- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #274.341
Kaç senedir tutamadım içim hiç rahat etmiyor bu sene bende deneyeceğim inşallahzayiflayinca da cok zayifladin ciekinlestin diyecekker hic merak etme
ramazani bende dusunuyorum ilk gun deneyecegim zorlanmazsam tutmak istiyorum. Yemek degilde susuzluk beni kotu yapiyorsen iki bebe emziriyorsun benim iki katim zor isin
o zaman tarifleri isterimmm :)
Her hafta 100 gr eksilmeni bekliyorumoldum valla beni zor mezun ettiler zaten arayi acmim dedimSchonerDuft canim eklemis sag olsunn
ay hadi ins kiz 65 le baslarsan suoer olur 65 ne ki emzirince hemen verirsin
bende 58 olsam
entrika dolu gorumceee
esin kizmakta hakli , sanirim bende kizardim
umudunu yitirme kuzum nisanlinla da bir guzel vakit gevir dusunme kiloyu gelonce aynen devam ederiz
anneni coook tebrik ediyorum masallah ne guzel kilo vermis
afiyet olsun cnm fazlasiyla hak ettin ins buyuk dilim yememissindir
yaa su sarknalardan nefret ediyorum benimde bacak iclerim fenaa ve kollarim bingil bingil
Browni yerine 4 yk puding yeyip gözünü doyursaydin olmaz mıydı canısısabah
2 gun kurusu ilik limonlu su 1 tk pekmez
2 haslanmis yumurts
6 buyuk yaprak maruk 2 orta dimates ve 1 kapya biberli sogus bol limonlu yagsiz
1 kk yagli peynir
1 buyuk dilim dogal peynir
4 zeytin
ara
1 isirik firinda sebze mucveri
4 ceviz
aksam
firinda yagsiz 2 uskumru bol pismis sogan
1 buyuk porsiyon kozlenmis patlican biber salatasi
1 isirik mucver
17.30 gibi aksam yemegini bitirip kalktik
21.00 gibi cay ile bitter %80 1.5 dilim
1 biskrem
1 miniik nokta kadar isirik browni kek
3 tk saglikli pudink
suncacik sey 1700 kaloriyi buldu ya sinir oluyorum. doyma doymuyorum ama kalori yukseliyor
sogan 50 kaloriymis bana cok sacma geldi bir firinda yagsiz pismis sogan 50 kalori olabilir mi soganin neyi var ki klorisi olsun
İki günde 1 yapsak şaşırtmavalla bi enerji geldi bana tatlıdan olsagerek
Tam buğday unu ile yapsak olur mu bu tarifi sence ? Ben hesaplarım yarın yaparım belki annecigime sever o böyle şeyleri ana içine nutella koymayacam belki bal sürerim daha sağlıklı olurmunter 1 bardak pudra şekeri
1 bardak Hindistan cevizi
1/3 çay bardağı sıvıyağ
2 yemek kaşığı tereyağ
2 yumurta beyazı
Vanilya kabartma tozu
2 su bardağı un
Yoğurup şekillendiriyoruz (ben küçücük bir bardağın ağzıyla yuvarlaklar çıkardım) 180derecede 20dk da piştiler.
Biraz soğuyunca 1 kurabiyenin üzerine nutella sürüp diğer kurabiyeyi kapatıp soğuk süte batırarak ıslatıyoruz daha sonra her yanını Hindistan cevizine buluyoruz. Bulama malzemesi olarak ezilmiş Antep fıstığı, fındık yada çikolata rendesi kullanarak çeşit çeşit kurabiye yapmışsın izlenimi verebilirsin
Afiyet olsun şimdi bunun kalorisini hesaplayalım
Yaa çok güzel bunlar eline sağlık
Günaydın kuzum nasılsınGünaydın bebekler
ay cnm cok tsk ederim.munter 1 bardak pudra şekeri
1 bardak Hindistan cevizi
1/3 çay bardağı sıvıyağ
2 yemek kaşığı tereyağ
2 yumurta beyazı
Vanilya kabartma tozu
2 su bardağı un
Yoğurup şekillendiriyoruz (ben küçücük bir bardağın ağzıyla yuvarlaklar çıkardım) 180derecede 20dk da piştiler.
Biraz soğuyunca 1 kurabiyenin üzerine nutella sürüp diğer kurabiyeyi kapatıp soğuk süte batırarak ıslatıyoruz daha sonra her yanını Hindistan cevizine buluyoruz. Bulama malzemesi olarak ezilmiş Antep fıstığı, fındık yada çikolata rendesi kullanarak çeşit çeşit kurabiye yapmışsın izlenimi verebilirsin
Afiyet olsun şimdi bunun kalorisini hesaplayalım
Bende ayni icim rahat etmez deneyecegim olmuyorsa zprlamayacagim sonucta Rabbim kolaypik vermis annenin dedigi gibi emziren anneler tutmaya bilir . Tabi bu biraz vicdan ile alkali hic denemeden emziriyorum deyip kenara atmak var deneyim olmadi dayanamadim demek var. gunler uzun olmsa hic sorun yok gunler uzun oldugu icin korkuyorumKaç senedir tutamadım içim hiç rahat etmiyor bu sene bende deneyeceğim inşallah
Annem emziren kadının tutması zaten uygun değil dedi. Ama bana kıyamamış ta demiş olabilir.
immmmmmmmmmmmmmmmmmmm 3 tanecik alimmm
ayy ins kuzummmmm ramazana kadar 62.00 olabilseydim iyiydi yaaHer hafta 100 gr eksilmeni bekliyorum
Browni yerine 4 yk puding yeyip gözünü doyursaydin olmaz mıydı canısı
Hafta da bir pazartesi.günü mesala 70 gr kadar tam buğdaylı makarna ye cuma günü 1 kilodan fazla verdiysen kalorini aşmayacak şekilde mesela koruma kalorisi oluyor ya en solda tabloda 1800 diyelim mesela cuma günleri 1600 kalori al 200 300 kalori azaltarak hem diyetten soğumazsın hem de enerjin yerine gelir ilk günden bugüne ne kadar kilo verdin ?
Tam buğday unu ile yapsak olur mu bu tarifi sence ? Ben hesaplarım yarın yaparım belki annecigime sever o böyle şeyleri ana içine nutella koymayacam belki bal sürerim daha sağlıklı olur
Yaa çok güzel bunlar eline sağlık
Günaydın kuzum nasılsın
olursun bence neden olmayasın az az gitsin geri gelmesinayy ins kuzummmmm ramazana kadar 62.00 olabilseydim iyiydi yaa
browni kek oyle guzel koktu ki hic esim acmasaydi sorun yokru acti gözümün onunde yiyordu heves etttim ama minicik bir isirik aldim gercekten sirf nefsimi tatmin etmek icin. Biskremide onun yuzunden yedimm
Canim az bence daha duzenli yemelisin ama bugun daha duzgun yiyeceğine inaniyorumsüt içerim yeterli olucak demi? birazda meyve
En guzel donemler ama hep hasretleohhh en güzel dönemler,bir an 11yil öncesine gittim
Ay insallah canim ya bi aksilik cikmazsa by aksam yanimdaAyyy canım benim kıyamam. Kavuşun artık
Aynen kuzum takmiyorum kiloyu pek fazlq arti çıkmayayim bu hafta yeter 2 haftadir 60tan dusmeye çalışıyorum bugun 59 u gordum takmayinca oluyoroldum valla beni zor mezun ettiler zaten arayi acmim dedimSchonerDuft canim eklemis sag olsunn
ay hadi ins kiz 65 le baslarsan suoer olur 65 ne ki emzirince hemen verirsin
bende 58 olsam
entrika dolu gorumceee
esin kizmakta hakli , sanirim bende kizardim
umudunu yitirme kuzum nisanlinla da bir guzel vakit gevir dusunme kiloyu gelonce aynen devam ederiz
anneni coook tebrik ediyorum masallah ne guzel kilo vermis
afiyet olsun cnm fazlasiyla hak ettin ins buyuk dilim yememissindir
yaa su sarknalardan nefret ediyorum benimde bacak iclerim fenaa ve kollarim bingil bingil
Kaçamaklarin bile masum geliyo bana niyeyse sen supersin afiyet olsunCanlarım bu akşam yediklerim hiç hoş değildi diyet sürecinde ama hafta boyunca cumayı bekledim diyebilirim
Menüm
Sabah 9:30
2 haşlanmış yumurta
Çoban salata
Ara
1 çay bardağı süt nescafe
Ara
4-5 fındık çay
14:30
1 light ton balığı ile salata (yeşil ot grubu)
16:30
Kıymalı Karnabahar 3 kaşık
yoğurt 2 kaşık
18:30
Büyük oğlanın arkadaşları ve anneleri gelmişlerdi çok ikramlıklarım vardı burada bir komşumuz hazırlıyor. benim çikolatalı kekim hemen tükenmişti o yüzden yine kendi yaptığım
Hindistan cevizli kurabiyemden 1 adet yedim (2 kurabiye arası minicik Nutella sürüp sütle ıslatıp Hindistan cevizine bulanarak hazırlandı) onun dışında tatlılara hiç yanaşmadım
1 adet içli köfte
Az Ali nazik
Çay
Türk kahvesi
Saat 21:00 de gittiler
21:30-22:30 arası orta tempoda yürüyüş
Afiyet olsun biskrem falan olmasaymis iyiymis ama olsun senin menulerin hep boyLe canin kalmasin az az gitsinsabah
2 gun kurusu ilik limonlu su 1 tk pekmez
2 haslanmis yumurts
6 buyuk yaprak maruk 2 orta dimates ve 1 kapya biberli sogus bol limonlu yagsiz
1 kk yagli peynir
1 buyuk dilim dogal peynir
4 zeytin
ara
1 isirik firinda sebze mucveri
4 ceviz
aksam
firinda yagsiz 2 uskumru bol pismis sogan
1 buyuk porsiyon kozlenmis patlican biber salatasi
1 isirik mucver
17.30 gibi aksam yemegini bitirip kalktik
21.00 gibi cay ile bitter %80 1.5 dilim
1 biskrem
1 miniik nokta kadar isirik browni kek
3 tk saglikli pudink
suncacik sey 1700 kaloriyi buldu ya sinir oluyorum. doyma doymuyorum ama kalori yukseliyor
sogan 50 kaloriymis bana cok sacma geldi bir firinda yagsiz pismis sogan 50 kalori olabilir mi soganin neyi var ki klorisi olsun
Gözün aydın kuzumGunaydin kizlar ben bugub 59.8 i gordum ama kesin kaybederim
Nisanlim ınsallah bu aksam yanimda olacak çok mutluyum
Hayırlı olsun umarım.1.cilikte olurKızlar herkesi tebrik ederim 3.cü olmuşuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?