- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #274.461
Ben 34 yaşıma basmak üzereyim,3 çocuğum var. Evlendikten sonra yavaş yavaş kilo almaya başladım, doğumlarla birlikte biraz daha yükseldi. Vermek için çok çabaladım daha önce de ama ipin ucunu bırakınca tekrar kilo almaya başladım. Zamanla artık sadece yemekle mutlu olmaya başladım, sosyal çevrem yok denecek kadar az. 3 ay önce dikkat etmeye başladım ve 12 kilo kadar verdim ama daha çok uzun bir yolum var. 125 kiloyla başladım şimdi yani bugün sabah 113.2 idim. Bir aydın kilo veremedim çünkü ilk başlardaki motivasyonumu kaybettim sanırım. Burada ara ara gelip yorumları arkadaşlıkları okuyordum. Artık bi cesaret edip ben de katılmalıyım dedim ve üye oldum . İnşallah buradakilerin azmi biraz bana da bulaşır da yeniden kilo vermeye başlayabilirim.
Başka merak ettiğiniz bişey varsa cevaplayabilirim
BEN BUGÜN kendime izin verdim . doğum günüm bugün pasta yicem eşimle dışarı çıkıcaz alkol alırım belki . yarından başlıyorum zigzaga 1 günde protein yapacam inşallahgünlük mekik plank squata başlıcak buki ile katılsana sende bize atacam telden fotoyu
Teşekkür ederim:). Kilo verdikten sonra da beslenebileceğim şekilde beslenme düzenini değiştirmeye çalışıyorum aslında. Sağlıklı şeyleri çoğaltıp sağlıksızları hayatımdan çıkarmaya ya da azaltmaya çalışıyorum. Perşembeleri tartı öncesi diye mi dikkat et dedin acaba??Evde çocuk olunca değişiyor 2 çeişt yapıyorsan sağlıklı olandan bol tüket salatanın kalorisi zaten düşük sonuçta kilo da veriyorsan sıkıntı olmaz ama perşembe günleri özellikle dikkat et pilav konusuna ne verirsek kardır takım için derece yapalım maksat
güzel vermişsin yine de tebrik ederim
Benim kilolarım tamamen sağlıksız beslenmeden kaynaklanan kilolar. Sadece tiroid hastasıyım, günlük tiroid takviyesi alıyorum. Onun belki biraz etkisi bardır:).Safiyecim güzel başlamışsın kilo vermeye tebrik ederim inşallah hep böyle gider hızlıca kilolarından kurtulursun. Daha önce doktora gidip tahlil yaptırdın mı hiç? Kilolarının nedeni yeme bozukluğuna mı bağlı (benim gibi) yoksa metabolik bir sorun olabilir mi? Kaç yaşındasın kaç çocuğun var vs
Ne kadar güzel kilo vermişsin , tebrik ederimBu mesajı kaçırmışım arada. Benim de 3 çocuğum var 38 yaşındayım en küçüğüm 8 aylık en büyük 13 yaşında evde yemekler hamur işleri yapılınca yeniyor. Tüm zamanımızı da çocuklara verince kendimize bakacak kontrol edecek dikkat edecek fırsat olmuyor. Sosyal ortamlardanda düşünce kaçınılmaz son "ye babam ye" bende böyle aldım kilolarımı.
91 kiloyla dikkat etmeye başladım 1 ay sonra anca 87,6 oldum ve 87,6 kiloda 22 şubatta 14. Takıma geldim 2 ayda 11 kilo verdim burada farklı diyet yöntemleri öğrendim bana çok iyi geldi. İnşallah senin içinde iyi olur. Birlikte kurtulalım kilolardan
Hedef olarak 75 belirledim ama aslında 60-65 bende çok güzel duruyor. Verebildiğim kadar vermek istiyorum.hadi bakalim insallah Burda hep birlikde güzel güzel vercez kilolari, hedefin kac kilo olmak canim?
Dogum günün Kutlu olsun kuzummm yeni yasin sana tüm güzellikleriyle gelsin. Ee bugün yiyebilirsin keyfini cikar derim ben:)
tesekkur ederim cmmmnerelerdesin sen bakim
sirke yerlerde ve camlar da kullanılır bana yardımcı geldi mi sirke ister kalan yerlere de bulaşık deterjanı kullan ace yerine de domestos dök wcye ve banyoya pırıl pırıl olur. kireçli bir yer varsa limon tuzuydu sanırım sıcak suya koy erit
teşekkür ederim kuzumm
VALLA çıkarıyorum öğlen amcam yemek ısmarladı akşam eşim yemeğe götürcem dedi annemlerde belki pasta keseriz daha ne olsun ama en önemlisi eşimle annemler ile vakit geçirmek yemek falan hiç önemli değil benim için teşekkür ederim kuzumhadi bakalim insallah Burda hep birlikde güzel güzel vercez kilolari, hedefin kac kilo olmak canim?
Dogum günün Kutlu olsun kuzummm yeni yasin sana tüm güzellikleriyle gelsin. Ee bugün yiyebilirsin keyfini cikar derim ben:)
aynen öyle hergün ye batmaz perşembe ye hepimizee görünür sana da görünür hatta 100 gr 100 gramdır bizim içinTeşekkür ederim:). Kilo verdikten sonra da beslenebileceğim şekilde beslenme düzenini değiştirmeye çalışıyorum aslında. Sağlıklı şeyleri çoğaltıp sağlıksızları hayatımdan çıkarmaya ya da azaltmaya çalışıyorum. Perşembeleri tartı öncesi diye mi dikkat et dedin acaba??
Dikkat ederim tabi ki de
Benim kilolarım tamamen sağlıksız beslenmeden kaynaklanan kilolar. Sadece tiroid hastasıyım, günlük tiroid takviyesi alıyorum. Onun belki biraz etkisi bardır:).
Ne kadar güzel kilo vermişsin , tebrik ederim. İnşallah ben de burada iyi kilolar verebilirim.
tesekkur ederim cmmm
Bu arada biraz omce yazmayi unuttum nice guzel senelere yeni yasin hemencecik 65 i sonra da bebisi getirsin sana ins kuzummmmmm
görümcem manavgatta yaşıyor nerden başlıyor yolculuğun pahalı bir şehir benim şehrime göre . günlük ev kiralayabilirsin aslında muhtemelen daha ucuz olacaktır . görümceme sorabilirim fiyat konusunda eniştenin bilgisi vardıraranizda antalyada yasayan veya yasamis olan var mi ? :)
veya yaz icin arabamizla birlikte gezegeze bir tatil yapmak istiyoruz nasil bir rota cizebiliriz nerelere gidebiliriz muhtemelen temmuz sonu agustos ayi gibi veya eylul basi gibi harket edebiliriz. Karar verebilirsek tabi.
otellere baktim bebek icin rahat edebilecegim oteller 4000 5000 o kadar butce otele ayirma luksum yok ekonomik tatil olsun guzel olsun istiyorum bir el ativerin lutfeennnnnn
oooo harika resim paylasirsin artik:) ozaman sana simdiden iyi eglenceler günün tadini cikar:)VALLA çıkarıyorum öğlen amcam yemek ısmarladı akşam eşim yemeğe götürcem dedi annemlerde belki pasta keseriz daha ne olsun ama en önemlisi eşimle annemler ile vakit geçirmek yemek falan hiç önemli değil benim için teşekkür ederim kuzum
paylaşırım belki pek sevmiyorum resim paylaşmayı fark etmişsindiroooo harika resim paylasirsin artik:) ozaman sana simdiden iyi eglenceler günün tadini cikar:)
evet tatlim farkettim:) ondan bi yazimda sansimi denim dedim:)paylaşırım belki pek sevmiyorum resim paylaşmayı fark etmişsindirsağol kuzum
atarım bir kare senin için kuzumevet tatlim farkettim:) ondan bi yazimda sansimi denim dedim:)
Agrıması sısmesı normal tetanoz agır bıraz. Buz torbası yada kolonyalı pamuk koy canım hafıfletır ustune yatma agır bı ıs yapma o kolunla bıde. Aynen zor bı hafta annem durmadan hamur ıslerı yapıyootehlikeli bir hafta
ateş yapıyor mu kolum ağırmaya başladı özellikle omuz bölgem
Daha yenı kurtaj oldunya hormonların toparlama donemınde sımdı zatem korunuyosun dımı. Aklında bulunsun ılac kullanırken ıgne yaptıracagın zaman falan dıkkat et canım. Bebek ıatıyosun sonucta heran olabılıraa benim günüm geçti gerçi kürtajdan sonra gebelik hemen oluşmaz demi regli olmadan yani . keşke regli olunca vurulsaydım ihtimal yüzde 1 ama olsun risk sonuçta .
Ins canım 69 dıcektın dımıinss
aksi gibi ben de ne bulursam alirimaslinda bubyil dogal yollarla temizlik yapmak istiyorum bebek vatya hani karbonatti sirkeydi vs gibi oneriler
toparla cnm yerlesmeden eksiye dus cumaya 79.00 ol ins
Aynen bı gorundu gıttı ama benım yuzumden engel olamıyorum bogazımamakarnayı tam buğdan olandan tüket pilav dolma bir süre yeme bulur pilavı yiyebilirsin 4 yk kadar patetes haşlama olabilir 2 3 hfta da bir ilk kilolar hemen gider plato döneminde bu saydıklarımı arttırırsın ara öğünlerin nasıl ?
spor bol su ile gider 6lar zor geliyor ben çok kere kaybettim 6ları
ben kilomu hiç koruyamıyorum ya7yi gördm yine . 55 misin halen
EVE GİDİNCE koyayım biraz buz falan . neler yapyor benim iştahta çok açıldı regli olsamda düzene girsem. ben bu hamileliğimde tam döllenme döneminde röntgen çekildim bağırsak ilacı kullandım doktora gittim mi ilk dediğim şey korunmuyorum demek oluyorken bu sefer aklıma geldi ama ağzımdan çıkaramadım nasip. korunma denirse korunma diyelim geri çekilmeAgrıması sısmesı normal tetanoz agır bıraz. Buz torbası yada kolonyalı pamuk koy canım hafıfletır ustune yatma agır bı ıs yapma o kolunla bıde. Aynen zor bı hafta annem durmadan hamur ıslerı yapıyoo
Daha yenı kurtaj oldunya hormonların toparlama donemınde sımdı zatem korunuyosun dımı. Aklında bulunsun ılac kullanırken ıgne yaptıracagın zaman falan dıkkat et canım. Bebek ıatıyosun sonucta heran olabılır
bol su iç limonlu su maydonoz suyu ödem atarsın limonlu su da tokluk verio bana .Aynen bı gorundu gıttı ama benım yuzumden engel olamıyorum bogazıma
ben regli olunca iner wcde yok dün 1 lt şlgam suyu içtim genelde çıkardım bu sefer ters tepki kalorisi de düşük bu aradasendemı bir yı gordun
evet kuzum cuma günü ama günlük menüleri yazmayı unutmuyoruz bugünMerabalar kizlar tarti gunu cuma demistiniz bana sanki aklimda mi oyle kalmis bugun tatilmadim sorun olmaz umarim.
Cuma gunlerı tartı gunu ama pazartesıde grup ıcınde kılomuzu paylasıyoruz canım haftasonu kım kacamak yapmıs kım dıkkat etmıs goruyoruz artı cıkan hemen dıkkat etmeye calısıyo.Merabalar kizlar tarti gunu cuma demistiniz bana sanki aklimda mi oyle kalmis bugun tatilmadim sorun olmaz umarim.
Korunma yontemını begenmedımEVE GİDİNCE koyayım biraz buz falan . neler yapyor benim iştahta çok açıldı regli olsamda düzene girsem. ben bu hamileliğimde tam döllenme döneminde röntgen çekildim bağırsak ilacı kullandım doktora gittim mi ilk dediğim şey korunmuyorum demek oluyorken bu sefer aklıma geldi ama ağzımdan çıkaramadım nasip. korunma denirse korunma diyelim geri çekilmerisk var yani
bol su iç limonlu su maydonoz suyu ödem atarsın limonlu su da tokluk verio bana .
ben regli olunca iner wcde yok dün 1 lt şlgam suyu içtim genelde çıkardım bu sefer ters tepki kalorisi de düşük bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?