- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #274.641
Allah bağışlasın canım hepimizin çocuğunuEvet o zaman
Öğretmenim ,evliyim bir kızım var Allah Bağışlarsa :)
kilom 67,1 olmak istediğim kilo 60 boyum da 172
Daha önce diyet ,kilo verme deneyimlerim oldu epeycebaşarılı da oldum aslında ,ama hamilelik döneminde kilo aldım tabii ve henüz onları veremedim bu sefer başarılı olamıyorum nedense .şimdi burada motive olurum diye düşündüm ,yarışma da olunca
Ya myom var canım hamıle kalamama rıskım vardı zaman kaybetmedıkMenü yazarken belirtseydin kuzum hepimiz aynı şeye yoğunlaştıkgeçmiş olsun neyin var
Ay ben de doymadım daha belki çocuk olunca doyarım. Kız allahtan zor kavuşmuşsunuz ilk 3 ayda hamis kalmışsın sürekli beraber olsanız her 11 ay da 1 çocuk
Bende cok severim ama eşim beceremez onla oynayınca gülme krizim tutuyor
Yok ya geçmedi. Is yerin de kolonyalı pamuk ile ovdum yine geçmedi. Çok üşüyorum ayaklarım buz gibi ondan buz koymaya cesaret edemedim . Birde dışkı siyah olur mu aşıdan . Ay regliden tık yok
Ay pardon ,evet hem nöbetçi hem de dedektif gibisin ,araştırmacı kişiliğini ve sorularını beğendimforestgump kaç yaşındasın doğum yapalı ne kadar oldu (hamilelik kiloların mı fazla olanlar) daha önce ne tür zayıflama yolları denedin
Bu gecenin takım nöbetçisi benim
Hosgeldın canımAy pardon ,evet hem nöbetçi hem de dedektif gibisin ,araştırmacı kişiliğini ve sorularını beğendimönemli bilgiler tabi
26 yaşındayım ,Doğum yapalı bir sene oldu 62 kiloyla hamile kaldım 15 kilo aldım ve şuan 67 kiloyum evet bir çoğu hamilelik kilosu ,yani sanırımbiraz daha insem fena olmazdı tabi . zor kilo veren bir bünyem var maalesef ,üniversite yıllarımda da kilo almış, onlar için de uğraşmıştım .aşırı aç kalmalı diyetler ,dukanlar vs hepsini denedim galiba o dönem ama işe yarayan 6 dan sonra yememe gibi basit bir kural koymak oldu .biraz kilo verince motive oldum ve devam ettim tabi dikkat ederek 14 kilo vermiştim
O nasıl birşeymiş ki ilk kez duydum , anlamama yardımcı olursanız neden olmasın
Yanlış okumadın canımcok iyi vermissin canim istikrarli bir sekilde devam et yakindir hedefin hic merak etme. Ben 5 ayda 10 kg verdim . Yalniz yeme aliskanligimi pek degistirmedim hala ayni besleniyorum sadece daha az yiyorum ondan o kadar uzun surede o kadar az gitti
selam cnmm nasilsin oglusun nasill
hah iste bunlari yapma yeme arta kalanlari da midemizede yazik gunah sonra nefes alamiyoruz
Bende ayni ara ogunler ana ogun gibiYazarken ve kalorisine bakarken diyorum bu kadar fazla ama doymamisim yazik bana
biz ne zmn regl olacagiz yaa
Bence de aparatif hafif bir seylet hazirla esinle donustebbir yere ugrayip yemeyecekletsr tabi. Bosuna ugrasmis olma sonra cnm
2 yil regl olmadin mii yanlis mi okudummm
Oy maşallah Allah bağışlasın kuzularını:).Bebişler ikiz değil canım aralarında 1,5 yaş var madem kilo gitmiyorsa boş yere regl olmaya gerek yokyurt dışında yaşıyorlar canım senede 2 kere geliyorlar bi ton huzursuzluk çıkarıp gidiyorlar bakalım bu sefer neler olacak
Hiç akıl edemeyeceğim planları vardır şimdi
Sen neden tüp bebekle 3. Yü yaptın sorması ayıp Allah 2 tane vermişken
Gerçi çocuklar biraz büyüyünce bebek özleniyor yaş gitmeden bir daha yapayım diyoruz kardeş candır
Hoş geldin aramıza, ben de yeniyim burda.Hep birlikte azimlenip kilolarımızdan kurtuluruz inşallah...Ay pardon ,evet hem nöbetçi hem de dedektif gibisin ,araştırmacı kişiliğini ve sorularını beğendimönemli bilgiler tabi
26 yaşındayım ,Doğum yapalı bir sene oldu 62 kiloyla hamile kaldım 15 kilo aldım ve şuan 67 kiloyum evet bir çoğu hamilelik kilosu ,yani sanırımbiraz daha insem fena olmazdı tabi . zor kilo veren bir bünyem var maalesef ,üniversite yıllarımda da kilo almış, onlar için de uğraşmıştım .aşırı aç kalmalı diyetler ,dukanlar vs hepsini denedim galiba o dönem ama işe yarayan 6 dan sonra yememe gibi basit bir kural koymak oldu .biraz kilo verince motive oldum ve devam ettim tabi dikkat ederek 14 kilo vermiştim
Ay pardon ,evet hem nöbetçi hem de dedektif gibisin ,araştırmacı kişiliğini ve sorularını beğendimönemli bilgiler tabi
Afiyet olsun canım dolmayı görmezden gelelim bari. Sanki az mı olmuşMenüm
Sabah 10:00 3 yumurtadan biberli, taze soğanlı, peynirli omlet, domates, salatalık
12:00 yeşil çay
14:00 yarım dolma( kızlara doldururken hüplettim:))
16:00 büyük bir kase tonbalıklı salata
18:00 2 bardak çay ,1 avuç karameli mısır
21:00 yeşil çay
Su 2.5 lt
Spor : trampolinde 100 kere zıpladım
Hepimizin çocuklarını Allah bağışlasın canımYanlış okumadın canım. Kızım 25 aylıkken ilk adetim oldu. Diğer iki doğumda da 1 er yıl adet olmadım. Bunda emzirme sürem uzun olunca adet de görmedim.
Oy maşallah Allah bağışlasın kuzularını:).
Ay Allah yardımcın olsun canım ya derin mevzular.
3. Yü çok istedik ama olmadı bi türlü. Sonra tedaviye başladık, 6 haftalık bi düşük yaptım ondan sonra daha çok istedik yeni bi bebişi:) ( tabi ablaların baskısı da çoktu). Bi de ben de eşim de biraz çocuk delisiyiz:), bu son numara sanki ilk çocuğumuz evin neşesi, ablalarının göz bebeği. Allah bana akıl fikir versin bu aşkla 4. Yü doğurmam inşallah
Şimdi okuyunca bana da az geldi :), karnım şuan çok aç:)Afiyet olsun canım dolmayı görmezden gelelim bari. Sanki az mı olmuş
Evet çocuk çok güzel bişey ama çok emek ve sabır istiyor gerçekten. Allah olanlara sağlıklı ömür versin, isteyenlere versin inşallah:).Hepimizin çocuklarını Allah bağışlasın canım
Bana da diyorlar sen 4. Yü yaparsın diye. Allah sağlıklarını daim etsin zor çocuk büyütmek. Birazda kendimize bakalım artık. Walla kocadım gittim.
anladim cmmm isin zor ins cok kalmazlarCanım benimkiler 12 den önce uyumuyorlar birde babaanne gelecek diye seviniyorlar heyecanlılar
Ben zaten aşırı agresifim bu ara ve bu durumu içimde yaşamak zorundayım çocuklara bu yanımı gösteremem eşim zaten çok yardımcı olmaya çalışıyor zaten yoğun çalışıyor bakıcılara püsküremem zaten çok nazlı çalışıyorlar. Ama berbat durumdayım. Sebep olarak yoğunluk ve yorgunluk diye düşünmüştüm. Zaten sadece çocuk bakıyorum başka hiçbişey yok hayatımda ondandır sanıyorum.Regl olmamak ta etkiliyorsa lütfen hemen gelsin
aksam ekmek yerine yogurt salata olsaymis keskeMenüm;
Sabah
2adet kuru kayısı
Öğlen
Ispanak çorbası
Bir porsiyon tavuk döner
Salata ve ayran
2 dilim kepek ekmeği
Ara öğün
Portakal
Akşam
Lahana çorbası
2 adet tam buğday ekmeği
70 dakika yürüyüş 420 kalori
ay canim ne kadar cekti anlatamam zaten karnim zil caliyor.Gelelim anlık durumuma kaynanam görümcem çocuklar saat 21:30 da geldiler canlarım. Etli ekmek yiyeceklermiş gelirken almışlar zaten daha yemeğe başladıkları anda tartışmaya da başladılar bende müsade isteyip üst kata çıktım çocukların odasına 1 saattir birbirlerini yiyorlar. İyiki extra yemek hazırlamamışım
hos geldin canim. Yaza fit girec3ksin hic merak etme. zaten boyuna gore kilon guzelEvet o zaman
Öğretmenim ,evliyim bir kızım var Allah Bağışlarsa :)
kilom 67,1 olmak istediğim kilo 60 boyum da 172
Daha önce diyet ,kilo verme deneyimlerim oldu epeycebaşarılı da oldum aslında ,ama hamilelik döneminde kilo aldım tabii ve henüz onları veremedim bu sefer başarılı olamıyorum nedense .şimdi burada motive olurum diye düşündüm ,yarışma da olunca
ben dort goz olmayi bekliyorumYanlış okumadın canım. Kızım 25 aylıkken ilk adetim oldu. Diğer iki doğumda da 1 er yıl adet olmadım. Bunda emzirme sürem uzun olunca adet de görmedim.
Oy maşallah Allah bağışlasın kuzularını:).
Ay Allah yardımcın olsun canım ya derin mevzular.
3. Yü çok istedik ama olmadı bi türlü. Sonra tedaviye başladık, 6 haftalık bi düşük yaptım ondan sonra daha çok istedik yeni bi bebişi:) ( tabi ablaların baskısı da çoktu). Bi de ben de eşim de biraz çocuk delisiyiz:), bu son numara sanki ilk çocuğumuz evin neşesi, ablalarının göz bebeği. Allah bana akıl fikir versin bu aşkla 4. Yü doğurmam inşallah
karamelli misir ne onu yemeseydin keske olmamis o bir de aksam 4 de kapatmissin yemek faslini erken olmamis mo 6 ya cek bence cnm o zamn cok ac kalmaz miden veya yatmaya yakin tarcinli sut icMenüm
Sabah 10:00 3 yumurtadan biberli, taze soğanlı, peynirli omlet, domates, salatalık
12:00 yeşil çay
14:00 yarım dolma( kızlara doldururken hüplettim:))
16:00 büyük bir kase tonbalıklı salata
18:00 2 bardak çay ,1 avuç karameli mısır
21:00 yeşil çay
Su 2.5 lt
Spor : trampolinde 100 kere zıpladım
Walla canım bu saat oldu hâlâ bağırıyorlar birbirlerine. İnşallah kalmasınlar Antalya'ya Ankara'ya yada memleketlerine gitsinleranladim cmmm isin zor ins cok kalmazlar
aksam ekmek yerine yogurt salata olsaymis keske
kahvalti dr gidildigi icin yok o yuzden onu es gectim
ay canim ne kadar cekti anlatamam zaten karnim zil caliyor.
Iyi yormadin kendini isabet olmus yiyip sissinler
hos geldin canim. Yaza fit girec3ksin hic merak etme. zaten boyuna gore kilon guzel
ben dort goz olmayi bekliyorum
ya masallah ne guzel yazmissin cocuk isteginizi ilginizi falan benim tek çocuk ve bana coook zor geliyor iki uc hatta dort cocuk.
karamelli misir ne onu yemeseydin keske olmamis o bir de aksam 4 de kapatmissin yemek faslini erken olmamis mo 6 ya cek bence cnm o zamn cok ac kalmaz miden veya yatmaya yakin tarcinli sut ic
gaytebhafif dolu dolu olmis afiyet olsun cnmmMenümü yazdım arkadaşlar yine dünyayı yemişim bugünde 1359 kalori alacaktım 1260 aldım yani 100 kal. Eksikne yesem diyetkolikten hesaplıyorum kalorileri ama mutfak tartım yok inşallah bu göz kararı hesaplamalar beni + şekilde yanıltmaz
Sabah 11+5+40+30+5+30+100=221 kal
1 çay bardağı süt nescafe
1 kaşık lor peyniri 1 ceviz
1 dilim mozarella
1 domates 1 salatalık
Roka maydonoz biber
4 siyah zeytin
Öğle25+20+15+65+75+12+60+50=322kl
3 mantar 1domates 1/2 soğan 1 avuç kıyma ve 1 yumurta ile yapılmış yemek (bi adı varsa bilmiyorum)
Yoğurt ve közde pişmiş acı kırmızı biber
1 dilim kepekli light ekmek
Ara 60 kal
5-6 erik
Ara 125 kal
2 marul arası 1 kaşık lor 1 ceviz
1/4 avokado 1 tk zeytinyağ 1/2 limon
Akşam 430 kal
Yeşil mercimekli salata (150 kal)
2 tavuk pirzola ızgara 150kal
Fırın poşetinde pişirilmiş peynirli kabak karnıyarığı ( yani bununda bi adı yok sanırım) 70 kal
1 bardak ev yapımı ayran 60 kal
Gece
1 bardak süt 1 çay kaşığı kakao 105 kal
Toplam 1260 kalori
sizi huzursuz etmeselerdi bari direk gitseletdi cocuklar falan duymaz sesleri ins.Walla canım bu saat oldu hâlâ bağırıyorlar birbirlerine. İnşallah kalmasınlar Antalya'ya Ankara'ya yada memleketlerine gitsinler
Hazır satılan patlamış mısırlar var ya onun şekerli karamelli bi çeşidi:). Olmasaydı iyi olurdu da elim değince yedim vallaanladim cmmm isin zor ins cok kalmazlar
aksam ekmek yerine yogurt salata olsaymis keske
kahvalti dr gidildigi icin yok o yuzden onu es gectim
ay canim ne kadar cekti anlatamam zaten karnim zil caliyor.
Iyi yormadin kendini isabet olmus yiyip sissinler
hos geldin canim. Yaza fit girec3ksin hic merak etme. zaten boyuna gore kilon guzel
ben dort goz olmayi bekliyorum
ya masallah ne guzel yazmissin cocuk isteginizi ilginizi falan benim tek çocuk ve bana coook zor geliyor iki uc hatta dort cocuk.
karamelli misir ne onu yemeseydin keske olmamis o bir de aksam 4 de kapatmissin yemek faslini erken olmamis mo 6 ya cek bence cnm o zamn cok ac kalmaz miden veya yatmaya yakin tarcinli sut ic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?