Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

munter 1 bardak pudra şekeri
1 bardak Hindistan cevizi
1/3 çay bardağı sıvıyağ
2 yemek kaşığı tereyağ
2 yumurta beyazı
Vanilya kabartma tozu
2 su bardağı un
Yoğurup şekillendiriyoruz (ben küçücük bir bardağın ağzıyla yuvarlaklar çıkardım) 180derecede 20dk da piştiler.
Biraz soğuyunca 1 kurabiyenin üzerine nutella sürüp diğer kurabiyeyi kapatıp soğuk süte batırarak ıslatıyoruz daha sonra her yanını Hindistan cevizine buluyoruz. Bulama malzemesi olarak ezilmiş Antep fıstığı, fındık yada çikolata rendesi kullanarak çeşit çeşit kurabiye yapmışsın izlenimi verebilirsin
Afiyet olsun şimdi bunun kalorisini hesaplayalım

Son düzenleme:
Kaç senedir tutamadım içim hiç rahat etmiyor bu sene bende deneyeceğim inşallah
Annem emziren kadının tutması zaten uygun değil dedi. Ama bana kıyamamış ta demiş olabilir.

Her hafta 100 gr eksilmeni bekliyorum
Browni yerine 4 yk puding yeyip gözünü doyursaydin olmaz mıydı canısı
İki günde 1 yapsak şaşırtma valla bi enerji geldi bana tatlıdan olsagerek

Hafta da bir pazartesi.günü mesala 70 gr kadar tam buğdaylı makarna ye cuma günü 1 kilodan fazla verdiysen kalorini aşmayacak şekilde mesela koruma kalorisi oluyor ya en solda tabloda 1800 diyelim mesela cuma günleri 1600 kalori al 200 300 kalori azaltarak hem diyetten soğumazsın hem de enerjin yerine gelir ilk günden bugüne ne kadar kilo verdin ?
Tam buğday unu ile yapsak olur mu bu tarifi sence ? Ben hesaplarım yarın yaparım belki annecigime sever o böyle şeyleri ana içine nutella koymayacam belki bal sürerim daha sağlıklı olur
Yaa çok güzel bunlar eline sağlık
Günaydın bebekler
Günaydın kuzum nasılsın

ay cnm cok tsk ederim.
yagi azmis sevindim
hic birlestirmeden soguk sute batirsam kenarini fistiga dolasam veya hic bu islemi yapmasam nasil olur deneyecegim o zaman kalorisi cok dusuk olur 25 kalori olur bol bol yerim nutella isin icine girince kalori firliyor kenarlarda findik veya fistikliysa 100 den asagi olmaz
Kaç senedir tutamadım içim hiç rahat etmiyor bu sene bende deneyeceğim inşallah
Annem emziren kadının tutması zaten uygun değil dedi. Ama bana kıyamamış ta demiş olabilir.
Bende ayni icim rahat etmez deneyecegim olmuyorsa zprlamayacagim sonucta Rabbim kolaypik vermis annenin dedigi gibi emziren anneler tutmaya bilir . Tabi bu biraz vicdan ile alkali hic denemeden emziriyorum deyip kenara atmak var deneyim olmadi dayanamadim demek var. gunler uzun olmsa hic sorun yok gunler uzun oldugu icin korkuyorum
immmmmmmmmmmmmmmmmmmm 3 tanecik alimmm

ayy ins kuzummmmm ramazana kadar 62.00 olabilseydim iyiydi yaa

browni kek oyle guzel koktu ki hic esim acmasaydi sorun yokru acti gözümün onunde yiyordu heves etttim ama minicik bir isirik aldim gercekten sirf nefsimi tatmin etmek icin. Biskremide onun yuzunden yedimm

olursun bence neden olmayasın az az gitsin geri gelmesin

süt içerim yeterli olucak demi? birazda meyve
Canim az bence daha duzenli yemelisin ama bugun daha duzgun yiyeceğine inaniyorum
ohhh en güzel dönemler,bir an 11yil öncesine gittim
En guzel donemler ama hep hasretle

Ayyy canım benim kıyamam. Kavuşun artık
Ay insallah canim ya bi aksilik cikmazsa by aksam yanimda

Aynen kuzum takmiyorum kiloyu pek fazlq arti çıkmayayim bu hafta yeter 2 haftadir 60tan dusmeye çalışıyorum bugun 59 u gordum takmayinca oluyor

Kaçamaklarin bile masum geliyo bana niyeyse sen supersin afiyet olsun
Afiyet olsun biskrem falan olmasaymis iyiymis ama olsun senin menulerin hep boyLe canin kalmasin az az gitsin

poncikbirgelincik canım kaçamağın masum gelmesi ev ürünü olmasından ama bardak bardak şeker giriyor işin içine ben artık çocuklara evde abur cubur bulundurmuyorum haftada 1 kez birlikte pastaneye gidiyoruz orada istediklerini yiyorlar 1 kez dışarıda öğünleri var okula giderkende genelde evden hazırlayıp koyuyorum. Dolayısıyla kaçamak yapacağım ambalajlı ürünüm yok. (Bazen üzülüyorum kendime de çocuklara da)

SchonerDuft munter tam buğday unuyla yaparız kurabiyelerimizi yulafla yaparız bir sürü alternatif un ve doğal tatlandırıcı formları var tabi. Ama unutmaya çalışmak en iyisi sanki.
Neyse yedik içtik bitti gitti ben bugün ve yarın protein gibi devam edip Pazartesi zigzag devam etmeye karar verdim 500k videosunu bulamadım canım sende hazırsa tekrar yollar mısın değilse geçmişi arayacağım. Şu dün akşamın + değerlerini sıfırlayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…