Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

cok iyi olur canim . Bak bende snein yaptigin gibi yapıyordum dokmemek icin ceya bitsin diye yiyordum hatta dun mucver yedom sirf dokmeyeyim diye sonra dusundum modeme yazik onu dokme bunu bitir derken yiyoruz yedikce yiyoruz kilolar alip basini gidiyor. Ben evde pilav dolma makarna cok az yapiyorum tabi bizde cocuk yok ama cocuklar icin bile saglikli degil nu yiyecekler bence değiştir yavasca sende yeme seklinizi cocuklarda alismasin bu yiyeceklere
oku oku sonu felmedi menunun bu ladar menu benim kalorimden az inanamadim. Oysa ben azicik yedim Cok guzel cnm afiyet olsun .
tirs biraz gerilim iyidir
mini cikolata su karamelli icinde bir findik ve ustunde cikolata olan toffiee varya ondn

oh afiyet olsun cnm. su yer fistigi bence hic agiza surulmese skinti yok ama bir tame bile yersen yiyesin geliyor bende dun bir tane alim dedim ucu kacti ayrica pilav neden yedjnnn
a.s cnm nasilsin nerelerdesin

Bünyen alışmış demekki böyle yaşamaya. Ben de tatlıyı çikolatayı çok severim malesef. Yemek yemeyi de tabi ki:). O yüzden çıktım ya bu kilolara...

Kızlar, ne kadar sürede ne kadar kilo verdiniz acaba? Şöyle bi yazıverseniz ne güzel olur:).
Benim 3 ayda 12 kilo kadar oldu az sanki benim kilomdaki birine göre. Ayda 5 kilo verseydim 15 kilo filan olurdu ama düzenimi bozup yemeye başladım yine.
50 kilo vermem gerekiyordu hedefime ulaşmak için en azından 10 u eksildi diye bakıyorum artık.

Evet çok haklısın çöpe gitmesin diye mideye atıyoruz. Bir de ben ufaklığı doyururken ondan arta kalanları da hüpletiyorum . Artık daha sağlıklı olmak için bu alışkanlıkları bırakmam lazım.

geldimi canım misafirlerin diyet nasıl gidiyor
Merhaba canım misafirlerim bu akşam geliyorlar. Saat 17:30 da Ankara'ya inecekler. Eşim karşılamaya gitti eve gelmeleri 22:00 yi bulur
Korkma kuzum korktukca veremiyoz kilo hem yiyosun hem kilo vereceksin hakkimiz olan kaloriyi aliyoruz sonuçta o kilo incecek
İnşallah canım verirde kurtuluruz ben bu metodu çok sevdim hepimiz senden öğrendik sanırım teşekkürler
28 KÜSÜR NE ANLAMA GELİYOR
Canım sen vki değerim 28 küsür yazmışsın ya
ben birşey anlamadım hep ingilizce
İstersen hesaplayalım sana da
Saol kuzum hesapladım bugun 939 kal verdı elımden geldıgınce uyayımda artı cıkmıyım bu hafta ya drdotty cok guzel verıyosun bunla sen gordugum kadarıyla
Ben zigzagla veriyorum hemde bunu yapmayı seviyorum ama kalorilerimi proteinden zengin tutmaya çalışıyorum. Biraz hızlı verebilmek için
Tabi sayalım hatta ben çocuk survivor faaliyet alanında döktüğüm teri yürüyüşte dökmüyorum onu da sayalım
Canım benim yerken bi çırpıda gidiveriyor hala yavaş yemeyi öğrenemedim. Sonra menü yazarken utanıyorum listem uzadıkça

yok bacaklarim agirmadi, internette bi bak istersen Juping Jacks yaptim. Benim busefer daha cok kollarim agirdi bacaklar galiba squatlardan antremanli:)
bir video bende bakayım zevkli birşey mi
hoş geldin cnm nasılsın
tırsayım demi tırsıyorum zaten hemen olayım kilo vermek istiyorum önce
3 ayda 12 kilo çok iyi . benim diyet başlama kilom 79 75lerdeyken takıma baladım ama diyet yaptığım süreçte sürekli ilaç aldım aşılama tedavim oldu 2 hamilelik geçirdim kısaca 68e geldim geri 7lere çıktım böyle gitti geldi şimdi hedefim 60lara inmek korunma sürecim var umarım aksilik olmazda 60ı görürüm
Kizlar selaamm nasilsinizzz
idare eder çok yoğunum aşı vuruldum dün kolum felç durumda

Sabretmek gerekir. Çok hızlı kilo vermekten daha önemlisi kalıcı ve sağlıklı vermek
Ben takıma başladıktan sonra 2 ayda 11 kilo verdim. Hâlâ regl olmadım bebelerin ikisi de emiyor o yüzden. Hayalim regl olmaya başladığımda sürpriz biçimde 5 kilo kaybetmek 5 te kendim verirsem süper olur ama hayaller ve gerçekler ayrı ayrı yaşıyor

17/04/2018

drdotty = > 130+95+30+60+ 75(dün) => 390
segus = > 60+60+80+30+ 30(dün) => 260
tgb1907 = > 110+100+180 75(dün) => 465
SchonerDuft = >0+20+10+100 50(dün) => 130
Buki_89 = >50+60+45+120 65 (dün) =>340

1.cinin ödülü sütlü tatlı bende ceza verirseniz razıyım

drdotty segus Buki_89 tugbaFB

Kızlar şimdi ben kaynanamla görümceme yemek hazırlayım mı saat 22:00 den sonra gelecekler. gerçi ne yapsam yaranamam diye kendimi pek yormayım diyorum ama ayıp ta etmeyeyim.

Kızlar şimdi ben kaynanamla görümceme yemek hazırlayım mı saat 22:00 den sonra gelecekler. gerçi ne yapsam yaranamam diye kendimi pek yormayım diyorum ama ayıp ta etmeyeyim.
atıştırmalık birşeylerin olsun çok ağır birşeye kaçma derim aç olurlarsa karınları doysun yeter yada kilo alsın diyorsan sevgili görümce börek poğaça şeylerin olsun evde

o zaman gelsin perşembe günü magnolia tatlım

bencede ağır bişey hazırlama ama yinede bi bişeyler yemek isteyeceklerdir.

Sen de iyi kilo vermişsin ama senin başlangıç kilon benim hedef kilom nerdeyse. Tedavi sürecinde kilo vermek zor oluyor hormon ilaçlarından dolayı, sen iyi başarmışsın yine. Peki sormamda sakınca yoksa hamile kalmışsın kucağına yavrunu alabildin mi? İstemezsen cevap vermeyebilirsin:).

Sen de çok iyi vermişsin, tebrikler. Bebişlerin ikiz mi yoksa? Ben de Doğumdan sonra 2 sene adet görmedim en az 5 kilo gider diye ümid ediyordum ama hayaller hüsranla sonuçlandı:) . İnşallah sende biraz gider adet olduktan sonra

Uzaktan mı geliyorlar? Bence bişeyler hazırlamalısın, geç olduğu için hafif ama göz dolduracak bişeyler. Ya da kahvaltı tarzı bişeyler biraz da et kavur yanına Sen misafirperverliğini göster en azından eşin görür onlar görmese de:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…