Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

28 beden kot m beden 4 tane tisort bluz aldım takıl bana incel ama öldüm yani dolanmaktan
M mi aldın ben L de takılıyorum ama yanlış bir gündü regli oldum olacam sisim neyse olsun bol takılırım olmazsa
Önceden kaç beden kot giyiyordun sen 29 muydu kuzum . mekik programına başlıcam ekran görüntüsü almışım önceden ancak gidecek bu göbek göğüsleri nasıl diklestircez o da bir sorun

SchonerDuft cnim bugünkü menum.
sabah limonlu su
k.k.peynir
4zeytin
yrm kepek ek.
yrm tatlı kaşığı kaynak
1 haşlanmış yumurta
domat salatalık
yrm tatli kaşığı bal

oglen )
yrm elma
yrm portakal

ikindi) şeker krizim tuttu 3cay kaşığı pekmez yedim.

Akşam yemeği
nohutlu pilav )4 yrm kaşığı
mercimek çorbası ) 1kase
et sote) 2.bucuk litre su

Akşam pilav olmamış canısı pilav hem karbonhidrat hem şeker deposu hem nişasta barındırıyor 1 kase çorba ve et sote yeterdi yanına da bol salata

Akşam pilav olmamış canısı pilav hem karbonhidrat hem şeker deposu hem nişasta barındırıyor 1 kase çorba ve et sote yeterdi yanına da bol salata
ya benim adam illa pilav diye titturuyo,inan yoksa hiç yapmam.ama çok hafif oldum eteklerim daralmisti bana bel altima hiç inmiyordu.artık rahatça iniyor hatta uzamislaryavaştan suzuldugumu fark ediyorum
cnim senin paylastigin plank egzersizlerini eşim yapıyor.bana da yaptırmaya basladi

Yapman sorun değil ki yap 1 yk ye nefsin için sonra bırak ki diyete başladığın ilk haftalar yememen lazım. Spor dizlerini acitmiyor ise yap tabi

Evet cnm 29-30 giyiyodum benimde sorun basenlerde bugun alisveriste daha iyi anladim, ben kiloyu direk göbek ve yüzden verdim

28 beden kot m beden 4 tane tisort bluz aldım takıl bana incel ama öldüm yani dolanmaktan
Süpersin canım maşallah
Walla çok özendim inşallah bizde sağlıkla görürüz bu bedenleri o kadar olmasa da yaklaşsam biraz şükür yani

17/04/2018

drdotty = > 130+95+30+60
segus = > 60+60+80
tgb1907 = > 110+100+180
SchonerDuft = >0+20+10+100
Buki_89 = >50+60+45

17/04/2018

drdotty = > 130+95+30+60
segus = > 60+60+80
tgb1907 = > 110+100+180
SchonerDuft = >0+20+10+100
Buki_89 = >50+60+45
Gunaydın canım ben gelen gıdenle ugrasırken yazamadım yıne dun 90 dk tempolu yuruyusum var. Bu arada dun memlekete geldık beslenme seklım anında degıstı1 hafta napıcam ben.

Göbekten gitmesi çok iyi ya basen eritme hareketleri yaparsın bir sürü video var yaparsın ordan da gider ama

Yapabildin mi videoyu kuzu
Dün akşam fırsat olmadı canım son dakika misafirlerim geldi.Bugün bu videoya başlıyorum Yoruldum yada yapamadım diye bırakmam zaten eksik te olsa hareketleri yapamasamda son saniyeye kadar yapmaya çalışırım.

Kizlar günaydın. Ben de katilabilir miyim araniza? 35 yasindayim. 2 cocuk anneaiyim. 72.5 simdiki kilom. 160 boyum . Insallah basarabilirsem 60 hatta 58 e düsmek hedefim. Bazi kemik problemlerimden dolayi her turlu hareketi yapamiyorum
Ama grupta üstüme düseni yapip bana uygun spor yaparim. Ekip insaniyim hayatimin her alanında burada da faydali olurum önce kendime sonrada ekibe diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…