Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Nasi tanitayim kuzu simdi ben 8 aylik evli 5 aylik hamileyim listeye 2016da 61 kiloyla girdim evlenirkn yani ekim 2027de 53 kiloyfum simdi 67 kiloyum malum yiyorum durmadan ama seneye ekim yine sahalardayim zayiflamak icin ömrüm burda gecicek
Memnun oldum kaptanım. Hayırlısıyla sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah

Bu hafta birincilige kosarsin o zaman

Afiyet olsun dedigin gibi aksam olmamış ama bunun gibi bi menuyu prrsembe gunleri yapabilirsjn cumaya eksi cikmak icin ben oyle yapiyprum da

Harika afiyet olsun

Hic silmedim valla zatn kirlenene kadar hamile kaldm sonra da esim izin vermedi artik bayram temizligi icin silerim
Seende doğru diyosun zaten kisti o zamab onra hamilelik anca olmustur esine sildirseydin

Aa hepimiz ayni kattaymisiz kader arkadaslarim merdiven cikmak ölım geliyo bu ara bana asansorde yok
Of asansor yoksa cok zor hele alisveris yapinca falan bizim varda cok yuklenince duruyo ama hic merdiven cikmam hep binerim annrmlerin evide 2. Kat oda asansörlü hep asansördeyim bazen 6. Katta falansa çağırmiyorum o gelene kadar cikiyorum

Aa kizlarin kaç yasinda canim ne guzel diyet ortami bizdede annem diyette babamda seker hastasi onunda yapmasi lazim ama yapmiyo.

Bizde var 3-4 senedir kullanılıyor biz memnunuz yerleri normal temizledikten sonra onunla temizliyorlar deterjan artığı kalmasın diye. Ama derz aralarında işe yaramıyor
bende ihlasın clear max ı var onla süpürüyorum vileda ile siliyorum ama iz kalıyor sinir oluyorum fakirin makinesinden alayım dedim direk onla silerim zaten süpürge makinem toz bırakmıyor vileda suyu temiz oluyor silince direk silsem cihazla temiz olur mu parke var laminat mı değil mi bilmiyorum zarar vermez dimi parkeye
Hadı ya cok gecmıs olsun canım. Kendını ıyı hıssetıgın bı hekıme gecmıssındır ıns. Dktorda bı garıpmıs.
eşimin sağlık ocağına aldırdım kaydımı bana tahlillerimi yapsın yeter
D

Pek de çokmuş,allah sabır versin

Geçmiş olsun canım, ben de hiç sevmem doktora gitmeyi hele jinekoloksa .ama tabi bence de bitkisel kürlere çok bel bağlamamak lazım​
soğan suyu işe yarıyor genelde denenmiş birşey aama kist büyük inşallah kendinden giderde ilaca gerek kalmz
çok amin
chialı sütü nasıl yapıyorsun. bende de bir poşet var kaldı öyle güzel oluyorsa bende yapayım

Aa hepimiz ayni kattaymisiz kader arkadaslarim merdiven cikmak ölım geliyo bu ara bana asansorde yok
apartmanda 2 asansör var 9 katlı bina arada bende merdiven den iniyorum maksat spor olsun
Gunaydin kizlaaarrr ben kahvaltimi yaptim keyif cayimi ictim temizlik yapmaya baslicam simdi agir agir aksama kadar anca yaparim arada bide esim gelck yemege bugn is cok keske tayil 3 gun olsa
alıştın bakıyorum tatillere
Günaydın demeyi unuttum yaw.
GÜNAYDINNNNN
günaydın bende bugün uyuyakalmışım saat 9da uyandım
Günaydın kızlar güzel bir gün olsun inşallah...
günaydın kuzum
Gunaydin kizlarrrr
günaydın şekerlik

Üç kızım var benim,16,12 ve 3 yaşlarında. Erken evlenmenin iyi tarafı diyelim:). Ben de 34 yaşındayım , 18 yaşında anne oldum :).

yarın kuzenime kahvaltıya gidiyoruz çok tehlikeli şeyler yapmaz umarım
Aman dikkat öyle ortamlarda insan ne kadar yediğinin farkında olmuyor. Kontrolü elden bırakma

Ay masallah 2 asansör bende inerim ama asla cikamam keyfi acelem varsa falan nadiren

yarın kuzenime kahvaltıya gidiyoruz çok tehlikeli şeyler yapmaz umarım
Kahvalti bana daha masum geliyo cok abartma oglen ve aksam dengelersin

Oh masallah ne guzel bisey :) bende 22 yasindayim annemde 20 yasinda anne olmus ben daua 22 yim nisanliyim çocuğum olana kadar ohoooo

Amin kizz ne guzel dua ettin bende 1 2 sene once yine kk dan görmüştüm bu siteyi cok guzel bi diyet bencede hic diyette oldugunu hissetmiyo insan kac kilo verdin kiz zigzagla
Bu hafta 2 kilo verdim daha öncede 1,6 vermiştim haftada. Artık hep zigzag devam ediyorum. Takıma geldiğimden beri 13,5 kilo verdim 70 günde

Canım sen yurt dışında mı yaşıyorsun hadi bakalım izin tarihine kadar hafifle biraz
Parkeye zarar vermiyor canım hem sende bebek düşünüyorsun buharlı temizlik gerekli.
Chiayı Hindistan cevizi vanilya aroması tarçın ile birlikte süte karıştırıp smothi makinesinde yada blender ile karıştırıyorum güzel oluyor sen de seversin

Harıkasın canım ben dısarda yemek yesem emınım o kalorı asardım ıyı hakım oluyosun kendıne
Canımsın benim kilom çok sosyal ortamlara girmeye utanıyorum arkadaşlarımın beni böyle görmesi bu ne hal demesi beni utandırıyor kurtulmak zorundayım kilolarımdan. Bende zor hakim oluyorum kendime. Dışarıda değil ama evde bütün gün mutfakta olunca zor oluyor. Ama bugün neye mutlu oldum biliyor musun? Önceden en az 20 kilo vermem gerek nasıl verecem diye stres olurdum. Şimdi 7-8 kilo versem iyi olur diyorum. 7-8 ne ki ? 20li kiloların yanında

Maşallah imreniyorum genç annelere.
Kahvaltıda kaçmaz çünkü yediğim şeyler standart nutella reçel bal olursa belki kaçar
36 daire ancak yetiyor valla işe gidiş eve geliş saatleri özellikle
Önümüzdeki hafta bir bakayım kart kesiminden sonra alırım olmazsa cam siliyor mu peki.
Bir deneyim bende . Vanilya aroması dr oetker in minik sarı aroması demi pastalara koyduğumuz

Sen çok istikrarlı gittin canım tebrik ederim seni 7 8 kilo 4 5 haftada en fazla o da gider yani sonra 2 3 hafta sabitlersin kendini

2.kata merdivenle mi cikiyon allah askina yaaa

Oh masallah kalabalikmis sizin bizim 15 daire benim ev annemlerin 24 daire
2.kata merdivenle mi cikiyon allah askina yaaa
Ahahaha napayim ya isten donerken yürüyorum ya yorulmus oluyorum bide apartmanda telefon cekmiyo genelde konusarak girdigim icin biniyorum 2 dk da cikariveriyo eve

Canım bizde Karcher marka cam temizleyici var onu da kullanan yok açıkçası. buharlıyı sadece genel temizlikte kullandırıyorum. Aslında banyo da iyi oluyormuş ama denemedik biz çocukların odalarında ve genel kullanım alanlarında gayet güzel. Vanilya aroması dr oetker minik parfüm tester şişeleri gibi olanlardan 1-2 damla yeterli.
Ama beğenirde sık sık yapmak istersen gerçek vanilya al daha iyi

1. Lik mi dedin ama ben yarın kabak tatlısı yiiicem belki sonraki hafta

Sen çok istikrarlı gittin canım tebrik ederim seni 7 8 kilo 4 5 haftada en fazla o da gider yani sonra 2 3 hafta sabitlersin kendini
İnşallah canım gitsin kurtulayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…