Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bursada çok kötü çok bunaltıcı sıkıldım bugün biter mi

Toplam
1452
kcal
Toplam
1

ben limonlu tarçınlı su yaptım fakat içtikçe midemi ağrıttı

evet diyet arkadaşım.com sitesinde kalori hesabı yapıyorum .süper bir site..ben orduluyum..10 yaşında oğlum var.devlet memuruyum.. aday listesinde olunca ne oluyor. nasıl yarışma yapılıyor biraz açarmısın konuyu..

ben ilaçlarda dolayı sürekli açlık hisseden biriyim..çok zor oluyor bastırması

bende orduluyum ayrıca ordu gelini canım öncelikle 2 hafta seni aday listesinde tutucaz, hergün menü paylaşımı yapman zorunlu ve paylaşılan menülere yorum yapmanı istiyoruz eksikleri fazlaları hep birlikte konuşuyoruz her cuma günü de tartı günümüz en geç saat 14 e kadar kilo bildirimi yapman gerek pazartesi günü de tartılıp bildirim yapıyoruz oda haftasonu kaçamaklarının önüne geçmek için. Ama asıl liste cuma günü düzenleniyor. 2 hafta sonunda menülerin ve bizimle paylaşımların düzenliyse asıl aday listesine giriyorsun sormak istediğin sorun varsa cevaplamaya hazırız kaptanımız kaptinn SchonerDuft ve ben de yardımcıyız

inşallah canım ya çok umudum yok benim ama. nişanlım gelcek bu hafta bakalım nolcak

bırakmıyor canım devam benim düğüne kadar vermek istiyor baya ama bu hali bile iyi annem 140 kiloydu şuan görenler hayret ediyor valla. ççalışıyor bide sporada gidiyor ama sadece yürüyüş bisiklet eliptik yapıyor oda maximum 1 saat işi de yorucu zaten ama iradeli valla maşallahı var tadına bakıp bırakıyor canı bişey isterse fazlasını da yemiyor kalori olur diyor

istanbulda da öyle ben erken geldim işe bugün o yüzden birazdan çıkacam
oh ne güzel yaa, benim daha 2 saatim var hava da kötü bide bişeyler bakıcam kendime

ayyyyy pek aradığım şeyler değil ama bugün resmen yiyesim var .

aslında 2. eş edinebilir ama nasıl yaşadıkları çok önemli . olaylar olcak desene gelince
Olacak walla çok olay olacak. Tabiki 2. Eş edinebilir hatta biran önce edinsin de üstümüzden yükü kalksın. Yeni kocasıyla gitsin dünyanın en güzel yerlerinde en mutlu hayatı yaşasın. Bana bulaşmasın

MENÜLERİNİ daha düzenli yazarsan şu şekilde
sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
20 gr peynir
ara
1 portakal

öğlen
1 kase çorba
salata

gibi gibi kalori değerlerini yanına yazarsın ne yediğini de anlarız

Bu nası liste bacım afiyet olsun.

bayağı sıkıntı desene bu görümce bir an evvel gelsin gitsin
Ooo sıkılan sıkılana
Benim de sıkılacak waktim olsun.
inşallah olur kuzum

Yok ondan değil okumadım walla kusura bakma. Deney listesi gereken malzemeler
1x bişey
2x bişey
Sen bizim listelere bak SchonerDuft örneklemiş zaten o şekilde yaz hem sana kolay olur hem bize
Ben boy kilo yaş göremedim sanırım kendini tanıttığın mesajı kaçırdım. Birkez daha yazar mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…