Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bel de yakalamışım seni ayniyiz digerlerinde ben daha fitim

Teşekkürler

Kizlar bugün menümü erken paylasayim esim isten gelince yeriz aksami normalde malüm bugun evdeydi.
Sabah 1 haslanmis yumurta
30 g süzme peynir
1 dlm tb ekmgi
7 yesil zeytin
Domates biber salatalik
1 tatli kasigi bal
Ara orta kahve bir kucuk kahve cikolatatsi
Oglen 2 kepce corba
8 yemk kasigi taze fasülye
3 ymk kasigi bulgur pilavi
Ara 3 yemek kasigi yogurt+ 1 elma
Aksam 5 köfte 6ymk kasigi kurufasülye piyazi 1 brdak ayran.
Aksam da sekersiz sütlü kahve icerim sadece

Kahvaltını çok beğendim ama öğlen yemeğin bana çok geldi 8 yk fasulye ve bulgur yeterliydi . akşam d kurufasuşye piyazında kuru fasulye çok değilse akşamda yeterli geldi bana .

Canım biz 2 sene kaldık eşimin işi nedeniyle şimdi de Konyadayız en rahat Antalya'ya iniyoruz. Çok uygun alternatifler de var mesela Olimpos . Hem görüp görebileceğin en güzel kumsal hem en korunmuş doğa. Kat izni olmadığı için oteller 1+1 evler şeklinde kendi bahçende ve fiyatlar çok uygun.tavsiye ederim Antalya için en doğru tatil tarihi mayıs yada eylül.

pr...ervatif denedik olmadı ilaçta kilo yapıyor en mantıklısı o geldi ama gebelikte oluşmaz demi hiç duydun mu bu yöntemlke hamile kalan
Heeee canım heee. Kızım istenmeyen hamileliklerin hemen hemen hepsi bu yöntemden geliyor. Bi de boşu boşuna ........
İşte anladın sen onu
Neeiiiiise

bana fazla geldi 1750 kalori ben 72 kiloyken 1232 yada 1400 kalori alıyordum vermek istediğim kiloya göre boy kaç senin bu da çok önemli
Ben 76 kiloyum bugün 1359 kalori günüm en yükseksek günümde de 1630 olacak bence de çok olmuş. Cevap için yanlış mesajı mı alıntılamışım

kuzum gunluk ev ostemiyorum neden dersne tatilde is yapmak istemiyorum ben biraz takintiliyimdit dip kose temizlemeden yatamam oyle yerlerde o yuzden otel olmasini istiyorum. Dogu karadenizden gelecegiz bir kac haftalik bir tatil olacak ayarlayabilirsek
Ins canım 69 dıcektın dımı
ay kuzum ya kusura bakmaa 69 tabi ki
Bel de yakalamışım seni ayniyiz digerlerinde ben daha fitim
valla sen erimissin ben yeni dogum yaptim ama olsun o ladar
pr...ervatif denedik olmadı ilaçta kilo yapıyor en mantıklısı o geldi ama gebelikte oluşmaz demi hiç duydun mu bu yöntemlke hamile kalan
kiz oylenbir korunma yontemi yok ki Kaza diyenlerin cohu boyle kaliyor

canim cok tesekkur ederim bilgi icin ben bir arastirayim ins iyi bir otel bulabilirim tabi ekonomikte olmasi lazim. Aslinda mayis ayi ramazan olmasa benim icinde daha iyi olurdu bebegim cok buyumedi hala agirlik amne sutunde ama ramazan oldugu icin mayis direk eleniyor. eylul e ins istiyorum

sabah
ilik limonlu su 2 gun kurusu 1 tk pekmez

7 yaprak marul ile 2 domatesli bol limonlu sogus azicik yagda ekledim
2 dilim peynir
6 zeytin
4 firinda sebze mucveri
3 yk suzme yogurt

ara
1 porsiyon saglikli pudink
3 ceviz
10 findik
15 fistik
1.5 elma
bir mini cikolata

aksam
sarimsakli yogurtlu kozlenmis patlican salatasi 3 patlican ile 1 kase yogurtla yapmıştım
4 parca izgara tavuk

yesilcay ve bitter yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…