Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hadi bakalim insallah Burda hep birlikde güzel güzel vercez kilolari, hedefin kac kilo olmak canim?

Dogum günün Kutlu olsun kuzummm yeni yasin sana tüm güzellikleriyle gelsin. Ee bugün yiyebilirsin keyfini cikar derim ben:)

Teşekkür ederim:). Kilo verdikten sonra da beslenebileceğim şekilde beslenme düzenini değiştirmeye çalışıyorum aslında. Sağlıklı şeyleri çoğaltıp sağlıksızları hayatımdan çıkarmaya ya da azaltmaya çalışıyorum. Perşembeleri tartı öncesi diye mi dikkat et dedin acaba??
Dikkat ederim tabi ki de

Benim kilolarım tamamen sağlıksız beslenmeden kaynaklanan kilolar. Sadece tiroid hastasıyım, günlük tiroid takviyesi alıyorum. Onun belki biraz etkisi bardır:).

Ne kadar güzel kilo vermişsin , tebrik ederim. İnşallah ben de burada iyi kilolar verebilirim.

hadi bakalim insallah Burda hep birlikde güzel güzel vercez kilolari, hedefin kac kilo olmak canim?

Dogum günün Kutlu olsun kuzummm yeni yasin sana tüm güzellikleriyle gelsin. Ee bugün yiyebilirsin keyfini cikar derim ben:)
Hedef olarak 75 belirledim ama aslında 60-65 bende çok güzel duruyor. Verebildiğim kadar vermek istiyorum.
Şimdilik 8. Aya kadar 99 u görmek istiyorum. Sonrasında da bir sene içerisinde hedefime ulaşmalıyım yani inşallah.

tesekkur ederim cmmm

Bu arada biraz omce yazmayi unuttum nice guzel senelere yeni yasin hemencecik 65 i sonra da bebisi getirsin sana ins kuzummmmmm

aranizda antalyada yasayan veya yasamis olan var mi ? :)

veya yaz icin arabamizla birlikte gezegeze bir tatil yapmak istiyoruz nasil bir rota cizebiliriz nerelere gidebiliriz muhtemelen temmuz sonu agustos ayi gibi veya eylul basi gibi harket edebiliriz. Karar verebilirsek tabi.

otellere baktim bebek icin rahat edebilecegim oteller 4000 5000 o kadar butce otele ayirma luksum yok ekonomik tatil olsun guzel olsun istiyorum bir el ativerin lutfeennnnnn

VALLA çıkarıyorum öğlen amcam yemek ısmarladı akşam eşim yemeğe götürcem dedi annemlerde belki pasta keseriz daha ne olsun ama en önemlisi eşimle annemler ile vakit geçirmek yemek falan hiç önemli değil benim için teşekkür ederim kuzum
aynen öyle hergün ye batmaz perşembe ye hepimizee görünür sana da görünür hatta 100 gr 100 gramdır bizim için

tesekkur ederim cmmm

Bu arada biraz omce yazmayi unuttum nice guzel senelere yeni yasin hemencecik 65 i sonra da bebisi getirsin sana ins kuzummmmmm

sağol kuzum çok amin
görümcem manavgatta yaşıyor nerden başlıyor yolculuğun pahalı bir şehir benim şehrime göre . günlük ev kiralayabilirsin aslında muhtemelen daha ucuz olacaktır . görümceme sorabilirim fiyat konusunda eniştenin bilgisi vardır

oooo harika resim paylasirsin artik:) ozaman sana simdiden iyi eglenceler günün tadini cikar:)

tehlikeli bir hafta
ateş yapıyor mu kolum ağırmaya başladı özellikle omuz bölgem
Agrıması sısmesı normal tetanoz agır bıraz. Buz torbası yada kolonyalı pamuk koy canım hafıfletır ustune yatma agır bı ıs yapma o kolunla bıde. Aynen zor bı hafta annem durmadan hamur ıslerı yapıyoo
aa benim günüm geçti gerçi kürtajdan sonra gebelik hemen oluşmaz demi regli olmadan yani . keşke regli olunca vurulsaydım ihtimal yüzde 1 ama olsun risk sonuçta .
Daha yenı kurtaj oldunya hormonların toparlama donemınde sımdı zatem korunuyosun dımı. Aklında bulunsun ılac kullanırken ıgne yaptıracagın zaman falan dıkkat et canım. Bebek ıatıyosun sonucta heran olabılır

Aynen bı gorundu gıttı ama benım yuzumden engel olamıyorum bogazıma

EVE GİDİNCE koyayım biraz buz falan . neler yapyor benim iştahta çok açıldı regli olsamda düzene girsem. ben bu hamileliğimde tam döllenme döneminde röntgen çekildim bağırsak ilacı kullandım doktora gittim mi ilk dediğim şey korunmuyorum demek oluyorken bu sefer aklıma geldi ama ağzımdan çıkaramadım nasip. korunma denirse korunma diyelim geri çekilme risk var yani
Aynen bı gorundu gıttı ama benım yuzumden engel olamıyorum bogazıma
bol su iç limonlu su maydonoz suyu ödem atarsın limonlu su da tokluk verio bana .
sendemı bir yı gordun
ben regli olunca iner wcde yok dün 1 lt şlgam suyu içtim genelde çıkardım bu sefer ters tepki kalorisi de düşük bu arada

Merabalar kizlar tarti gunu cuma demistiniz bana sanki aklimda mi oyle kalmis bugun tatilmadim sorun olmaz umarim.
Cuma gunlerı tartı gunu ama pazartesıde grup ıcınde kılomuzu paylasıyoruz canım haftasonu kım kacamak yapmıs kım dıkkat etmıs goruyoruz artı cıkan hemen dıkkat etmeye calısıyo.

Korunma yontemını begenmedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…