Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Allah bağışlasın canım hepimizin çocuğunu
Yine başarılı olursun burada birbirimize destek oluyoruz. Kilonda çok fazla değil zaten

Ya myom var canım hamıle kalamama rıskım vardı zaman kaybetmedık aa bak benım kocam guzel oynar dıskıı rengı degısır canım eger kan hapı kullanıyosan oda degıstırebılır.

forestgump kaç yaşındasın doğum yapalı ne kadar oldu (hamilelik kiloların mı fazla olanlar) daha önce ne tür zayıflama yolları denedin
Bu gecenin takım nöbetçisi benim
Ay pardon ,evet hem nöbetçi hem de dedektif gibisin ,araştırmacı kişiliğini ve sorularını beğendim önemli bilgiler tabi
26 yaşındayım ,Doğum yapalı bir sene oldu 62 kiloyla hamile kaldım 15 kilo aldım ve şuan 67 kiloyum evet bir çoğu hamilelik kilosu ,yani sanırım biraz daha insem fena olmazdı tabi . zor kilo veren bir bünyem var maalesef ,üniversite yıllarımda da kilo almış, onlar için de uğraşmıştım .aşırı aç kalmalı diyetler ,dukanlar vs hepsini denedim galiba o dönem ama işe yarayan 6 dan sonra yememe gibi basit bir kural koymak oldu .biraz kilo verince motive oldum ve devam ettim tabi dikkat ederek 14 kilo vermiştim

Hosgeldın canım drdotty zıgzag kalorı yapıyo bende baslıcam sende yap

Yanlış okumadın canım. Kızım 25 aylıkken ilk adetim oldu. Diğer iki doğumda da 1 er yıl adet olmadım. Bunda emzirme sürem uzun olunca adet de görmedim.

Oy maşallah Allah bağışlasın kuzularını:).
Ay Allah yardımcın olsun canım ya derin mevzular.
3. Yü çok istedik ama olmadı bi türlü. Sonra tedaviye başladık, 6 haftalık bi düşük yaptım ondan sonra daha çok istedik yeni bi bebişi:) ( tabi ablaların baskısı da çoktu). Bi de ben de eşim de biraz çocuk delisiyiz:), bu son numara sanki ilk çocuğumuz evin neşesi, ablalarının göz bebeği. Allah bana akıl fikir versin bu aşkla 4. Yü doğurmam inşallah

Hoş geldin aramıza, ben de yeniyim burda.Hep birlikte azimlenip kilolarımızdan kurtuluruz inşallah...

Menüm
Sabah 10:00 3 yumurtadan biberli, taze soğanlı, peynirli omlet, domates, salatalık
12:00 yeşil çay
14:00 yarım dolma( kızlara doldururken hüplettim:))
16:00 büyük bir kase tonbalıklı salata
18:00 2 bardak çay ,1 avuç karameli mısır
21:00 yeşil çay
Su 2.5 lt
Spor : trampolinde 100 kere zıpladım

Yakalandım desene
Aslında diyet konusunda benden daha deneyimlisin. Ben 2 aydır burada takımda diyet yapmaya başladım önemli olan yaptığım şeyi sürdürebildim. Son 4 yıla 2 hamilelik peşpeşe gelmiş 2 bebek sığdırdım.toplam 3 çocuk. Maşallah hamile dönemlerimde bir iştahım vardı (şimdide farklı sayılmaz) çok fazla kilolar aldım. Ne kadar şişmanladığımı farkettiğimde küçük 5,5 aylıktı tarih 27 ocak 91,5 kilo. Sonra biraz dikkat etmeye çalıştım biraz yaptım biraz yapamadım derken 22 şubatta 87,5 kilo ile buraya geldim. Şimdi 76 kiloyum inşallah en yakın zamanda 66 olmak istiyorum

Afiyet olsun canım dolmayı görmezden gelelim bari. Sanki az mı olmuş

Hepimizin çocuklarını Allah bağışlasın canım
Bana da diyorlar sen 4. Yü yaparsın diye. Allah sağlıklarını daim etsin zor çocuk büyütmek. Birazda kendimize bakalım artık. Walla kocadım gittim.

Afiyet olsun canım dolmayı görmezden gelelim bari. Sanki az mı olmuş
Şimdi okuyunca bana da az geldi :), karnım şuan çok aç:)
Evet çocuk çok güzel bişey ama çok emek ve sabır istiyor gerçekten. Allah olanlara sağlıklı ömür versin, isteyenlere versin inşallah:).

sabah
ilik limonlu su 2 gun kurusu

2 yumurta 3 yk yulaf kepegi yarim bardak sut az maydanoz pul biber tuz ile hazirlanmis omlet (omlet d3digime bakmayin bildiginiz parcali pincikli yimirta oldu omlet yapamadim parcalandi ama yedim tadi guz3ldi)
bol marullu 2 domatesli sogus
4 zeytin
1 kk peynir

ara
1 elma
1 ceviz
1 porsiyon saglikli pudink
1 caybbardagi sut
1 N**** (Siyahi)
2 kakaolu biskuvi

aksam
1 porsiyin kuru fasulye etsiz
3 havuc ve az mor lhana ile hazirladigim salata
1 dolu tabak yogurt

not:ara ogundeki sut ve biskuvileri esimin yuzunden yedim cok sevdigimi bilir geldi agzima tikistirdi pek lezizdi

tum bu yediklerim 1400 kalori (cik)

anladim cmmm isin zor ins cok kalmazlar
aksam ekmek yerine yogurt salata olsaymis keske
kahvalti dr gidildigi icin yok o yuzden onu es gectim
ay canim ne kadar cekti anlatamam zaten karnim zil caliyor.
Iyi yormadin kendini isabet olmus yiyip sissinler
hos geldin canim. Yaza fit girec3ksin hic merak etme. zaten boyuna gore kilon guzel
ben dort goz olmayi bekliyorum

ya masallah ne guzel yazmissin cocuk isteginizi ilginizi falan benim tek çocuk ve bana coook zor geliyor iki uc hatta dort cocuk.
karamelli misir ne onu yemeseydin keske olmamis o bir de aksam 4 de kapatmissin yemek faslini erken olmamis mo 6 ya cek bence cnm o zamn cok ac kalmaz miden veya yatmaya yakin tarcinli sut ic

Menümü yazdım arkadaşlar yine dünyayı yemişim bugünde 1359 kalori alacaktım 1260 aldım yani 100 kal. Eksik ne yesem diyetkolikten hesaplıyorum kalorileri ama mutfak tartım yok inşallah bu göz kararı hesaplamalar beni + şekilde yanıltmaz

Sabah 11+5+40+30+5+30+100=221 kal
1 çay bardağı süt nescafe
1 kaşık lor peyniri 1 ceviz
1 dilim mozarella
1 domates 1 salatalık
Roka maydonoz biber
4 siyah zeytin

Öğle25+20+15+65+75+12+60+50=322kl
3 mantar 1domates 1/2 soğan 1 avuç kıyma ve 1 yumurta ile yapılmış yemek (bi adı varsa bilmiyorum)
Yoğurt ve közde pişmiş acı kırmızı biber
1 dilim kepekli light ekmek

Ara 60 kal
5-6 erik

Ara 125 kal
2 marul arası 1 kaşık lor 1 ceviz
1/4 avokado 1 tk zeytinyağ 1/2 limon

Akşam 430 kal

Yeşil mercimekli salata (150 kal)
2 tavuk pirzola ızgara 150kal
Fırın poşetinde pişirilmiş peynirli kabak karnıyarığı ( yani bununda bi adı yok sanırım) 70 kal
1 bardak ev yapımı ayran 60 kal
Gece
1 bardak süt 1 çay kaşığı kakao 105 kal

Toplam 1260 kalori

Walla canım bu saat oldu hâlâ bağırıyorlar birbirlerine. İnşallah kalmasınlar Antalya'ya Ankara'ya yada memleketlerine gitsinler

gaytebhafif dolu dolu olmis afiyet olsun cnmm
Walla canım bu saat oldu hâlâ bağırıyorlar birbirlerine. İnşallah kalmasınlar Antalya'ya Ankara'ya yada memleketlerine gitsinler
sizi huzursuz etmeselerdi bari direk gitseletdi cocuklar falan duymaz sesleri ins.

Hazır satılan patlamış mısırlar var ya onun şekerli karamelli bi çeşidi:). Olmasaydı iyi olurdu da elim değince yedim valla. Sonrasında pişmanlığımı anlatamam. Bugün erken oldu biraz, eşim işten gelince yedik, sonrasında da mısır yedim diye başka bişey yemedim. Ordan telafi etmek istedim biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…