Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sen nasılsın kaptanım bebiş nasıl
Iyiyiz caniim bugn evdeydim ev isleri falan baya uyrastm doktora gittim kontrole bebisi gördüm :)
Tetanoz mu bnde gecen hafta oldum baya agritti

91.7kilo .boy.1.67
Boyun ve kilon var sen uygula o zaman güzel verirsin
Iyiyiz caniim bugn evdeydim ev isleri falan baya uyrastm doktora gittim kontrole bebisi gördüm :)

Tetanoz mu bnde gecen hafta oldum baya agritti
Benim de ağrıdı kolum felç . Hele gece daha berbattı. Totomdan iğne vurulduğumda bile bu kadar acımamıştı

Kızlar yarın protein yapmaya karar verdim ama umarım kv çağırmaz cagirirsa mecburen gitcez ve bana göre yemek olmaz muhtemelen

3 ay istemiyorum bunu demek çok tuhaf ama 2 3 ay ara verdim
dur ben akşam telden bakıp resim atayım
Ha 2 3 ay once ha sonra bısey olmaz bence ben 3 yıl cocuk ıstemıyodum evlendım 3 ay sonra hamıle kaldım vıde esımle zor kavustuk tadını cıkaramadık evlılıgın

Doktora gittim kahvaltı yapamadim
Menü yazarken belirtseydin kuzum hepimiz aynı şeye yoğunlaştık geçmiş olsun neyin var
Ha 2 3 ay once ha sonra bısey olmaz bence ben 3 yıl cocuk ıstemıyodum evlendım 3 ay sonra hamıle kaldım vıde esımle zor kavustuk tadını cıkaramadık evlılıgın
Ay ben de doymadım daha belki çocuk olunca doyarım . Kız allahtan zor kavuşmuşsunuz ilk 3 ayda hamis kalmışsın sürekli beraber olsanız her 11 ay da 1 çocuk
Bende cok severım roman havası ankara havaları cok oynarız evde kocaöda cok oyuncudur eglenıyoz kendımızce
Bende cok severim ama eşim beceremez onla oynayınca gülme krizim tutuyor
Hala gecmedımı kuzum ya buz koydunmu
Yok ya geçmedi. Is yerin de kolonyalı pamuk ile ovdum yine geçmedi. Çok üşüyorum ayaklarım buz gibi ondan buz koymaya cesaret edemedim . Birde dışkı siyah olur mu aşıdan . Ay regliden tık yok

Gelelim anlık durumuma kaynanam görümcem çocuklar saat 21:30 da geldiler canlarım. Etli ekmek yiyeceklermiş gelirken almışlar zaten daha yemeğe başladıkları anda tartışmaya da başladılar bende müsade isteyip üst kata çıktım çocukların odasına 1 saattir birbirlerini yiyorlar. İyiki extra yemek hazırlamamışım

Ayy kendimi ev sahibi gibi hissettim oysa Yeni katıldığımda kendimi emniyete kayıp başvurusu yapmış gibi hissediyordum
. hoşbuldummm çok incesiniz vee çok iyi de bir ev sahibi yalnız derin mevzu varmış gibi.
Kaynanalar ve sorunları falan ,klasik ... tanıtayım mı yine de kendimi

. hoşbuldummm çok incesiniz vee çok iyi de bir ev sahibi yalnız derin mevzu varmış gibi.
Kaynanalar ve sorunları falan ,klasik ... tanıtayım mı yine de kendimi
Tabiki canım sen kendini tanıt
Kaynanaların mevzu bana çerez artık alıştım

Evet o zaman
Öğretmenim ,evliyim bir kızım var Allah Bağışlarsa :)
kilom 67,1 olmak istediğim kilo 60 boyum da 172
Daha önce diyet ,kilo verme deneyimlerim oldu epeyce başarılı da oldum aslında ,ama hamilelik döneminde kilo aldım tabii ve henüz onları veremedim bu sefer başarılı olamıyorum nedense .şimdi burada motive olurum diye düşündüm ,yarışma da olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…