Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hoşgeldin kuzum 1.sayfa da kurallarımız yazıyor okudun sanırım. kaptinn takımın kaptanı ben ve poncikbirgelincik te yardimcilariyiz

17/04/2018

drdotty = > 130+95+30+60
segus = > 60+60+80+90
tgb1907 = > 110+100+180
SchonerDuft = >0+20+10+100
Buki_89 = >50+60+45

Hoşgeldin canım

Eşime dolma yapayım dedim minik tencere 1 tencere çıktı fazlasını pişmiş şekilde difrize atsam birşey olmaz demi çiğden koydum da pişmiş denemedim hiç

Eşime dolma yapayım dedim minik tencere 1 tencere çıktı fazlasını pişmiş şekilde difrize atsam birşey olmaz demi çiğden koydum da pişmiş denemedim hiç
Olmaz herhalde kuzum bnm halam pisirip kislik kavanozlara koyuyodu cikarinca isitiyodu sadece sahane oluyo tadi tam misafirlik hszir yemek

Kizlar cuma yarismasi hakkinda biraz bilgilendirir misiniz? Cuma gunu grubun toplam verdigi kiloyla diger gruplarinkini mi karsilastiriyoruz?
Bir de foto cekiliyor mu bildirim yaparken ?

Kizlar cuma yarismasi hakkinda biraz bilgilendirir misiniz? Cuma gunu grubun toplam verdigi kiloyla diger gruplarinkini mi karsilastiriyoruz?
Bir de foto cekiliyor mu bildirim yaparken ?
Yüzde hesapliyoruz i yüzde hesabına göre takımlar sıralanıyor geçtiğimiz cuma mesela 3.cü olduk yüzde hesaplaması 1.sayfa da var. Cuma.günleri en geç 14te kilo bildirimi yapıyor ve yüzde hesaplıyoruz. Tartılmadan önce şunları yapıyoruz , sabah uykudan uyanıp wcye gidiyoruz cıbıl şekilde tartılıyoruz . Su çay gibi şeyler içmiyoruz söyleme sebebim de su çay gibi şeyleri icip tartilanlar var

Tamm canim bir yildi ayni seyleri yapiyorum cumalari

Kaç kilo ile başladın ne şekilde diyet yapıyorsun
85 le basladim ama bir kismi hamilelikten kalan kiloydu. basladigimda kizim 7 aylikti. Sadece biraz düzenli yemekle verdim biraz kilo . 68 e düsmüstüm. Ama motivasyonumu kaybettim. Birazda günlerim yoğunlasmaya basladi cocuklar büyüdükce. 75 i gördüm yeniden . Şimdi grupla olursam motivasyonumu yakalayip hızlanırım diye düsünuyorum. Hayatimda hic diyetisyene gitmedim. Ogle pazarteai fasulye sali nohut gibi kesin cizgiler bana ters geliyor. Kendimce kalori sayiyorum . Insallah birlikte güzel yol alip amaclarimiza ulasabiliriz.

Kızlar bugunku menum SchonerDuft
Sabah 1 yumurta
1 haslanmıs patates
5 zeytın
1 tk tahın pekmez
1 dılım beyaz ekmek
Ara turk kahvesı
1 top pısmanıye
Aksam 4 yk sut fasulye
3 yk erıste
1 kepce yayla corbası
1 bardak ayran
Ara turk kahvesı
30 dk yuruyus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…