Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet yıkama dışında çok güzel:), tabi küçük çocuklu olunca biraz da adrenalinli:) her sese aşağı bakalım mı diyo

Tebrikler

O nasıl oluyor kız:)?? Ben de 3. Kattayım, her şekilde 3
Biz henuz o evreye gelemedik malesef

Giris kat zemin kat geciyormus tapuda onun üstü zemin ustu 3. Kat 1. Kat olarak geciyo 4. Katta 2. Kat bizim kata ulasmak için de 3 merdiven cikmak lazım oyle degisik bisey

hii bayilirim senin kayinvalide hepnbenim sevsigim seyleri yapiyor
sunumu nasil yapiyor resim gonderebilir misin canim.
Pazar günü yollarım aşkım hatta 1 pakette kargolarım
Kizlarrrr 4. Olmusuz ve drdotty bireysel de 2. Olmus tebrik ederim supersin senbenden once 50leri sen goruceksin valla bu hizla masallah
Keşke az daha hoplayıp zıplasaydım da 1. Olaydım
Bu 2 kılo zıgzag kalorıylemı gıttııııı supersııınnn
Evet canım zigzag kaloriyle gitti ama kalorileri proteinden zengin tutuyorum hergün meyve yemiyorum kuruyemiş yemiyorum çok canım isterse 1-2 ceviz gibi
Birde hafta boyunca su limon soda karanfil karışımı içtim günde 1 litre
Evettttt arkadaşlar kuzularım benim bu hafta dördüncü olduk veeeeeee

drdotty

Bireysel de 2.ci oldu
Pazar günü bunu kutlayabilir miyim yardımcı kaptanım
Benim heryerden 4 ama tapuda 2 arabada 5 evde 15
Alçaklara kar yağıyor benimki salon mutfak bakıcı odasından sıfır , yatak odalarından 1 misafir odalarından 2 kış bahçesi ve bardan 3 spor odasından çatı katı
Zıgzag kalori ne ki bacılar?
Öğrenirsin bacım acele etme yavaş ve sakin adımlarla ilerliyoruz sen o çilekli sütleri falan içersen canımızı çektire çektire söylemeyiz sana

Kızlar kist eritmek için soğan suyu dışında bildiğiniz bir şey var mı soğan suyu iç açıcı gelmiyo bana şu an midem kötü bu aralar

Menüm
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
3 zeytin kk peynir

Öğle
Nohut yemeği 7 8 kaşık
1 kase yoğurt

Ara
Sade neskafe ama şekerli :/

Akşam
çok saçma ama yeşil elma

Anı bir seyahat planımz oluştu akşam yemeğini yolda yeriz dedik ama ben Kızımın yanında arkada oturdum ve yol tuttu beni o mideyle de hiç bişey yiyemedim hala da yoldayız
Herkese iyi geceler

Sonuna kadar hak ettin bence kutlayabilirsin

Kızlar kist eritmek için soğan suyu dışında bildiğiniz bir şey var mı soğan suyu iç açıcı gelmiyo bana şu an midem kötü bu aralar
Hiçbirine gerek yok canım bitkilerin ilaç özelliğinden yararlanacaz diye kaş yaparken göz çıkarmıyak

Gezmeler iyidir kuzum iyi eğlenceler ağzına 1 minik kare bitter at kahve içerken şekerden iyidir

Sonuna kadar hak ettin bence kutlayabilirsin
Walla çok mutlu oldum spor yapamıyorum diye üzülüyordum ama yürümek bile yeterli oldu bu dönem için. Birde misafirler var yerim diye korkmuştum çok şükür eksi 2,1 motivasyonumu arttırdı

Akşama kadar gelemedim misafirlerimin misafirlerini ağırlıyoruz çok bunaldım okuldan arıyorlar kusura bakmayın dedim attım kendimi AVM ye ohhhh . Akşamda çocuklarla ilgilendim kocam da gelmedi zaten

Walla çok mutlu oldum spor yapamıyorum diye üzülüyordum ama yürümek bile yeterli oldu bu dönem için. Birde misafirler var yerim diye korkmuştum çok şükür eksi 2,1 motivasyonumu arttırdı
Yürümek bile yeter kuzum illa ter atmaya gerek yok. Kalori saymanın en güzel yanı spor yapmasan da kilo verirsin

Akşama kadar gelemedim misafirlerimin misafirlerini ağırlıyoruz çok bunaldım okuldan arıyorlar kusura bakmayın dedim attım kendimi AVM ye ohhhh . Akşamda çocuklarla ilgilendim kocam da gelmedi zaten
Ooo çok iyi gelmiştir şimdi sana avm ... ne zaman gidiyorlar

Bu kist kasım ayında ki reglimde kullandığım klomenden kalma kaç aydır benim le ilaç mı kullanayım
Bence ilaç kullan yerleşip boyutlanıp rahatsız etmeden seni eritecek bir ilaç versinler. Genelde regl ile çözülürler ama seninki çözülmedi sanırım gecikmene de sebep oluyor

Ahah bu akıllıca kaçamağın nedeniyle daha çok tebrik ediyorum seni,ne zaman bitecek misafirlik

Bence ilaç kullan yerleşip boyutlanıp rahatsız etmeden seni eritecek bir ilaç versinler. Genelde regl ile çözülürler ama seninki çözülmedi sanırım gecikmene de sebep oluyor
Off yine doktora gidecem yani muayne olacam valla çok yoruldum jinekolojik muayeneden korunmak için ilaca başlıcam belki eritir o inşallah erir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…