- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #275.121
Memnun oldum kaptanım. Hayırlısıyla sağlıkla kucağına al bebeğini inşallahNasi tanitayim kuzu simdi ben8 aylik evli 5 aylik hamileyim listeye 2016da 61 kiloyla girdim evlenirkn yani ekim 2027de 53 kiloyfum simdi 67 kiloyum malum yiyorum durmadan ama seneye ekim yine sahalardayim zayiflamak icin ömrüm burda gecicek
Bu hafta birincilige kosarsin o zamanPazar günü yollarım aşkım hatta 1 pakette kargolarım
Keşke az daha hoplayıp zıplasaydım da 1. Olaydım
Evet canım zigzag kaloriyle gitti ama kalorileri proteinden zengin tutuyorum hergün meyve yemiyorum kuruyemiş yemiyorum çok canım isterse 1-2 ceviz gibi
Birde hafta boyunca su limon soda karanfil karışımı içtim günde 1 litre
Pazar günü bunu kutlayabilir miyim yardımcı kaptanım
Alçaklara kar yağıyor benimki salon mutfak bakıcı odasından sıfır , yatak odalarından 1 misafir odalarından 2 kış bahçesi ve bardan 3 spor odasından çatı katı
Öğrenirsin bacım acele etme yavaş ve sakin adımlarla ilerliyoruz sen o çilekli sütleri falan içersen canımızı çektire çektire söylemeyiz sana
Afiyet olsun dedigin gibi aksam olmamış ama bunun gibi bi menuyu prrsembe gunleri yapabilirsjn cumaya eksi cikmak icin ben oyle yapiyprum daMenüm
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
3 zeytin kk peynir
Öğle
Nohut yemeği 7 8 kaşık
1 kase yoğurt
Ara
Sade neskafe ama şekerli :/
Akşam
çok saçma ama yeşil elma
Anı bir seyahat planımz oluştu akşam yemeğini yolda yeriz dedik ama ben Kızımın yanında arkada oturdum ve yol tuttu beni o mideyle de hiç bişey yiyemedim hala da yoldayız
Herkese iyi geceler
Harika afiyet olsunCanlarım bugünlerde kendimi yiyeceklerden zor koruyorum. Önümde her an ziyafetler var.( kendi çapımızda ziyafet tabi sevdiğim gün menüleri vs.) bugün öğleden sonra çaya misafir vardı çocuğun okulunu bahane edip çıktım. Çıkarkende kendime. Chialı süt hazırladım. Akşamda yemeği oğlumla dışarıda yedim. Evde olsam kaçırırdım.
Yediklerimin kalorisini hesaplayamadım bugün ama günün hedefi olan 1472 kaloriye ulaşmadığımı düşünüyorum Menüm şöyleydi
Almam gereken kalori : 1472kal
Sabah00
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Domates salatalık
1 dilim kepekli light ekmek
1 kaşık süzme yoğurt
Çay
Öğle 13:00
1 adet yaprak sarma (serçe parmak kadar)
1 kaşık kuru börülce salatası
2 dilim mozarella peyniri
2 mantar ızgarada
2 biber ızgarada
15:30
250ml süt 1 tk chia tohumu 1 kaşık Hindistan cevizi rendesi biraz tarçın ve vanilya aroması ile smothi
18:30
Balık ızgara
Avokadolu salata
Acı biberli yoğurtlu meze
Türk kahvesi sade
21:00
Yeşil çay
2 salatalık
Gece 00:00
1 Türk kahvesi fincanı sıcak süt nescafe
Sevgiler
Seende doğru diyosun zaten kisti o zamab onra hamilelik anca olmustur esine sildirseydinHic silmedim valla zatn kirlenene kadar hamile kaldm sonra da esim izin vermedi artik bayram temizligi icin silerim
Of asansor yoksa cok zor hele alisveris yapinca falan bizim varda cok yuklenince duruyo ama hic merdiven cikmam hep binerim annrmlerin evide 2. Kat oda asansörlü hep asansördeyim bazen 6. Katta falansa çağırmiyorum o gelene kadar cikiyorumAa hepimiz ayni kattaymisiz kader arkadaslarimmerdiven cikmak ölım geliyo bu ara bana asansorde yok
Aa kizlarin kaç yasinda canim ne guzel diyet ortami bizdede annem diyette babamda seker hastasi onunda yapmasi lazim ama yapmiyo.Yok yok yemiyom bacısı, evde olanların hepsini poşete atıp kaynanama verdim. Malum evde olunca ben de çocuklar da kaçırıyoruz. Bu arada tüm ev ahalisini diyete soktum en küçük hariç:). Eşim ilk hafta diye 3.5 kilo, büyük kızım 1.5 kilo, küçük kızım da 2 kilo verdi. Tabi ben önceden yaptığım için sadece 1 gitti. Yemekleri de herkese göre hazırlayınca bana da kolaylık oluyor. 8. Ayda izne gidince hepimizdeki erime belli olsun istiyorum
bende ihlasın clear max ı var onla süpürüyorum vileda ile siliyorum ama iz kalıyor sinir oluyorum fakirin makinesinden alayım dedim direk onla silerim zaten süpürge makinem toz bırakmıyor vileda suyu temiz oluyor silince direk silsem cihazla temiz olur mu parke var laminat mı değil mi bilmiyorum zarar vermez dimi parkeyeBizde var 3-4 senedir kullanılıyor biz memnunuz yerleri normal temizledikten sonra onunla temizliyorlar deterjan artığı kalmasın diye. Ama derz aralarında işe yaramıyor
eşimin sağlık ocağına aldırdım kaydımı bana tahlillerimi yapsın yeterHadı ya cok gecmıs olsun canım. Kendını ıyı hıssetıgın bı hekıme gecmıssındır ıns. Dktorda bı garıpmıs.
soğan suyu işe yarıyor genelde denenmiş birşey aama kist büyük inşallah kendinden giderde ilaca gerek kalmzD
Pek de çokmuş,allah sabır versin
Geçmiş olsun canım, ben de hiç sevmem doktora gitmeyi hele jinekoloksa .ama tabi bence de bitkisel kürlere çok bel bağlamamak lazım
çok aminDiyetin kaynağı @SekerPancarii uygulayanlarSchonerDuft @ben bu kadar mıydık
Walla ben seviyom zigzagı Allah razı olsun siteyi yapandan araştırıp bulandan bizimle paylaşandan bulup aktarandan.İnşallah hepimizi zayıflatsın
chialı sütü nasıl yapıyorsun. bende de bir poşet var kaldı öyle güzel oluyorsa bende yapayımCanlarım bugünlerde kendimi yiyeceklerden zor koruyorum. Önümde her an ziyafetler var.( kendi çapımızda ziyafet tabi sevdiğim gün menüleri vs.) bugün öğleden sonra çaya misafir vardı çocuğun okulunu bahane edip çıktım. Çıkarkende kendime. Chialı süt hazırladım. Akşamda yemeği oğlumla dışarıda yedim. Evde olsam kaçırırdım.
Yediklerimin kalorisini hesaplayamadım bugün ama günün hedefi olan 1472 kaloriye ulaşmadığımı düşünüyorum Menüm şöyleydi
Almam gereken kalori : 1472kal
Sabah00
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Domates salatalık
1 dilim kepekli light ekmek
1 kaşık süzme yoğurt
Çay
Öğle 13:00
1 adet yaprak sarma (serçe parmak kadar)
1 kaşık kuru börülce salatası
2 dilim mozarella peyniri
2 mantar ızgarada
2 biber ızgarada
15:30
250ml süt 1 tk chia tohumu 1 kaşık Hindistan cevizi rendesi biraz tarçın ve vanilya aroması ile smothi
18:30
Balık ızgara
Avokadolu salata
Acı biberli yoğurtlu meze
Türk kahvesi sade
21:00
Yeşil çay
2 salatalık
Gece 00:00
1 Türk kahvesi fincanı sıcak süt nescafe
Sevgiler
apartmanda 2 asansör var 9 katlı bina arada bende merdiven den iniyorum maksat spor olsunAa hepimiz ayni kattaymisiz kader arkadaslarimmerdiven cikmak ölım geliyo bu ara bana asansorde yok
alıştın bakıyorum tatillereGunaydin kizlaaarrr ben kahvaltimi yaptim keyif cayimi ictim temizlik yapmaya baslicam simdi agir agir aksama kadar anca yaparim arada bide esim gelck yemege bugn is cok keske tayil 3 gun olsa
günaydın bende bugün uyuyakalmışım saat 9da uyandımGünaydın demeyi unuttum yaw.
GÜNAYDINNNNN
günaydın kuzumGünaydın kızlargüzel bir gün olsun inşallah...
günaydın şekerlikGunaydin kizlarrrr
Üç kızım var benim,16,12 ve 3 yaşlarında. Erken evlenmenin iyi tarafı diyelim:). Ben de 34 yaşındayım , 18 yaşında anne oldum :).Bu hafta birincilige kosarsin o zaman
Afiyet olsun dedigin gibi aksam olmamış ama bunun gibi bi menuyu prrsembe gunleri yapabilirsjn cumaya eksi cikmak icin ben oyle yapiyprum da
Harika afiyet olsun
Seende doğru diyosun zaten kisti o zamab onra hamilelik anca olmustur esine sildirseydin
Of asansor yoksa cok zor hele alisveris yapinca falan bizim varda cok yuklenince duruyo ama hic merdiven cikmam hep binerim annrmlerin evide 2. Kat oda asansörlü hep asansördeyim bazen 6. Katta falansa çağırmiyorum o gelene kadar cikiyorum
Aa kizlarin kaç yasinda canim ne guzel diyet ortami bizdede annem diyette babamda seker hastasi onunda yapmasi lazim ama yapmiyo.
Aman dikkat öyle ortamlarda insan ne kadar yediğinin farkında olmuyor. Kontrolü elden bırakmayarın kuzenime kahvaltıya gidiyoruz çok tehlikeli şeyler yapmaz umarım
Ay masallah 2 asansörapartmanda 2 asansör var 9 katlı bina arada bende merdiven den iniyorum maksat spor olsun
alıştın bakıyorum tatillere
günaydın bende bugün uyuyakalmışım saat 9da uyandım
günaydın kuzum
günaydın şekerlik
Kahvalti bana daha masum geliyo cok abartma oglen ve aksam dengelersinyarın kuzenime kahvaltıya gidiyoruz çok tehlikeli şeyler yapmaz umarım
Oh masallah ne guzel bisey :) bende 22 yasindayim annemde 20 yasinda anne olmus ben daua 22 yim nisanliyim çocuğum olana kadar ohooooÜç kızım var benim,16,12 ve 3 yaşlarında. Erken evlenmenin iyi tarafı diyelim:). Ben de 34 yaşındayım , 18 yaşında anne oldum :).
Aman dikkat öyle ortamlarda insan ne kadar yediğinin farkında olmuyor. Kontrolü elden bırakma
Bu hafta 2 kilo verdim daha öncede 1,6 vermiştim haftada. Artık hep zigzag devam ediyorum. Takıma geldiğimden beri 13,5 kilo verdim 70 gündeAmin kizz ne guzel dua ettinbende 1 2 sene once yine kk dan görmüştüm bu siteyi cok guzel bi diyet bencede hic diyette oldugunu hissetmiyo insan kac kilo verdin kiz zigzagla
Canım sen yurt dışında mı yaşıyorsun hadi bakalım izin tarihine kadar hafifle birazYok yok yemiyom bacısı, evde olanların hepsini poşete atıp kaynanama verdim. Malum evde olunca ben de çocuklar da kaçırıyoruz. Bu arada tüm ev ahalisini diyete soktum en küçük hariç:). Eşim ilk hafta diye 3.5 kilo, büyük kızım 1.5 kilo, küçük kızım da 2 kilo verdi. Tabi ben önceden yaptığım için sadece 1 gitti. Yemekleri de herkese göre hazırlayınca bana da kolaylık oluyor. 8. Ayda izne gidince hepimizdeki erime belli olsun istiyorum
Parkeye zarar vermiyor canım hem sende bebek düşünüyorsun buharlı temizlik gerekli.bende ihlasın clear max ı var onla süpürüyorum vileda ile siliyorum ama iz kalıyor sinir oluyorum fakirin makinesinden alayım dedim direk onla silerim zaten süpürge makinem toz bırakmıyor vileda suyu temiz oluyor silince direk silsem cihazla temiz olur mu parke var laminat mı değil mi bilmiyorum zarar vermez dimi parkeye
eşimin sağlık ocağına aldırdım kaydımı bana tahlillerimi yapsın yeter
soğan suyu işe yarıyor genelde denenmiş birşey aama kist büyük inşallah kendinden giderde ilaca gerek kalmz
çok amin
chialı sütü nasıl yapıyorsun. bende de bir poşet var kaldı öyle güzel oluyorsa bende yapayım
Canımsın benim kilom çok sosyal ortamlara girmeye utanıyorum arkadaşlarımın beni böyle görmesi bu ne hal demesi beni utandırıyor kurtulmak zorundayım kilolarımdan. Bende zor hakim oluyorum kendime. Dışarıda değil ama evde bütün gün mutfakta olunca zor oluyor. Ama bugün neye mutlu oldum biliyor musun? Önceden en az 20 kilo vermem gerek nasıl verecem diye stres olurdum. Şimdi 7-8 kilo versem iyi olur diyorum. 7-8 ne ki ? 20li kiloların yanındaHarıkasın canım ben dısarda yemek yesem emınım o kalorı asardım ıyı hakım oluyosun kendıne
Maşallah imreniyorum genç annelere.Üç kızım var benim,16,12 ve 3 yaşlarında. Erken evlenmenin iyi tarafı diyelim:). Ben de 34 yaşındayım , 18 yaşında anne oldum :).
Aman dikkat öyle ortamlarda insan ne kadar yediğinin farkında olmuyor. Kontrolü elden bırakma
36 daire ancak yetiyor valla işe gidiş eve geliş saatleri özellikleAy masallah 2 asansörbende inerim ama asla cikamam keyfi acelem varsa falan nadiren
Kahvalti bana daha masum geliyo cok abartma oglen ve aksam dengelersin
Oh masallah ne guzel bisey :) bende 22 yasindayim annemde 20 yasinda anne olmus ben daua 22 yim nisanliyim çocuğum olana kadar ohoooo
Önümüzdeki hafta bir bakayım kart kesiminden sonra alırım olmazsa cam siliyor mu peki.Canım sen yurt dışında mı yaşıyorsun hadi bakalım izin tarihine kadar hafifle biraz
Parkeye zarar vermiyor canım hem sende bebek düşünüyorsun buharlı temizlik gerekli.
Chiayı Hindistan cevizi vanilya aroması tarçın ile birlikte süte karıştırıp smothi makinesinde yada blender ile karıştırıyorum güzel oluyor sen de seversin
Sen çok istikrarlı gittin canım tebrik ederim seni 7 8 kilo 4 5 haftada en fazla o da gider yani sonra 2 3 hafta sabitlersin kendiniCanımsın benim kilom çok sosyal ortamlara girmeye utanıyorum arkadaşlarımın beni böyle görmesi bu ne hal demesi beni utandırıyor kurtulmak zorundayım kilolarımdan. Bende zor hakim oluyorum kendime. Dışarıda değil ama evde bütün gün mutfakta olunca zor oluyor. Ama bugün neye mutlu oldum biliyor musun? Önceden en az 20 kilo vermem gerek nasıl verecem diye stres olurdum. Şimdi 7-8 kilo versem iyi olur diyorum. 7-8 ne ki ? 20li kiloların yanında
2.kata merdivenle mi cikiyon allah askina yaaaBu hafta birincilige kosarsin o zaman
Afiyet olsun dedigin gibi aksam olmamış ama bunun gibi bi menuyu prrsembe gunleri yapabilirsjn cumaya eksi cikmak icin ben oyle yapiyprum da
Harika afiyet olsun
Seende doğru diyosun zaten kisti o zamab onra hamilelik anca olmustur esine sildirseydin
Of asansor yoksa cok zor hele alisveris yapinca falan bizim varda cok yuklenince duruyo ama hic merdiven cikmam hep binerim annrmlerin evide 2. Kat oda asansörlü hep asansördeyim bazen 6. Katta falansa çağırmiyorum o gelene kadar cikiyorum
Aa kizlarin kaç yasinda canim ne guzel diyet ortami bizdede annem diyette babamda seker hastasi onunda yapmasi lazim ama yapmiyo.
Isi birakicam ya ön hazirlikapartmanda 2 asansör var 9 katlı bina arada bende merdiven den iniyorum maksat spor olsun
alıştın bakıyorum tatillere
günaydın bende bugün uyuyakalmışım saat 9da uyandım
günaydın kuzum
günaydın şekerlik
Oh masallah kalabalikmis sizin bizim 15 daire benim ev annemlerin 24 daireMaşallah imreniyorum genç annelere.
Kahvaltıda kaçmaz çünkü yediğim şeyler standart nutella reçel bal olursa belki kaçar
36 daire ancak yetiyor valla işe gidiş eve geliş saatleri özellikle
Önümüzdeki hafta bir bakayım kart kesiminden sonra alırım olmazsa cam siliyor mu peki.
Bir deneyim bende . Vanilya aroması dr oetker in minik sarı aroması demi pastalara koyduğumuz
Ahahaha napayim ya isten donerken yürüyorum ya yorulmus oluyorum bide apartmanda telefon cekmiyo genelde konusarak girdigim icin biniyorum 2 dk da cikariveriyo eve2.kata merdivenle mi cikiyon allah askina yaaa
Canım bizde Karcher marka cam temizleyici var onu da kullanan yok açıkçası. buharlıyı sadece genel temizlikte kullandırıyorum. Aslında banyo da iyi oluyormuş ama denemedik biz çocukların odalarında ve genel kullanım alanlarında gayet güzel. Vanilya aroması dr oetker minik parfüm tester şişeleri gibiMaşallah imreniyorum genç annelere.
Kahvaltıda kaçmaz çünkü yediğim şeyler standart nutella reçel bal olursa belki kaçar
36 daire ancak yetiyor valla işe gidiş eve geliş saatleri özellikle
Önümüzdeki hafta bir bakayım kart kesiminden sonra alırım olmazsa cam siliyor mu peki.
Bir deneyim bende . Vanilya aroması dr oetker in minik sarı aroması demi pastalara koyduğumuz
1. Lik mi dedinBu hafta birincilige kosarsin o zaman
Harika afiyet olsun
İnşallah canım gitsin kurtulayımSen çok istikrarlı gittin canım tebrik ederim seni 7 8 kilo 4 5 haftada en fazla o da gider yani sonra 2 3 hafta sabitlersin kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?