- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #274.421
evim sahile 7 - 10 dk arası o kadar yakın sahili de yeniliyorlar şimdi çok güxel olmuş. resim atayım sporlarımza ekleyelim 5 dk mızı alır zaten plank + squat+ mekik ne dersinevet onlari katsak aksam programimiza negüzel olur vallah. aaa ögren canim ya hatir esinde ögretmek istio cok zevkli oluyo negüzel sahilde gezme sansinda var ohhhh:)
Geçmiş olsun canım ne aşısıay ben aşı vuruldum kolum çok yanıyor
HoşgeldinMerhaba, aranıza yeni üye alıyor musunuz? Alıyorsanız ben de talibim:).
Bugün pazartesi ve yeni kararlarla diyetime başlamak istiyorum ama bunu grup ortamında daha iyi yapabileceğime inanıyorum. Yetti artık şişko gezdiğim
Parmağıma tel battı . çamaşır askısının ipini değiştireyim derken parmağıma geçirdimGeçmiş olsun canım ne aşısı
Grip mi
Canımsın üzüldüm şimdi dikkat et kendine. Madem tetanoz aşısı oldun onun 2. Sini de ol. Sor sağlık ocağına ne şekilde yapıldığını bilmiyorum kaç ay ara vermek gerekiyor yada şart mıdır olması vb. ? Böylece hamileyken olmazsınParmağıma tel battı . çamaşır askısının ipini değiştireyim derken parmağıma geçirdim
Hoş buldukhoş geldin canım. 1.sayfa da kurallarımız yazıyor. uyarım dersen kendini tanıt bugün kü kilonu bildir
Hoş buldukHoşgeldin
cok iyi yaaaa bence bunu degerlendirmelisin.evim sahile 7 - 10 dk arası o kadar yakın sahili de yeniliyorlar şimdi çok güxel olmuş. resim atayım sporlarımza ekleyelim 5 dk mızı alır zaten plank + squat+ mekik ne dersin
hosgeldin canim biraz kendinden bahsetsene bize:)Hoş bulduk. Kuralları okudum , uyarım hepsine .
Hoş bulduk
Hoş bulduk:)hosgeldin canim biraz kendinden bahsetsene bize:)
BEN BUGÜN kendime izin verdim . doğum günüm bugün pasta yicem eşimle dışarı çıkıcaz alkol alırım belki . yarından başlıyorum zigzaga 1 günde protein yapacam inşallahBugünkü kilom 76,0cuma günü yaptığım kaçamaktan sonra korkuyordum açıkçası. -300gr.
BugünSchonerDuft gibi yine zigzag kalori diyeti planladım.
Bugün ve yarın 1359 kalori alıcam. Diyetle beraber haftada 3 gün 45 dk. Doğru nabızda hareket et demiş sitede. Ben elimden geleni yapıcam fazlasını yapabilirim
Sevgiler
1 kerelik vurulduğum acilde vuruldum sağlık ocağı kapalı bugün yarın sorarım sağlık ocağına zaten ünv. kayıtlarda da görünür . muhtemelen 1 senelik vuruldumCanımsın üzüldüm şimdi dikkat et kendine. Madem tetanoz aşısı oldun onun 2. Sini de ol. Sor sağlık ocağına ne şekilde yapıldığını bilmiyorum kaç ay ara vermek gerekiyor yada şart mıdır olması vb. ? Böylece hamileyken olmazsın
kendini bize tanıtırmısın evlimisin yaş kaç boy kilo nasıl bir yöntem uygulayacaksın diyette bilgin yoksa sana yardımcı olalımHoş bulduk. Kuralları okudum , uyarım hepsine .
Hoş bulduk
dimi bencede .cok iyi yaaaa bence bunu degerlendirmelisin.
Tamam canim olur yapalim vallah
Boy 163 ,kilo başlangıç 125, şimdi 113.2.BEN BUGÜN kendime izin verdim . doğum günüm bugün pasta yicem eşimle dışarı çıkıcaz alkol alırım belki . yarından başlıyorum zigzaga 1 günde protein yapacam inşallahgünlük mekik plank squata başlıcak buki ile katılsana sende bize atacam telden fotoyu
1 kerelik vurulduğum acilde vuruldum sağlık ocağı kapalı bugün yarın sorarım sağlık ocağına zaten ünv. kayıtlarda da görünür . muhtemelen 1 senelik vuruldum
kendini bize tanıtırmısın evlimisin yaş kaç boy kilo nasıl bir yöntem uygulayacaksın diyette bilgin yoksa sana yardımcı olalım
dimi bencede .
ok resim atacam
Hoş buldukyeni gelen arkadaslar hos geldijiz
Pazar gunu donucem.Arada oluyor böyle pazar bugün zaten toparlarsın ne kadar kalacaksın
Gecmıs olsun canım ıyı tarafından bak gebelıkte olacagın asının bırını sımdıden olmussun bıtanede gevelıkte olursun dah kolay olurParmağıma tel battı . çamaşır askısının ipini değiştireyim derken parmağıma geçirdim
BİLGİLERİNİ not aldım kuzum cuma ve pazartesi günleri tartı günümüz cuma günleri 14 de kadar kilo bildirimi yapman lazım bu çok önemli .2 hafta deneme süren var 3.hafta aktfiliğine göre listeye alınacaksın. yarışmacı arkadaşlara başarılarBen 34 yaşıma basmak üzereyim,3 çocuğum var. Evlendikten sonra yavaş yavaş kilo almaya başladım, doğumlarla birlikte biraz daha yükseldi. Vermek için çok çabaladım daha önce de ama ipin ucunu bırakınca tekrar kilo almaya başladım. Zamanla artık sadece yemekle mutlu olmaya başladım, sosyal çevrem yok denecek kadar az. 3 ay önce dikkat etmeye başladım ve 12 kilo kadar verdim ama daha çok uzun bir yolum var. 125 kiloyla başladım şimdi yani bugün sabah 113.2 idim. Bir aydın kilo veremedim çünkü ilk başlardaki motivasyonumu kaybettim sanırım. Burada ara ara gelip yorumları arkadaşlıkları okuyordum. Artık bi cesaret edip ben de katılmalıyım dedim ve üye oldum . İnşallah buradakilerin azmi biraz bana da bulaşır da yeniden kilo vermeye başlayabilirim.
Başka merak ettiğiniz bişey varsa cevaplayabilirim
çok iyi vermeye başlamışsın . günlük menüler düzenli yaz . ekmek yememek kilo vermek değil aslında günlük 2 yada 1 dilim bence yenmesi lazım haftada bir bulgur pilavı önerim var ama perşembe değil kalori sayıyorsan perşembe günü olması önemli değil . zamanla yanlışın vrsa görürüz kuzum bizimde olursa sende bizi desteklersinBoy 163 ,kilo başlangıç 125, şimdi 113.2.
Yediklerimi azalttım, ekmek yok denecek kadar az, şekeri çikolatayı kestim ve fırsat buldukça yürüyüş yapıyorum. Burada yaptıklarımı paylaştıkça sizler de yaptığım hataları söylerseniz daha da iyi verebilirim diye düşünüyorum. Kendi çabamla vericem yani diyetisyene filan gitmedim..
bilen bana da desin püf noktaları bende yapcam yavaştan . benim evde çok deterjan olmaz fair ve sirekeli su ile tüm ev temizlenir kireç çözücü ile de banyo ve wc yağ çöz ile de ocak davulumbaz temizlerimKizlar ramazana cok az kaldi ramazan girmeden bir ev temizligi yapayim diyorum bayramda rahat ederim hazir havalarda duzekmisken Bana onerebilecegijiz puf noktalar var mi? Ornegin haliyi soyle sil, cam silerken su cok ise yaeiyor, mutfak dolaplarinda su iz birakmiyor vs gibilerinde pek pratik temizlik bilgim yok yardimci olursaniz cooook sevinirimm. Belki bu temizlikle 2 haftada 62 olurumm hayali bile mikemmellll
yarın bir sorayım olmazsa sağlık ocğınaSchonerDuft canim cok gecmis olsun igne vurulmussun. drdotty de soyledigi gibi tetanoz asisini bir sor dozlarini yaptir hamilekikte ugrasmazsin
poncikbirgelincik canm gozun aydin guzel gezmeler
@tgb1907 supersin cok hizli gidiyor kikolarin masallah
olculdum bende
gogus 96
kalca 102
gobek 94
bel 76
drdotty sende guzel gidiyorsun cnm masallah
segus sen ne alemdesinn goremedim bugun ki kilonu cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?