- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #274.521
Yok ay saymiyom kalori ama saymam lazim yoksa verilmiyo kilo ama cok az da yemiyom ondan vermiyom dün cok yedim şaşırtıcı bi sekilde sadece 300 gr artim var keske hep boyle olsavalla utanyorum istemiyorum da hemen olsun 65 te bir sabit kalayım istiyorum sonra nasip zaten . ayy kist vardır diye geçikmiştir dimi
kalori sayıyor musun ?
Ton baligi seviyo msn kuzum konserve ya yaninda tasimasi kolay olur yagsiz ton baliklarindan alsan oglen icinyarın protin yapayım diyorum ama bu sefer çok zor geliyor niyeyse öğlen ne yicemi bulsam belki hafif gelir büroda zor oluyor öğlen yemekleri
Korkma kuzum korktukca veremiyoz kilo hem yiyosun hem kilo vereceksin hakkimiz olan kaloriyi aliyoruz sonuçtaMerhaba arkadaşlar bugün 1359 kalori alacağım hesaplamalarıma göre 1344 kal aldım. Umarım doğru değerlere ulaşmışımdır
Sabah toplam 242kal
2yumurta 140kal
1 dilim ızgara hellim 80 kal
1 küçük Domates 15 kal
1/2 salatalık 7 kal
Ara toplam 112kal
1/2 elma 25kal
1/2 armut 50 kal
1 şade Türk kahvesi 7 kal
1 ceviz 30 kal
Öğle toplam 290kal
1 light ton balığı 100 kal
3 taze soğan 20 kal
2 dilim ekmek100
2 kaşık yoğurt 60 kal
1 çeri domates 10 kal
Ara toplam 230kal
1 çay bardağı süt nescafe 100 kal
1 kuru hurma kocaman olanlardan 100 varsaydım
1 ceviz 30 kal
Akşam toplam370 kal
3biftek 180 kal
2 mantar ızgara 30 kal
2 kaşık yoğurtlu pazı kavurması 70kal
1 domates 1/2 soğan 1 biber ve maydonoz ile salata 50 kal (yağsız)
Közlenmiş biber 39 kal
Gece toplam 100 kal
1 çay bardağı süt tarçın
Hurmanın kalorisini bulamadım cinsini bilmediğim için. o yüzden 100 kal olarak hesapladım.
Aslında çok yedim her öğünümde çok doydum. İnşallah artı çıkmam. Zigzag kaloriyi hem çok seviyorum hemde çok yediğim için korkuyorum
Sevgiler , iyi geceler
@SchonerDuft canım bugün yemek yemekten fırsat buldukça yürüdüm.Toplam 75dk orta tempoda yürüyüş
karışık geçti dün ikimizde tok hissettik yemeğe gitmedik anneme uğradık yarım saat ordan sahile indik çok rüzgarlıydı 1 saat yürüyebildik ordan katmer yemeye gittiknasil gecti dün neler yaptiniz bakalim?
en güzelini yaptın şekersiz tatlandırıcısız hayat daha enerjik daha selülitsiz oluyorCanım benim şükür bıraktım menülerimde zaten görüyorsun abur cubur yada ev atıştırmalıkları yok süt nescafe sade ( amaaan dedim bırak gitsin senelerdir yedin içtinde ne oldubi koca göbekten başka)
Biftek için mutfak tartım yok tartmadım 1 köfte kadar biftek 60 kalori diyordu bende 3 küçük parça yedim. İnşallah daha yüksek değildir çünkü kalori hakkımı sonuna kadar yedim
Kiz bu neevet kizlar bende dünki menümü yazim hemen:
Sabah: 1 bardak cappucino
öglen: Siyah ekmekle bir peynirli sandvic ( su meshur sandvicim yani bilenler Bilir bununla zayifladim ben:) )
aksam: Esime sulu köfte yapmistim bende normal yemek kasigiyla iki kasik yedim eslik etmek icin ve bir Hindi sosisi yedim
baskada bisey yemedim
Toplam kalorim: 500-600 civari kalori almis oluyorum bunu Cuma gününe Kadar sürdürüp birbucuk kilo vermek istiyorum
Dogum günün muydu kuzum iyiki dogdun iyiki seni tanidimkarışık geçti dün ikimizde tok hissettik yemeğe gitmedik anneme uğradık yarım saat ordan sahile indik çok rüzgarlıydı 1 saat yürüyebildik ordan katmer yemeye gittikpasta yerine katmer kestik güzeldi ama ya resimde attım gördün zaten
en güzelini yaptın şekersiz tatlandırıcısız hayat daha enerjik daha selülitsiz oluyor
ben aldığımda bir tartım ile ölçeyim fincan altına göre de ölçülendireyim kalori sayanların işine yarasın . birde portein ağırlıklı beslendiğinde kalori saymana gerek yok sınırsız yiyebilirsin zaten tok tutuyor protein 1 saatte yürüyüş yaptın mı mis
menünü begendim...iradelisinMenüm
Sabah
10:00 1 haşlanmış yumurta,1 kk kadar beyaz peynir, domates, salatalık, biber,4 tane yeşil zeytin
12:00 yeşil çay
14:00 sütlü ve 2 şekerli büyük bi kupa kahve
16:30 2 tane biber dolması (küçük boy),4 kaşık yoğurt,1 küçük tavuk but,2 kaşık patlıcan salatası
20:30 yeşil çay
Su :3 lt
Spor yok malesef
Kiz bu neniye bu kadar az kalori aliyon kaslardan yiyon demedi deme
sağlığın için çok sakıncalı...bir süre sonra pes etmek zorunda kalırsınKiz bu neniye bu kadar az kalori aliyon kaslardan yiyon demedi deme
bende sayamıyor zor geliyor demi sana da . neler yedin dün bakim.Yok ay saymiyom kalori ama saymam lazim yoksa verilmiyo kilo ama cok az da yemiyom ondan vermiyom dün cok yedim şaşırtıcı bi sekilde sadece 300 gr artim var keske hep boyle olsabugun az yicem yarin 55.0 çiksam yeter
onu ancak sandviç yaparsam yiyebiliyorum ki bayağıdır yiyemiyorum öyle yersem olur mu ?Ton baligi seviyo msn kuzum konserve ya yaninda tasimasi kolay olur yagsiz ton baliklarindan alsan oglen icin
sosis yerine köfteden yeseydin daha iyiydievet kizlar bende dünki menümü yazim hemen:
öglen: Siyah ekmekle bir peynirli sandvic ( su meshur sandvicim yani bilenler Bilir bununla zayifladim ben:) )
aksam: Esime sulu köfte yapmistim bende normal yemek kasigiyla iki kasik yedim eslik etmek icin ve bir Hindi sosisi yedim
baskada bisey yemedim
Toplam kalorim: 500-600 civari kalori almis oluyorum bunu Cuma gününe Kadar sürdürüp birbucuk kilo vermek istiyorum
kuzum çok teşekkür ederim sende iyi ki varsınDogum günün muydu kuzum iyiki dogdun iyiki seni tanidimRabbim gönlünden gecenleri nasip etsin sana
kuzum senin hedef kilon kaçtı1.67 boy yaş ,33. Kilo92.7
Bugünden itibaren şekerle küsüm, bi daha kullanmıycam. Sen ne güzel başarmışsın ben de başarıcamBen miktar ayarını çok beğendim ama şeker ve pirinç hiç hoş olmamış. Ben önceleri sütü nescafe ve şekerle (stevya zero küp şeker doğal tatlandırıcı eşimin diyetisyeni önermişti) tatlandırmadan içemezdim.SchonerDuft ın uyarısıyla bıraktım artık şeker ve ambalajlı ürün kullanmıyorum. Sana da bunu öneririm.
Evet o tür yemeklere dayanamıyorum hiç, en iyisi pişirmemek. O zaman yemem de:). Bugün daha hafif geçirmeye çalışıcam.Tırstım şu an desemen geç 45.ci gün regli olmak gerekli diyorlar.
Bak sende de öyle benim en yüksek günün 1400 küsur
Tırsıtın beni heolurum ya yani yumurtlamaya denk getirmekte kolay değil
Drdotty in önerisi güzel bizde bu sene araba ile kumsal kumsal gezmeyi düşünüyoruz bakalım otel masrafı olmasın diye de şezlonglsrda uyucaz
Mini çikolata ne ?
1500 almaya başlamanı öneririm
Şekeri hayatından çıkar bak neler oluyor vücutta olumlu olarak. 2 dolma da olmamış.
Ben takvim takip etmiyorumnasıl denk geldiyse sen daha bilinçli uygulamışsın neyse 2 3 güne olmazsam drye gideceğim artık
Çok az değil mi? Sonra vücut bu kadarına alışırsa en ufak fazla bişey yedin mi depolar. Hem de acıkmadın mı ben duramam hiç bu kadar yemekle:)evet kizlar bende dünki menümü yazim hemen:
baskada bisey yemedim
Teşekkür ederim, ama en ufak bi hatamda uyarın yoksa eski beslenme düzenime dönebilirim. Bir aydır bununla cebelleşiyorummenünü begendim...iradelisin
He ay zor geliyo sadece doymadan kalkmaya dikkat ediyom kalori sayarken insan yerken tedirgin oluyo bu şu kadar kaloriydi az yiyim diyebende sayamıyor zor geliyor demi sana da . neler yedin dün bakim.
onu ancak sandviç yaparsam yiyebiliyorum ki bayağıdır yiyemiyorum öyle yersem olur mu ?
sosis yerine köfteden yeseydin daha iyiydi
Alışmasına gerek yok depolamasi icinÇok az değil mi? Sonra vücut bu kadarına alışırsa en ufak fazla bişey yedin mi depolar. Hem de acıkmadın mı ben duramam hiç bu kadar yemekle:)
yok tatlim benim genelde kilo verme menülerim böyle cok sükür normal yerkende almioyrum kilo:) benim tek sorunum bazi günler yada haftalar asiri fazla cikolata ve Tatli tüketmem onlardan aliyorum kiloyu:) normal yemeye gecince genelde kilo alma sorunu yasamiyorum:) hihih yok acikmadim canimÇok az değil mi? Sonra vücut bu kadarına alışırsa en ufak fazla bişey yedin mi depolar. Hem de acıkmadın mı ben duramam hiç bu kadar yemekle:)
kiz yok benim yemek tarzim bu zaten:) sulu yemekden yada türk mutfagindan nefret ediyorum desem yeridirAlışmasına gerek yok depolamasi icinBuki_89 zaten cok cok az yedigi icin vucudu kitlik var sanip bütün yaglari depoluyo bukisde kaslardan veriyo kiloyu az yemek degil duzenli ve kararinda yemek kilo verdirir yapma bukisss guzel yiiii
kuzum çok teşekkür ederim sende iyi ki varsın
Kiz 1000 kalori bari al cok az 600 kalorikiz yok benim yemek tarzim bu zaten:) sulu yemekden yada türk mutfagindan nefret ediyorum desem yeridirsevmiom gercekten diyet yapmadigim zamanda menülerim böyle hayatim boyunca ekmek arasi biseyler yesem hiccc sorun yasamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?