- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #274.501
Güzel menüKizlar bugün menümü erken paylasayim esim isten gelince yeriz aksami normalde malüm bugun evdeydi.
Sabah 1 haslanmis yumurta
30 g süzme peynir
1 dlm tb ekmgi
7 yesil zeytin
Domates biber salatalik
1 tatli kasigi bal
Ara orta kahve bir kucuk kahve cikolatatsi
Oglen 2 kepce corba
8 yemk kasigi taze fasülye
3 ymk kasigi bulgur pilavi
Ara 3 yemek kasigi yogurt+ 1 elma
Aksam 5 köfte 6ymk kasigi kurufasülye piyazi 1 brdak ayran.
Aksam da sekersiz sütlü kahve icerim sadece
kuzum gunluk ev ostemiyorum neden dersne tatilde is yapmak istemiyorumben biraz takintiliyimdit dip kose temizlemeden yatamam oyle yerlerde o yuzden otel olmasini istiyorum. Dogu karadenizden gelecegiz bir kac haftalik bir tatil olacak ayarlayabilirsek
ay kuzum ya kusura bakmaa 69 tabi ki
valla sen erimissinben yeni dogum yaptim ama olsun o ladar
kiz oylenbir korunma yontemi yok kiKaza diyenlerin cohu boyle kaliyor
Ara öğün baya sıkı olmuşsabah
ilik limonlu su 2 gun kurusu 1 tk pekmez
7 yaprak marul ile 2 domatesli bol limonlu sogus azicik yagda ekledim
2 dilim peynir
6 zeytin
4 firinda sebze mucveri
3 yk suzme yogurt
ara
1 porsiyon saglikli pudink
3 ceviz
10 findik
15 fistik
1.5 elma
bir mini cikolata
aksam
sarimsakli yogurtlu kozlenmis patlican salatasi 3 patlican ile 1 kase yogurtla yapmıştım
4 parca izgara tavuk
yesilcay ve bitter yerim
Canım o dedıgın bı korunma yontemı degıl daha garantı yontem bulman lazımsağol kuzum mesainin son dkları
dur kız korktum valla hemen olmam lazım regli yoksa
Zıgzag kalorıyı nasıl hesaplıyoduk haftaya yapıcam bende artık.Canım biz 2 sene kaldık eşimin işi nedeniyle şimdi de Konyadayız en rahat Antalya'ya iniyoruz. Çok uygun alternatifler de var mesela Olimpos . Hem görüp görebileceğin en güzel kumsal hem en korunmuş doğa. Kat izni olmadığı için oteller 1+1 evler şeklinde kendi bahçende ve fiyatlar çok uygun.tavsiye ederim Antalya için en doğru tatil tarihi mayıs yada eylül.
Heeee canım heee.Kızım istenmeyen hamileliklerin hemen hemen hepsi bu yöntemden geliyor. Bi de boşu boşuna ........
İşte anladın sen onu
Neeiiiiise
Ben 76 kiloyum bugün 1359 kalori günüm en yükseksek günümde de 1630 olacak bence de çok olmuş. Cevap için yanlış mesajı mı alıntılamışım
superim dimiiTaze anne süppersin sende aynen devam
durduramadimmm kendimiiAra öğün baya sıkı olmuş
cnm sutlu kahveye seket atma derim.Menüm
Sabah
10:00 1 haşlanmış yumurta,1 kk kadar beyaz peynir, domates, salatalık, biber,4 tane yeşil zeytin
12:00 yeşil çay
14:00 sütlü ve 2 şekerli büyük bi kupa kahve
16:30 2 tane biber dolması (küçük boy),4 kaşık yoğurt,1 küçük tavuk but,2 kaşık patlıcan salatası
20:30 yeşil çay
Su :3 lt
Spor yok malesef
28 küsur olanı anlamadım desem ayıp olur mu ? Bana göre çok alıyorsun kuzum ya kilo verme durumun nasılBenim 160 boyum canim vki 28 küsur
Uzun bi süre sütsüz şekersiz içtim aslında, epey de alıştıydım ama bir aydır yine sütlü şekerli içmeye başladım. Yarından itibaren onu keseyim artıksuperim dimii
durduramadimmm kendimii
cnm sutlu kahveye seket atma derim.
aksam ki dolma 1 tane but 2 tane olsaymis keske
Ben miktar ayarını çok beğendim ama şeker ve pirinç hiç hoş olmamış. Ben önceleri sütü nescafe ve şekerle (stevya zero küp şeker doğal tatlandırıcı eşimin diyetisyeni önermişti) tatlandırmadan içemezdim.Menüm
Sabah
10:00 1 haşlanmış yumurta,1 kk kadar beyaz peynir, domates, salatalık, biber,4 tane yeşil zeytin
16:30 2 tane biber dolması (küçük boy),4 kaşık yoğurt,1 küçük tavuk but,2 kaşık patlıcan salatası
Spor yok malesef
Hemen bakıyorum canım tesekkur ederımsegus
freedieting.com
Canım bu siteden
Calorie Calculator adımından yaş cinsiyet boy kilo bilgilerini girdiğinde sana özel 1 haftalık kalori miktarları hesaplanıyor
Yardım gerekirse yaparızSchonerDuft ve SekerPancarii da bunu yapıyor
Tırstım şu an desemCanım biz 2 sene kaldık eşimin işi nedeniyle şimdi de Konyadayız en rahat Antalya'ya iniyoruz. Çok uygun alternatifler de var mesela Olimpos . Hem görüp görebileceğin en güzel kumsal hem en korunmuş doğa. Kat izni olmadığı için oteller 1+1 evler şeklinde kendi bahçende ve fiyatlar çok uygun.tavsiye ederim Antalya için en doğru tatil tarihi mayıs yada eylül.
Heeee canım heee.Kızım istenmeyen hamileliklerin hemen hemen hepsi bu yöntemden geliyor. Bi de boşu boşuna ........
İşte anladın sen onu
Neeiiiiise
Ben 76 kiloyum bugün 1359 kalori günüm en yükseksek günümde de 1630 olacak bence de çok olmuş. Cevap için yanlış mesajı mı alıntılamışım
Tırsıtın beni hekuzum gunluk ev ostemiyorum neden dersne tatilde is yapmak istemiyorumben biraz takintiliyimdit dip kose temizlemeden yatamam oyle yerlerde o yuzden otel olmasini istiyorum. Dogu karadenizden gelecegiz bir kac haftalik bir tatil olacak ayarlayabilirsek
ay kuzum ya kusura bakmaa 69 tabi ki
valla sen erimissinben yeni dogum yaptim ama olsun o ladar
kiz oylenbir korunma yontemi yok kiKaza diyenlerin cohu boyle kaliyor
Mini çikolata ne ?sabah
ilik limonlu su 2 gun kurusu 1 tk pekmez
7 yaprak marul ile 2 domatesli bol limonlu sogus azicik yagda ekledim
2 dilim peynir
6 zeytin
4 firinda sebze mucveri
3 yk suzme yogurt
ara
1 porsiyon saglikli pudink
3 ceviz
10 findik
15 fistik
1.5 elma
bir mini cikolata
aksam
sarimsakli yogurtlu kozlenmis patlican salatasi 3 patlican ile 1 kase yogurtla yapmıştım
4 parca izgara tavuk
yesilcay ve bitter yerim
1500 almaya başlamanı öneririm1750 cok olmus bence de. Yarindan itibaren biraz daha azaltayim 1200 civarina indiremem sanirim ama yavas yavas alistirayim kendimi
Şekeri hayatından çıkar bak neler oluyor vücutta olumlu olarak. 2 dolma da olmamış.Menüm
Sabah
Spor yok malesef
Ben takvim takip etmiyorumCanım o dedıgın bı korunma yontemı degıl daha garantı yontem bulman lazımama sen npıyosun dersen bende senın yontemdeyım takvım yontemıne gore vu yontemı kullanabılırsın ama garantısı yok dedıgım gıbı 
Evet evet yaparızsegus
freedieting.com
Canım bu siteden
Calorie Calculator adımından yaş cinsiyet boy kilo bilgilerini girdiğinde sana özel 1 haftalık kalori miktarları hesaplanıyor
Yardım gerekirse yaparızSchonerDuft ve SekerPancarii da bunu yapıyor
Tebrik ederim seni bırakabildiysen ne mutlu sanaBen miktar ayarını çok beğendim ama şeker ve pirinç hiç hoş olmamış. Ben önceleri sütü nescafe ve şekerle (stevya zero küp şeker doğal tatlandırıcı eşimin diyetisyeni önermişti) tatlandırmadan içemezdim.SchonerDuft ın uyarısıyla bıraktım artık şeker ve ambalajlı ürün kullanmıyorum. Sana da bunu öneririm.
Hurmanın kalorisi ortalama 70 kal yanılmıyorsam cinsi dilimin ucunda ama çıkaramadım şu an. Bifteği ölçerek mi yedin göz kararı mı onu kal az geldi banaMerhaba arkadaşlar bugün 1359 kalori alacağım hesaplamalarıma göre 1344 kal aldım. Umarım doğru değerlere ulaşmışımdır
Sabah toplam 242kal
2yumurta 140kal
1 dilim ızgara hellim 80 kal
1 küçük Domates 15 kal
1/2 salatalık 7 kal
Ara toplam 112kal
1/2 elma 25kal
1/2 armut 50 kal
1 şade Türk kahvesi 7 kal
1 ceviz 30 kal
Öğle toplam 290kal
1 light ton balığı 100 kal
3 taze soğan 20 kal
2 dilim ekmek100
2 kaşık yoğurt 60 kal
1 çeri domates 10 kal
Ara toplam 230kal
1 çay bardağı süt nescafe 100 kal
1 kuru hurma kocaman olanlardan 100 varsaydım
1 ceviz 30 kal
Akşam toplam370 kal
3biftek 180 kal
2 mantar ızgara 30 kal
2 kaşık yoğurtlu pazı kavurması 70kal
1 domates 1/2 soğan 1 biber ve maydonoz ile salata 50 kal (yağsız)
Közlenmiş biber 39 kal
Gece toplam 100 kal
1 çay bardağı süt tarçın
Hurmanın kalorisini bulamadım cinsini bilmediğim için. o yüzden 100 kal olarak hesapladım.
Aslında çok yedim her öğünümde çok doydum. İnşallah artı çıkmam. Zigzag kaloriyi hem çok seviyorum hemde çok yediğim için korkuyorum
Sevgiler , iyi geceler
@SchonerDuft canım bugün yemek yemekten fırsat buldukça yürüdüm.Toplam 75dk orta tempoda yürüyüş
nasil gecti dün neler yaptiniz bakalim?sağol kuzum mesainin son dkları
dur kız korktum valla hemen olmam lazım regli yoksa
Canım benim şükür bıraktım menülerimde zaten görüyorsun abur cubur yada ev atıştırmalıkları yok süt nescafe sade ( amaaan dedim bırak gitsin senelerdir yedin içtinde ne olduEvet evet yaparızsegus ne zaman istersen
Tebrik ederim seni bırakabildiysen ne mutlu sana
Hurmanın kalorisi ortalama 70 kal yanılmıyorsam cinsi dilimin ucunda ama çıkaramadım şu an. Bifteği ölçerek mi yedin göz kararı mı onu kal az geldi bana
Günaydın canımgünaydın kızlar
geldimi canım misafirlerin diyet nasıl gidiyorGünaydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?