- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #275.141
Sen yine yaparsin brnce kalori sayiyorsun çünkü1. Lik mi dedinama ben yarın kabak tatlısı yiiicem belki sonraki hafta
İnşallah canım gitsin kurtulayım
Niye zayiflayamadigin belli olduOh masallah kalabalikmis sizin bizim 15 daire benim ev annemlerin 24 daire
Ahahaha napayim ya isten donerken yürüyorum ya yorulmus oluyorum bide apartmanda telefon cekmiyo genelde konusarak girdigim icin biniyorum 2 dk da cikariveriyo eve
Tatlim ilk sayfadaki kurallari oku sonra bize kendini tanitabilirsin :) hosgeldinTakıma girmek istiyorum tam olarak ne yapmam gerek
Ayy emin misin o konudaIsi birakicam ya ön hazirlik
eve kadar yürüyorsun zaten daha ne oldunOh masallah kalabalikmis sizin bizim 15 daire benim ev annemlerin 24 daire
Ahahaha napayim ya isten donerken yürüyorum ya yorulmus oluyorum bide apartmanda telefon cekmiyo genelde konusarak girdigim icin biniyorum 2 dk da cikariveriyo eve
Banyoda kullanılıyorsa arada kullanırım yıkama sonrası.Canım bizde Karcher marka cam temizleyici var onu da kullanan yok açıkçası. buharlıyı sadece genel temizlikte kullandırıyorum. Aslında banyo da iyi oluyormuş ama denemedik biz çocukların odalarında ve genel kullanım alanlarında gayet güzel. Vanilya aroması dr oetker minik parfüm tester şişeleri gibiolanlardan 1-2 damla yeterli.
Ama beğenirde sık sık yapmak istersen gerçek vanilya al daha iyi
Kabak tatlısı yedin mi vücut şaşacak 3 kilo bile verebilirsin artık bölgesel videolara başlayabilirsin1. Lik mi dedinama ben yarın kabak tatlısı yiiicem belki sonraki hafta
İnşallah canım gitsin kurtulayım
Birinci sayfada kurallarımız yazıyor uyarım dersen kendini tanıtmak ile başlayabilirsinTakıma girmek istiyorum tam olarak ne yapmam gerek
Maşallah canım. Acilen öğrenmem lazım şu yöntemi. Tüm motivasyonumu kaybetmiş durumdayım.Bu hafta 2 kilo verdim daha öncede 1,6 vermiştim haftada. Artık hep zigzag devam ediyorum. Takıma geldiğimden beri 13,5 kilo verdim 70 günde
Hoşgeldin canım. Benim hayallerimin kilosundasınCevap verenlere teşekkürler
18 yaşındayım. Lise son. Sanırım size göre biraz küçüğüm. Alışkanlıktan profilde yaşımı 23 yazmışım. Daha küçükken her yere üye olabilmek için yapıyordumda
Neyse boyum 1.60 şuan 58 kiloyum, 48 olmak istiyorum.
Geçen sene 52 den 63 e 2 ayda çıktım ve bikaç ay önce 58 e indim. 52 ikende pek mutlu değildim o yüzden 48 olmak istiyorum.
Kurallara da umarım uyabilirim. Başka bir şey kalmadı sanırım..
İnşallah bebeğimAyy emin misin o konuda
eve kadar yürüyorsun zaten daha ne oldun
Banyoda kullanılıyorsa arada kullanırım yıkama sonrası.
Vanilyayi hiç görmedim metroya gidersem bakayım bir
Kabak tatlısı yedin mi vücut şaşacak 3 kilo bile verebilirsin artık bölgesel videolara başlayabilirsin
Senin yaşın küçükmüş canım abur cuburdan uzak dur dans dersleri al arkadaşlarınla gez az ye hemen gider kiloların. Yaşının hakkını ver hareketli ol bebeğim. Ah 18 ahhhCevap verenlere teşekkürler
18 yaşındayım. Lise son. Sanırım size göre biraz küçüğüm. Alışkanlıktan profilde yaşımı 23 yazmışım. Daha küçükken her yere üye olabilmek için yapıyordumda
Neyse boyum 1.60 şuan 58 kiloyum, 48 olmak istiyorum.
Geçen sene 52 den 63 e 2 ayda çıktım ve bikaç ay önce 58 e indim. 52 ikende pek mutlu değildim o yüzden 48 olmak istiyorum.
Kurallara da umarım uyabilirim. Başka bir şey kalmadı sanırım..
Yaz boyunu kilonu yaşını çıkaralım listeniMaşallah canım. Acilen öğrenmem lazım şu yöntemi. Tüm motivasyonumu kaybetmiş durumdayım.
Şu yöntemi biri bana anlatsın bacılar
GeldimHu huuu nerdesiniz kızlaaarr
Ayy thanks bebeeemmİnşallah bebeğim
Senin yaşın küçükmüş canım abur cuburdan uzak dur dans dersleri al arkadaşlarınla gez az ye hemen gider kiloların. Yaşının hakkını ver hareketli ol bebeğim. Ah 18 ahhh
Yaz boyunu kilonu yaşını çıkaralım listeni
Eee bacım napacam şimdik ben bunla ne demek bunlar biraz anlatır mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?