- 11 Ocak 2016
- 1.651
- 3.023
- 133
- 45
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #274.241
ok alalaım o zaman sorun değil ekibi kaybetmek istemem bana motive oluyor sorumlulugum artıyorcuma günleri tartı günümüz yüzde hesaplıyoruz her cuma bildirim yapman gerekli uygunsan alsan iyi olur
duraklaması normal ama vücut bir yerden sonra duruyor moralini bozmasın vermedim diye diyete devam eger uzun sürrsekızlar ya annem 90 kiloda takıldı kaldı 2 haftadır gitmiyo napabilirrrr 6 haftada 12 kg gitti
yok canım bırakmıyor ama sinir oluyor anpsak bende detoks muy şaptırsam dedimduraklaması normal ama vücut bir yerden sonra duruyor moralini bozmasın vermedim diye diyete devam eger uzun sürrse
bu durum inisülin direncide baktırın saglık ocagında kan verebilirsiniz
olur rahatsızlığı falan yoksa neden olmasın detoks neler vericen merak ettim ya bende sordum ama kimse dönmedi aday listesini bulamadım kilio bildirimi için:)yok canım bırakmıyor ama sinir oluyor anpsak bende detoks muy şaptırsam dedim
he kesin öyledirNazar hep nazar
G gamzelim080 listemiz buMinnak Adaylarımız
G gamzelim080 (82///%)
I iyiki varsın azram (80///%)başl. t:14nisan başl.k:80 hedef:67
kucukbikadin (83///%)başl. t:17nisan başl.k:83 hedef:68
munter ( ///%)
Buki_89 (///%)
az yiyorsa fazla yesin ekmek yemiyor 2 öğün ekmek yesin plato dönemine girmiştir muhtemelenkızlar ya annem 90 kiloda takıldı kaldı 2 haftadır gitmiyo napabilirrrr 6 haftada 12 kg gitti
al kuzum ilerisi içinde iyi olur kontrol altında olursun hemok alalaım o zaman sorun değil ekibi kaybetmek istemem bana motive oluyor sorumlulugum artıyor
sütlü tatlı yiyebilirisn 1 minik porsiyon D:
tamam kuzum söylücem bulgurda yemiyoduk ne zamandır bugün yap dedimG gamzelim080 listemiz bu
az yiyorsa fazla yesin ekmek yemiyor 2 öğün ekmek yesin plato dönemine girmiştir muhtemelen
al kuzum ilerisi içinde iyi olur kontrol altında olursun hem
Yediklerini arada görüyorumMinnak Adaylarımız
G gamzelim080 (82///%)
@iyiki varsin AZRAM varsın azram (80///%)başl. t:14nisan başl.k:80 hedef:67
kucukbikadin (83///%)başl. t:17nisan başl.k:83 hedef:68
munter (64/63.5/0.5/%0.78)
Buki_89 (67,1/67,7/+0,6/%2.3)
G gamzelim080
ben buhafta aldim yine yaaaüfff buara cok berbat durumdayim habire yiyommmm
Buluştum canım arkadaşımla ama türk kahvesi ve soda içtim zaten büyük oğlanın okuldan çıkışı yaklaşmıştı 4 ten 6 ya 2 saat dedikodu yaptık işte. Ben diyetim diye bu garibimde yiyemediulastim canimmm
4 tane yaorak sarma bulgurlu bile olsa cok bencemenun diger hali ile guzel cnm
bende etimegin uzerine kaymak onun uzerine recel veya bal ilr bayiliyorum mmmmm
bence guzel ark bulusmadin mi
canim onlar gelince bir ogun yavas yavas ye hatta o kadar yavas ye ki anlamasnlar ne kadat yediğini sonra cok yemis gibi tikndm ay cok yedim yinee de tabagndkileri birak daha yeme baktin bu ise yaramiyor usuttum rahatszm siskinlk yapip midemi rahatsz efiyor dr lifli besln bir sure dedi de
ah cnm bomba gibi hissediyorum ates basmalari sinirler erkenden menapoz gibi
canim siralamaya takilma oncede yesem sonrada ben o pudink i yemeden duramazdim
ulastim canimmm
4 tane yaorak sarma bulgurlu bile olsa cok bencemenun diger hali ile guzel cnm
bende etimegin uzerine kaymak onun uzerine recel veya bal ilr bayiliyorum mmmmm
bence guzel ark bulusmadin mi
canim onlar gelince bir ogun yavas yavas ye hatta o kadar yavas ye ki anlamasnlar ne kadat yediğini sonra cok yemis gibi tikndm ay cok yedim yinee de tabagndkileri birak daha yeme baktin bu ise yaramiyor usuttum rahatszm siskinlk yapip midemi rahatsz efiyor dr lifli besln bir sure dedi de
ah cnm bomba gibi hissediyorum ates basmalari sinirler erkenden menapoz gibi
canim siralamaya takilma oncede yesem sonrada ben o pudink i yemeden duramazdim
aaa halt etmiş 3 doğum yapmışsın yaşın ondan büyük seni mi konuşuyor gelsinde seni görsün şimdi çatlasın hemideBuluştum canım arkadaşımla ama türk kahvesi ve soda içtim zaten büyük oğlanın okuldan çıkışı yaklaşmıştı 4 ten 6 ya 2 saat dedikodu yaptık işte. Ben diyetim diye bu garibimde yiyemedi
Kaynanam ile görümce gelince en çok ben yiyormuşum gibi yapıcam ama yemicem yani benden 10 kilo fazladır gencecik kadın 28 yaşında diline beni dolamış
Teşekkür ederim ANA KAPTAN
06Derya herşeye rağmen eksidesin tebrik ederim**14. TAKİM 566. ETAP***
06Derya (76,80/76/0.8/%1.05)
poncikbirgelincik (60,30///%)
segus (70///%)
drdotty(77,8/76,3/1,5/%1,9)
SchonerDuft (69,60///%)
tgb1907 (68.10/66.9/1.2/%1.76 )
14. Takım Ortalaması:
ahahaah ah sorma ahhh yemicem insallah artik dicemde aksama yine neler olcakYediklerini arada görüyorumyeme zararlı cız onlar
Çatlasınaaa halt etmiş 3 doğum yapmışsın yaşın ondan büyük seni mi konuşuyor gelsinde seni görsün şimdi çatlasın hemide
DÜĞÜN bugün mü yarın mıahahaah ah sorma ahhh yemicem insallah artik dicemde aksama yine neler olcak
Çatlasın
Görümce görünmez köylere gidesice
Yazın tekrar gelecek o zamana kadar fit anne olayımda görsün erkek fatma
G gamzelim080 listemiz bu
az yiyorsa fazla yesin ekmek yemiyor 2 öğün ekmek yesin plato dönemine girmiştir muhtemelen
al kuzum ilerisi içinde iyi olur kontrol altında olursun hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?