- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #274.381
Hoşgeldin kuzum 1.sayfa da kurallarımız yazıyor okudun sanırım.Kizlar günaydın. Ben de katilabilir miyim araniza? 35 yasindayim. 2 cocuk anneaiyim. 72.5 simdiki kilom. 160 boyum . Insallah basarabilirsem 60 hatta 58 e düsmek hedefim. Bazi kemik problemlerimden dolayi her turlu hareketi yapamiyorum
Ama grupta üstüme düseni yapip bana uygun spor yaparim. Ekip insaniyim hayatimin her alanında burada da faydali olurum önce kendime sonrada ekibe diye düşünüyorum.
Kilonu korunaya bak o zaman 100 300 gr verirsen de karına artık yapacak birşey yok kuzumGunaydın canım ben gelen gıdenle ugrasırken yazamadım yıne dun 90 dk tempolu yuruyusum var. Bu arada dun memlekete geldık beslenme seklım anında degıstı1 hafta napıcam ben.
Dizlerini çok yorma sakatlama kendiniDün akşam fırsat olmadı canım son dakika misafirlerim geldi.Bugün bu videoya başlıyorum Yoruldum yada yapamadım diye bırakmam zaten eksik te olsa hareketleri yapamasamda son saniyeye kadar yapmaya çalışırım.
HoşbuldukHoşgeldin kuzum 1.sayfa da kurallarımız yazıyor okudun sanırım.kaptinn takımın kaptanı ben ve poncikbirgelincik te yardimcilariyiz
Burda spor ımkanım daha fazla yapabıldıgım kadar spor yapıp tolere edeyım dıyorum faydası olur ıns.Kilonu korunaya bak o zaman 100 300 gr verirsen de karına artık yapacak birşey yok kuzum
Hoşgeldin canımKizlar günaydın. Ben de katilabilir miyim araniza? 35 yasindayim. 2 cocuk anneaiyim. 72.5 simdiki kilom. 160 boyum . Insallah basarabilirsem 60 hatta 58 e düsmek hedefim. Bazi kemik problemlerimden dolayi her turlu hareketi yapamiyorum
Ama grupta üstüme düseni yapip bana uygun spor yaparim. Ekip insaniyim hayatimin her alanında burada da faydali olurum önce kendime sonrada ekibe diye düşünüyorum.
Olmaz herhalde kuzum bnm halam pisirip kislik kavanozlara koyuyodu cikarinca isitiyodu sadece sahane oluyo tadi tam misafirlik hszir yemekEşime dolma yapayım dedim minik tencere 1 tencere çıktı fazlasını pişmiş şekilde difrize atsam birşey olmaz demi çiğden koydum da pişmiş denemedim hiç
Bende difrize atayım o zaman göz önünde olursa bende ucunu kaçırmayım hemOlmaz herhalde kuzum bnm halam pisirip kislik kavanozlara koyuyodu cikarinca isitiyodu sadece sahane oluyo tadi tam misafirlik hszir yemek
Valla ceerz gibi gidiyo kuzu bide minikse egerBende difrize atayım o zaman göz önünde olursa bende ucunu kaçırmayım hem
Kemer patlıcan aldım 3e böldüm çok minik değil yanına da biber doldurdum . Eşimle işe gönderdim yarının yemeği kadar varValla ceerz gibi gidiyo kuzu bide minikse eger
Yüzde hesapliyoruz i yüzde hesabına göre takımlar sıralanıyor geçtiğimiz cuma mesela 3.cü olduk yüzde hesaplaması 1.sayfa da var. Cuma.günleri en geç 14te kilo bildirimi yapıyor ve yüzde hesaplıyoruz. Tartılmadan önce şunları yapıyoruz , sabah uykudan uyanıp wcye gidiyoruz cıbıl şekilde tartılıyoruz . Su çay gibi şeyler içmiyoruz söyleme sebebim de su çay gibi şeyleri icip tartilanlar varKizlar cuma yarismasi hakkinda biraz bilgilendirir misiniz? Cuma gunu grubun toplam verdigi kiloyla diger gruplarinkini mi karsilastiriyoruz?
Bir de foto cekiliyor mu bildirim yaparken ?
Tamm canim bir yildi ayni seyleri yapiyorum cumalariYüzde hesapliyoruz i yüzde hesabına göre takımlar sıralanıyor geçtiğimiz cuma mesela 3.cü olduk yüzde hesaplaması 1.sayfa da var. Cuma.günleri en geç 14te kilo bildirimi yapıyor ve yüzde hesaplıyoruz. Tartılmadan önce şunları yapıyoruz , sabah uykudan uyanıp wcye gidiyoruz cıbıl şekilde tartılıyoruz . Su çay gibi şeyler içmiyoruz söyleme sebebim de su çay gibi şeyleri icip tartilanlar var
Kaç kilo ile başladın ne şekilde diyet yapıyorsunTamm canim bir yildi ayni seyleri yapiyorum cumalari
85 le basladim ama bir kismi hamilelikten kalan kiloydu. basladigimda kizim 7 aylikti. Sadece biraz düzenli yemekle verdim biraz kilo . 68 e düsmüstüm. Ama motivasyonumu kaybettim. Birazda günlerim yoğunlasmaya basladi cocuklar büyüdükce. 75 i gördüm yeniden . Şimdi grupla olursam motivasyonumu yakalayip hızlanırım diye düsünuyorum. Hayatimda hic diyetisyene gitmedim. Ogle pazarteai fasulye sali nohut gibi kesin cizgiler bana ters geliyor. Kendimce kalori sayiyorum . Insallah birlikte güzel yol alip amaclarimiza ulasabiliriz.Kaç kilo ile başladın ne şekilde diyet yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?