- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #274.301
ne güzel acıklamıssın sen öylebende orduluyum ayrıca ordu gelinicanım öncelikle 2 hafta seni aday listesinde tutucaz, hergün menü paylaşımı yapman zorunlu ve paylaşılan menülere yorum yapmanı istiyoruz eksikleri fazlaları hep birlikte konuşuyoruz her cuma günü de tartı günümüz en geç saat 14 e kadar kilo bildirimi yapman gerek pazartesi günü de tartılıp bildirim yapıyoruz oda haftasonu kaçamaklarının önüne geçmek için. Ama asıl liste cuma günü düzenleniyor. 2 hafta sonunda menülerin ve bizimle paylaşımların düzenliyse asıl aday listesine giriyorsun sormak istediğin sorun varsa cevaplamaya hazırız kaptanımız kaptinn SchonerDuft ve ben de yardımcıyız
yazdığından birşey anlaşılmıyor hangisi sabah hangisi ara öğün kalorileri en alta toplam kalori diye yazman yeterli .burda açık açık yzdım okadar detaylı yazmayayımmı
ADI yetti deseneKızlar düşündüm taşındım bu akşamlık diyeti bırakıp çocuklarla 1 dilim çikolatalı kek yiicem üstüne fondü sos ve Hindistan ceviziyle. Kusura bakmayın. yarın sabah itibariyle ya zigzag ya protein olarak devam edicem ayrıca görümce kaynana stresiyle kendime zarar vermicem ya çocukların yemeğinden yesinler yada dışarıda. Daha kendileri gelmeden stresleri geldi
sonra diğer takımlarla yarışıyoruz takımdaki üyeler olarak birbirimize karşı sorumluyuz canım ilk sayfayı oku daha anlaşılır olur sanırım ben anlatamadımasıl aday listesine girdikten sonra ne oluyor
bence açıklayamamışımne güzel acıklamıssın sen öyle
sağol canım, ilk hedefi 80 sonra 75 inşallah ulaşırponcikbirgelincik canım anneni çok tebrik ediyorum maşallah o kadar vermiş helal olsun
Kızlar düşündüm taşındım bu akşamlık diyeti bırakıp çocuklarla 1 dilim çikolatalı kek yiicem üstüne fondü sos ve Hindistan ceviziyle. Kusura bakmayın. yarın sabah itibariyle ya zigzag ya protein olarak devam edicem ayrıca görümce kaynana stresiyle kendime zarar vermicem ya çocukların yemeğinden yesinler yada dışarıda. Daha kendileri gelmeden stresleri geldi
neyse olsundubence açıklayamamışım
sağol canım, ilk hedefi 80 sonra 75 inşallah ulaşır
hakettin valla ye afiyet olsun hem bugün cuma sen haftaya kadar eritirsin onu sana güveniyorum
utanmadan dalga geçiyo bide benleneyse olsunduhaftanın yorgunlugu diyelim
İnşallah versin canım en yakın zamandabence açıklayamamışım
sağol canım, ilk hedefi 80 sonra 75 inşallah ulaşır
hakettin valla ye afiyet olsun hem bugün cuma sen haftaya kadar eritirsin onu sana güveniyorum
Zayifladin nisanlin gelecek al tabi hakkininşallah canım ya çok umudum yok benim ama. nişanlım gelcek bu hafta bakalım nolcak
bırakmıyor canım devam benim düğüne kadar vermek istiyor baya ama bu hali bile iyi annem 140 kiloydu şuan görenler hayret ediyor valla. ççalışıyor bide sporada gidiyor ama sadece yürüyüş bisiklet eliptik yapıyor oda maximum 1 saat işi de yorucu zaten ama iradeli valla maşallahı var tadına bakıp bırakıyor canı bişey istersefazlasını da yemiyor kalori olur diyor
oh ne güzel yaa, benim daha 2 saatim var hava da kötü bide bişeyler bakıcam kendime
eğer düzenli sporla zayıflarsan hiç bieşyck olmazzz baya kilo verdin var mı bi sarkma flnBu arada benim bi arkadaşım 128 kilodan 65 kiloya indi ama hep çok kiloluydu son 3 yılda zayıfladı kolları karnı sırtı bacakları her yeri sarktı iğrenç görünüyor. Kolları ve bacak içlerinden ameliyat oldu biraz düzelmiş fakat çok kötü dikiş izi var. 65 kilo olmasına rağmen daha çok görünüyor çökmüş bir ifade edindi.boyu 165-170 arasıdır tahmin ediyorum Üstelik günlük yürüyüşlerini yaptı. Birde çok bilgim yok konuyla ilgili Hypoksi diye bir yönteme başvurmuş 1 yıldır. Korktum açıkçası o duruma düşmekten son doğumda 102,5 olmuştum sonuçta.
Şimdilik yok gibi ama hedeflediğim kiloya gelirsem karnım sarkabilir sanıyorum sonuçta 3 sezaryen doğum vareğer düzenli sporla zayıflarsan hiç bieşyck olmazzz baya kilo verdin var mı bi sarkma fln
hala istediğim kadar zayıflayamadım ama olsunZayifladin nisanlin gelecek al tabi hakkin
Cnim bugün tartildim.80.60)çıktım. sadece 100grm vermişim.Minnak Adaylarımız
@gamzelim080 (82///%)
CANIM AZRAMM varsın azram (80///%)başl. t:14nisan başl.k:80 hedef:67
kucukbikadin (83///%)başl. t:17nisan başl.k:83 hedef:68
@munter (64/63.5/0.5/%0.78)
@Buki_89 (///%)
@gamzelim080 burası
o da olur azıcık 1.de bile sarkıyo milletin karnı snein bide peş peşe olmşŞimdilik yok gibi ama hedeflediğim kiloya gelirsem karnım sarkabilir sanıyorum sonuçta 3 sezaryen doğum varinşallah olmaz
cnim hatırlatayım salı günü gerçek diyete başladım.aaa halt etmiş 3 doğum yapmışsın yaşın ondan büyük seni mi konuşuyor gelsinde seni görsün şimdi çatlasın hemide
hiç olmamış, doğru düzgün yemek yok bu şekilde kilo versen bile hemen geri alırsınCnim bugün tartildim.80.60)çıktım. sadece 100grm vermişim.)))
Bugünkü menum ))))
limonlu su))
iki bardak çay
oglen misafirlikteydim,çay ile abur cubur getirildi.ayip olmasin diye bir gofret, bide bitter cik.yedim.biraz öncede corba içtim bir dilim ekmekle))
Bugünkü yeme işini burda bitiriyorum.sadece su,çay ile günü kapatacagm
cnim dün çok yedim.ve bugünü ac kalmakla geçirmem lazım.baska da kolay kolay veremiyorumhiç olmamış, doğru düzgün yemek yok bu şekilde kilo versen bile hemen geri alırsın
güzelce kahvaltını yaparak başla yarın güne ara öğünlerini yap öğle ve akşam yemeğini yap canım bu menü çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?