- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #274.481
Bel de yakalamışım seni ayniyiz digerlerinde ben daha fitimSchonerDuft canim cok gecmis olsun igne vurulmussun. drdotty de soyledigi gibi tetanoz asisini bir sor dozlarini yaptir hamilekikte ugrasmazsin
@poncikbirgelincik canm gozun aydin guzel gezmeler
tugbaFB supersin cok hizli gidiyor kikolarin masallah
olculdum bende
gogus 96
kalca 102
gobek 94
bel 76
drdotty sende guzel gidiyorsun cnm masallah
segus sen ne alemdesinn goremedim bugun ki kilonu cnm
pr...ervatif denedik olmadıKorunma yontemını begenmedım
sağol kuzum çok aminn
TeşekkürlerEvde çocuk olunca değişiyor 2 çeişt yapıyorsan sağlıklı olandan bol tüket salatanın kalorisi zaten düşük sonuçta kilo da veriyorsan sıkıntı olmaz ama perşembe günleri özellikle dikkat et pilav konusuna ne verirsek kardır takım için derece yapalım maksat
güzel vermişsin yine de tebrik ederim
tamam canim:) kacda cikiyosun isden?atarım bir kare senin için kuzum
Bilmiyorum çok yoğun işim 6 gibi çıkarım muhtemelentamam canim:) kacda cikiyosun isden?
anladim canim kolay gelsinBilmiyorum çok yoğun işim 6 gibi çıkarım muhtemelen
Cok duydumpr...ervatif denedik olmadıilaçta kilo yapıyor en mantıklısı o geldi ama gebelikte oluşmaz demi hiç duydun mu bu yöntemlke hamile kalan
Kahvaltını çok beğendim ama öğlen yemeğin bana çok geldi 8 yk fasulye ve bulgur yeterliydi . akşam d kurufasuşye piyazında kuru fasulye çok değilse akşamda yeterli geldi bana .Kizlar bugün menümü erken paylasayim esim isten gelince yeriz aksami normalde malüm bugun evdeydi.
Sabah 1 haslanmis yumurta
30 g süzme peynir
1 dlm tb ekmgi
7 yesil zeytin
Domates biber salatalik
1 tatli kasigi bal
Ara orta kahve bir kucuk kahve cikolatatsi
Oglen 2 kepce corba
8 yemk kasigi taze fasülye
3 ymk kasigi bulgur pilavi
Ara 3 yemek kasigi yogurt+ 1 elma
Aksam 5 köfte 6ymk kasigi kurufasülye piyazi 1 brdak ayran.
Aksam da sekersiz sütlü kahve icerim sadece
bana fazla geldi 1750 kalori ben 72 kiloyken 1232 yada 1400 kalori alıyordum vermek istediğim kiloya göre boy kaç senin bu da çok önemliSimdi yediklerimin kalori hesbaini yaptim 1750 olmus.
sağol kuzum mesainin son dklarıanladim canim kolay gelsin
dur kız korktum valla hemen olmam lazım regli yoksaCok duydum
Benim 160 boyum canim vki 28 küsurbana fazla geldi 1750 kalori ben 72 kiloyken 1232 yada 1400 kalori alıyordum vermek istediğim kiloya göre boy kaç senin bu da çok önemli
Canım biz 2 sene kaldık eşimin işi nedeniyle şimdi de Konyadayız en rahat Antalya'ya iniyoruz. Çok uygun alternatifler de var mesela Olimpos . Hem görüp görebileceğin en güzel kumsal hem en korunmuş doğa. Kat izni olmadığı için oteller 1+1 evler şeklinde kendi bahçende ve fiyatlar çok uygun.tavsiye ederim Antalya için en doğru tatil tarihi mayıs yada eylül.aranizda antalyada yasayan veya yasamis olan var mi ? :)
veya yaz icin arabamizla birlikte gezegeze bir tatil yapmak istiyoruz nasil bir rota cizebiliriz nerelere gidebiliriz muhtemelen temmuz sonu agustos ayi gibi veya eylul basi gibi harket edebiliriz. Karar verebilirsek tabi.
otellere baktim bebek icin rahat edebilecegim oteller 4000 5000 o kadar butce otele ayirma luksum yok ekonomik tatil olsun guzel olsun istiyorum bir el ativerin lutfeennnnnn
Heeee canım heee.pr...ervatif denedik olmadıilaçta kilo yapıyor en mantıklısı o geldi ama gebelikte oluşmaz demi hiç duydun mu bu yöntemlke hamile kalan
Ben 76 kiloyum bugün 1359 kalori günüm en yükseksek günümde de 1630 olacak bence de çok olmuş. Cevap için yanlış mesajı mı alıntılamışımbana fazla geldi 1750 kalori ben 72 kiloyken 1232 yada 1400 kalori alıyordum vermek istediğim kiloya göre boy kaç senin bu da çok önemli
kuzum gunluk ev ostemiyorum neden dersne tatilde is yapmak istemiyorum
sağol kuzum çok amin
görümcem manavgatta yaşıyor nerden başlıyor yolculuğun pahalı bir şehir benim şehrime göre . günlük ev kiralayabilirsin aslında muhtemelen daha ucuz olacaktır . görümceme sorabilirim fiyat konusunda eniştenin bilgisi vardır
ay kuzum ya kusura bakmaa 69 tabi kiIns canım 69 dıcektın dımı
valla sen erimissinBel de yakalamışım seni ayniyiz digerlerinde ben daha fitim
kiz oylenbir korunma yontemi yok kipr...ervatif denedik olmadıilaçta kilo yapıyor en mantıklısı o geldi ama gebelikte oluşmaz demi hiç duydun mu bu yöntemlke hamile kalan
canim cok tesekkur ederim bilgi icin ben bir arastirayim ins iyi bir otel bulabilirim tabi ekonomikte olmasi lazim. Aslinda mayis ayi ramazan olmasa benim icinde daha iyi olurdu bebegim cok buyumedi hala agirlik amne sutunde ama ramazan oldugu icin mayis direk eleniyor. eylul e ins istiyorumCanım biz 2 sene kaldık eşimin işi nedeniyle şimdi de Konyadayız en rahat Antalya'ya iniyoruz. Çok uygun alternatifler de var mesela Olimpos . Hem görüp görebileceğin en güzel kumsal hem en korunmuş doğa. Kat izni olmadığı için oteller 1+1 evler şeklinde kendi bahçende ve fiyatlar çok uygun.tavsiye ederim Antalya için en doğru tatil tarihi mayıs yada eylül.
Heeee canım heee.Kızım istenmeyen hamileliklerin hemen hemen hepsi bu yöntemden geliyor. Bi de boşu boşuna ........
İşte anladın sen onu
Neeiiiiise
Ben 76 kiloyum bugün 1359 kalori günüm en yükseksek günümde de 1630 olacak bence de çok olmuş. Cevap için yanlış mesajı mı alıntılamışım
1750 cok olmus bence de. Yarindan itibaren biraz daha azaltayim 1200 civarina indiremem sanirim ama yavas yavas alistirayim kendimibana fazla geldi 1750 kalori ben 72 kiloyken 1232 yada 1400 kalori alıyordum vermek istediğim kiloya göre boy kaç senin bu da çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?