Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ghostpasha canım fotoğrafta günlük kalori çizelgesi var en sağdaki sütunda çok yağ yakabilmek için alman gereken kalori miktarları belirtiliyor. Menülerini bu kalori değerlerini aşmadan planlarsan ve proteinden zengin minimum karbonhidrat ile beslenirsen abur cubur yemezsen bu iş olur. Her hafta yeni kilona göre kalori miktarını revize edecez

Yani haftanın 5 günü 1373 kalori alacam diğer 2 gün biraz daha fazla alabilirim. Peki ilk fotodaki nedir?

Yaşın çok küçükmüş kilonda boyuna göre ideal geldi aslında 53 e kadar insen ok derim de 48 çok daha gelişim çağındasın sınavın okulun var be ablam 53 52 de anlaşalım seninle olur mu

Pazartesi salı 1373
Çarşamba 1648
Perşembe cuma 1373
Cumartesi 1511
Pazar 1373 kalori alacaksın ve hafta 3 gün en 45 dk tempolu yürüyüş yada başka bir spor yapacaksın canım bu kurallara uyarsan ayda 6 kiloya kadar verirsin Ghostpasha

Kesinlikleeee. 5 senedir calisiyorum yoruldum artik ve bebegime kendim bakmak istiyorumm

Kalori say haftada 4 5 gün 45 dk yürüyüş ya da spor yap o kilo 3 gün de gider yerleşmemiş kilo sonra kalori say hızlıca 6lara inersin

Fat loss yağ kaybetmek için
Extreme fat loss daha çok yağ kaybetmek için
Maintenance mevcutu korumak için gereken kalori miktarlarını gösteriyor Ghostpasha

Kızlar sağlık ocağındaki ebe bana diyet yapmaman lazım dedi. Sağlıklı beslenmem gerekli sadece beyaz ekmek ve şeker yeme dedi. Sizce diyet gebeliği olumsuz etkiler mi

5 sene ney ki kuzum emeklilik için 25 sene kadar belki daha fazla çalışmak gerek
Bi kac sene sonra tekrar baslicam kuzu ama en azindan 2 yasina girene kadar ben bakayim zatn üstüme düseni yaptim borclara yardim ettm dugun icinde cok destek oldim bebegime bakmak hakkim bence

5 sene ney ki kuzum emeklilik için 25 sene kadar belki daha fazla çalışmak gerek
Yanlış mesajı alıntılamış olabilirim kaptinn sözüm sana
Bebeğine kendin bakmak istemen çok güzel bi durum herşeyin ilkini onunla paylaşmakta çok özel ama sen okul dönemi iş dönemi gibi süreçlerden geçerken tüm günün evde çocukla ev işiyle komşu gezmesiyle nasıl geçtiğine şu an çok yabancısın. Bir insanın sabah kalktığında hazırlanıp gideceği verimli olmak için çaba göstereceği bir işinin olmaması kadar korkunç bişey olamaz. Bunu ev hanımı olduğunda anlarsın. Yaşam kalitenin ne kadar düştüğünü hatta bazen kimliksiz kaldığını görürsün. Senin hayatın sadece bebeğinin annesi olmaktan kocanın eşi olmaktan yada sosyal ev hanımı olmaktan öteye gidemez. Ablan yaşındayım tavsiyeme kulak ver. Süt izni vs. Sistemin kurallarını bilmiyorum ama kullanabildiğin kadar izin kullan bebeğin biraz ele avuca gelince güvenilir bir aile büyüğü ve bir bakıcıyla büyüsün. Sende işten kalan zamanlarında onunla kaliteli zaman geçirmeye bak.

Bi kac sene sonra tekrar baslicam kuzu ama en azindan 2 yasina girene kadar ben bakayim zatn üstüme düseni yaptim borclara yardim ettm dugun icinde cok destek oldim bebegime bakmak hakkim bence
Şu birkaç sene yi görmem iyi oldu. İşin güzelse kaybetme

SchonerDuft 48 deyince banda az geliyor ama 51 kiloda bile olduğumdan fazla gözüküyorum. İnce bir vucut yapım yok. Doğrusu biraz çocuk gibi görünmek istiyorum. Niye bilmem
Hmmm o zaman 48 diyelim mutlu olmakta önemli sonuçta
Sonuna kadar katılıyorum

Tabi ki hakkın kuzu ama o 2 sene olur 5 sene tam işe başlarken 2.ciyi yapayım dersin bitti gitti iş hayatı

Tabi ki hakkın kuzu ama o 2 sene olur 5 sene tam işe başlarken 2.ciyi yapayım dersin bitti gitti iş hayatı
Kadına kimliğini kazandıran iş hayatıdır kaybetmeyin babamın imkanları iyi bindiğim araba yaşadığımız şehirde 5 tane ev alır ama ben çalışmayan kadınım ya herkes koca parası yediğimi sanıyor üniversite mezunuyum 17 yıl önce bitirdim okulu 10 yıllık çalışma hayatım var ama şu anda ki yaşam standardım budur. Yazık etmeyin emeğinize duruşunuzu kimseye karşı bozmayın. Eskiler gibi 16 yaşımda evlensem senin kadar çocuğum olurdu @kaptinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…