- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #275.021
Hoş geldin aramızaOkudum canım hepsine tamam hepsine kabul inşallah
evet toplu halde yazıyorsun gün içinde tükettiklerini deneyimin nasıl diyet spor konusundaMenü paylaşımları sadece burada yapılıyor değil mi? Akşam yeme faslı bitince hepsini yazıyoruz yani.
2 aydır diyetteyim canım 86 dan 78.5 a düştüm. Aslında 77 ye düşmüştüm de 1 haftadır bozmuştum ve geri 78.5 oldum. Spor yürüyüş harici yapamıyorum belim boynum ve dizim ağrıyor. Leslie yapmayı deneyecem ama...evet toplu halde yazıyorsun gün içinde tükettiklerini deneyimin nasıl diyet spor konusunda
bende geçen yıkadım balkonu yine kirlenmişTon balıklı salatada karar kıldım. Bol bi salata yapayım üstüne de ton balığı serpiştireyim balkonda kızlarla yeriz. Hava çok güzel, balkonu yıkadım masa sandalyeleri hazırladım otururuz diye ama polenler her tarafı sapsarı yapmış .
peki hedef niye 69.9Kendimi tanıtayım. 29 yaşındayım evliyim 9 aylık bir oğlum var.öğretmenlik yapıyorum bir lisede.
Boyum 160
Güncel Kilom 78.5
Hedef 69.9
Hamileliğimin sonunda 96ydım. 86 ya düştüm. 2 aydır da diyetteyim şu an 78.5 oldum.
MiniK AdaylarımıZ
@forestgump ump (67,10/66,6 /0,5/%0,74) başl.t:24 nisan başl.k:67,10 hedef:60
@kucukbikadin (83///%)başl. t:17nisan başl.k:83 hedef:68
@munter er (63,50///%)
@Buki_89 9 (67,7/67,2/0,5/0,74%)
S _Safiye_ e_ (113,20/112.2/-1/%0,883) başl. t:23 nisan başl. k:113,20 hedef:75
ebruliki (72,50///%) başl.t:22 nisan başl.k:72,50 hedef :60
@AVON52 2 (///%)
G gamzelim080 (82///%)
80.7 canım çıkartıcaktın beni yazmadım diye devammı ediyoruz bende ondan yazmadım
şöyle aktif olacam dedin olarak anladım ben aktif olurum dersen buyur ama yok bana ağır gelir diyorsan sen bilirisn canım80.7 canım çıkartıcaktın beni yazmadım diye devammı ediyoruz bende ondan yazmadım
ağır gelmiyor kuzum hatta iyi geliyor tatildi işe başladık derken kaçtı bura ama dikkat ederimşöyle aktif olacam dedin olarak anladım ben aktif olurum dersen buyur ama yok bana ağır gelir diyorsan sen bilirisn canım
Geçen mi? Ben sabah akşam yıkıyorum:), polenler sapsarı, balkon kapısını açınca içeri uçuyorlar diye sık sık yıkıyorum bu aralar. Pencereleri de her sabah siliyorum akşama yine berbatbende geçen yıkadım balkonu yine kirlenmişcaddede oturmayaydm iyiydi
Ne zmn listede olurum kaptanım
ay yok ugrasamam ben o kadar zatn evde durmuyormGeçen mi? Ben sabah akşam yıkıyorum:), polenler sapsarı, balkon kapısını açınca içeri uçuyorlar diye sık sık yıkıyorum bu aralar. Pencereleri de her sabah siliyorum akşama yine berbat
kurallara uyarsan 2 hafta sonraNe zmn listede olurum kaptanım
ay ben cam hiç silmiyorum gelen kadın ayda 2 kere siliyor cokmu pasaklıyım nee:)Geçen mi? Ben sabah akşam yıkıyorum:), polenler sapsarı, balkon kapısını açınca içeri uçuyorlar diye sık sık yıkıyorum bu aralar. Pencereleri de her sabah siliyorum akşama yine berbat
Evet çok pasaklısınay ben cam hiç silmiyorum gelen kadın ayda 2 kere siliyor cokmu pasaklıyım nee:)
valla pasaklıyım bak ben temizlik yapamyı sevmiyorum zaten ben yemek yapsam pasta börek yapsam onu seviyorumEvet çok pasaklısın, şaka şaka. Ben de normalde çok sık silmem bu aralar polenlerden dolayı sık siliyorum. Yazın haftada bir silerim kışın ayda bir bazen de 2 ayda bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?