- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #275.201
Supersin canimmm tebriklerBu hafta 2 kilo verdim daha öncede 1,6 vermiştim haftada. Artık hep zigzag devam ediyorum. Takıma geldiğimden beri 13,5 kilo verdim 70 günde
Doğru menüyü okuduğuna emin misin yawruBen burdayım şimdilik naptın bakim
Çok geldi menün bana .
Yarın için tavsiyem haşlama yumurta seviyorsan pikniğe gitmeden ayak üstü atıştır. Piknikte ekmek kola dışında ne varsa bol bol ye mangal işi ve salata yani zararlı cizli şeyler değil akşam da light ya da laktozsuz süt iç al sana protein günü ama sakın beyaz ekmek yeme çok isterse canın ekmek tahıllı kepekli ekmek ye protein günü yaptığın da kalori saymaya gerek yok. 45 dk da yürüyüş yap top oyna ip atla ertesi günü 1 kilo eksidesin
Üzümlü ekmek yeme üzümün kalorisi yüksektir belki birde şekerli yani. Sen çavdar kepek tam tahıllı ekmek tüketmeye bakMenüm
Sabah 10:00 domates, salatalık, biber,beyaz peynir,biraz patatesli yumurta
14:30 2 bardak çay, 1 dilim üzümlü ekmek gibi bişey(tam olarak kek de değil ekmek de. almanların bi atıştırmalığı kahvaltıda da kahvenin yanında da tüketiyorlar genelde)
18:00 2 servis kaşığı etli türlü, 2 yemek kaşığı bulgur pilavı,1 kase yoğurt
19:00 kahve
21:00 2 bardak çay
Su 2.5 lt
Spor : trampolinde zıplama:)
Kinoanin tadı nasıl marketkerde çok görüyorum bu ara .menü güzel kaloriyi az tutman iyi olmuş bugün serbest takıl bakalım1472 kalori günümdü 1015 kalori aldım. Yarın tatlı yicem ya
Sabah 9:00
1 kaşık küp mozarella (pizza için olanlardan) 1 kaşık lor , 1 /2 biber, 1/2 domates karıştırıp form etimek in üstünde fırınladım muhteşemdiler bundan 2 tane yedim (120 kalori )yanında çay
Ara
5 erik 25 kal
1 kayısı 14 kal
Öğle 14:00
Brokoli karnabahar salatası cevizli 180 kal
3 kaşık 2 kaşık haşlanmış beyaz kinoa 110 kalori
Soda limon 22 kalori
Ara
1 çay bardağı süt kakao Hindistan cevizi rendesi nescafe karışımı ( çok karışık oldu ama tatlı isteğimi bitirdi)128 kal
Akşam 19:30
1 kuzu incik haşlanmış 150 gr 300 kalori
Kaşık salata yağsız 60kalori
1 kase Semizotundan cacık 45
22:30
Türk kahvesi 7 kal.
Toplam 1015 kalori
Senin önerilerin benim çok hoşuma gidiyor hakkını da yeme 3 5 kilonun katlarını verdinAllllaaaam Allllaaaam 3-5 kilo verdim diye havaya mı girdim ne? Herkese bi tavsiyede bulunmalar falan duyanda profesör konuşuyor sanacak.
Buradaki herkes kilosunu versin kurtulsun istiyorum yazın tşhirt üstüne ne giysemde g.t göbek fırlamasa diye düşünmeden basic giyip çıkalım istiyorum hepinizi çok seviyorum@hepiniz
İyi geceler
Çok az olacaktı oDoğru menüyü okuduğuna emin misin yawrudünkü menüm çoooook azdı. Tavsiyelerine kesinlikle uyacağım da kola görünce dayanamıyorum söyleyim de almasınlar bari günaydın bu arada
Cok az geldı bana canım.28 nisan cumartesi menü
09.30
Yarım simit
1 kk beyaz peynir
1 yumurta
13.00
1 sade türk kahvesi
18.00
Yarım porsiyon kuru fasulye(3 ymk kaşığı)
1 dilim kepekli ekmek
1 kase yoğurt
Ewet cnm bugünden itibaren eski düzene dönecem inşallah. Yarın için de bir detox planlıyorum bakalım yapabilirsem.Cok az geldı bana canım.
Hadi inşallah, bari doğa yardım etsin kilo vermeme yoksa benim adam olacağım yokİnşallah canım verirsin sen hem bu aylarda doğanın dengesi gereği metabolizmamız hızlanıyormuş. Kilo vermek için en doğru zaman yani
Aslında yemeklerimi çok da değiştirmeden sadece porsiyon değişikliği ile kilo vermeye çalışıyorum ben. Çünkü kilo verdikten sonra da aynı şekilde beslenmek istiyorum.Canım benim Güzel menü ama bırak o üzümlü kekimsi şeyi Almanlar yesin sen bizim Çengelköy hıyarını tercih et. Türlü dedinde bak ben türlü yü artık etsiz yapıyorum fırın poşetinde yağsız olarak yardımcı yemek gibi görünse de bizim kültürümüze uygun Yanına da Eti ana yemek gibi ızgarada yapıyorum. Al sana diyet öğün tavsiye ederim canım.
Sen sanırım atıştırmalık şeyler seviyorsun dukan bisküvileri fena değil hem kalorisi düşük kalori sayarken uygun, hem de protein diyetlerine uygun.
Gerçekten çok az yemişsiniz. Canınız çekmediğinden mi zorla mı bilmiyorum ama böyle yapmak metabolizmayı yavaşlatmaz mı?28 nisan cumartesi menü
09.30
Yarım simit
1 kk beyaz peynir
1 yumurta
13.00
1 sade türk kahvesi
18.00
Yarım porsiyon kuru fasulye(3 ymk kaşığı)
1 dilim kepekli ekmek
1 kase yoğurt
GünaydınlarHepinize günaydın kızlargüzel haberlere uyandığımız bir gün olsun
Canım daha önce kırmızı kinoa denemiştim tadı çok kötüydü. Şimdi beyaz kinoa kullanıyorum. Bu kırmızıya göre daha yenilebilir durumda. Yoğurt ile fena olmadı pilavı kısırı yada salataları daha doyurucu hale getirebiliriz. Bu arada haşlanmış 1 yemek kaşığı beyaz kinoa 25 kaloriÜzümlü ekmek yeme üzümün kalorisi yüksektir belki birde şekerli yani. Sen çavdar kepek tam tahıllı ekmek tüketmeye bak
Kinoanin tadı nasıl marketkerde çok görüyorum bu ara .menü güzel kaloriyi az tutman iyi olmuş bugün serbest takıl bakalım
Senin önerilerin benim çok hoşuma gidiyor hakkını da yeme 3 5 kilonun katlarını verdin
Çok az olacaktı o. Bugün sade soda iç proteinde kalo türü yasak 1 fincan kahve serbest sadece . Bugünü idare et çok güzel kilo vermiş .kuyruk yağı da yeme tabi
Canımsın porsiyon küçülterek kilo verebilirsin tabi. Kilo verdikten sonra da aynı beslenebilirsin ama bu seni hedefine ulaştırır mı bilemedimGünaydın hanımlar
Hadi inşallah, bari doğa yardım etsin kilo vermeme yoksa benim adam olacağım yok
Aslında yemeklerimi çok da değiştirmeden sadece porsiyon değişikliği ile kilo vermeye çalışıyorum ben. Çünkü kilo verdikten sonra da aynı şekilde beslenmek istiyorum.
Türlüye gelirsek , ben de etsiz ve bir yemek kaşığı yağ ile pişiriyorum ama dün eltimdeydim o öyle pişirmişti öyle yedim :). 1 haftadır eve hiç ekmek ve benzeri şeyler girmiyor almayınca da yenmiyor doğal olarak. Ama dışarda olunca bazen nefsine hakim olamıyorsun malesef
Burada siz beni eleştirince çok iyi geliyor bana başka sefer yiyeceğimde kızlar kızar diye hemen vazgeçiyorum
Evet canım biz az yemeyi hiç onaylamıyoruzGerçekten çok az yemişsiniz. Canınız çekmediğinden mi zorla mı bilmiyorum ama böyle yapmak metabolizmayı yavaşlatmaz mı?
Amın cabım. Oyle valla hamıleyken aynı seylerı banada soyledıler 90 kıloyla doguma gırdım hayatta veremezsın dedıler bem saf gıbı stres yaptım kendıme nasıl verıcem bu kıloyu dıye moralımı bozdum hamılelıgımın son haftalarında. Cok pısmanım keske kımseyı takmasaydım. Dogumdan 1 hafta sonra 78 kıloya dustum. Sımdı 69 bak. Isteyınce hersey oluyo. Ama ınsanlar oyle demıyo yapamazsın edemezsın. Yapama ıstıyolar cunku.Gerçekten insanlar acımasız. Memnun oluyorlar sanki. İnsan insanın kötü olduğunu mutsuz olduğunu isteyebilir mi? Biz hep birilerinin iyi mutlu olduğu günlerine sebep olmak isteriz. Ben 2 numaraya hamileyken görümcem bana erkek gibi olmuşsun kocaman" demişti. Ben hem çok kilo alıyorum hemde çok ödem oluyor hamileyken. ( Doğum sonrası ilk ay 18-20 kilo veriyorum yani ödem) hamile kadına bu laf söylenir mi? Bir tek görümcem değil herkes öyle.
Kilo almışsın ay depresyonda mısın yoksa?
Kilo almışsın hiç kendine bakmıyorsun
Kilo almışsın daha genceciksin bak yaşlı göstermiş. Daha neler neler
Allah kötü bakan gözle kötü söyleyen dille imtihan etmesin.
Canım sabah 3 dilim ekmek çok akşamda yemek yok29 nisan pazar menü
Sabah
1 yumurta
Peynir
3 dilim ekmek
Öğlen
Yarım porsiyon lahana yemeği
200 gr çilek
Kapanış
Hoşgeldin canım 1. Sayfadaki kuralları oku kabul edersen gelip kendini tanıt yaşın kilon boyun kilo geçmişin diyet denemelerin hedefin nedir yaz bize kaptin ve yardımcıları seni de bağrına basacaktırMeehaba grupta yer var mı acaba. Aranızda olmayı çok isterim.kaptinn
Bi salata yoğurt yeseydin en azından yada süt içPek yiyesin gelmedi kasıtlı değildi yani
Aynen canım yarın baslıyorum saymaya yanlıslarımı duzeltınsegus canımcım sen yarın zigzag kalori saymaya başlamayı unutma şu 70 i 65e alalım kurtulalım dost görünümlü hemcinslerimizin acımasız yorumlarından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?