- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #274.321
ama bu şekilde verdiğin kilolar kalıcı olmaz canım, dün çok yedim yarın az yerim diyecnim dün çok yedim.ve bugünü ac kalmakla geçirmem lazım.baska da kolay kolay veremiyorum
Ya aslında geçen yaz karatay diyeti çok hoşuma giderek yapıyordum.ve kısa sürede ya bur hafta içinde 2kg vermiştim.ama şimdi yapamıyorum.Cnim dün çok üzülmüştüm ve kendimi bi nevi cezalandirdim onun için çok az yedim.benim için bir kaç gün çok zorlu geçti,yavaştan düzene girerim inşaama bu şekilde verdiğin kilolar kalıcı olmaz canım, dün çok yedim yarın az yerim diye
sen kararında yemeyi alışkanlık haline getirmelisin dün çok bile yediysen bugün ve bundan sonrasında kararında yamelisin
tamam canım bugün bitmedi hala sulu yemek - çorba - yoğurt süt salata bişeyler ye yarından itibaren daha güzel görmek istiyorum menülerini tamam mı bak diğer kızların menülerini örnek al canımYa aslında geçen yaz karatay diyeti çok hoşuma giderek yapıyordum.ve kısa sürede ya bur hafta içinde 2kg vermiştim.ama şimdi yapamıyorum.Cnim dün çok üzülmüştüm ve kendimi bi nevi cezalandirdim onun için çok az yedim.benim için bir kaç gün çok zorlu geçti,yavaştan düzene girerim inşa
süt içerim yeterli olucak demi? birazda meyvetamam canım bugün bitmedi hala sulu yemek - çorba - yoğurt süt salata bişeyler ye yarından itibaren daha güzel görmek istiyorum menülerini tamam mı bak diğer kızların menülerini örnek al canım
ohhh en güzel dönemler,bir an 11yil öncesine gittimkızlar ben cts pazar pazartesi salı çarşamba gelemeyebilirim nişanlım gelirse izinliyim yine de uğramaya çalışırım
1.67 boy yaş ,33. Kilo92.7Yok ondan değil okumadım walla kusura bakma. Deney listesi gereken malzemeler
1x bişey
2x bişey
Sen bizim listelere bakSchonerDuft örneklemiş zaten o şekilde yaz hem sana kolay olur hem bize
Ben boy kilo yaş göremedim sanırım kendini tanıttığın mesajı kaçırdım. Birkez daha yazar mısın
Olacak bazı deformasyonlar yapacak bişey yok artık. 65-70 arası olursam deformasyonlar çok belli olmaz diye düşünüyorum. Daha da zayıflayamam zaten gücüm yetmezo da olur azıcık 1.de bile sarkıyo milletin karnı snein bide peş peşe olmş
Ayyy canım benim kıyamam. Kavuşun artıkkızlar ben cts pazar pazartesi salı çarşamba gelemeyebilirim nişanlım gelirse izinliyim yine de uğramaya çalışırım
Büyük ihtimal.poncigin nişanlısı yarın geliyor kavuşuyorlar çok şükürAyyy canım benim kıyamam. Kavuşun artık
oldum valla beni zor mezun ettiler zaten arayi acmim dedim
ay hadi ins kiz 65 le baslarsan suoer olur 65 ne ki emzirince hemen verirsinben inşallah dogumdan sonra 65 le başlarsam zayıflamayanerden cıktıysa malum oldu galiba senin le yarısırız artık 50lerde
entrika dolu gorumceeeDul canım 2 çocuğu var bi de şimdi sevgili yapmış kendine SOYKAAAAgelince kıyametler kopacak eşim çok kızıyo
umudunu yitirme kuzum nisanlinla da bir guzel vakit gevir dusunme kiloyu gelonce aynen devam ederizinşallah canım ya çok umudum yok benim ama. nişanlım gelcek bu hafta bakalım nolcak
bırakmıyor canım devam benim düğüne kadar vermek istiyor baya ama bu hali bile iyi annem 140 kiloydu şuan görenler hayret ediyor valla. ççalışıyor bide sporada gidiyor ama sadece yürüyüş bisiklet eliptik yapıyor oda maximum 1 saat işi de yorucu zaten ama iradeli valla maşallahı var tadına bakıp bırakıyor canı bişey istersefazlasını da yemiyor kalori olur diyor
oh ne güzel yaa, benim daha 2 saatim var hava da kötü bide bişeyler bakıcam kendime
afiyet olsun cnm fazlasiyla hak ettin ins buyuk dilim yememissindirKızlar düşündüm taşındım bu akşamlık diyeti bırakıp çocuklarla 1 dilim çikolatalı kek yiicem üstüne fondü sos ve Hindistan ceviziyle. Kusura bakmayın. yarın sabah itibariyle ya zigzag ya protein olarak devam edicem ayrıca görümce kaynana stresiyle kendime zarar vermicem ya çocukların yemeğinden yesinler yada dışarıda. Daha kendileri gelmeden stresleri geldi
yaa su sarknalardan nefret ediyorum benimde bacak iclerim fenaa ve kollarim bingil bingilBu arada benim bi arkadaşım 128 kilodan 65 kiloya indi ama hep çok kiloluydu son 3 yılda zayıfladı kolları karnı sırtı bacakları her yeri sarktı iğrenç görünüyor. Kolları ve bacak içlerinden ameliyat oldu biraz düzelmiş fakat çok kötü dikiş izi var. 65 kilo olmasına rağmen daha çok görünüyor çökmüş bir ifade edindi.boyu 165-170 arasıdır tahmin ediyorum Üstelik günlük yürüyüşlerini yaptı. Birde çok bilgim yok konuyla ilgili Hypoksi diye bir yönteme başvurmuş 1 yıldır. Korktum açıkçası o duruma düşmekten son doğumda 102,5 olmuştum sonuçta.
oldum valla beni zor mezun ettiler zaten arayi acmim dedim
ay hadi ins kiz 65 le baslarsan suoer olur 65 ne ki emzirince hemen verirsinben inşallah dogumdan sonra 65 le başlarsam zayıflamayanerden cıktıysa malum oldu galiba senin le yarısırız artık 50lerde
entrika dolu gorumceeeDul canım 2 çocuğu var bi de şimdi sevgili yapmış kendine SOYKAAAAgelince kıyametler kopacak eşim çok kızıyo
umudunu yitirme kuzum nisanlinla da bir guzel vakit gevir dusunme kiloyu gelonce aynen devam ederizinşallah canım ya çok umudum yok benim ama. nişanlım gelcek bu hafta bakalım nolcak
bırakmıyor canım devam benim düğüne kadar vermek istiyor baya ama bu hali bile iyi annem 140 kiloydu şuan görenler hayret ediyor valla. ççalışıyor bide sporada gidiyor ama sadece yürüyüş bisiklet eliptik yapıyor oda maximum 1 saat işi de yorucu zaten ama iradeli valla maşallahı var tadına bakıp bırakıyor canı bişey istersefazlasını da yemiyor kalori olur diyor
oh ne güzel yaa, benim daha 2 saatim var hava da kötü bide bişeyler bakıcam kendime
afiyet olsun cnm fazlasiyla hak ettin ins buyuk dilim yememissindirKızlar düşündüm taşındım bu akşamlık diyeti bırakıp çocuklarla 1 dilim çikolatalı kek yiicem üstüne fondü sos ve Hindistan ceviziyle. Kusura bakmayın. yarın sabah itibariyle ya zigzag ya protein olarak devam edicem ayrıca görümce kaynana stresiyle kendime zarar vermicem ya çocukların yemeğinden yesinler yada dışarıda. Daha kendileri gelmeden stresleri geldi
yaa su sarknalardan nefret ediyorum benimde bacak iclerim fenaa ve kollarim bingil bingilBu arada benim bi arkadaşım 128 kilodan 65 kiloya indi ama hep çok kiloluydu son 3 yılda zayıfladı kolları karnı sırtı bacakları her yeri sarktı iğrenç görünüyor. Kolları ve bacak içlerinden ameliyat oldu biraz düzelmiş fakat çok kötü dikiş izi var. 65 kilo olmasına rağmen daha çok görünüyor çökmüş bir ifade edindi.boyu 165-170 arasıdır tahmin ediyorum Üstelik günlük yürüyüşlerini yaptı. Birde çok bilgim yok konuyla ilgili Hypoksi diye bir yönteme başvurmuş 1 yıldır. Korktum açıkçası o duruma düşmekten son doğumda 102,5 olmuştum sonuçta.
ay kurabiye cekti canimm . benim icinde yeseydinnn :)Canlarım bu akşam yediklerim hiç hoş değildi diyet sürecinde ama hafta boyunca cumayı bekledim diyebilirim
Menüm
Sabah 9:30
2 haşlanmış yumurta
Çoban salata
Ara
1 çay bardağı süt nescafe
Ara
4-5 fındık çay
14:30
1 light ton balığı ile salata (yeşil ot grubu)
16:30
Kıymalı Karnabahar 3 kaşık
yoğurt 2 kaşık
18:30
Büyük oğlanın arkadaşları ve anneleri gelmişlerdi çok ikramlıklarım vardı burada bir komşumuz hazırlıyor. benim çikolatalı kekim hemen tükenmişti o yüzden yine kendi yaptığım
Hindistan cevizli kurabiyemden 1 adet yedim (2 kurabiye arası minicik Nutella sürüp sütle ıslatıp Hindistan cevizine bulanarak hazırlandı) onun dışında tatlılara hiç yanaşmadım
1 adet içli köfte
Az Ali nazik
Çay
Türk kahvesi
Saat 21:00 de gittiler
21:30-22:30 arası orta tempoda yürüyüş
Arada bu tür minik kaçamakları yapmak lazım aslında vücut şaşmış oluyorCanlarım bu akşam yediklerim hiç hoş değildi diyet sürecinde ama hafta boyunca cumayı bekledim diyebilirim
Menüm
Sabah 9:30
2 haşlanmış yumurta
Çoban salata
Ara
1 çay bardağı süt nescafe
Ara
4-5 fındık çay
14:30
1 light ton balığı ile salata (yeşil ot grubu)
16:30
Kıymalı Karnabahar 3 kaşık
yoğurt 2 kaşık
18:30
Büyük oğlanın arkadaşları ve anneleri gelmişlerdi çok ikramlıklarım vardı burada bir komşumuz hazırlıyor. benim çikolatalı kekim hemen tükenmişti o yüzden yine kendi yaptığım
Hindistan cevizli kurabiyemden 1 adet yedim (2 kurabiye arası minicik Nutella sürüp sütle ıslatıp Hindistan cevizine bulanarak hazırlandı) onun dışında tatlılara hiç yanaşmadım
1 adet içli köfte
Az Ali nazik
Çay
Türk kahvesi
Saat 21:00 de gittiler
21:30-22:30 arası orta tempoda yürüyüş
Canım benim tarifleri yazarım sen gerektiğinde yaparsın. Bana herkes çok kilo almışsın dediay kurabiye cekti canimm . benim icinde yeseydinnn :)
Aksamdan yedigin icin biraz kotu olmus ama spor yapmissin bence tartiya yansimaz gunun hafif gecmis.
cikolatali kekinin ve kuraviyenin tarifini istesem. Aslinda keske istemesemde yapip yemesem
İki günde 1 yapsak şaşırtmaArada bu tür minik kaçamakları yapmak lazım aslında vücut şaşmış oluyor
zayiflayinca da cok zayifladin ciekinlestin diyecekker hic merak etmeCanım benim tarifleri yazarım sen gerektiğinde yaparsın. Bana herkes çok kilo almışsın deditabi son hamilelik sürecimi ve sonrasını bilmedikleri için.
Bende "sütüm kaliteli olsun diye yiyorum ondan aldım " dedim. Aslında çoğu şeker insanlardır. Doğal kimselerdir. Kasıtlı yapmadıklarına eminim ama bi takdir edilmek istiyor insan. Hani salmış gitmişsin ifadesi değil de bakmışsın kendine iyisin ifadesini bekliyor. Bir dahaki sefere artık.
Normal şartlarda siler süpürürdüm masayı ama hayret yediklerim fazla geldi. Ramazan'da durumumuz ne olacak bilmiyorum 2014 hamileydim 2015 emzir 2016 hem hamile hem emziren 2017 Yeni bebek 2018 ikisini birden emziren anneyim. Ne yapmalı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?