Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar fakirin buharlı yer silme makinası kullanan var mı parkeleri karoları güzel temizliyor mudur

Kızlar fakirin buharlı yer silme makinası kullanan var mı parkeleri karoları güzel temizliyor mudur
Bizde var 3-4 senedir kullanılıyor biz memnunuz yerleri normal temizledikten sonra onunla temizliyorlar deterjan artığı kalmasın diye. Ama derz aralarında işe yaramıyor

Hadı ya cok gecmıs olsun canım. Kendını ıyı hıssetıgın bı hekıme gecmıssındır ıns. Dktorda bı garıpmıs.

Bende yapcam bendeee ayy cok heveslendımmm

D
Daha çoooook var tatlım 8 gün sonra haftaya cumartesi
Pek de çokmuş,allah sabır versin
Off yine doktora gidecem yani muayne olacam valla çok yoruldum jinekolojik muayeneden korunmak için ilaca başlıcam belki eritir o inşallah erir
Geçmiş olsun canım, ben de hiç sevmem doktora gitmeyi hele jinekoloksa .ama tabi bence de bitkisel kürlere çok bel bağlamamak lazım​

Hosgeldın canım zıgzag kalorı yasına kılona gore bı sıteden haftalık alman gereken kalorıler cıkıyo onlara gore beslenıyosun anlatamadım ama drdotty daha guzel anlatır
Diyetin kaynağı SekerPancarii uygulayanlar SchonerDuft B ben bu kadar mıydık
Walla ben seviyom zigzagı Allah razı olsun siteyi yapandan araştırıp bulandan bizimle paylaşandan bulup aktarandan. İnşallah hepimizi zayıflatsın

D

Pek de çokmuş,allah sabır versin

Geçmiş olsun canım, ben de hiç sevmem doktora gitmeyi hele jinekoloksa .ama tabi bence de bitkisel kürlere çok bel bağlamamak lazım​
Teşekkür ederim canım yarın eşim gelsinde bakalım o varken bu kadar kalabalık toplayamazlar başıma. Ay biz zaten bi düğün alayı kadar kendimiz varız

Canlarım bugünlerde kendimi yiyeceklerden zor koruyorum. Önümde her an ziyafetler var.( kendi çapımızda ziyafet tabi sevdiğim gün menüleri vs.) bugün öğleden sonra çaya misafir vardı çocuğun okulunu bahane edip çıktım. Çıkarkende kendime. Chialı süt hazırladım. Akşamda yemeği oğlumla dışarıda yedim. Evde olsam kaçırırdım.
Yediklerimin kalorisini hesaplayamadım bugün ama günün hedefi olan 1472 kaloriye ulaşmadığımı düşünüyorum Menüm şöyleydi
Almam gereken kalori : 1472kal

Sabah00
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Domates salatalık
1 dilim kepekli light ekmek
1 kaşık süzme yoğurt
Çay

Öğle 13:00
1 adet yaprak sarma (serçe parmak kadar)
1 kaşık kuru börülce salatası
2 dilim mozarella peyniri
2 mantar ızgarada
2 biber ızgarada
15:30
250ml süt 1 tk chia tohumu 1 kaşık Hindistan cevizi rendesi biraz tarçın ve vanilya aroması ile smothi

18:30
Balık ızgara
Avokadolu salata
Acı biberli yoğurtlu meze
Türk kahvesi sade

21:00

Yeşil çay
2 salatalık

Gece 00:00
1 Türk kahvesi fincanı sıcak süt nescafe
Sevgiler

Harıkasın canım ben dısarda yemek yesem emınım o kalorı asardım ıyı hakım oluyosun kendıne

Amin kizz ne guzel dua ettin bende 1 2 sene once yine kk dan görmüştüm bu siteyi cok guzel bi diyet bencede hic diyette oldugunu hissetmiyo insan kac kilo verdin kiz zigzagla

kaptinn kaptanım kendini tanıtır mısın bana
Nasi tanitayim kuzu simdi ben 8 aylik evli 5 aylik hamileyim listeye 2016da 61 kiloyla girdim evlenirkn yani ekim 2027de 53 kiloyfum simdi 67 kiloyum malum yiyorum durmadan ama seneye ekim yine sahalardayim zayiflamak icin ömrüm burda gecicek

Hic silmedim valla zatn kirlenene kadar hamile kaldm sonra da esim izin vermedi artik bayram temizligi icin silerim

Gunaydin kizlaaarrr ben kahvaltimi yaptim keyif cayimi ictim temizlik yapmaya baslicam simdi agir agir aksama kadar anca yaparim arada bide esim gelck yemege bugn is cok keske tayil 3 gun olsa

S _Safiye_ kız bisküvi misküvi yemiyon demi yulaflı yulafsız
Kendimi sana kilo bekçisi yaptım ona göre
Yok yok yemiyom bacısı, evde olanların hepsini poşete atıp kaynanama verdim. Malum evde olunca ben de çocuklar da kaçırıyoruz. Bu arada tüm ev ahalisini diyete soktum en küçük hariç:). Eşim ilk hafta diye 3.5 kilo, büyük kızım 1.5 kilo, küçük kızım da 2 kilo verdi. Tabi ben önceden yaptığım için sadece 1 gitti. Yemekleri de herkese göre hazırlayınca bana da kolaylık oluyor. 8. Ayda izne gidince hepimizdeki erime belli olsun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…