- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #274.541
28 KÜSÜR NE ANLAMA GELİYOR28 küsur olanı anlamadım desem ayıp olur mu ? Bana göre çok alıyorsun kuzum ya kilo verme durumun nasıl
ahahaah tamam kiz senimi kircam bugün 1000 kaloriyi tamamlim bariKiz 1000 kalori bari al cok az 600 kaloriyine sandviç ye sabaha da ekle bari ekmek arasi
ben de yemeyim diye yapmıyorumGünaydın
Bugünden itibaren şekerle küsüm, bi daha kullanmıycam. Sen ne güzel başarmışsın ben de başarıcam
Evet o tür yemeklere dayanamıyorum hiç, en iyisi pişirmemek. O zaman yemem de:). Bugün daha hafif geçirmeye çalışıcam.
Çok az değil mi? Sonra vücut bu kadarına alışırsa en ufak fazla bişey yedin mi depolar. Hem de acıkmadın mı ben duramam hiç bu kadar yemekle:)
Teşekkür ederim, ama en ufak bi hatamda uyarın yoksa eski beslenme düzenime dönebilirim. Bir aydır bununla cebelleşiyorum
pilav yemeseydin iyiydi aslındaHe ay zor geliyo sadece doymadan kalkmaya dikkat ediyom kalori sayarken insan yerken tedirgin oluyo bu şu kadar kaloriydi az yiyim diyeama kalorilerini az cok bildigim icin öğünümü tahmin edebiliyom artik
Ay dun dışarı çıktık taze yapılmış kocaman külahlarda dondurma satıyolar onlardan aldik bi guzeldi ki hic pisman olmadim cok ozlemisimsonra eve geldik 3 kasik patatesli tavuk sote ve 1 kasik pilav yedim aslinda burda biraksam kilo verirdim sonra bi kac biskuvi kraker ve 2 avuc yer fıstığı kuru uzum yedim bi kac kasik da pilav attim agzima
sen yazmışsın bana28 KÜSÜR NE ANLAMA GELİYOR
EVET BAYAĞI doyurucu olmuş menün zigzag kalori dediğin nasıl oluyorMerhaba arkadaşlar bugün 1359 kalori alacağım hesaplamalarıma göre 1344 kal aldım. Umarım doğru değerlere ulaşmışımdır
Sabah toplam 242kal
2yumurta 140kal
1 dilim ızgara hellim 80 kal
1 küçük Domates 15 kal
1/2 salatalık 7 kal
Ara toplam 112kal
1/2 elma 25kal
1/2 armut 50 kal
1 şade Türk kahvesi 7 kal
1 ceviz 30 kal
Öğle toplam 290kal
1 light ton balığı 100 kal
3 taze soğan 20 kal
2 dilim ekmek100
2 kaşık yoğurt 60 kal
1 çeri domates 10 kal
Ara toplam 230kal
1 çay bardağı süt nescafe 100 kal
1 kuru hurma kocaman olanlardan 100 varsaydım
1 ceviz 30 kal
Akşam toplam370 kal
3biftek 180 kal
2 mantar ızgara 30 kal
2 kaşık yoğurtlu pazı kavurması 70kal
1 domates 1/2 soğan 1 biber ve maydonoz ile salata 50 kal (yağsız)
Közlenmiş biber 39 kal
Gece toplam 100 kal
1 çay bardağı süt tarçın
Hurmanın kalorisini bulamadım cinsini bilmediğim için. o yüzden 100 kal olarak hesapladım.
Aslında çok yedim her öğünümde çok doydum. İnşallah artı çıkmam. Zigzag kaloriyi hem çok seviyorum hemde çok yediğim için korkuyorum
Sevgiler , iyi geceler
@SchonerDuft canım bugün yemek yemekten fırsat buldukça yürüdüm.Toplam 75dk orta tempoda yürüyüş
ben birşey anlamadım hep ingilizceHemen bakıyorum canım tesekkur ederım
SENDE menünü paylaş canımben birşey anlamadım hep ingilizce
niye güldün ya ben anlamadımben de yemeyim diye yapmıyorummenülerimizi takip et gözün alışır daha dikkat edersin
pilav yemeseydin iyiydi aslındadondurma aklıma hiç gelmiyor benim
sen yazmışsın bana
dükü menümü ben çok utanıyorum arada kaynarım diye düşünmüştüm ama yakaladın beniSENDE menünü paylaş canım
toplantım vardı dayanamadım diyetin ilk günleri ya tam alışamadımdükü menümü ben çok utanıyorum arada kaynarım diye düşünmüştüm ama yakaladın beni
Yumurtlama donemınde denk getırmıyosun onu ıste ama rısk hep varTırstım şu an desemen geç 45.ci gün regli olmak gerekli diyorlar.
Bak sende de öyle benim en yüksek günün 1400 küsur
Tırsıtın beni heolurum ya yani yumurtlamaya denk getirmekte kolay değil
Drdotty in önerisi güzel bizde bu sene araba ile kumsal kumsal gezmeyi düşünüyoruz bakalım otel masrafı olmasın diye de şezlonglsrda uyucaz
Mini çikolata ne ?
1500 almaya başlamanı öneririm
Şekeri hayatından çıkar bak neler oluyor vücutta olumlu olarak. 2 dolma da olmamış.
Ben takvim takip etmiyorumnasıl denk geldiyse sen daha bilinçli uygulamışsın neyse 2 3 güne olmazsam drye gideceğim artık
Saol kuzum hesapladım bugun 939 kal verdı elımden geldıgınce uyayımda artı cıkmıyım bu hafta yaEvet evet yaparızsegus ne zaman istersen
Tebrik ederim seni bırakabildiysen ne mutlu sana
Hurmanın kalorisi ortalama 70 kal yanılmıyorsam cinsi dilimin ucunda ama çıkaramadım şu an. Bifteği ölçerek mi yedin göz kararı mı onu kal az geldi bana
sebebsiz gülüm kuzum içimden geldiniye güldün ya ben anlamadım
yok kaynamazsın ara da olsun sen yaz yazmazsan daha çok kaçamak yaparsındükü menümü ben çok utanıyorum arada kaynarım diye düşünmüştüm ama yakaladın beni
ben getirmiş olabilirim sanırımYumurtlama donemınde denk getırmıyosun onu ıste ama rısk hep var
939 mu boy kaç senin yaş ?Saol kuzum hesapladım bugun 939 kal verdı elımden geldıgınce uyayımda artı cıkmıyım bu hafta yadrdotty cok guzel verıyosun bunla sen gordugum kadarıyla
17/04/2018
drdotty = > 130+95+30+60+ 75(dün)
segus = > 60+60+80+30+ 30(dün)
tgb1907 = > 110+100+180
SchonerDuft = >0+20+10+100 50(dün)
Buki_89 = >50+60+45
drdotty segus tugbaFB Buki_89 dün spor yaptınız mı eksik var mı kontrol edin yeni listeye geçelim
göbek atmayı oryantl oynamayı da spordan sayalım mı ? ona göre bukinin 120 dk eklicem kızlar
17/04/2018
drdotty = > 130+95+30+60+ 75(dün)
segus = > 60+60+80+30+ 30(dün)
tgb1907 = > 110+100+180
SchonerDuft = >0+20+10+100 50(dün)
Buki_89 = >50+60+45
drdotty segus tugbaFB Buki_89 dün spor yaptınız mı eksik var mı kontrol edin yeni listeye geçelim
göbek atmayı oryantl oynamayı da spordan sayalım mı ? ona göre bukinin 120 dk eklicem kızlar
zıplama mı bacakların ağırmadı mı?ben dün 35 dakika yürüyüs ve tam tamina 30 dakika ziplama sporu yaptim ama resmen maf olmustum:)
yok bacaklarim agirmadi, internette bi bak istersen Juping Jacks yaptim. Benim busefer daha cok kollarim agirdi bacaklar galiba squatlardan antremanli:)zıplama mı bacakların ağırmadı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?