Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

vaaovv tebrik ederimmmm
sag ol canimm sen 60 larda takildin yine ama moral bozmk yok pazartesi 5 leri goreceksin ins

kızlar ya annem 90 kiloda takıldı kaldı 2 haftadır gitmiyo napabilirrrr 6 haftada 12 kg gitti
masallah cok iyi vermis duraksama donemi olabilir vucudunu sasirtsin az yiyorsa ogunleri artirsin lifli beslensin bir de spor daha cok yapsin en onemlisi birakmasn devm etsin
oo cok iyiymis cnm supersin
gorumce degil mi hepsi fena lendine baksin o
yiyor gibi gozuk catlasin zaten 3 cocuk ile seni boyle fit gorunce kesin catlayacaktir

afiet olsn o zman dicek bişey yok kuzu
sag ol kuzim

63.5 oldum ben

ben inşallah dogumdan sonra 65 le başlarsam zayıflamaya nerden cıktıysa malum oldu galiba senin le yarısırız artık 50lerde

evet yaaa aynen yememem lazim ama kesin cokda güzel selyer vardirrr
ayyyyy pek aradığım şeyler değil ama bugün resmen yiyesim var .
Dul canım 2 çocuğu var bi de şimdi sevgili yapmış kendine SOYKAAAA gelince kıyametler kopacak eşim çok kızıyo
aslında 2. eş edinebilir ama nasıl yaşadıkları çok önemli . olaylar olcak desene gelince

ben çizim yapıyorum hava kaskatı yağmurlu ankara ve soğuk çalışasım yok akşam valiz hazırlıycam off pöff gece istanbuldayız uun yolculukları sevmiyorum eve gidince kızceme atıştırmalık yapıcam arabada yer meyve koyarım oldu bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…