- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #275.081
Biz henuz o evreye gelemedik malesefEvet yıkama dışında çok güzel:), tabi küçük çocuklu olunca biraz da adrenalinli:) her sese aşağı bakalım mı diyo
Tebrikler
O nasıl oluyor kız:)?? Ben de 3. Kattayım, her şekilde 3
Pazar günü yollarım aşkım hatta 1 pakette kargolarımhii bayilirim senin kayinvalide hepnbenim sevsigim seyleri yapiyor
sunumu nasil yapiyor resim gonderebilir misin canim.
Kizlarrrr 4. Olmusuz vedrdotty bireysel de 2. Olmus tebrik ederim supersin sen benden once 50leri sen goruceksin valla bu hizla masallah
Evet canım zigzag kaloriyle gitti ama kalorileri proteinden zengin tutuyorum hergün meyve yemiyorum kuruyemiş yemiyorum çok canım isterse 1-2 ceviz gibiBu 2 kılo zıgzag kalorıylemı gıttııııısupersııınnn
Benim heryerden 4 ama tapuda 2arabada 5 evde 15
Öğrenirsin bacım acele etme yavaş ve sakin adımlarla ilerliyoruz sen o çilekli sütleri falan içersen canımızı çektire çektire söylemeyiz sanaZıgzag kalori ne ki bacılar?
Sonuna kadar hak ettin bence kutlayabilirsinPazar günü yollarım aşkım hatta 1 pakette kargolarım
Keşke az daha hoplayıp zıplasaydım da 1. Olaydım
Evet canım zigzag kaloriyle gitti ama kalorileri proteinden zengin tutuyorum hergün meyve yemiyorum kuruyemiş yemiyorum çok canım isterse 1-2 ceviz gibi
Birde hafta boyunca su limon soda karanfil karışımı içtim günde 1 litre
Pazar günü bunu kutlayabilir miyim yardımcı kaptanım
Alçaklara kar yağıyor benimki salon mutfak bakıcı odasından sıfır , yatak odalarından 1 misafir odalarından 2 kış bahçesi ve bardan 3 spor odasından çatı katı
Öğrenirsin bacım acele etme yavaş ve sakin adımlarla ilerliyoruz sen o çilekli sütleri falan içersen canımızı çektire çektire söylemeyiz sana
Hiçbirine gerek yok canım bitkilerin ilaç özelliğinden yararlanacaz diye kaş yaparken göz çıkarmıyakKızlar kist eritmek için soğan suyu dışında bildiğiniz bir şey var mı soğan suyu iç açıcı gelmiyo bana şu an midem kötü bu aralar
Gezmeler iyidir kuzum iyi eğlenceler ağzına 1 minik kare bitter at kahve içerken şekerden iyidirMenüm
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
3 zeytin kk peynir
Öğle
Nohut yemeği 7 8 kaşık
1 kase yoğurt
Ara
Sade neskafe ama şekerli :/
Akşam
çok saçma ama yeşil elma
Anı bir seyahat planımz oluştu akşam yemeğini yolda yeriz dedik ama ben Kızımın yanında arkada oturdum ve yol tuttu beni o mideyle de hiç bişey yiyemedim hala da yoldayız
Herkese iyi geceler
Walla çok mutlu oldum spor yapamıyorum diye üzülüyordum ama yürümek bile yeterli oldu bu dönem için. Birde misafirler var yerim diye korkmuştum çok şükür eksi 2,1 motivasyonumu arttırdıSonuna kadar hak ettin bence kutlayabilirsin
Bu kist kasım ayında ki reglimde kullandığım klomenden kalma kaç aydır benim le ilaç mı kullanayımHiçbirine gerek yok canım bitkilerin ilaç özelliğinden yararlanacaz diye kaş yaparken göz çıkarmıyak
Yürümek bile yeter kuzum illa ter atmaya gerek yok. Kalori saymanın en güzel yanı spor yapmasan da kilo verirsinWalla çok mutlu oldum spor yapamıyorum diye üzülüyordum ama yürümek bile yeterli oldu bu dönem için. Birde misafirler var yerim diye korkmuştum çok şükür eksi 2,1 motivasyonumu arttırdı
Ooo çok iyi gelmiştir şimdi sana avm ... ne zaman gidiyorlarAkşama kadar gelemedim misafirlerimin misafirlerini ağırlıyoruz çok bunaldım okuldan arıyorlar kusura bakmayın dedim attım kendimi AVM ye ohhhh . Akşamda çocuklarla ilgilendim kocam da gelmedi zaten
Bence ilaç kullan yerleşip boyutlanıp rahatsız etmeden seni eritecek bir ilaç versinler. Genelde regl ile çözülürler ama seninki çözülmedi sanırım gecikmene de sebep oluyorBu kist kasım ayında ki reglimde kullandığım klomenden kalma kaç aydır benim le ilaç mı kullanayım
Daha çoooook var tatlım 8 gün sonra haftaya cumartesiOoo çok iyi gelmiştir şimdi sana avm ... ne zaman gidiyorlar
Ahah bu akıllıca kaçamağın nedeniyle daha çok tebrik ediyorum seni,ne zaman bitecek misafirlikAkşama kadar gelemedim misafirlerimin misafirlerini ağırlıyoruz çok bunaldım okuldan arıyorlar kusura bakmayın dedim attım kendimi AVM ye ohhhh . Akşamda çocuklarla ilgilendim kocam da gelmedi zaten
Çoooook var canım haftaya cumartesi gidiyorlarAhah bu akıllıca kaçamağın nedeniyle daha çok tebrik ediyorum seni,ne zaman bitecek misafirlik
Off yine doktora gidecem yani muayne olacam valla çok yoruldum jinekolojik muayenedenBence ilaç kullan yerleşip boyutlanıp rahatsız etmeden seni eritecek bir ilaç versinler. Genelde regl ile çözülürler ama seninki çözülmedi sanırım gecikmene de sebep oluyor
Nasıl dayanacan 8 günDaha çoooook var tatlım 8 gün sonra haftaya cumartesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?