Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yok canım 2sini de kaybettim .
kilo verdikçe daha çok vermek isticeksin emin ol .

hep ayni hareket ziplarken bacaklar acip Eller kapaniyo bacaklar kapanirkende Eller aciliyo ama acayip yorucu bisey ilk baslarda 100 taneyi yapamiosun tabiki;D ve ertesi gün bacak ve Kollar bitmis vaziyette oluo
dur ben bir inceleyim nasıl birşey miş adı neydi not almamıştım

24 Nisan Spor Listesi

Buki_89 = 45
ShonerDuft =
segus =
drdotty =
tgb1907 =

kızlar spor listesine girmek isteyen var mı_?

yaa yemeseydin keşke zevk alamamışmış sevmezsem yemem zaten vicdan azabı çekerek yicem onuda sevdiğim bişey için çekeyim bari
ben daha yapamadım ya malzeme hazır ama kalı öyle cumartesi artık yaparım.
vlla almaım eşim yedi çoğunu zaten 1 dilim yedim ben sadece

yok canım 2sini de kaybettim .
kilo verdikçe daha çok vermek isticeksin emin ol .
Allah sabır versin canım. Olur daha rabbim vereceği zamanı ayarlamıştır . Benim ilki normal diğer ikisi tedaviyle oldu. Küçüğüm tüp bebek 10 yıl sonra oldu. Rabbim sana da evlat isteyen herkese de odalar dolusu bebiş nasip etsin inşallah.

cok iyi vermissin canim istikrarli bir sekilde devam et yakindir hedefin hic merak etme. Ben 5 ayda 10 kg verdim . Yalniz yeme aliskanligimi pek degistirmedim hala ayni besleniyorum sadece daha az yiyorum ondan o kadar uzun surede o kadar az gitti
Kizlar selaamm nasilsinizzz
selam cnmm nasilsin oglusun nasill
hah iste bunlari yapma yeme arta kalanlari da midemizede yazik gunah sonra nefes alamiyoruz
Bende ayni ara ogunler ana ogun gibi Yazarken ve kalorisine bakarken diyorum bu kadar fazla ama doymamisim yazik bana
biz ne zmn regl olacagiz yaa
Kızlar şimdi ben kaynanamla görümceme yemek hazırlayım mı saat 22:00 den sonra gelecekler. gerçi ne yapsam yaranamam diye kendimi pek yormayım diyorum ama ayıp ta etmeyeyim.

Bence de aparatif hafif bir seylet hazirla esinle donustebbir yere ugrayip yemeyecekletsr tabi. Bosuna ugrasmis olma sonra cnm
2 yil regl olmadin mii yanlis mi okudummm

Bebişler ikiz değil canım aralarında 1,5 yaş var madem kilo gitmiyorsa boş yere regl olmaya gerek yok yurt dışında yaşıyorlar canım senede 2 kere geliyorlar bi ton huzursuzluk çıkarıp gidiyorlar bakalım bu sefer neler olacak
Hiç akıl edemeyeceğim planları vardır şimdi

Sen neden tüp bebekle 3. Yü yaptın sorması ayıp Allah 2 tane vermişken
Gerçi çocuklar biraz büyüyünce bebek özleniyor yaş gitmeden bir daha yapayım diyoruz kardeş candır

Canım ben ilk oğlandan sonra kırkının içinde regl olmuştum ama mamada yiyordu sadece gece emiyordu. 2. Den sonra zaten hiç olmadan 3. Ye hamile kaldım. Sürpriz bebek
Böyle emzirmeye devam edersek bizim de 2 yılı bulur sanıyorum

Çocuklarımın yemeğini atıştırmalıklarını yaptım günlük düzen herşeyim hazır kuaföre de gittim bende hazırım tek derdim gece öğününe hazırlanacaklar
Şarküteri ürünlerini çok seviyorlar pizza börek yapayım içini çok çok koyup yeyip yatsınlar ama bu sefer çocuklar da yerler ve ben onların özellikle ortancamın şarküteri ürünü yemesini istemiyorum

bende bu durum agrasiflik yapiyor regl olsam rahatlardim diye dusunuyorum sende de agrasiflik oluyor mu
oo supersin her seyi tamaamlamissin.
cocuklarin yatma saati gecmis olmuyor mu onlar geldiginde uyumus olmazlar mi?
gece yarisi pizza nasil yiyecekler direk yag olarak depolanacak aslinda bende cok severim caktirma

Canım benimkiler 12 den önce uyumuyorlar birde babaanne gelecek diye seviniyorlar heyecanlılar
Ben zaten aşırı agresifim bu ara ve bu durumu içimde yaşamak zorundayım çocuklara bu yanımı gösteremem eşim zaten çok yardımcı olmaya çalışıyor zaten yoğun çalışıyor bakıcılara püsküremem zaten çok nazlı çalışıyorlar. Ama berbat durumdayım. Sebep olarak yoğunluk ve yorgunluk diye düşünmüştüm. Zaten sadece çocuk bakıyorum başka hiçbişey yok hayatımda ondandır sanıyorum.Regl olmamak ta etkiliyorsa lütfen hemen gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…