- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #274.261
perşembe günü yiyecem ama sizde perşembe tatlı mı yedin demeyeceksiniz
pazartesi kiloma göre karar veririz o zaman
perşembeyii cuma yap o zaman
olurpazartesi kiloma göre karar veririz o zaman
sag ol canimm sen 60 larda takildin yine ama moral bozmk yok pazartesi 5 leri goreceksin insvaaovv tebrik ederimmmm
masallah cok iyi vermis duraksama donemi olabilir vucudunu sasirtsin az yiyorsa ogunleri artirsin lifli beslensin bir de spor daha cok yapsin en onemlisi birakmasn devm etsinkızlar ya annem 90 kiloda takıldı kaldı 2 haftadır gitmiyo napabilirrrr 6 haftada 12 kg gitti
oo cok iyiymis cnm supersinBuluştum canım arkadaşımla ama türk kahvesi ve soda içtim zaten büyük oğlanın okuldan çıkışı yaklaşmıştı 4 ten 6 ya 2 saat dedikodu yaptık işte. Ben diyetim diye bu garibimde yiyemedi
Kaynanam ile görümce gelince en çok ben yiyormuşum gibi yapıcam ama yemicem yani benden 10 kilo fazladır gencecik kadın 28 yaşında diline beni dolamış
sag ol kuzimafiet olsn o zman dicek bişey yok kuzu
ya yemiyoruz ama aci biber sürerim bak:) benim takt,k gelmeyen elb,se olur pantolon olur dolaba gidip yeemden onları giymek canımahahaah ah sorma ahhh yemicem insallah artik dicemde aksama yine neler olcak
ay ben tv hiç izleyemiyorum vaktim yok gerçi pekte sevmem ama ablam dizi manyağı yaa acayip izlerumutsuz ev kadınlarına taktım bu ara 1.ci bölümden izlemeye başladım
yarin canim buaksam dogumgünü partisi varDÜĞÜN bugün mü yarın mı
güzel fikirmis o yya:)ya yemiyoruz ama aci biber sürerim bak:) benim takt,k gelmeyen elb,se olur pantolon olur dolaba gidip yeemden onları giymek canım
ben inşallah dogumdan sonra 65 le başlarsam zayıflamayasag ol canimm sen 60 larda takildin yine ama moral bozmk yok pazartesi 5 leri goreceksin ins
masallah cok iyi vermis duraksama donemi olabilir vucudunu sasirtsin az yiyorsa ogunleri artirsin lifli beslensin bir de spor daha cok yapsin en onemlisi birakmasn devm etsin
oo cok iyiymis cnm supersin
gorumce degil mihepsi fena lendine baksin o
yiyor gibi gozuk catlasin zaten 3 cocuk ile seni boyle fit gorunce kesin catlayacaktir
sag ol kuzim
63.5 oldum ben
TVDEN değil ki youtubeden izliyorumay ben tv hiç izleyemiyorum vaktim yok gerçi pekte sevmem ama ablam dizi manyağı yaa acayip izler
ooooo parti var demek sakın yeme 65i düşün yemeyarin canim buaksam dogumgünü partisi var
evet yaaa aynen yememem lazim ama kesin cokda güzel selyer vardirrrTVDEN değil ki youtubeden izliyorumbenim de tv ile aram pek yok
ooooo parti var demek sakın yeme 65i düşün yeme
Dul canım 2 çocuğu var bi de şimdi sevgili yapmış kendine SOYKAAAADÜĞÜN bugün mü yarın mı
gitsin gitsin . sen çok güzel verdin zaten birde bunun üstüne yazın da fit l ikiye ayrılırbekar mı ?
ayyyyy pek aradığım şeyler değil ama bugün resmen yiyesim var .evet yaaa aynen yememem lazim ama kesin cokda güzel selyer vardirrr
aslında 2. eş edinebilir ama nasıl yaşadıkları çok önemli . olaylar olcak desene gelinceDul canım 2 çocuğu var bi de şimdi sevgili yapmış kendine SOYKAAAAgelince kıyametler kopacak eşim çok kızıyo
napıyonuz kızlar çok sıkıldım
napıyonuz kızlar çok sıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?