- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #275.061
sifremi unuttum de orasan mail adresine link gider o sekilde olur sanirim cnmCnm iyi aksamlar nasilsin ya bisey sorucam ben kk sifremi unuttum o yuzden kapatip cikamiyorum sifremi nasil yenileyebilirim acaba
Tmm cnm sagolsifremi unuttum de orasan mail adresine link gider o sekilde olur sanirim cnm
Oh ne guzel afiyet olsun bu balkon olayi cok guzel degil mi ya bizde nisanlimla balkonumuza masa aldik cok tatliTon balıklı salatada karar kıldım. Bol bi salata yapayım üstüne de ton balığı serpiştireyim balkonda kızlarla yeriz. Hava çok güzel, balkonu yıkadım masa sandalyeleri hazırladım otururuz diye ama polenler her tarafı sapsarı yapmış .
Aramiza hosgeldin canim insallah gidicek kilolarKendimi tanıtayım. 29 yaşındayım evliyim 9 aylık bir oğlum var.öğretmenlik yapıyorum bir lisede.
Boyum 160
Güncel Kilom 78.5
Hedef 69.9
Hamileliğimin sonunda 96ydım. 86 ya düştüm. 2 aydır da diyetteyim şu an 78.5 oldum.
bens öylicem ama taşlamayınevlendigimden beri hiç silmedim
4.katta oturoyrm yükseklik korkum var dye hiç yanaşmıyorm
63.2 oldum
Bende hafta sonu yapamıyorum ya. Neden degıstırdın hekımınıvayyy beni yakaladın he ben de şeker diyetine giricem bugün aile hekimimi değiştirdim yaptığım şeyleri söyledi ebe ama bilmediklerimde vardır pazartesi kan verecem eğer şekerim sınıra yakınsa şeker hapı isticem . hafta sonu protein yapmayı düşünüyorum iş yerinde yapamıyorum çünkü aksıyor .
Bu 2 kılo zıgzag kalorıylemı gıttııııı***14. TAKİM 567. ETAP***
06Derya (76,00///%)
poncikbirgelincik (60,20/60,1/0,1/%0,17)
segus (69,70/69.6/0.1/%0.14)
drdotty(76,30/74,2/2,1/%2,75)
SchonerDuft (69,50/69,30/0,2/%0,29)
tgb1907 (66,90/66.1/0.8/%1.20 )
14. Takım Ortalaması:
Hadı gozun aydın kuzumbenim regli başladı kızlar
çok sancım var kistte umrım erir gider
Ya ben ne zaman kan tahlili istesem gebelik için olsun ya da rutin özellikle ben çok fazla c e vitamini kulandım bunlara bakalım dedim d vitamini fertil di birde.sanırım mirin kırın ile yaptı ve eksik yaptı en son düşük yaptım ekimde öyle benim demirime baktı 15 çıktı ve ben anemi taşıyorum orak hücre. Bakması gerekli en son bana adet olmazsan pazartesi gel dedi ki benim gebeliklerim riskli.situs inversus totalisim ve yarım rahimliyim erken benim için çok önemliydi . Birde bana psikolojin bozuk.psikiyatriste git dedi cocuk istiyorum ya ondanBende hafta sonu yapamıyorum ya. Neden degıstırdın hekımını
Bugün izij günün olsun yarın düzgün bir menü ile başlarsın27 nisan cuma menüm
08.00
2 haşlanmış yumurta
Yarım salatalık
12.00
1 porsiyon bulgur pilavı
1 porsiyon sucuklu yumurta
15.00
1 bardak çilekli süt
3 kare bitter
18.00
et haşlama(3 köfte kadar)
(Hiç olmadı biliyorum kızlar sorry.iğrenç bir dönemdeyim çok iyi gidiyordum düzenim bir bozuldu bir daha toparlayamadım.yarın böyle olmayacak söz veriyorum.)
SPOR YARIM SAAT YÜRÜYÜŞ
Sağol kuzumHadı gozun aydın kuzum
Bende 4.kattayım ne tesadüf zemin sayılırsa da salon tarafın da 5.kat yatak odası 6.kat oluyor @kaptinOh ne guzel afiyet olsun bu balkon olayi cok guzel degil mi ya bizde nisanlimla balkonumuza masa aldik cok tatliyikama olayi dışında tabi
Aramiza hosgeldin canim insallah gidicek kilolar
Kiz sen 4. Kattamiydinhic mi silmedin sen ekimde evlenmedin mi anam benimde 4. Kat bende cok korkuyorum silmekten bide koca koca camlar
Benim heryerden 4 ama tapuda 2Bende 4.kattayım ne tesadüf zemin sayılırsa da salon tarafın da 5.kat yatak odası 6.kat oluyor @kaptin
Tebrik ederim kızlarKizlarrrr 4. Olmusuz vedrdotty bireysel de 2. Olmus tebrik ederim supersin sen benden once 50leri sen goruceksin valla bu hizla masallah
Zıgzag kalori ne ki bacılar?Bu 2 kılo zıgzag kalorıylemı gıttııııısupersııınnn
Evet yıkama dışında çok güzel:), tabi küçük çocuklu olunca biraz da adrenalinli:) her sese aşağı bakalım mı diyoOh ne guzel afiyet olsun bu balkon olayi cok guzel degil mi ya bizde nisanlimla balkonumuza masa aldik cok tatliyikama olayi dışında tabi
Aramiza hosgeldin canim insallah gidicek kilolar
Kiz sen 4. Kattamiydinhic mi silmedin sen ekimde evlenmedin mi anam benimde 4. Kat bende cok korkuyorum silmekten bide koca koca camlar
Tebrikler
O nasıl oluyor kız:)?? Ben de 3. Kattayım, her şekilde 3Benim heryerden 4 ama tapuda 2arabada 5 evde 15
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?