Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet toplu halde yazıyorsun gün içinde tükettiklerini deneyimin nasıl diyet spor konusunda
2 aydır diyetteyim canım 86 dan 78.5 a düştüm. Aslında 77 ye düşmüştüm de 1 haftadır bozmuştum ve geri 78.5 oldum. Spor yürüyüş harici yapamıyorum belim boynum ve dizim ağrıyor. Leslie yapmayı deneyecem ama...

bende geçen yıkadım balkonu yine kirlenmiş caddede oturmayaydm iyiydi

peki hedef niye 69.9 68olsun o

ebruliki @AVON52 G gamzelim080 kilo bildirimi yapmadınız ?

bugunki menüm sabah 1 h yumurta maydanoz 1 dilim ekmek 1 ceri domates salatalık
öğlen salata 2 dilim ekmek 1 ayran
ara 1 su bardağı ayran 10 çiğ badem 1 avuç leblebi
akşam 1 ince dilim ananas 2 ceviz 2 yk yulaf 2 yk kflex meyveli

bende geçen yıkadım balkonu yine kirlenmiş caddede oturmayaydm iyiydi
Geçen mi? Ben sabah akşam yıkıyorum:), polenler sapsarı, balkon kapısını açınca içeri uçuyorlar diye sık sık yıkıyorum bu aralar. Pencereleri de her sabah siliyorum akşama yine berbat

Geçen mi? Ben sabah akşam yıkıyorum:), polenler sapsarı, balkon kapısını açınca içeri uçuyorlar diye sık sık yıkıyorum bu aralar. Pencereleri de her sabah siliyorum akşama yine berbat
ay yok ugrasamam ben o kadar zatn evde durmuyorm

ay ben cam hiç silmiyorum gelen kadın ayda 2 kere siliyor cokmu pasaklıyım nee:)
Evet çok pasaklısın, şaka şaka. Ben de normalde çok sık silmem bu aralar polenlerden dolayı sık siliyorum. Yazın haftada bir silerim kışın ayda bir bazen de 2 ayda bir

Evet çok pasaklısın, şaka şaka. Ben de normalde çok sık silmem bu aralar polenlerden dolayı sık siliyorum. Yazın haftada bir silerim kışın ayda bir bazen de 2 ayda bir
valla pasaklıyım bak ben temizlik yapamyı sevmiyorum zaten ben yemek yapsam pasta börek yapsam onu seviyorum
tabi cocuk olunca dikkat ediyorum toz olmasın diyede sevmiyorum cano temizlikte beni sevmiyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…