Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım 1 ay sonra 2.dozunu yaptırabılırsın ama reglken gıt gebelık olmadıgından emın ol gebelıgın ılk haftalarında tetanoz rısklı.

Tamam, burdan kopmadan devam edicem inşallah. Biraz düzene girdikten sonra kahvaltıya eklerim ekmeği. Ama zaten arada patatesli, makarnaydı, pilavdı yeniyor. Onlar da ekmekten sayılır.

Canım ben yıne 70 oldum haftasonu cok kactı ama toparlıyorum bugun sporada dıkkat edıp eksı olucam cumaya ıns

Canım 1 ay sonra 2.dozunu yaptırabılırsın ama reglken gıt gebelık olmadıgından emın ol gebelıgın ılk haftalarında tetanoz rısklı.
aa benim günüm geçti gerçi kürtajdan sonra gebelik hemen oluşmaz demi regli olmadan yani . keşke regli olunca vurulsaydım ihtimal yüzde 1 ama olsun risk sonuçta .

olursun bence neden olmayasın az az gitsin geri gelmesin
inss
aksi gibi ben de ne bulursam alirim aslinda bubyil dogal yollarla temizlik yapmak istiyorum bebek vatya hani karbonatti sirkeydi vs gibi oneriler
Canım ben yıne 70 oldum haftasonu cok kactı ama toparlıyorum bugun sporada dıkkat edıp eksı olucam cumaya ıns
toparla cnm yerlesmeden eksiye dus cumaya 79.00 ol ins

Doğum günün kutlu olsun canım

Tamam, burdan kopmadan devam edicem inşallah. Biraz düzene girdikten sonra kahvaltıya eklerim ekmeği. Ama zaten arada patatesli, makarnaydı, pilavdı yeniyor. Onlar da ekmekten sayılır.
makarnayı tam buğdan olandan tüket pilav dolma bir süre yeme bulur pilavı yiyebilirsin 4 yk kadar patetes haşlama olabilir 2 3 hfta da bir ilk kilolar hemen gider plato döneminde bu saydıklarımı arttırırsın ara öğünlerin nasıl ?
spor bol su ile gider 6lar zor geliyor ben çok kere kaybettim 6ları

Slm kizlar nasılsınız bakalim
nerelerdesin sen bakim
inss

aksi gibi ben de ne bulursam alirim aslinda bubyil dogal yollarla temizlik yapmak istiyorum bebek vatya hani karbonatti sirkeydi vs gibi oneriler

toparla cnm yerlesmeden eksiye dus cumaya 79.00 ol ins
sirke yerlerde ve camlar da kullanılır bana yardımcı geldi mi sirke ister kalan yerlere de bulaşık deterjanı kullan ace yerine de domestos dök wcye ve banyoya pırıl pırıl olur. kireçli bir yer varsa limon tuzuydu sanırım sıcak suya koy erit
Doğum günün kutlu olsun canım

teşekkür ederim kuzumm

Evde her yemeği pişirmeye devam ediyorum aslında , çünkü çocuklar da var evde. Ne piştiyse ondan az az yiyorum, yoğurt,salata, ayranı bol tüketmeye çalışıyorum yanında. Bu şekilde hem aç gözlü olmuyorum, az da olsa sevdiğim yiyeceklerden tadıyorum.

Evde çocuk olunca değişiyor 2 çeişt yapıyorsan sağlıklı olandan bol tüket salatanın kalorisi zaten düşük sonuçta kilo da veriyorsan sıkıntı olmaz ama perşembe günleri özellikle dikkat et pilav konusuna ne verirsek kardır takım için derece yapalım maksat
Mrb arkadaşlar .91.7 olan kilom şuan 90.8 pazar günüm tamamen berbatti,..
A
güzel vermişsin yine de tebrik ederim

ben kilomu hiç koruyamıyorum ya 7yi gördm yine . 55 misin halen
Ay koru kiz 7 lerden uzaklasman lazim hemen 7 yi goruyon az kacinca
Cuma gunu 55.1 dim anamlara gittim sarmayi biraz fazla kaçırınca 55.7 oldum hemen dikkat edip 55.0 oldum ertesi gune 2 gundur ayniyim 55.0 bugun az yiyom kalori de sayyom yarin belkim 54 lerde olarim

Safiyecim güzel başlamışsın kilo vermeye tebrik ederim inşallah hep böyle gider hızlıca kilolarından kurtulursun. Daha önce doktora gidip tahlil yaptırdın mı hiç? Kilolarının nedeni yeme bozukluğuna mı bağlı (benim gibi) yoksa metabolik bir sorun olabilir mi? Kaç yaşındasın kaç çocuğun var vs

Bu mesajı kaçırmışım arada. Benim de 3 çocuğum var 38 yaşındayım en küçüğüm 8 aylık en büyük 13 yaşında evde yemekler hamur işleri yapılınca yeniyor. Tüm zamanımızı da çocuklara verince kendimize bakacak kontrol edecek dikkat edecek fırsat olmuyor. Sosyal ortamlardanda düşünce kaçınılmaz son "ye babam ye" bende böyle aldım kilolarımı.
91 kiloyla dikkat etmeye başladım 1 ay sonra anca 87,6 oldum ve 87,6 kiloda 22 şubatta 14. Takıma geldim 2 ayda 11 kilo verdim burada farklı diyet yöntemleri öğrendim bana çok iyi geldi. İnşallah senin içinde iyi olur. Birlikte kurtulalım kilolardan

Kız sen kürtajdan sonra hemen yüzde birlik ihtimal yapmaya utanmıyon mu
valla utanyorum istemiyorum da hemen olsun 65 te bir sabit kalayım istiyorum sonra nasip zaten . ayy kist vardır diye geçikmiştir dimi
kalori sayıyor musun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…