Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

cnim dün çok yedim.ve bugünü ac kalmakla geçirmem lazım.baska da kolay kolay veremiyorum
ama bu şekilde verdiğin kilolar kalıcı olmaz canım, dün çok yedim yarın az yerim diye
sen kararında yemeyi alışkanlık haline getirmelisin dün çok bile yediysen bugün ve bundan sonrasında kararında yamelisin

Ya aslında geçen yaz karatay diyeti çok hoşuma giderek yapıyordum.ve kısa sürede ya bur hafta içinde 2kg vermiştim.ama şimdi yapamıyorum.Cnim dün çok üzülmüştüm ve kendimi bi nevi cezalandirdim onun için çok az yedim.benim için bir kaç gün çok zorlu geçti,yavaştan düzene girerim inşa

tamam canım bugün bitmedi hala sulu yemek - çorba - yoğurt süt salata bişeyler ye yarından itibaren daha güzel görmek istiyorum menülerini tamam mı bak diğer kızların menülerini örnek al canım

1.67 boy yaş ,33. Kilo92.7

o da olur azıcık 1.de bile sarkıyo milletin karnı snein bide peş peşe olmş
Olacak bazı deformasyonlar yapacak bişey yok artık. 65-70 arası olursam deformasyonlar çok belli olmaz diye düşünüyorum. Daha da zayıflayamam zaten gücüm yetmez

munter kiz sendemi mezun adaylardan oldun
oldum valla beni zor mezun ettiler zaten arayi acmim dedim SchonerDuft canim eklemis sag olsunn

ben inşallah dogumdan sonra 65 le başlarsam zayıflamaya nerden cıktıysa malum oldu galiba senin le yarısırız artık 50lerde
ay hadi ins kiz 65 le baslarsan suoer olur 65 ne ki emzirince hemen verirsin
bende 58 olsam
Dul canım 2 çocuğu var bi de şimdi sevgili yapmış kendine SOYKAAAA gelince kıyametler kopacak eşim çok kızıyo
entrika dolu gorumceee
esin kizmakta hakli , sanirim bende kizardim
umudunu yitirme kuzum nisanlinla da bir guzel vakit gevir dusunme kiloyu gelonce aynen devam ederiz

anneni coook tebrik ediyorum masallah ne guzel kilo vermis
afiyet olsun cnm fazlasiyla hak ettin ins buyuk dilim yememissindir
yaa su sarknalardan nefret ediyorum benimde bacak iclerim fenaa ve kollarim bingil bingil

munter kiz sendemi mezun adaylardan oldun
oldum valla beni zor mezun ettiler zaten arayi acmim dedim SchonerDuft canim eklemis sag olsunn

ben inşallah dogumdan sonra 65 le başlarsam zayıflamaya nerden cıktıysa malum oldu galiba senin le yarısırız artık 50lerde
ay hadi ins kiz 65 le baslarsan suoer olur 65 ne ki emzirince hemen verirsin
bende 58 olsam
Dul canım 2 çocuğu var bi de şimdi sevgili yapmış kendine SOYKAAAA gelince kıyametler kopacak eşim çok kızıyo
entrika dolu gorumceee
esin kizmakta hakli , sanirim bende kizardim
umudunu yitirme kuzum nisanlinla da bir guzel vakit gevir dusunme kiloyu gelonce aynen devam ederiz

anneni coook tebrik ediyorum masallah ne guzel kilo vermis
afiyet olsun cnm fazlasiyla hak ettin ins buyuk dilim yememissindir
yaa su sarknalardan nefret ediyorum benimde bacak iclerim fenaa ve kollarim bingil bingil

Canlarım bu akşam yediklerim hiç hoş değildi diyet sürecinde ama hafta boyunca cumayı bekledim diyebilirim
Menüm
Sabah 9:30
2 haşlanmış yumurta
Çoban salata
Ara
1 çay bardağı süt nescafe
Ara
4-5 fındık çay
14:30
1 light ton balığı ile salata (yeşil ot grubu)
16:30
Kıymalı Karnabahar 3 kaşık
yoğurt 2 kaşık
18:30
Büyük oğlanın arkadaşları ve anneleri gelmişlerdi çok ikramlıklarım vardı burada bir komşumuz hazırlıyor. benim çikolatalı kekim hemen tükenmişti o yüzden yine kendi yaptığım
Hindistan cevizli kurabiyemden 1 adet yedim (2 kurabiye arası minicik Nutella sürüp sütle ıslatıp Hindistan cevizine bulanarak hazırlandı) onun dışında tatlılara hiç yanaşmadım
1 adet içli köfte
Az Ali nazik
Çay
Türk kahvesi
Saat 21:00 de gittiler
21:30-22:30 arası orta tempoda yürüyüş

sabah
2 gun kurusu ilik limonlu su 1 tk pekmez

2 haslanmis yumurts
6 buyuk yaprak maruk 2 orta dimates ve 1 kapya biberli sogus bol limonlu yagsiz
1 kk yagli peynir
1 buyuk dilim dogal peynir
4 zeytin

ara
1 isirik firinda sebze mucveri
4 ceviz

aksam
firinda yagsiz 2 uskumru bol pismis sogan
1 buyuk porsiyon kozlenmis patlican biber salatasi
1 isirik mucver
17.30 gibi aksam yemegini bitirip kalktik

21.00 gibi cay ile bitter %80 1.5 dilim
1 biskrem
1 miniik nokta kadar isirik browni kek
3 tk saglikli pudink

suncacik sey 1700 kaloriyi buldu ya sinir oluyorum. doyma doymuyorum ama kalori yukseliyor

sogan 50 kaloriymis bana cok sacma geldi bir firinda yagsiz pismis sogan 50 kalori olabilir mi soganin neyi var ki klorisi olsun

ay kurabiye cekti canimm . benim icinde yeseydinnn :)
Aksamdan yedigin icin biraz kotu olmus ama spor yapmissin bence tartiya yansimaz gunun hafif gecmis.

cikolatali kekinin ve kuraviyenin tarifini istesem. Aslinda keske istemesemde yapip yemesem

Arada bu tür minik kaçamakları yapmak lazım aslında vücut şaşmış oluyor

ay kurabiye cekti canimm . benim icinde yeseydinnn :)
Aksamdan yedigin icin biraz kotu olmus ama spor yapmissin bence tartiya yansimaz gunun hafif gecmis.

cikolatali kekinin ve kuraviyenin tarifini istesem. Aslinda keske istemesemde yapip yemesem
Canım benim tarifleri yazarım sen gerektiğinde yaparsın. Bana herkes çok kilo almışsın dedi tabi son hamilelik sürecimi ve sonrasını bilmedikleri için.
Bende "sütüm kaliteli olsun diye yiyorum ondan aldım " dedim. Aslında çoğu şeker insanlardır. Doğal kimselerdir. Kasıtlı yapmadıklarına eminim ama bi takdir edilmek istiyor insan. Hani salmış gitmişsin ifadesi değil de bakmışsın kendine iyisin ifadesini bekliyor. Bir dahaki sefere artık.
Normal şartlarda siler süpürürdüm masayı ama hayret yediklerim fazla geldi. Ramazan'da durumumuz ne olacak bilmiyorum 2014 hamileydim 2015 emzir 2016 hem hamile hem emziren 2017 Yeni bebek 2018 ikisini birden emziren anneyim. Ne yapmalı acaba

zayiflayinca da cok zayifladin ciekinlestin diyecekker hic merak etme
ramazani bende dusunuyorum ilk gun deneyecegim zorlanmazsam tutmak istiyorum. Yemek degilde susuzluk beni kotu yapiyor sen iki bebe emziriyorsun benim iki katim zor isin

o zaman tarifleri isterimmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…