Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menüm
Sabah 9:40 2 yumurtadan omlet,1 kk kadar beyaz peynir,4 y.zeytin ,domates, salatalık, biber
11:00 yeşil çay
13:15 3 yemek kaşığı bulgur pilavı,3 yemek kaşığı patlıcan yemeği ,1 kase yoğurt
14:00 kahve
17:00 6 tane fıstık
18:00 büyük bi kase tonbalıklı salata
Su 3lt ye tamamlarım
Spor yok

27 nisan cuma menüm

08.00
2 haşlanmış yumurta
Yarım salatalık

12.00
1 porsiyon bulgur pilavı
1 porsiyon sucuklu yumurta

15.00
1 bardak çilekli süt
3 kare bitter

18.00
et haşlama(3 köfte kadar)
(Hiç olmadı biliyorum kızlar sorry.iğrenç bir dönemdeyim çok iyi gidiyordum düzenim bir bozuldu bir daha toparlayamadım.yarın böyle olmayacak söz veriyorum.)
SPOR YARIM SAAT YÜRÜYÜŞ

Oh ne guzel afiyet olsun bu balkon olayi cok guzel degil mi ya bizde nisanlimla balkonumuza masa aldik cok tatli yikama olayi dışında tabi

Aramiza hosgeldin canim insallah gidicek kilolar
bens öylicem ama taşlamayın evlendigimden beri hiç silmedim
4.katta oturoyrm yükseklik korkum var dye hiç yanaşmıyorm

Kiz sen 4. Kattamiydin hic mi silmedin sen ekimde evlenmedin mi anam benimde 4. Kat bende cok korkuyorum silmekten bide koca koca camlar

Bende hafta sonu yapamıyorum ya. Neden degıstırdın hekımını

***14. TAKİM 567. ETAP***

06Derya (76,00///%)
poncikbirgelincik (60,20/60,1/0,1/%0,17)
segus (69,70/69.6/0.1/%0.14)
drdotty(76,30/74,2/2,1/%2,75)
SchonerDuft (69,50/69,30/0,2/%0,29)
tgb1907 (66,90/66.1/0.8/%1.20 )

14. Takım Ortalaması:
Bu 2 kılo zıgzag kalorıylemı gıttııııı supersııınnn

Bende hafta sonu yapamıyorum ya. Neden degıstırdın hekımını
Ya ben ne zaman kan tahlili istesem gebelik için olsun ya da rutin özellikle ben çok fazla c e vitamini kulandım bunlara bakalım dedim d vitamini fertil di birde.sanırım mirin kırın ile yaptı ve eksik yaptı en son düşük yaptım ekimde öyle benim demirime baktı 15 çıktı ve ben anemi taşıyorum orak hücre. Bakması gerekli en son bana adet olmazsan pazartesi gel dedi ki benim gebeliklerim riskli.situs inversus totalisim ve yarım rahimliyim erken benim için çok önemliydi . Birde bana psikolojin bozuk.psikiyatriste git dedi cocuk istiyorum ya ondan

Bugün izij günün olsun yarın düzgün bir menü ile başlarsın

Bende 4.kattayım ne tesadüf zemin sayılırsa da salon tarafın da 5.kat yatak odası 6.kat oluyor @kaptin

Evet yıkama dışında çok güzel:), tabi küçük çocuklu olunca biraz da adrenalinli:) her sese aşağı bakalım mı diyo

Evettttt arkadaşlar kuzularım benim bu hafta dördüncü olduk veeeeeee

drdotty

Bireysel de 2.ci oldu
Tebrikler

Benim heryerden 4 ama tapuda 2 arabada 5 evde 15
O nasıl oluyor kız:)?? Ben de 3. Kattayım, her şekilde 3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…