Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yarın protin yapayım diyorum ama bu sefer çok zor geliyor niyeyse öğlen ne yicemi bulsam belki hafif gelir büroda zor oluyor öğlen yemekleri

valla utanyorum istemiyorum da hemen olsun 65 te bir sabit kalayım istiyorum sonra nasip zaten . ayy kist vardır diye geçikmiştir dimi

kalori sayıyor musun ?
Yok ay saymiyom kalori ama saymam lazim yoksa verilmiyo kilo ama cok az da yemiyom ondan vermiyom dün cok yedim şaşırtıcı bi sekilde sadece 300 gr artim var keske hep boyle olsa bugun az yicem yarin 55.0 çiksam yeter

yarın protin yapayım diyorum ama bu sefer çok zor geliyor niyeyse öğlen ne yicemi bulsam belki hafif gelir büroda zor oluyor öğlen yemekleri
Ton baligi seviyo msn kuzum konserve ya yaninda tasimasi kolay olur yagsiz ton baliklarindan alsan oglen icin

Korkma kuzum korktukca veremiyoz kilo hem yiyosun hem kilo vereceksin hakkimiz olan kaloriyi aliyoruz sonuçta o kilo incecek

evet kizlar bende dünki menümü yazim hemen:
Sabah: 1 bardak cappucino
öglen: Siyah ekmekle bir peynirli sandvic ( su meshur sandvicim yani bilenler Bilir bununla zayifladim ben:) )
aksam: Esime sulu köfte yapmistim bende normal yemek kasigiyla iki kasik yedim eslik etmek icin ve bir Hindi sosisi yedim

baskada bisey yemedim
Toplam kalorim: 500-600 civari kalori almis oluyorum bunu Cuma gününe Kadar sürdürüp birbucuk kilo vermek istiyorum

nasil gecti dün neler yaptiniz bakalim?
karışık geçti dün ikimizde tok hissettik yemeğe gitmedik anneme uğradık yarım saat ordan sahile indik çok rüzgarlıydı 1 saat yürüyebildik ordan katmer yemeye gittik pasta yerine katmer kestik güzeldi ama ya resimde attım gördün zaten
en güzelini yaptın şekersiz tatlandırıcısız hayat daha enerjik daha selülitsiz oluyor
ben aldığımda bir tartım ile ölçeyim fincan altına göre de ölçülendireyim kalori sayanların işine yarasın . birde portein ağırlıklı beslendiğinde kalori saymana gerek yok sınırsız yiyebilirsin zaten tok tutuyor protein 1 saatte yürüyüş yaptın mı mis

Kiz bu ne niye bu kadar az kalori aliyon kaslardan yiyon demedi deme

Dogum günün muydu kuzum iyiki dogdun iyiki seni tanidim Rabbim gönlünden gecenleri nasip etsin sana

menünü begendim...iradelisin

Yok ay saymiyom kalori ama saymam lazim yoksa verilmiyo kilo ama cok az da yemiyom ondan vermiyom dün cok yedim şaşırtıcı bi sekilde sadece 300 gr artim var keske hep boyle olsa bugun az yicem yarin 55.0 çiksam yeter
bende sayamıyor zor geliyor demi sana da . neler yedin dün bakim.
Ton baligi seviyo msn kuzum konserve ya yaninda tasimasi kolay olur yagsiz ton baliklarindan alsan oglen icin
onu ancak sandviç yaparsam yiyebiliyorum ki bayağıdır yiyemiyorum öyle yersem olur mu ?
sosis yerine köfteden yeseydin daha iyiydi

Günaydın

Bugünden itibaren şekerle küsüm, bi daha kullanmıycam. Sen ne güzel başarmışsın ben de başarıcam

Evet o tür yemeklere dayanamıyorum hiç, en iyisi pişirmemek. O zaman yemem de:). Bugün daha hafif geçirmeye çalışıcam.

Çok az değil mi? Sonra vücut bu kadarına alışırsa en ufak fazla bişey yedin mi depolar. Hem de acıkmadın mı ben duramam hiç bu kadar yemekle:)

menünü begendim...iradelisin
Teşekkür ederim, ama en ufak bi hatamda uyarın yoksa eski beslenme düzenime dönebilirim. Bir aydır bununla cebelleşiyorum

bende sayamıyor zor geliyor demi sana da . neler yedin dün bakim.

onu ancak sandviç yaparsam yiyebiliyorum ki bayağıdır yiyemiyorum öyle yersem olur mu ?

sosis yerine köfteden yeseydin daha iyiydi
He ay zor geliyo sadece doymadan kalkmaya dikkat ediyom kalori sayarken insan yerken tedirgin oluyo bu şu kadar kaloriydi az yiyim diye ama kalorilerini az cok bildigim icin öğünümü tahmin edebiliyom artik
Ay dun dışarı çıktık taze yapılmış kocaman külahlarda dondurma satıyolar onlardan aldik bi guzeldi ki hic pisman olmadim cok ozlemisim sonra eve geldik 3 kasik patatesli tavuk sote ve 1 kasik pilav yedim aslinda burda biraksam kilo verirdim sonra bi kac biskuvi kraker ve 2 avuc yer fıstığı kuru uzum yedim bi kac kasik da pilav attim agzima

Çok az değil mi? Sonra vücut bu kadarına alışırsa en ufak fazla bişey yedin mi depolar. Hem de acıkmadın mı ben duramam hiç bu kadar yemekle:)
Alışmasına gerek yok depolamasi icin Buki_89 zaten cok cok az yedigi icin vucudu kitlik var sanip bütün yaglari depoluyo bukisde kaslardan veriyo kiloyuaz yemek degil duzenli ve kararinda yemek kilo verdirir yapma bukisss guzel yiiii

yok tatlim benim genelde kilo verme menülerim böyle cok sükür normal yerkende almioyrum kilo:) benim tek sorunum bazi günler yada haftalar asiri fazla cikolata ve Tatli tüketmem onlardan aliyorum kiloyu:) normal yemeye gecince genelde kilo alma sorunu yasamiyorum:) hihih yok acikmadim canim

kiz yok benim yemek tarzim bu zaten:) sulu yemekden yada türk mutfagindan nefret ediyorum desem yeridir sevmiom gercekten diyet yapmadigim zamanda menülerim böyle hayatim boyunca ekmek arasi biseyler yesem hiccc sorun yasamam

kiz yok benim yemek tarzim bu zaten:) sulu yemekden yada türk mutfagindan nefret ediyorum desem yeridir sevmiom gercekten diyet yapmadigim zamanda menülerim böyle hayatim boyunca ekmek arasi biseyler yesem hiccc sorun yasamam
Kiz 1000 kalori bari al cok az 600 kalori yine sandviç ye sabaha da ekle bari ekmek arasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…