Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar ya annem 90 kiloda takıldı kaldı 2 haftadır gitmiyo napabilirrrr 6 haftada 12 kg gitti
duraklaması normal ama vücut bir yerden sonra duruyor moralini bozmasın vermedim diye diyete devam eger uzun sürrse
bu durum inisülin direncide baktırın saglık ocagında kan verebilirsiniz

duraklaması normal ama vücut bir yerden sonra duruyor moralini bozmasın vermedim diye diyete devam eger uzun sürrse
bu durum inisülin direncide baktırın saglık ocagında kan verebilirsiniz
yok canım bırakmıyor ama sinir oluyor anpsak bende detoks muy şaptırsam dedim

G gamzelim080 listemiz bu
kızlar ya annem 90 kiloda takıldı kaldı 2 haftadır gitmiyo napabilirrrr 6 haftada 12 kg gitti
az yiyorsa fazla yesin ekmek yemiyor 2 öğün ekmek yesin plato dönemine girmiştir muhtemelen
ok alalaım o zaman sorun değil ekibi kaybetmek istemem bana motive oluyor sorumlulugum artıyor
al kuzum ilerisi içinde iyi olur kontrol altında olursun hem
SchonerDuft şimdi benim hedef kilom 67.5 muş ama ben 66.9 geldim ya bunun bi ödülü olmalı dimi
sütlü tatlı yiyebilirisn 1 minik porsiyon D:

Buluştum canım arkadaşımla ama türk kahvesi ve soda içtim zaten büyük oğlanın okuldan çıkışı yaklaşmıştı 4 ten 6 ya 2 saat dedikodu yaptık işte. Ben diyetim diye bu garibimde yiyemedi
Kaynanam ile görümce gelince en çok ben yiyormuşum gibi yapıcam ama yemicem yani benden 10 kilo fazladır gencecik kadın 28 yaşında diline beni dolamış

afiet olsn o zman dicek bişey yok kuzu

aaa halt etmiş 3 doğum yapmışsın yaşın ondan büyük seni mi konuşuyor gelsinde seni görsün şimdi çatlasın hemide

ahahaah ah sorma ahhh yemicem insallah artik dicemde aksama yine neler olcak
DÜĞÜN bugün mü yarın mı
Çatlasın
Görümce görünmez köylere gidesice
Yazın tekrar gelecek o zamana kadar fit anne olayımda görsün erkek fatma

gitsin gitsin . sen çok güzel verdin zaten birde bunun üstüne yazın da fit l ikiye ayrılır bekar mı ?

perşembe günü yiyecem ama sizde perşembe tatlı mı yedin demeyeceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…