- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #274.401
Günlük kaç kalori alıyorsun85 le basladim ama bir kismi hamilelikten kalan kiloydu. basladigimda kizim 7 aylikti. Sadece biraz düzenli yemekle verdim biraz kilo . 68 e düsmüstüm. Ama motivasyonumu kaybettim. Birazda günlerim yoğunlasmaya basladi cocuklar büyüdükce. 75 i gördüm yeniden . Şimdi grupla olursam motivasyonumu yakalayip hızlanırım diye düsünuyorum. Hayatimda hic diyetisyene gitmedim. Ogle pazarteai fasulye sali nohut gibi kesin cizgiler bana ters geliyor. Kendimce kalori sayiyorum . Insallah birlikte güzel yol alip amaclarimiza ulasabiliriz.
Süt fasulye ne ? Pişmaniye olmamış birde eristeden 1 yk yeseydin daha iyi olurdu kuzu çorba da 1 dilim ekmeğe denk geliyor çünküKızlar bugunku menumSchonerDuft
Sabah 1 yumurta
1 haslanmıs patates
5 zeytın
1 tk tahın pekmez
1 dılım beyaz ekmek
Ara turk kahvesı
1 top pısmanıye
Aksam 4 yk sut fasulye
3 yk erıste
1 kepce yayla corbası
1 bardak ayran
Ara turk kahvesı
30 dk yuruyus
Kuru fasulye gıbı goruntusu. Erıste cok kactı evet ama gozum donmus gıbı saldırıyorum herseye yıyıncede pısman oluyorumSüt fasulye ne ? Pişmaniye olmamış birde eristeden 1 yk yeseydin daha iyi olurdu kuzu çorba da 1 dilim ekmeğe denk geliyor çünkü
1650 civariGünlük kaç kalori alıyorsun
Arada oluyor böyle pazar bugün zaten toparlarsın ne kadar kalacaksınKuru fasulye gıbı goruntusu. Erıste cok kactı evet ama gozum donmus gıbı saldırıyorum herseye yıyıncede pısman oluyorum
Çok değil mi? Bende kalori sayıyorum ara ara 1230 alıyorum 2 gün 3.cü gün 1400 sonra 1200 2 gün daha 6.cı gün 1300 alıyorum 7 ci gün yine 1200 zig-zag şekilde boy kaçtı1650 civari
Benim cumarteside tam tamina iki saat durmaksizin ter su icinde oynamam var:) sayilirmi bilmem aslinda tum dügpn hic oturmadim ama takidan sonraki o iki saat baya costuk belki sayilirsa bi o var baskada malesef spor yapamadim malesef
Dün misafirlerim vardi öldüm yorgunluktann allahtn yardim ettiler baya esimn sevdigim sayili akrabalarindandilar zatn bosuna sevmiyorumKemer patlıcan aldım 3e böldüm çok minik değil yanına da biber doldurdum . Eşimle işe gönderdim yarının yemeği kadar varkoymayacam böylesi iyi oldu difriz de olsa dayanamazdım
Bence bizimle beraber cok guzel kilolar vericeksinTamm canim bir yildi ayni seyleri yapiyorum cumalari
gecmis olsun canimay ben aşı vuruldum kolum çok yanıyor
bende regli olsam rhatlıcam olmadım da olamdım daha . sen çok tatlı olmuşsun düğündeGünaydin kizlar ben geldim:)
Ve güne cok motive bi sekilde basladim insallah buhafta cok güzel gececek diye umuyorum...
Kendime yeni bir hedefde koydum ramazan baslangicina Kadar 65 kilo olcam yani sabitlicem, ramazandada genelde istem disi kilo verdigim icin umuyorumki ramazan sonu 63lerde gezcem
yakin hedeflerime gelirsek buhafta 2 kilo ve fazlasi gitcek insallah cok iddaliyim
bende bugün oldum azda olsa raahatladim vallah altkarnim tas gibiydi günlerdir.bende regli olsam rhatlıcam olmadım da olamdım daha . sen çok tatlı olmuşsun düğündehiç te kilon yok sadece spor ile sıkılşsan süper olcak
şuan artıdayım canım yabende bugün oldum azda olsa raahatladim vallah altkarnim tas gibiydi günlerdir.
Sagol kuzucumevet spora baslicaz esimle birlikde bakalim kendimize bisiklet siparisi verdik artik hafta sonlari firsat buldukca atcaz kendimizi disarlara:) bide aksamlaride gecen sene yaptigim gibi spor yapsam ne iyi olurda bitürli kendimi spoara ikna edemiyorum. jilian cok iyi gelmisti aslinda... sen kac kilosun tatlim?
evet onlari katsak aksam programimiza negüzel olur vallah. aaa ögren canim ya hatir esinde ögretmek istio cok zevkli oluyo negüzel sahilde gezme sansinda var ohhhh:)şuan artıdayım canım ya70 i gördüm . ya bende abs yapcam mekik plank squat günlük olarak yanına da 5 dk mezdeke açarım jilli abs ye de bakarım belki . ben bisiklet sürmesini bilmiyorum shilde kiralıyabiliyorsun belediyeya ait bisikletler var eşim öğreteyim dedi ama bilemedim . bisiklet sürsen bile yeter aslında
hoş geldin canım. 1.sayfa da kurallarımız yazıyor. uyarım dersen kendini tanıt bugün kü kilonu bildirMerhaba, aranıza yeni üye alıyor musunuz? Alıyorsanız ben de talibim:).
Bugün pazartesi ve yeni kararlarla diyetime başlamak istiyorum ama bunu grup ortamında daha iyi yapabileceğime inanıyorum. Yetti artık şişko gezdiğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?