Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kız yanlısmı hesapladım yoksa 29 yasında 168 boy sen denk getır cocuk ıstıyon sen

Benım yok canım baska sporum. Sayılsın bence cunku cok yag yaktırıyo oryantalde.

Cok ıyı ozamn hızlıca verıyosun lıstelerde uzun uzun canım ya superzın valla

Keşke kahvaltı yapsaydın ben çok yediğim için herhalde bu menüler bana az geliyor. Aç bırakacağını düşündüğüm için yanlış buluyorum

Eki Görüntüle 2140065

Bu listeye göre 1600 kalori almalıyım ama çok değil mi bubu kalo kolay kilo veremem ki bu kaloriyle
Bence kendini aç bırakarak hiç kilo veremezsin takılırsın bir süre sonra yada versen bile sürekliliği sağlayamazsın. Bence bunu 1 hafta dene olmazsa başka bir yol denersin. Ben mesela kalori sayıyorum ve kalorilerin çoğunluğunu proteinden almaya çalışıyorum. Sanada bu şekilde denemeni öneririm.

Ben de kalori hesabı yapıyorum ne yersem kalorisini hesaplıyorum... Protein ağırlıklı besleniyorum diyorsun bir örnek listeni görebilir miyim

Ben de kalori hesabı yapıyorum ne yersem kalorisini hesaplıyorum... Protein ağırlıklı besleniyorum diyorsun bir örnek listeni görebilir miyim
Bu geçen haftadan birgün
Menüm
9:00
Süt nescafe 1 çay bardağı
10:30
Kıymalı yumurta (1 avuç pişmiş kıyma soğan biber domates 1 yumurta ile yapılmış)
1 dilim karabuğdaylı çavdarlı ekmek
Çay
12:30 soda limon
15:00
Dünden kalan fırın tavukların hepsini yedim4-5 baget
1 adet közlenmiş patlıcan
17:00
Double Türk kahvesi sade
Soda
19:30
1 adet Karnıyarık (közlenmiş patlıcanla yapıldı)
Yoğurt 3-4 kaşık
Salata
22:00
Portakallı tarçınlı yeşil çay

Dünkü menüme de gözatabilirsin ben çok doğru yapmıyor olabilirim kurduğum mantık bedenim için gerekli , kilo vermem için uygun olan kalori miktarını yağsız proteinden sağlamak sen de herkesin listesini yöntemini ve kilo kaybını değerlendirip kendine uygun listeler hazırlayabilirsin

Güzel Menü sende çok bir şey yememişsin Öğün atlama mıssın.. öğünlerin hafif.teşekkür ederim

kahvaltı nerede diyette en önemli öğün kahvaltıdır en çok kaloriyide kahvaltıda almamız gerekli . olmamış

lalegul52 senin zaten 167 boy 92 kiloda bazal metabolizma 1650 çıkıyor yani 1600 kalori alırken zayıflarsın sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…