değil de ananas ödeme iyi geliyor. Hindistan ceviziyle tatlı gibi olur iyi fikir
Bizde yiyek G gamzelim080
ulastim canimmmAyy hep aynı dertsabahın stresı heoımızde. Okadar dıkkat etmıssın bence hedefıne ulascaksın
4 tane yaorak sarma bulgurlu bile olsa cok benceKızlar bende menumu yazıp uyuyom
SchonerDuft
Sabah 1 yumurta
4 zeytın
Bol yesıllık peynır
1 fıncan ıhlamur
Ara 1 turk kahvesı
Oglen 1 dılım tam bugday ekmegı
1 salatalık
1 kase yogurt
Ara 1 turk kahvesı
Aksam 1 kepce yayla corbası
4 tane yaprak sarma bulgurlu. Pırınc yok ıcınde
60 dk yuruyus 15 dk dans 5 dk sumo squat
Toplam 80 dk
bende etimegin uzerine kaymak onun uzerine recel veya bal ilr bayiliyorum mmmmmCanımsın herkes söylemiş zaten tabiki dolma fazla olmuş dünden öncede dolma yemiştin
Neyse üzme kendini bazen oluyor engelleyemiyoruz kendimizi. zigzag kalori diyetine başlayacaktın kalori tablonu çıkardın mı yarın kaç kalori alacaksın ? ne yiyeceğini bugünden belirleyebilirsin.
Afiyet olsun canım etimek çok seviyorum süzme peynirle yarın tartılıcam diye yemiyorum
Afiyet olsun canım
bence guzel ark bulusmadin miMenüm
9:00
Süt nescafe 1 çay bardağı
10:30
Kıymalı yumurta (1 avuç pişmiş kıyma soğan biber domates 1 yumurta ile yapılmış)
1 dilim karabuğdaylı çavdarlı ekmek
Çay
12:30 soda limon
15:00
Dünden kalan fırın tavukların hepsini yedim4-5 baget
1 adet közlenmiş patlıcan
17:00
Double Türk kahvesi sade
Soda
19:30
1 adet Karnıyarık (közlenmiş patlıcanla yapıldı)
Yoğurt 3-4 kaşık
Salata
22:00
Portakallı tarçınlı yeşil çay
SchonerDuft 1 saat orta tempoda yürüyüş
15 dk denge topunda sırt egzersizi yaptım yaptığım şeyin bi adı var mı bilmiyorum ama yorucu hamilelikten ve bol sütlü göğüslerimden kaynaklanan duruş bozukluğu için önermişlerdi bunu her sabah bazen akşamlarıda yapıyorum ağrılarıma iyi geliyor
15 dk masa tenisi
canim onlar gelince bir ogun yavas yavas ye hatta o kadar yavas ye ki anlamasnlar ne kadat yediğini sonra cok yemis gibi tikndm ay cok yedim yinee de tabagndkileri birak daha yeme baktin bu ise yaramiyor usuttum rahatszm siskinlk yapip midemi rahatsz efiyor dr lifli besln bir sure dedi deArkadaşlar yarın tartıldıktan sonra inşallah şevkim kaçmazsa dukanın atak evresi gibi besleneceğim. Salı günü yurt dışından görümcem çocukları ve kaynanam geliyor. Onlar gelene kadar ne versem kârdır.
Burada malum etli ekmek yeniyor sürekli çayın yanına bile yiyoruz biz. Sabah öğlen etli ekmek (siz pide diyor olabilirsiniz) akşam tandır kabine pilav kahvaltıda kek börek bazlama üstüne tereyağ falan yiicez bu yeme döngüsü 10 gün sürer
Napsam acaba yedikten sonra kusmayı mı denesem aptal güzel mankenler gibi. Yemem lazım yanlarında yada yiyormuş gibi yapmalıyım bu konuda fikri olan paylaşsın. Ama diyette olduğumu söyleyemem başka bir fikir
Hepinizi öpüyorum
İyi geceler
ah cnm bomba gibi hissediyorum ates basmalari sinirler erkenden menapoz gibiKırkım bugün çıkıyor birde sınavlar a hazırlanıyorum temmuzdan sonra artık bedenende ruhende çok yorgunum. Ara vermek iyi gelecek.bende kilo verince kolay hamile kaldım bu arada pko falan yok bende sana nasıl teşhis kondu .
Kan bilimi canım m
Hadi hamburger yedin ertesi gün niye dikkat etmiyorsun! Tabi kilo alırsın bu şekilde
Hadi ya çok şiş hissetmiyormusun bende 3 aydır olmuyorum berbat hissediyorum
Bazen bende dayanamıyorum yiyorum ama yersem cuma yada pazar günleri yiyorum
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Ben genelde bağırsak sorunum var yasak diyorum dr yasakladı .10 gün nasıl geçecek şimdi kilo almazsın dimi
canim siralamaya takilma oncede yesem sonrada ben o pudink i yemeden duramazdimperşembe günü o dolmalar hemde akşam..
budingten önce hurmayı yeseydn keske belki onu canın istemezdi
bende anlamadm koskoca fabrikada yer kalmamıs gibi
demk sarma yedin
öğlen biraz cok olms gibi geldi ama ekmek yok bence olms
evet kurusu canım üstüne döküyorumAnanas en sevdiğim hindistan cevizi kurusu döküyorsun demi üstüne .
birde kilo bildirimini aday listesine yapman gerekli kuzum sabah tartıldın dimi ilk wcden sonra
vaaovv tebrik ederimmmmMinnak Adaylarımız
G gamzelim080 (82///%)
I iyiki varsın azram (80///%)başl. t:14nisan başl.k:80 hedef:67
kucukbikadin (83///%)başl. t:17nisan başl.k:83 hedef:68
munter (64/63.5/0.5/%0.78)
Buki_89 (///%)
cok lezzetli az seftali az kavun azcık ekşili tatlılı bana göre cok lezzettli ama cok fena tarif ettim:)valla öyle oldu buhafta
yok canım ben salataya dair bişeyi sevmiyorum ama domates salatalık yiyebiliyorum bitek çiğ biber severim onuda bulursam yerim
şu ananası yiyemedim bi türlü ya merak ediyorum
anneme diyim alsın pazardan ama oda bilmezki bugünde pazar vardıcok lezzetli az seftali az kavun azcık ekşili tatlılı bana göre cok lezzettli ama cok fena tarif ettim:)
cuma günleri tartı günümüz yüzde hesaplıyoruz her cuma bildirim yapman gerekli uygunsan alsan iyi olurevet kurusu canım üstüne döküyorum
hayır tatlım ben hep diyetisyende tartılıyorum aynı tartıda onu yazıyorum kendim tartılmıyorum
ama bu kurala uymam gerekirse tartı alırım eve yapacak bişi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?