- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #275.181
Bende işten çıkma planları yapıyordum ama böyle duyunca işi birakmakmanin dezavantaj olduğunu anlıyorumKadına kimliğini kazandıran iş hayatıdır kaybetmeyin babamın imkanları iyi bindiğim araba yaşadığımız şehirde 5 tane ev alır ama ben çalışmayan kadınım ya herkes koca parası yediğimi sanıyor üniversite mezunuyum 17 yıl önce bitirdim okulu 10 yıllık çalışma hayatım var ama şu anda ki yaşam standardım budur. Yazık etmeyin emeğinize duruşunuzu kimseye karşı bozmayın. Eskiler gibi 16 yaşımda evlensem senin kadar çocuğum olurdu@kaptinn
Aç kalmışsın yazık sana ayrıca hiç sebze yok sevmiyor musun yoksa salata falan28 nisan cumartesi menü
09.30
Yarım simit
1 kk beyaz peynir
1 yumurta
13.00
1 sade türk kahvesi
18.00
Yarım porsiyon kuru fasulye(3 ymk kaşığı)
1 dilim kepekli ekmek
1 kase yoğurt
Çoluk çocuk gelen giden derken bakamadık cicimKimse yok mu hu huu?
Sebze çok sewrim yawrum hep sebze yerim diyebilirim ama eşime sebzeden gına geldiÇoluk çocuk gelen giden derken bakamadık cicim
Niye bu kadar az yedin de bakiyim
Ben burdayım şimdilik naptın bakimKimse yok mu hu huu?
Çok geldi menün bana .Sebze çok sewrim yawrum hep sebze yerim diyebilirim ama eşime sebzeden gına geldikuru fasulye istedi yaptım ama beğenmedim o yüzden yiyemedim. Üşengeçlikten böyle oldu kuzum başka bir sebebi yok. Bi düzene sokacam inşallah da yarın da pikniğe gidecez. Gerçi orda salata ızgara yer çekilirim kenara bahar geldi tüm dengem şaştı valla.
Bende 76 kusurle basladım dıyete sana hak verıyorum suanda benı goren yıne bu ne hal dıyo bugun cok canım sıkıldı halbukı kılo verdım ıncelmeye basladım ve goruntude kotu bı kılomda yok ama ınsanlar cok acımasızCanımsın benim kilom çok sosyal ortamlara girmeye utanıyorum arkadaşlarımın beni böyle görmesi bu ne hal demesi beni utandırıyor kurtulmak zorundayım kilolarımdan. Bende zor hakim oluyorum kendime. Dışarıda değil ama evde bütün gün mutfakta olunca zor oluyor. Ama bugün neye mutlu oldum biliyor musun? Önceden en az 20 kilo vermem gerek nasıl verecem diye stres olurdum. Şimdi 7-8 kilo versem iyi olur diyorum. 7-8 ne ki ? 20li kiloların yanında
Gerçekten insanlar acımasız. Memnun oluyorlar sanki. İnsan insanın kötü olduğunu mutsuz olduğunu isteyebilir mi? Biz hep birilerinin iyi mutlu olduğu günlerine sebep olmak isteriz. Ben 2 numaraya hamileyken görümcem bana erkek gibi olmuşsun kocaman" demişti. Ben hem çok kilo alıyorum hemde çok ödem oluyor hamileyken. ( Doğum sonrası ilk ay 18-20 kilo veriyorum yani ödem) hamile kadına bu laf söylenir mi? Bir tek görümcem değil herkes öyle.Bende 76 kusurle basladım dıyete sana hak verıyorum suanda benı goren yıne bu ne hal dıyo bugun cok canım sıkıldı halbukı kılo verdım ıncelmeye basladım ve goruntude kotu bı kılomda yok ama ınsanlar cok acımasız
Ay ben seni arada atlamışım cicişim. Gider tabi şimdi sende ne hızlı metabolizma vardır. Biraz dikkat edersin spor yaparsın 2 ayda hiçbişey kalmaz canım merak etme. Burada hepimizin farklı yöntemleri var paylaşıyoruz sen de denersin okul hayatına uygun olan bir yöntem buluruz.drdotty umarım o kadar şeyle gider
Almanya’da yaşıyorum ben, 8. Ayda geliyorum Türkiye ye ve o zamana kadar 100 lü rakamlardan inmek istiyorumCanım sen yurt dışında mı yaşıyorsun hadi bakalım izin tarihine kadar hafifle biraz
Parkeye zarar vermiyor canım hem sende bebek düşünüyorsun buharlı temizlik gerekli.
Chiayı Hindistan cevizi vanilya aroması tarçın ile birlikte süte karıştırıp smothi makinesinde yada blender ile karıştırıyorum güzel oluyor sen de seversin
Hoş geldin aramızaCevap verenlere teşekkürler
18 yaşındayım. Lise son. Sanırım size göre biraz küçüğüm. Alışkanlıktan profilde yaşımı 23 yazmışım. Daha küçükken her yere üye olabilmek için yapıyordumda
Neyse boyum 1.60 şuan 58 kiloyum, 48 olmak istiyorum.
Geçen sene 52 den 63 e 2 ayda çıktım ve bikaç ay önce 58 e indim. 52 ikende pek mutlu değildim o yüzden 48 olmak istiyorum.
Kurallara da umarım uyabilirim. Başka bir şey kalmadı sanırım..
Geldimmmm:), öğleden sonra eltime gittim, akşama kadar oradaydım. Birlikte yemek filan yedik, çocuklar oynadı falan filan. Akşama da Tr den bi yakınımız gelmişti onu ziyarete gittik o yüzden gelemedim buraya:). Hemen menümü yazıcam
İnşallah canım verirsin sen hem bu aylarda doğanın dengesi gereği metabolizmamız hızlanıyormuş. Kilo vermek için en doğru zaman yaniAlmanya’da yaşıyorum ben, 8. Ayda geliyorum Türkiye ye ve o zamana kadar 100 lü rakamlardan inmek istiyorum
Hoş geldin aramıza. Ama 48 kilo çok az değil mi kuzu:)
Geldimmmm:), öğleden sonra eltime gittim, akşama kadar oradaydım. Birlikte yemek filan yedik, çocuklar oynadı falan filan. Akşama da Tr den bi yakınımız gelmişti onu ziyarete gittik o yüzden gelemedim buraya:). Hemen menümü yazıcam
Canım benim Güzel menü ama bırak o üzümlü kekimsi şeyi Almanlar yesin sen bizim Çengelköy hıyarını tercih et. Türlü dedinde bak ben türlü yü artık etsiz yapıyorum fırın poşetinde yağsız olarak yardımcı yemek gibi görünse de bizim kültürümüze uygun Yanına da Eti ana yemek gibi ızgarada yapıyorum. Al sana diyet öğün tavsiye ederim canım.Menüm
Sabah 10:00 domates, salatalık, biber,beyaz peynir,biraz patatesli yumurta
14:30 2 bardak çay, 1 dilim üzümlü ekmek gibi bişey(tam olarak kek de değil ekmek de. almanların bi atıştırmalığı kahvaltıda da kahvenin yanında da tüketiyorlar genelde)
18:00 2 servis kaşığı etli türlü, 2 yemek kaşığı bulgur pilavı,1 kase yoğurt
19:00 kahve
21:00 2 bardak çay
Su 2.5 lt
Spor : trampolinde zıplama:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?