Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ne güzel acıklamıssın sen öyle

Kızlar düşündüm taşındım bu akşamlık diyeti bırakıp çocuklarla 1 dilim çikolatalı kek yiicem üstüne fondü sos ve Hindistan ceviziyle. Kusura bakmayın. yarın sabah itibariyle ya zigzag ya protein olarak devam edicem ayrıca görümce kaynana stresiyle kendime zarar vermicem ya çocukların yemeğinden yesinler yada dışarıda. Daha kendileri gelmeden stresleri geldi

ADI yetti desene 1 dilim ye sen çoktan hak ettin canım 1 dilimcik ama okiş mi

ne güzel acıklamıssın sen öyle
bence açıklayamamışım

poncikbirgelincik canım anneni çok tebrik ediyorum maşallah o kadar vermiş helal olsun
sağol canım, ilk hedefi 80 sonra 75 inşallah ulaşır

hakettin valla ye afiyet olsun hem bugün cuma sen haftaya kadar eritirsin onu sana güveniyorum

bence açıklayamamışım

sağol canım, ilk hedefi 80 sonra 75 inşallah ulaşır

hakettin valla ye afiyet olsun hem bugün cuma sen haftaya kadar eritirsin onu sana güveniyorum
İnşallah versin canım en yakın zamanda
Ağlayarak yiyebilirim haber vericem size SchonerDuft

Bu arada benim bi arkadaşım 128 kilodan 65 kiloya indi ama hep çok kiloluydu son 3 yılda zayıfladı kolları karnı sırtı bacakları her yeri sarktı iğrenç görünüyor. Kolları ve bacak içlerinden ameliyat oldu biraz düzelmiş fakat çok kötü dikiş izi var. 65 kilo olmasına rağmen daha çok görünüyor çökmüş bir ifade edindi.boyu 165-170 arasıdır tahmin ediyorum Üstelik günlük yürüyüşlerini yaptı. Birde çok bilgim yok konuyla ilgili Hypoksi diye bir yönteme başvurmuş 1 yıldır. Korktum açıkçası o duruma düşmekten son doğumda 102,5 olmuştum sonuçta.

Zayifladin nisanlin gelecek al tabi hakkin

eğer düzenli sporla zayıflarsan hiç bieşyck olmazzz baya kilo verdin var mı bi sarkma fln

Cnim bugün tartildim.80.60)çıktım. sadece 100grm vermişim.)))

Bugünkü menum ))))
limonlu su))
iki bardak çay
oglen misafirlikteydim,çay ile abur cubur getirildi.ayip olmasin diye bir gofret, bide bitter cik.yedim.biraz öncede corba içtim bir dilim ekmekle))

Bugünkü yeme işini burda bitiriyorum.sadece su,çay ile günü kapatacagm

hiç olmamış, doğru düzgün yemek yok bu şekilde kilo versen bile hemen geri alırsın
güzelce kahvaltını yaparak başla yarın güne ara öğünlerini yap öğle ve akşam yemeğini yap canım bu menü çok kötü

cnim dün çok yedim.ve bugünü ac kalmakla geçirmem lazım.baska da kolay kolay veremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…