- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #275.041
bens öylicem ama taşlamayınEvet çok pasaklısın, şaka şaka. Ben de normalde çok sık silmem bu aralar polenlerden dolayı sık siliyorum. Yazın haftada bir silerim kışın ayda bir bazen de 2 ayda bir
Sizin konuşmalarınızdan gaza gelip cam sildim desembens öylicem ama taşlamayınevlendigimden beri hiç silmedim
4.katta oturoyrm yükseklik korkum var dye hiç yanaşmıyorm
yeter haftaya da digerini silersinSizin konuşmalarınızdan gaza gelip cam sildim desemtabi bi odayı sildim oturdum aşağı
süpersin canım eline sağlıkSizin konuşmalarınızdan gaza gelip cam sildim desemtabi bi odayı sildim oturdum aşağı
Aynen valla. Napıyim yavaş yavaşyeter haftaya da digerini silersin
Arada böyle konuşun da bahaneyle siliyim barisüpersin canım eline sağlık
Gamzelim kendini tanıtır mısın bana? Bir de grupta bana yakın kiloda olan var mı? Yoksa bu kiloda olan sadece ben miyim? Hepiniz zayıfladınız mı?süpersin canım eline sağlık
valla kuzum ben 80 lerdeyim diyetisyene başladım öle gidiyor işte kendi başıma yapamıyorum diyet psikolog gibi oluyorGamzelim kendini tanıtır mısın bana? Bir de grupta bana yakın kiloda olan var mı? Yoksa bu kiloda olan sadece ben miyim? Hepiniz zayıfladınız mı?
bundan sonra hesaplayıp listeye yazarsın cuma günleri bildirimler en son 14te son80.7 canım çıkartıcaktın beni yazmadım diye devammı ediyoruz bende ondan yazmadım
afiyet olsunbugunki menüm sabah 1 h yumurta maydanoz 1 dilim ekmek 1 ceri domates salatalık
öğlen salata 2 dilim ekmek 1 ayran
ara 1 su bardağı ayran 10 çiğ badem 1 avuç leblebi
akşam 1 ince dilim ananas 2 ceviz 2 yk yulaf 2 yk kflex meyveli
ok kuzu herün bekliyorumağır gelmiyor kuzum hatta iyi geliyor tatildi işe başladık derken kaçtı bura ama dikkat ederim
iyi tatillerkızlr ben kaçar çalışma bitti koştur koştır ev saaat 8 de bebeyi alacam eşimde ank dışında uzun aradan sonra hoşgeldin otobüs pazartesi görüşürüz hafta sonu vakit bulursam yazarım yoksa pazartesi toplu yazarım
78.5 kiloyum canım srn kaçsın ki şuanvalla kuzum ben 80 lerdeyim diyetisyene başladım öle gidiyor işte kendi başıma yapamıyorum diyet psikolog gibi oluyor
ankaradayım 38 yaşındayım 20 aylık bir kızım var:)sen kaç kilosunki
hii bayilirim senin kayinvalide hepnbenim sevsigim seyleri yapiyorTuğbacım bu hafta fazla spor yapmazsan sevinirim çünkü kaynanam pazar günü kabak tatlısı yapacak tahin ve cevizle muhteşem bir sunumu var ben yemeliyim sen haftaya kazan ödülü olmaz mı
Cnm iyi aksamlar nasilsin ya bisey sorucam ben kk sifremi unuttum o yuzden kapatip cikamiyorum sifremi nasil yenileyebilirim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?