- 29 Ekim 2016
- 1.525
- 2.824
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #274.441
Canım 1 ay sonra 2.dozunu yaptırabılırsın ama reglken gıt gebelık olmadıgından emın ol gebelıgın ılk haftalarında tetanoz rısklı.BEN BUGÜN kendime izin verdim . doğum günüm bugün pasta yicem eşimle dışarı çıkıcaz alkol alırım belki . yarından başlıyorum zigzaga 1 günde protein yapacam inşallahgünlük mekik plank squata başlıcak buki ile katılsana sende bize atacam telden fotoyu
1 kerelik vurulduğum acilde vuruldum sağlık ocağı kapalı bugün yarın sorarım sağlık ocağına zaten ünv. kayıtlarda da görünür . muhtemelen 1 senelik vuruldum
kendini bize tanıtırmısın evlimisin yaş kaç boy kilo nasıl bir yöntem uygulayacaksın diyette bilgin yoksa sana yardımcı olalım
dimi bencede .
ok resim atacam
Tamam, burdan kopmadan devam edicem inşallah. Biraz düzene girdikten sonra kahvaltıya eklerim ekmeği. Ama zaten arada patatesli, makarnaydı, pilavdı yeniyor. Onlar da ekmekten sayılır.BİLGİLERİNİ not aldım kuzum cuma ve pazartesi günleri tartı günümüz cuma günleri 14 de kadar kilo bildirimi yapman lazım bu çok önemli .2 hafta deneme süren var 3.hafta aktfiliğine göre listeye alınacaksın. yarışmacı arkadaşlara başarılar
çok iyi vermeye başlamışsın . günlük menüler düzenli yaz . ekmek yememek kilo vermek değil aslında günlük 2 yada 1 dilim bence yenmesi lazım haftada bir bulgur pilavı önerim var ama perşembe değil kalori sayıyorsan perşembe günü olması önemli değil . zamanla yanlışın vrsa görürüz kuzum bizimde olursa sende bizi desteklersin
bilen bana da desin püf noktaları bende yapcam yavaştan . benim evde çok deterjan olmaz fair ve sirekeli su ile tüm ev temizlenir kireç çözücü ile de banyo ve wc yağ çöz ile de ocak davulumbaz temizlerim
yarın bir sorayım olmazsa sağlık ocğına
Canım ben yıne 70 oldum haftasonu cok kactı ama toparlıyorum bugun sporada dıkkat edıp eksı olucam cumaya ınsSchonerDuft canim cok gecmis olsun igne vurulmussun. drdotty de soyledigi gibi tetanoz asisini bir sor dozlarini yaptir hamilekikte ugrasmazsin
@poncikbirgelincik canm gozun aydin guzel gezmeler
@tgb1907 supersin cok hizli gidiyor kikolarin masallah
olculdum bende
gogus 96
kalca 102
gobek 94
bel 76
drdotty sende guzel gidiyorsun cnm masallah
segus sen ne alemdesinn goremedim bugun ki kilonu cnm
tehlikeli bir haftaPazar gunu donucem.
Gecmıs olsun canım ıyı tarafından bak gebelıkte olacagın asının bırını sımdıden olmussun bıtanede gevelıkte olursun dah kolay olur
aa benim günüm geçti gerçi kürtajdan sonra gebelik hemen oluşmaz demi regli olmadan yani . keşke regli olunca vurulsaydım ihtimal yüzde 1 ama olsun risk sonuçta .Canım 1 ay sonra 2.dozunu yaptırabılırsın ama reglken gıt gebelık olmadıgından emın ol gebelıgın ılk haftalarında tetanoz rısklı.
inssolursun bence neden olmayasın az az gitsin geri gelmesin
aksi gibi ben de ne bulursam alirimBİLGİLERİNİ not aldım kuzum cuma ve pazartesi günleri tartı günümüz cuma günleri 14 de kadar kilo bildirimi yapman lazım bu çok önemli .2 hafta deneme süren var 3.hafta aktfiliğine göre listeye alınacaksın. yarışmacı arkadaşlara başarılar
çok iyi vermeye başlamışsın . günlük menüler düzenli yaz . ekmek yememek kilo vermek değil aslında günlük 2 yada 1 dilim bence yenmesi lazım haftada bir bulgur pilavı önerim var ama perşembe değil kalori sayıyorsan perşembe günü olması önemli değil . zamanla yanlışın vrsa görürüz kuzum bizimde olursa sende bizi desteklersin
bilen bana da desin püf noktaları bende yapcam yavaştan . benim evde çok deterjan olmaz fair ve sirekeli su ile tüm ev temizlenir kireç çözücü ile de banyo ve wc yağ çöz ile de ocak davulumbaz temizlerim
yarın bir sorayım olmazsa sağlık ocğına
toparla cnm yerlesmeden eksiye dus cumaya 79.00 ol insCanım ben yıne 70 oldum haftasonu cok kactı ama toparlıyorum bugun sporada dıkkat edıp eksı olucam cumaya ıns
Doğum günün kutlu olsun canımBEN BUGÜN kendime izin verdim . doğum günüm bugün pasta yicem eşimle dışarı çıkıcaz alkol alırım belki . yarından başlıyorum zigzaga 1 günde protein yapacam inşallahgünlük mekik plank squata başlıcak buki ile katılsana sende bize atacam telden fotoyu
1 kerelik vurulduğum acilde vuruldum sağlık ocağı kapalı bugün yarın sorarım sağlık ocağına zaten ünv. kayıtlarda da görünür . muhtemelen 1 senelik vuruldum
kendini bize tanıtırmısın evlimisin yaş kaç boy kilo nasıl bir yöntem uygulayacaksın diyette bilgin yoksa sana yardımcı olalım
dimi bencede .
ok resim atacam
makarnayı tam buğdan olandan tüket pilav dolma bir süre yeme bulur pilavı yiyebilirsin 4 yk kadar patetes haşlama olabilir 2 3 hfta da bir ilk kilolar hemen gider plato döneminde bu saydıklarımı arttırırsın ara öğünlerin nasıl ?Tamam, burdan kopmadan devam edicem inşallah. Biraz düzene girdikten sonra kahvaltıya eklerim ekmeği. Ama zaten arada patatesli, makarnaydı, pilavdı yeniyor. Onlar da ekmekten sayılır.
spor bol su ile gider 6lar zor geliyor ben çok kere kaybettim 6larıCanım ben yıne 70 oldum haftasonu cok kactı ama toparlıyorum bugun sporada dıkkat edıp eksı olucam cumaya ıns
nerelerdesin sen bakimSlm kizlar nasılsınız bakalim
sirke yerlerde ve camlar da kullanılır bana yardımcı geldi mi sirke ister kalan yerlere de bulaşık deterjanı kullan ace yerine de domestos dök wcye ve banyoya pırıl pırıl olur. kireçli bir yer varsa limon tuzuydu sanırım sıcak suya koy eritinss
aksi gibi ben de ne bulursam alirimaslinda bubyil dogal yollarla temizlik yapmak istiyorum bebek vatya hani karbonatti sirkeydi vs gibi oneriler
toparla cnm yerlesmeden eksiye dus cumaya 79.00 ol ins
Doğum günün kutlu olsun canım
Evde her yemeği pişirmeye devam ediyorum aslında , çünkü çocuklar da var evde. Ne piştiyse ondan az az yiyorum, yoğurt,salata, ayranı bol tüketmeye çalışıyorum yanında. Bu şekilde hem aç gözlü olmuyorum, az da olsa sevdiğim yiyeceklerden tadıyorum.makarnayı tam buğdan olandan tüket pilav dolma bir süre yeme bulur pilavı yiyebilirsin 4 yk kadar patetes haşlama olabilir 2 3 hfta da bir ilk kilolar hemen gider plato döneminde bu saydıklarımı arttırırsın ara öğünlerin nasıl ?
spor bol su ile gider 6lar zor geliyor ben çok kere kaybettim 6ları
Evde çocuk olunca değişiyor 2 çeişt yapıyorsan sağlıklı olandan bol tüket salatanın kalorisi zaten düşük sonuçta kilo da veriyorsan sıkıntı olmaz ama perşembe günleri özellikle dikkat et pilav konusuna ne verirsek kardır takım için derece yapalım maksatEvde her yemeği pişirmeye devam ediyorum aslında , çünkü çocuklar da var evde. Ne piştiyse ondan az az yiyorum, yoğurt,salata, ayranı bol tüketmeye çalışıyorum yanında. Bu şekilde hem aç gözlü olmuyorum, az da olsa sevdiğim yiyeceklerden tadıyorum.
güzel vermişsin yine de tebrik ederimMrb arkadaşlar .91.7 olan kilom şuan 90.8 pazar günüm tamamen berbatti,..
A
Ay kilomu koruyomnerelerdesin sen bakim
ben kilomu hiç koruyamıyorum yaAy kilomu koruyom55 e indim 3 gundur koruyarak yiyom mezuniyeti yaklasti kardesimin makyaj denemeleri yapiyom
Kız sen kürtajdan sonra hemen yüzde birlik ihtimal yapmaya utanmıyon muaa benim günüm geçti gerçi kürtajdan sonra gebelik hemen oluşmaz demi regli olmadan yani . keşke regli olunca vurulsaydım ihtimal yüzde 1 ama olsun risk sonuçta .
Ay koru kiz 7 lerden uzaklasman lazim hemen 7 yi goruyon az kacincaben kilomu hiç koruyamıyorum ya7yi gördm yine . 55 misin halen
Safiyecim güzel başlamışsın kilo vermeye tebrik ederim inşallah hep böyle gider hızlıca kilolarından kurtulursun. Daha önce doktora gidip tahlil yaptırdın mı hiç? Kilolarının nedeni yeme bozukluğuna mı bağlı (benim gibi) yoksa metabolik bir sorun olabilir mi? Kaç yaşındasın kaç çocuğun var vsBoy 163 ,kilo başlangıç 125, şimdi 113.2.
Yediklerimi azalttım, ekmek yok denecek kadar az, şekeri çikolatayı kestim ve fırsat buldukça yürüyüş yapıyorum. Burada yaptıklarımı paylaştıkça sizler de yaptığım hataları söylerseniz daha da iyi verebilirim diye düşünüyorum. Kendi çabamla vericem yani diyetisyene filan gitmedim..
Bu mesajı kaçırmışım arada. Benim de 3 çocuğum var 38 yaşındayım en küçüğüm 8 aylık en büyük 13 yaşında evde yemekler hamur işleri yapılınca yeniyor. Tüm zamanımızı da çocuklara verince kendimize bakacak kontrol edecek dikkat edecek fırsat olmuyor. Sosyal ortamlardanda düşünce kaçınılmaz son "ye babam ye" bende böyle aldım kilolarımı.Ben 34 yaşıma basmak üzereyim,3 çocuğum var. Evlendikten sonra yavaş yavaş kilo almaya başladım, doğumlarla birlikte biraz daha yükseldi. Vermek için çok çabaladım daha önce de ama ipin ucunu bırakınca tekrar kilo almaya başladım. Zamanla artık sadece yemekle mutlu olmaya başladım, sosyal çevrem yok denecek kadar az. 3 ay önce dikkat etmeye başladım ve 12 kilo kadar verdim ama daha çok uzun bir yolum var. 125 kiloyla başladım şimdi yani bugün sabah 113.2 idim. Bir aydın kilo veremedim çünkü ilk başlardaki motivasyonumu kaybettim sanırım. Burada ara ara gelip yorumları arkadaşlıkları okuyordum. Artık bi cesaret edip ben de katılmalıyım dedim ve üye oldum . İnşallah buradakilerin azmi biraz bana da bulaşır da yeniden kilo vermeye başlayabilirim.
Başka merak ettiğiniz bişey varsa cevaplayabilirim
valla utanyorum istemiyorum da hemen olsun 65 te bir sabit kalayım istiyorum sonra nasip zaten . ayy kist vardır diye geçikmiştir dimiKız sen kürtajdan sonra hemen yüzde birlik ihtimal yapmaya utanmıyon mu
kalori sayıyor musun ?Ay koru kiz 7 lerden uzaklasman lazim hemen 7 yi goruyon az kacinca
Cuma gunu 55.1 dim anamlara gittim sarmayi biraz fazla kaçırınca 55.7 oldum hemen dikkat edip 55.0 oldum ertesi gune 2 gundur ayniyim 55.0bugun az yiyom kalori de sayyom yarin belkim 54 lerde olarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?