- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #274.561
hoşgeldin
cok iyi olur canim . Bak bende snein yaptigin gibi yapıyordum dokmemek icin ceya bitsin diye yiyordum hatta dun mucver yedom sirf dokmeyeyim diye sonra dusundum modeme yazik onu dokme bunu bitir derken yiyoruz yedikce yiyoruz kilolar alip basini gidiyor. Ben evde pilav dolma makarna cok az yapiyorum tabi bizde cocuk yok ama cocuklar icin bile saglikli degil nu yiyecekler bence değiştir yavasca sende yeme seklinizi cocuklarda alismasin bu yiyeceklereUzun bi süre sütsüz şekersiz içtim aslında, epey de alıştıydım ama bir aydır yine sütlü şekerli içmeye başladım. Yarından itibaren onu keseyim artık.
But dünden 1 tane kalmıştı:), dolmayı fazla yapmışım yarına da aynı menü. Ben kendime bi salata yapayım en iyisi dolma yemem yarın.
oku oku sonu felmedi menununMerhaba arkadaşlar bugün 1359 kalori alacağım hesaplamalarıma göre 1344 kal aldım. Umarım doğru değerlere ulaşmışımdır
Sabah toplam 242kal
2yumurta 140kal
1 dilim ızgara hellim 80 kal
1 küçük Domates 15 kal
1/2 salatalık 7 kal
Ara toplam 112kal
1/2 elma 25kal
1/2 armut 50 kal
1 şade Türk kahvesi 7 kal
1 ceviz 30 kal
Öğle toplam 290kal
1 light ton balığı 100 kal
3 taze soğan 20 kal
2 dilim ekmek100
2 kaşık yoğurt 60 kal
1 çeri domates 10 kal
Ara toplam 230kal
1 çay bardağı süt nescafe 100 kal
1 kuru hurma kocaman olanlardan 100 varsaydım
1 ceviz 30 kal
Akşam toplam370 kal
3biftek 180 kal
2 mantar ızgara 30 kal
2 kaşık yoğurtlu pazı kavurması 70kal
1 domates 1/2 soğan 1 biber ve maydonoz ile salata 50 kal (yağsız)
Közlenmiş biber 39 kal
Gece toplam 100 kal
1 çay bardağı süt tarçın
Hurmanın kalorisini bulamadım cinsini bilmediğim için. o yüzden 100 kal olarak hesapladım.
Aslında çok yedim her öğünümde çok doydum. İnşallah artı çıkmam. Zigzag kaloriyi hem çok seviyorum hemde çok yediğim için korkuyorum
Sevgiler , iyi geceler
@SchonerDuft canım bugün yemek yemekten fırsat buldukça yürüdüm.Toplam 75dk orta tempoda yürüyüş
tirs birazTırstım şu an desemen geç 45.ci gün regli olmak gerekli diyorlar.
Bak sende de öyle benim en yüksek günün 1400 küsur
Tırsıtın beni heolurum ya yani yumurtlamaya denk getirmekte kolay değil
Drdotty in önerisi güzel bizde bu sene araba ile kumsal kumsal gezmeyi düşünüyoruz bakalım otel masrafı olmasın diye de şezlonglsrda uyucaz
Mini çikolata ne ?
1500 almaya başlamanı öneririm
Şekeri hayatından çıkar bak neler oluyor vücutta olumlu olarak. 2 dolma da olmamış.
Ben takvim takip etmiyorumnasıl denk geldiyse sen daha bilinçli uygulamışsın neyse 2 3 güne olmazsam drye gideceğim artık
oh afiyet olsun cnm. su yer fistigi bence hic agiza surulmese skinti yok ama bir tame bile yersen yiyesin geliyor bende dun bir tane alim dedim ucu kacti ayrica pilav neden yedjnnnHe ay zor geliyo sadece doymadan kalkmaya dikkat ediyom kalori sayarken insan yerken tedirgin oluyo bu şu kadar kaloriydi az yiyim diyeama kalorilerini az cok bildigim icin öğünümü tahmin edebiliyom artik
Ay dun dışarı çıktık taze yapılmış kocaman külahlarda dondurma satıyolar onlardan aldik bi guzeldi ki hic pisman olmadim cok ozlemisimsonra eve geldik 3 kasik patatesli tavuk sote ve 1 kasik pilav yedim aslinda burda biraksam kilo verirdim sonra bi kac biskuvi kraker ve 2 avuc yer fıstığı kuru uzum yedim bi kac kasik da pilav attim agzima
a.s cnm nasilsin nerelerdesin
Bünyen alışmış demekki böyle yaşamayayok tatlim benim genelde kilo verme menülerim böyle cok sükür normal yerkende almioyrum kilo:) benim tek sorunum bazi günler yada haftalar asiri fazla cikolata ve Tatli tüketmem onlardan aliyorum kiloyu:) normal yemeye gecince genelde kilo alma sorunu yasamiyorum:) hihih yok acikmadim canim
Evet çok haklısın çöpe gitmesin diye mideye atıyoruz. Bir de ben ufaklığı doyururken ondan arta kalanları da hüpletiyorum . Artık daha sağlıklı olmak için bu alışkanlıkları bırakmam lazım.cok iyi olur canim . Bak bende snein yaptigin gibi yapıyordum dokmemek icin ceya bitsin diye yiyordum hatta dun mucver yedom sirf dokmeyeyim diye sonra dusundum modeme yazik onu dokme bunu bitir derken yiyoruz yedikce yiyoruz kilolar alip basini gidiyor. Ben evde pilav dolma makarna cok az yapiyorum tabi bizde cocuk yok ama cocuklar icin bile saglikli degil nu yiyecekler bence değiştir yavasca sende yeme seklinizi cocuklarda alismasin bu yiyeceklere
oku oku sonu felmedi menununbu ladar menu benim kalorimden az inanamadim. Oysa ben azicik yedim Cok guzel cnm afiyet olsun .
tirs birazgerilim iyidir
mini cikolata su karamelli icinde bir findik ve ustunde cikolata olan toffiee varya ondn
oh afiyet olsun cnm. su yer fistigi bence hic agiza surulmese skinti yok ama bir tame bile yersen yiyesin geliyor bende dun bir tane alim dedim ucu kacti ayrica pilav neden yedjnnn
Merhaba canım misafirlerim bu akşam geliyorlar. Saat 17:30 da Ankara'ya inecekler. Eşim karşılamaya gitti eve gelmeleri 22:00 yi bulurgeldimi canım misafirlerin diyet nasıl gidiyor
İnşallah canım verirde kurtuluruz ben bu metodu çok sevdim hepimiz senden öğrendik sanırım teşekkürlerKorkma kuzum korktukca veremiyoz kilo hem yiyosun hem kilo vereceksin hakkimiz olan kaloriyi aliyoruz sonuçtao kilo incecek
Canım sen vki değerim 28 küsür yazmışsın ya28 KÜSÜR NE ANLAMA GELİYOR
İstersen hesaplayalım sana daben birşey anlamadım hep ingilizce
Ben zigzagla veriyorum hemde bunu yapmayı seviyorum ama kalorilerimi proteinden zengin tutmaya çalışıyorum. Biraz hızlı verebilmek içinSaol kuzum hesapladım bugun 939 kal verdı elımden geldıgınce uyayımda artı cıkmıyım bu hafta yadrdotty cok guzel verıyosun bunla sen gordugum kadarıyla
Tabi sayalım hatta ben çocuk survivor faaliyet alanında döktüğüm teri yürüyüşte dökmüyorum onu da sayalım
17/04/2018
drdotty = > 130+95+30+60+ 75(dün)
segus = > 60+60+80+30+ 30(dün)
tgb1907 = > 110+100+180
SchonerDuft = >0+20+10+100 50(dün)
Buki_89 = >50+60+45
drdotty segus tugbaFB Buki_89 dün spor yaptınız mı eksik var mı kontrol edin yeni listeye geçelim
göbek atmayı oryantl oynamayı da spordan sayalım mı ? ona göre bukinin 120 dk eklicem kızlar
Canım benim yerken bi çırpıda gidiveriyor hala yavaş yemeyi öğrenemedim. Sonra menü yazarken utanıyorum listem uzadıkçacok iyi olur canim . Bak bende snein yaptigin gibi yapıyordum dokmemek icin ceya bitsin diye yiyordum hatta dun mucver yedom sirf dokmeyeyim diye sonra dusundum modeme yazik onu dokme bunu bitir derken yiyoruz yedikce yiyoruz kilolar alip basini gidiyor. Ben evde pilav dolma makarna cok az yapiyorum tabi bizde cocuk yok ama cocuklar icin bile saglikli degil nu yiyecekler bence değiştir yavasca sende yeme seklinizi cocuklarda alismasin bu yiyeceklere
oku oku sonu felmedi menununbu ladar menu benim kalorimden az inanamadim. Oysa ben azicik yedim Cok guzel cnm afiyet olsun .
tirs birazgerilim iyidir
mini cikolata su karamelli icinde bir findik ve ustunde cikolata olan toffiee varya ondn
oh afiyet olsun cnm. su yer fistigi bence hic agiza surulmese skinti yok ama bir tame bile yersen yiyesin geliyor bende dun bir tane alim dedim ucu kacti ayrica pilav neden yedjnnn
Sen nasılsın kaptanım bebiş nasılKizlar selaamm nasilsinizzz
bir video bende bakayım zevkli birşey miyok bacaklarim agirmadi, internette bi bak istersen Juping Jacks yaptim. Benim busefer daha cok kollarim agirdi bacaklar galiba squatlardan antremanli:)
hoş geldin cnm nasılsın
tırsayım demi tırsıyorum zaten hemen olayım kilo vermek istiyorum öncecok iyi olur canim . Bak bende snein yaptigin gibi yapıyordum dokmemek icin ceya bitsin diye yiyordum hatta dun mucver yedom sirf dokmeyeyim diye sonra dusundum modeme yazik onu dokme bunu bitir derken yiyoruz yedikce yiyoruz kilolar alip basini gidiyor. Ben evde pilav dolma makarna cok az yapiyorum tabi bizde cocuk yok ama cocuklar icin bile saglikli degil nu yiyecekler bence değiştir yavasca sende yeme seklinizi cocuklarda alismasin bu yiyeceklere
tirs birazgerilim iyidir
3 ayda 12 kilo çok iyi . benim diyet başlama kilom 79 75lerdeyken takıma baladım ama diyet yaptığım süreçte sürekli ilaç aldım aşılama tedavim oldu 2 hamilelik geçirdim kısaca 68e geldim geri 7lere çıktım böyle gitti geldi şimdi hedefim 60lara inmek korunma sürecim var umarım aksilik olmazda 60ı görürümKızlar, ne kadar sürede ne kadar kilo verdiniz acaba? Şöyle bi yazıverseniz ne güzel olur:).
Benim 3 ayda 12 kilo kadar oldu az sanki benim kilomdaki birine göre. Ayda 5 kilo verseydim 15 kilo filan olurdu ama düzenimi bozup yemeye başladım yine.
50 kilo vermem gerekiyordu hedefime ulaşmak için en azından 10 u eksildi diye bakıyorum artık.
idare eder çok yoğunum aşı vuruldum dün kolum felç durumdaKizlar selaamm nasilsinizzz
Sabretmek gerekir. Çok hızlı kilo vermekten daha önemlisi kalıcı ve sağlıklı vermekKızlar, ne kadar sürede ne kadar kilo verdiniz acaba? Şöyle bi yazıverseniz ne güzel olur:).
Benim 3 ayda 12 kilo kadar oldu az sanki benim kilomdaki birine göre. Ayda 5 kilo verseydim 15 kilo filan olurdu ama düzenimi bozup yemeye başladım yine.
50 kilo vermem gerekiyordu hedefime ulaşmak için en azından 10 u eksildi diye bakıyorum artık.
atıştırmalık birşeylerin olsun çok ağır birşeye kaçma derim aç olurlarsa karınları doysun yeter yada kilo alsın diyorsan sevgili görümce börek poğaça şeylerin olsun evdeKızlar şimdi ben kaynanamla görümceme yemek hazırlayım mı saat 22:00 den sonra gelecekler. gerçi ne yapsam yaranamam diye kendimi pek yormayım diyorum ama ayıp ta etmeyeyim.
Kızlar şimdi ben kaynanamla görümceme yemek hazırlayım mı saat 22:00 den sonra gelecekler. gerçi ne yapsam yaranamam diye kendimi pek yormayım diyorum ama ayıp ta etmeyeyim.
o zaman gelsin perşembe günü magnolia tatlım
bencede ağır bişey hazırlama ama yinede bi bişeyler yemek isteyeceklerdir.
ah su yediklerimiz kilo yapmasa negüzel olur dimiBünyen alışmış demekki böyle yaşamaya. Ben de tatlıyı çikolatayı çok severim malesef . Yemek yemeyi de tabi ki:). O yüzden çıktım ya bu kilolara...
Sen de iyi kilo vermişsin ama senin başlangıç kilon benim hedef kilom nerdeysebir video bende bakayım zevkli birşey mi
hoş geldin cnm nasılsın
tırsayım demi tırsıyorum zaten hemen olayım kilo vermek istiyorum önce
3 ayda 12 kilo çok iyi . benim diyet başlama kilom 79 75lerdeyken takıma baladım ama diyet yaptığım süreçte sürekli ilaç aldım aşılama tedavim oldu 2 hamilelik geçirdim kısaca 68e geldim geri 7lere çıktım böyle gitti geldi şimdi hedefim 60lara inmek korunma sürecim var umarım aksilik olmazda 60ı görürüm
idare eder çok yoğunum aşı vuruldum dün kolum felç durumda
Sen de çok iyi vermişsin, tebriklerSabretmek gerekir. Çok hızlı kilo vermekten daha önemlisi kalıcı ve sağlıklı vermek
Ben takıma başladıktan sonra 2 ayda 11 kilo verdim. Hâlâ regl olmadım bebelerin ikisi de emiyor o yüzden. Hayalim regl olmaya başladığımda sürpriz biçimde 5 kilo kaybetmek 5 te kendim verirsem süper olur ama hayaller ve gerçekler ayrı ayrı yaşıyor
Uzaktan mı geliyorlar? Bence bişeyler hazırlamalısın, geç olduğu için hafif ama göz dolduracak bişeyler. Ya da kahvaltı tarzı bişeyler biraz da et kavur yanınaKızlar şimdi ben kaynanamla görümceme yemek hazırlayım mı saat 22:00 den sonra gelecekler. gerçi ne yapsam yaranamam diye kendimi pek yormayım diyorum ama ayıp ta etmeyeyim.
hep ayni hareket ziplarken bacaklar acip Eller kapaniyo bacaklar kapanirkende Eller aciliyo ama acayip yorucu bisey ilk baslarda 100 taneyi yapamiosun tabiki;D ve ertesi gün bacak ve Kollar bitmis vaziyette oluobir video bende bakayım zevkli birşey mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?