- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #275.101
Bizde var 3-4 senedir kullanılıyor biz memnunuz yerleri normal temizledikten sonra onunla temizliyorlar deterjan artığı kalmasın diye. Ama derz aralarında işe yaramıyorKızlar fakirin buharlı yer silme makinası kullanan var mı parkeleri karoları güzel temizliyor mudur
Hadı ya cok gecmıs olsun canım. Kendını ıyı hıssetıgın bı hekıme gecmıssındır ıns. Dktorda bı garıpmıs.Ya ben ne zaman kan tahlili istesem gebelik için olsun ya da rutin özellikle ben çok fazla c e vitamini kulandım bunlara bakalım dedim d vitamini fertil di birde.sanırım mirin kırın ile yaptı ve eksik yaptı en son düşük yaptım ekimde öyle benim demirime baktı 15 çıktı ve ben anemi taşıyorum orak hücre. Bakması gerekli en son bana adet olmazsan pazartesi gel dedi ki benim gebeliklerim riskli.situs inversus totalisim ve yarım rahimliyim erken benim için çok önemliydi . Birde bana psikolojin bozuk.psikiyatriste git dedi cocuk istiyorum ya ondan
Hosgeldın canımZıgzag kalori ne ki bacılar?
Bende yapcam bendeeePazar günü yollarım aşkım hatta 1 pakette kargolarım
Keşke az daha hoplayıp zıplasaydım da 1. Olaydım
Evet canım zigzag kaloriyle gitti ama kalorileri proteinden zengin tutuyorum hergün meyve yemiyorum kuruyemiş yemiyorum çok canım isterse 1-2 ceviz gibi
Birde hafta boyunca su limon soda karanfil karışımı içtim günde 1 litre
Pazar günü bunu kutlayabilir miyim yardımcı kaptanım
Alçaklara kar yağıyor benimki salon mutfak bakıcı odasından sıfır , yatak odalarından 1 misafir odalarından 2 kış bahçesi ve bardan 3 spor odasından çatı katı
Öğrenirsin bacım acele etme yavaş ve sakin adımlarla ilerliyoruz sen o çilekli sütleri falan içersen canımızı çektire çektire söylemeyiz sana
Pek de çokmuş,allah sabır versinDaha çoooook var tatlım 8 gün sonra haftaya cumartesi
Off yine doktora gidecem yani muayne olacam valla çok yoruldum jinekolojik muayenedenkorunmak için ilaca başlıcam belki eritir o inşallah erir
Diyetin kaynağıHosgeldın canımzıgzag kalorı yasına kılona gore bı sıteden haftalık alman gereken kalorıler cıkıyo onlara gore beslenıyosun anlatamadım ama drdotty daha guzel anlatır
Teşekkür ederim canım yarın eşim gelsinde bakalım o varken bu kadar kalabalık toplayamazlar başıma. Ay biz zaten bi düğün alayı kadar kendimiz varızD
Pek de çokmuş,allah sabır versin
Geçmiş olsun canım, ben de hiç sevmem doktora gitmeyi hele jinekoloksa .ama tabi bence de bitkisel kürlere çok bel bağlamamak lazım
AmııınnDiyetin kaynağıSekerPancarii uygulayanlar SchonerDuft B ben bu kadar mıydık
Walla ben seviyom zigzagı Allah razı olsun siteyi yapandan araştırıp bulandan bizimle paylaşandan bulup aktarandan.İnşallah hepimizi zayıflatsın
Harıkasın canım ben dısarda yemek yesem emınım o kalorı asardım ıyı hakım oluyosun kendıneCanlarım bugünlerde kendimi yiyeceklerden zor koruyorum. Önümde her an ziyafetler var.( kendi çapımızda ziyafet tabi sevdiğim gün menüleri vs.) bugün öğleden sonra çaya misafir vardı çocuğun okulunu bahane edip çıktım. Çıkarkende kendime. Chialı süt hazırladım. Akşamda yemeği oğlumla dışarıda yedim. Evde olsam kaçırırdım.
Yediklerimin kalorisini hesaplayamadım bugün ama günün hedefi olan 1472 kaloriye ulaşmadığımı düşünüyorum Menüm şöyleydi
Almam gereken kalori : 1472kal
Sabah00
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Domates salatalık
1 dilim kepekli light ekmek
1 kaşık süzme yoğurt
Çay
Öğle 13:00
1 adet yaprak sarma (serçe parmak kadar)
1 kaşık kuru börülce salatası
2 dilim mozarella peyniri
2 mantar ızgarada
2 biber ızgarada
15:30
250ml süt 1 tk chia tohumu 1 kaşık Hindistan cevizi rendesi biraz tarçın ve vanilya aroması ile smothi
18:30
Balık ızgara
Avokadolu salata
Acı biberli yoğurtlu meze
Türk kahvesi sade
21:00
Yeşil çay
2 salatalık
Gece 00:00
1 Türk kahvesi fincanı sıcak süt nescafe
Sevgiler
Amin kizz ne guzel dua ettinDiyetin kaynağıSekerPancarii uygulayanlar SchonerDuft B ben bu kadar mıydık
Walla ben seviyom zigzagı Allah razı olsun siteyi yapandan araştırıp bulandan bizimle paylaşandan bulup aktarandan.İnşallah hepimizi zayıflatsın
Miuşummmmm
ay yerim çok açım.. takımdan habersiz şurada gizlice börekleri gömeyim.. hadi yolla
55 kiloyumuyyyy inanmiom katmermiiiiiiiii afiyet olsun tmm susutum kizzz duymadi kimse:)
Kilon kaccc
Nasi tanitayim kuzu simdi ben
Hic silmedim valla zatn kirlenene kadar hamile kaldm sonra da esim izin vermedi artik bayram temizligi icin silerimOh ne guzel afiyet olsun bu balkon olayi cok guzel degil mi ya bizde nisanlimla balkonumuza masa aldik cok tatliyikama olayi dışında tabi
Aramiza hosgeldin canim insallah gidicek kilolar
Kiz sen 4. Kattamiydinhic mi silmedin sen ekimde evlenmedin mi anam benimde 4. Kat bende cok korkuyorum silmekten bide koca koca camlar
Aa hepimiz ayni kattaymisiz kader arkadaslarimBende 4.kattayım ne tesadüf zemin sayılırsa da salon tarafın da 5.kat yatak odası 6.kat oluyor @kaptin
Yok yok yemiyom bacısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?