Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Oh masallah kalabalikmis sizin bizim 15 daire benim ev annemlerin 24 daire

Ahahaha napayim ya isten donerken yürüyorum ya yorulmus oluyorum bide apartmanda telefon cekmiyo genelde konusarak girdigim icin biniyorum 2 dk da cikariveriyo eve
Niye zayiflayamadigin belli oldu

Isi birakicam ya ön hazirlik
Ayy emin misin o konuda
Oh masallah kalabalikmis sizin bizim 15 daire benim ev annemlerin 24 daire

Ahahaha napayim ya isten donerken yürüyorum ya yorulmus oluyorum bide apartmanda telefon cekmiyo genelde konusarak girdigim icin biniyorum 2 dk da cikariveriyo eve
eve kadar yürüyorsun zaten daha ne oldun
Banyoda kullanılıyorsa arada kullanırım yıkama sonrası.
Vanilyayi hiç görmedim metroya gidersem bakayım bir
1. Lik mi dedin ama ben yarın kabak tatlısı yiiicem belki sonraki hafta

İnşallah canım gitsin kurtulayım
Kabak tatlısı yedin mi vücut şaşacak 3 kilo bile verebilirsin artık bölgesel videolara başlayabilirsin

Cevap verenlere teşekkürler
18 yaşındayım. Lise son. Sanırım size göre biraz küçüğüm. Alışkanlıktan profilde yaşımı 23 yazmışım. Daha küçükken her yere üye olabilmek için yapıyordumda
Neyse boyum 1.60 şuan 58 kiloyum, 48 olmak istiyorum.
Geçen sene 52 den 63 e 2 ayda çıktım ve bikaç ay önce 58 e indim. 52 ikende pek mutlu değildim o yüzden 48 olmak istiyorum.
Kurallara da umarım uyabilirim. Başka bir şey kalmadı sanırım..

Hoşgeldin canım. Benim hayallerimin kilosundasın umarım kısa zamanda hedefine ulaşırsın.

Kızlar yaaa 2 buçuk aydır diyetteyim diyebilirim. Ama geçtiğimiz hafta olanlar oldu ve ben deli gibi yemeye başladım yine. Bir türlü eski sisteme dönemiyorum tekrar kilo almaya başladım... 2 kilo koydum bile emeklerimin üstüne. Ne yapmalıyım yardım edin

İnşallah bebeğim
Senin yaşın küçükmüş canım abur cuburdan uzak dur dans dersleri al arkadaşlarınla gez az ye hemen gider kiloların. Yaşının hakkını ver hareketli ol bebeğim. Ah 18 ahhh
Maşallah canım. Acilen öğrenmem lazım şu yöntemi. Tüm motivasyonumu kaybetmiş durumdayım.
Yaz boyunu kilonu yaşını çıkaralım listeni
Şu yöntemi biri bana anlatsın bacılar

Ayy thanks bebeeemm
Yaş 30 oldu sayılır
Kilo 78.5
Boy 160

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…