- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #274.621
91.7kilo .boy.1.67boy kilo kaç senin bilmediğim için birşey diyemiyorum
İnşallahlalegul52 senin zaten 167 boy 92 kiloda bazal metabolizma 1650 çıkıyor yani 1600 kalori alırken zayıflarsın sen
Iyiyiz caniim bugn evdeydim ev isleri falan baya uyrastm doktora gittim kontrole bebisi gördüm :)Sen nasılsın kaptanım bebiş nasıl
Tetanoz mubir video bende bakayım zevkli birşey mi
hoş geldin cnm nasılsın
tırsayım demi tırsıyorum zaten hemen olayım kilo vermek istiyorum önce
3 ayda 12 kilo çok iyi . benim diyet başlama kilom 79 75lerdeyken takıma baladım ama diyet yaptığım süreçte sürekli ilaç aldım aşılama tedavim oldu 2 hamilelik geçirdim kısaca 68e geldim geri 7lere çıktım böyle gitti geldi şimdi hedefim 60lara inmek korunma sürecim var umarım aksilik olmazda 60ı görürüm
idare eder çok yoğunum aşı vuruldum dün kolum felç durumda
Boyun ve kilon var sen uygula o zaman güzel verirsin91.7kilo .boy.1.67
Benim de ağrıdı kolum felç . Hele gece daha berbattı. Totomdan iğne vurulduğumda bile bu kadar acımamıştıIyiyiz caniim bugn evdeydim ev isleri falan baya uyrastm doktora gittim kontrole bebisi gördüm :)
Tetanoz mubnde gecen hafta oldum baya agritti
Doktora gittim kahvaltı yapamadimkahvaltı nerede diyette en önemli öğün kahvaltıdır en çok kaloriyide kahvaltıda almamız gerekli . olmamış
Ha 2 3 ay once ha sonra bısey olmaz bence3 ay istemiyorum bunu demek çok tuhaf ama 2 3 ay ara verdim
dur ben akşam telden bakıp resim atayım
Ayy canımm cok tesekkur ederımmm yanlus hesaplamısımmm
Bende boyle yaptım nıye olmadıkı
Cok saol canım bende 70 kıloya gore hesaplamıstım ama neden olmadı anlamadım. Tesekkur ederım sımdı tekrar denıyım herhafta hesaplancaksegus canım güncel kilonu 70 gördüm bu bilgilerle en az gününde 1232 kalori yapıyor
Bende cok severım roman havası ankara havaları cok oynarız evde kocaöda cok oyuncudur eglenıyoz kendımızceok bence de sayılsın ben severim oryantali
Hala gecmedımı kuzum ya buz koydunmuBoyun ve kilon var sen uygula o zaman güzel verirsin
Benim de ağrıdı kolum felç . Hele gece daha berbattı. Totomdan iğne vurulduğumda bile bu kadar acımamıştı
Menü yazarken belirtseydin kuzum hepimiz aynı şeye yoğunlaştıkDoktora gittim kahvaltı yapamadim
Ay ben de doymadım daha belki çocuk olunca doyarımHa 2 3 ay once ha sonra bısey olmaz benceben 3 yıl cocuk ıstemıyodum evlendım 3 ay sonra hamıle kaldım vıde esımle zor kavustuk tadını cıkaramadık evlılıgın
Bende cok severim ama eşim beceremez onla oynayınca gülme krizim tutuyorBende cok severım roman havası ankara havaları cok oynarız evde kocaöda cok oyuncudur eglenıyoz kendımızce
Yok ya geçmedi. Is yerin de kolonyalı pamuk ile ovdum yine geçmedi. Çok üşüyorum ayaklarım buz gibi ondan buz koymaya cesaret edemedim . Birde dışkı siyah olur mu aşıdan . Ay regliden tık yokHala gecmedımı kuzum ya buz koydunmu
Merhaba canım hoşgeldinKızlar merhaba ,ben de Bu takıma girmek isterim :)
Merhaba canım hoşgeldin
Takıma katılmak için 1. Sayfadaki kuralları okuyorsun kabul edersen kendini tanıt
Kaptanımızkaptinn yardımcıları poncikbirgelincik ve SchonerDuft
Sana yardımcı olurlar
Ayy kendimi ev sahibi gibi hissettimoysa Yeni katıldığımda kendimi emniyete kayıp başvurusu yapmış gibi hissediyordum
. hoşbuldummmGelelim anlık durumuma kaynanam görümcem çocuklar saat 21:30 da geldiler canlarım. Etli ekmek yiyeceklermiş gelirken almışlar zaten daha yemeğe başladıkları anda tartışmaya da başladılar bende müsade isteyip üst kata çıktım çocukların odasına 1 saattir birbirlerini yiyorlar. İyiki extra yemek hazırlamamışım
Tabiki canım sen kendini tanıt. hoşbuldummmçok incesiniz vee çok iyi de bir ev sahibi yalnız derin mevzu varmış gibi.
Kaynanalar ve sorunları falan ,klasik ... tanıtayım mı yine de kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?