Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günlük kaç kalori alıyorsun

Süt fasulye ne ? Pişmaniye olmamış birde eristeden 1 yk yeseydin daha iyi olurdu kuzu çorba da 1 dilim ekmeğe denk geliyor çünkü

17/04/2018

drdotty = > 130+95+30+60
segus = > 60+60+80+30
tgb1907 = > 110+100+180
SchonerDuft = >0+20+10+100
Buki_89 = >50+60+45

17/04/2018

drdotty = > 130+95+30
segus = > 60+60+80
tgb1907 = > 110+100
SchonerDuft = >0+20+10
Buki_89 = >50+60+45

@drdotty segus @tgb1907 Buki_89 sporunuz var mı ?
Benim cumarteside tam tamina iki saat durmaksizin ter su icinde oynamam var:) sayilirmi bilmem aslinda tum dügpn hic oturmadim ama takidan sonraki o iki saat baya costuk belki sayilirsa bi o var baskada malesef spor yapamadim malesef

Kemer patlıcan aldım 3e böldüm çok minik değil yanına da biber doldurdum . Eşimle işe gönderdim yarının yemeği kadar var koymayacam böylesi iyi oldu difriz de olsa dayanamazdım
Dün misafirlerim vardi öldüm yorgunluktann allahtn yardim ettiler baya esimn sevdigim sayili akrabalarindandilar zatn bosuna sevmiyorum

Günaydin kizlar ben geldim:)
Ve güne cok motive bi sekilde basladim insallah buhafta cok güzel gececek diye umuyorum...
Kendime yeni bir hedefde koydum ramazan baslangicina Kadar 65 kilo olcam yani sabitlicem, ramazandada genelde istem disi kilo verdigim icin umuyorumki ramazan sonu 63lerde gezcem

yakin hedeflerime gelirsek buhafta 2 kilo ve fazlasi gitcek insallah cok iddaliyim

bende regli olsam rhatlıcam olmadım da olamdım daha . sen çok tatlı olmuşsun düğünde hiç te kilon yok sadece spor ile sıkılşsan süper olcak

bende regli olsam rhatlıcam olmadım da olamdım daha . sen çok tatlı olmuşsun düğünde hiç te kilon yok sadece spor ile sıkılşsan süper olcak
bende bugün oldum azda olsa raahatladim vallah altkarnim tas gibiydi günlerdir.
Sagol kuzucum evet spora baslicaz esimle birlikde bakalim kendimize bisiklet siparisi verdik artik hafta sonlari firsat buldukca atcaz kendimizi disarlara:) bide aksamlaride gecen sene yaptigim gibi spor yapsam ne iyi olurda bitürli kendimi spoara ikna edemiyorum. jilian cok iyi gelmisti aslinda... sen kac kilosun tatlim?

Merhaba, aranıza yeni üye alıyor musunuz? Alıyorsanız ben de talibim:).
Bugün pazartesi ve yeni kararlarla diyetime başlamak istiyorum ama bunu grup ortamında daha iyi yapabileceğime inanıyorum. Yetti artık şişko gezdiğim

şuan artıdayım canım ya 70 i gördüm . ya bende abs yapcam mekik plank squat günlük olarak yanına da 5 dk mezdeke açarım jilli abs ye de bakarım belki . ben bisiklet sürmesini bilmiyorum shilde kiralıyabiliyorsun belediyeya ait bisikletler var eşim öğreteyim dedi ama bilemedim . bisiklet sürsen bile yeter aslında

evet onlari katsak aksam programimiza negüzel olur vallah. aaa ögren canim ya hatir esinde ögretmek istio cok zevkli oluyo negüzel sahilde gezme sansinda var ohhhh:)

hoş geldin canım. 1.sayfa da kurallarımız yazıyor. uyarım dersen kendini tanıt bugün kü kilonu bildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…