Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Güzel menü

Taze anne süppersin sende aynen devam

Ara öğün baya sıkı olmuş

Menüm
Sabah
10:00 1 haşlanmış yumurta,1 kk kadar beyaz peynir, domates, salatalık, biber,4 tane yeşil zeytin
12:00 yeşil çay
14:00 sütlü ve 2 şekerli büyük bi kupa kahve
16:30 2 tane biber dolması (küçük boy),4 kaşık yoğurt,1 küçük tavuk but,2 kaşık patlıcan salatası
20:30 yeşil çay
Su :3 lt
Spor yok malesef

sağol kuzum mesainin son dkları

dur kız korktum valla hemen olmam lazım regli yoksa
Canım o dedıgın bı korunma yontemı degıl daha garantı yontem bulman lazım ama sen npıyosun dersen bende senın yontemdeyım takvım yontemıne gore vu yontemı kullanabılırsın ama garantısı yok dedıgım gıbı

Zıgzag kalorıyı nasıl hesaplıyoduk haftaya yapıcam bende artık.

Taze anne süppersin sende aynen devam
superim dimii

Ara öğün baya sıkı olmuş
durduramadimmm kendimii
cnm sutlu kahveye seket atma derim.

aksam ki dolma 1 tane but 2 tane olsaymis keske

superim dimii

durduramadimmm kendimii

cnm sutlu kahveye seket atma derim.

aksam ki dolma 1 tane but 2 tane olsaymis keske
Uzun bi süre sütsüz şekersiz içtim aslında, epey de alıştıydım ama bir aydır yine sütlü şekerli içmeye başladım. Yarından itibaren onu keseyim artık.
But dünden 1 tane kalmıştı:), dolmayı fazla yapmışım yarına da aynı menü. Ben kendime bi salata yapayım en iyisi dolma yemem yarın.

Ben miktar ayarını çok beğendim ama şeker ve pirinç hiç hoş olmamış. Ben önceleri sütü nescafe ve şekerle (stevya zero küp şeker doğal tatlandırıcı eşimin diyetisyeni önermişti) tatlandırmadan içemezdim. SchonerDuft ın uyarısıyla bıraktım artık şeker ve ambalajlı ürün kullanmıyorum. Sana da bunu öneririm.

Merhaba arkadaşlar bugün 1359 kalori alacağım hesaplamalarıma göre 1344 kal aldım. Umarım doğru değerlere ulaşmışımdır
Sabah toplam 242kal
2yumurta 140kal
1 dilim ızgara hellim 80 kal
1 küçük Domates 15 kal
1/2 salatalık 7 kal

Ara toplam 112kal
1/2 elma 25kal
1/2 armut 50 kal
1 şade Türk kahvesi 7 kal
1 ceviz 30 kal

Öğle toplam 290kal
1 light ton balığı 100 kal
3 taze soğan 20 kal
2 dilim ekmek100
2 kaşık yoğurt 60 kal
1 çeri domates 10 kal

Ara toplam 230kal
1 çay bardağı süt nescafe 100 kal
1 kuru hurma kocaman olanlardan 100 varsaydım
1 ceviz 30 kal

Akşam toplam370 kal
3biftek 180 kal
2 mantar ızgara 30 kal
2 kaşık yoğurtlu pazı kavurması 70kal
1 domates 1/2 soğan 1 biber ve maydonoz ile salata 50 kal (yağsız)
Közlenmiş biber 39 kal

Gece toplam 100 kal
1 çay bardağı süt tarçın

Hurmanın kalorisini bulamadım cinsini bilmediğim için. o yüzden 100 kal olarak hesapladım.
Aslında çok yedim her öğünümde çok doydum. İnşallah artı çıkmam. Zigzag kaloriyi hem çok seviyorum hemde çok yediğim için korkuyorum
Sevgiler , iyi geceler
@SchonerDuft canım bugün yemek yemekten fırsat buldukça yürüdüm.Toplam 75dk orta tempoda yürüyüş

Tırstım şu an desem en geç 45.ci gün regli olmak gerekli diyorlar.
Bak sende de öyle benim en yüksek günün 1400 küsur
Tırsıtın beni he olurum ya yani yumurtlamaya denk getirmekte kolay değil
Drdotty in önerisi güzel bizde bu sene araba ile kumsal kumsal gezmeyi düşünüyoruz bakalım otel masrafı olmasın diye de şezlonglsrda uyucaz
Mini çikolata ne ?
1750 cok olmus bence de. Yarindan itibaren biraz daha azaltayim 1200 civarina indiremem sanirim ama yavas yavas alistirayim kendimi
1500 almaya başlamanı öneririm
Şekeri hayatından çıkar bak neler oluyor vücutta olumlu olarak. 2 dolma da olmamış.
Ben takvim takip etmiyorum nasıl denk geldiyse sen daha bilinçli uygulamışsın neyse 2 3 güne olmazsam drye gideceğim artık

Evet evet yaparız segus ne zaman istersen
Tebrik ederim seni bırakabildiysen ne mutlu sana
Hurmanın kalorisi ortalama 70 kal yanılmıyorsam cinsi dilimin ucunda ama çıkaramadım şu an. Bifteği ölçerek mi yedin göz kararı mı onu kal az geldi bana

Canım benim şükür bıraktım menülerimde zaten görüyorsun abur cubur yada ev atıştırmalıkları yok süt nescafe sade ( amaaan dedim bırak gitsin senelerdir yedin içtinde ne oldu bi koca göbekten başka)
Biftek için mutfak tartım yok tartmadım 1 köfte kadar biftek 60 kalori diyordu bende 3 küçük parça yedim. İnşallah daha yüksek değildir çünkü kalori hakkımı sonuna kadar yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…