- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #274.361
Kolay gelsin canımAyy perisan oldum temizlik yapcam diye
Napiyosnuz kizlarrr
SchonerDuft @munter tam buğday unuyla yaparız kurabiyelerimizi yulafla yaparız bir sürü alternatif un ve doğal tatlandırıcı formları var tabi. Ama unutmaya çalışmak en iyisi sanki.
Neyse yedik içtik bitti gitti ben bugün ve yarın protein gibi devam edip Pazartesi zigzag devam etmeye karar verdim 500k videosunu bulamadım canım sende hazırsa tekrar yollar mısın değilse geçmişi arayacağım. Şu dün akşamın + değerlerini sıfırlayayım
28 beden kot m beden 4 tane tisort bluz aldım takıl bana incelSaat 14ten bu saate dolandım durdum avm de üst bedenim halen L buarada çok sıkıldı canım buna
M mi aldın28 beden kot m beden 4 tane tisort bluz aldım takıl bana incelama öldüm yani dolanmaktan
Akşam pilav olmamış canısı pilav hem karbonhidrat hem şeker deposu hem nişasta barındırıyor 1 kase çorba ve et sote yeterdi yanına da bol salataSchonerDuft cnim bugünkü menum.
sabah limonlu su
k.k.peynir
4zeytin
yrm kepek ek.
yrm tatlı kaşığı kaynak
1 haşlanmış yumurta
domat salatalık
yrm tatli kaşığı bal
oglen )
yrm elma
yrm portakal
ikindi) şeker krizim tuttu 3cay kaşığı pekmez yedim.
Akşam yemeği
nohutlu pilav )4 yrm kaşığı
mercimek çorbası ) 1kase
et sote) 2.bucuk litre su
ya benim adam illa pilav diye titturuyo,inan yoksa hiç yapmam.ama çok hafif oldum eteklerim daralmisti bana bel altima hiç inmiyordu.artık rahatça iniyor hatta uzamislarAkşam pilav olmamış canısı pilav hem karbonhidrat hem şeker deposu hem nişasta barındırıyor 1 kase çorba ve et sote yeterdi yanına da bol salata
Yapman sorun değil ki yap 1 yk ye nefsin için sonra bırak ki diyete başladığın ilk haftalar yememen lazım. Spor dizlerini acitmiyor ise yap tabiya benim adam illa pilav diye titturuyo,inan yoksa hiç yapmam.ama çok hafif oldum eteklerim daralmisti bana bel altima hiç inmiyordu.artık rahatça iniyor hatta uzamislaryavaştan suzuldugumu fark ediyorum
cnim senin paylastigin plank egzersizlerini eşim yapıyor.bana da yaptırmaya basladi
Evet cnm 29-30 giyiyodum benimde sorun basenlerde bugun alisveriste daha iyi anladim, ben kiloyu direk göbek ve yüzden verdimM mi aldınben L de takılıyorum ama yanlış bir gündü regli oldum olacam sisim neyse olsun bol takılırım olmazsa
Önceden kaç beden kot giyiyordun sen 29 muydu kuzum . mekik programına başlıcam ekran görüntüsü almışım önceden ancak gidecek bu göbek göğüsleri nasıl diklestircez o da bir sorun
28 beden kot m beden 4 tane tisort bluz aldım takıl bana incelama öldüm yani dolanmaktan
Göbekten gitmesi çok iyi ya basen eritme hareketleri yaparsın bir sürü video var yaparsın ordan da gider amaEvet cnm 29-30 giyiyodum benimde sorun basenlerde bugun alisveriste daha iyi anladim, ben kiloyu direk göbek ve yüzden verdim
Yapabildin mi videoyu kuzuTeşekkür ederim canım
Gunaydın canım ben gelen gıdenle ugrasırken yazamadım yıne dun 90 dk tempolu yuruyusum var. Bu arada dun memlekete geldık beslenme seklım anında degıstı1 hafta napıcam ben.
17/04/2018
drdotty = > 130+95+30+60
segus = > 60+60+80
tgb1907 = > 110+100+180
SchonerDuft = >0+20+10+100
Buki_89 = >50+60+45
Dün akşam fırsat olmadı canım son dakika misafirlerim geldi.Bugün bu videoya başlıyorum Yoruldum yada yapamadım diye bırakmam zaten eksik te olsa hareketleri yapamasamda son saniyeye kadar yapmaya çalışırım.Göbekten gitmesi çok iyi ya basen eritme hareketleri yaparsın bir sürü video var yaparsın ordan da gider ama
Yapabildin mi videoyu kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?