Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Doğru menüyü okuduğuna emin misin yawrudünkü menüm çoooook azdı. Tavsiyelerine kesinlikle uyacağım da kola görünce dayanamıyorum söyleyim de almasınlar barigünaydın bu arada

Üzümlü ekmek yeme üzümün kalorisi yüksektir belki birde şekerli yani. Sen çavdar kepek tam tahıllı ekmek tüketmeye bak
Kinoanin tadı nasıl marketkerde çok görüyorum bu ara .menü güzel kaloriyi az tutman iyi olmuş bugün serbest takıl bakalım
Senin önerilerin benim çok hoşuma gidiyor hakkını da yeme 3 5 kilonun katlarını verdin
Doğru menüyü okuduğuna emin misin yawrudünkü menüm çoooook azdı. Tavsiyelerine kesinlikle uyacağım da kola görünce dayanamıyorum söyleyim de almasınlar barigünaydın bu arada
Çok az olacaktı o . Bugün sade soda iç proteinde kalo türü yasak 1 fincan kahve serbest sadece . Bugünü idare et çok güzel kilo vermiş .kuyruk yağı da yeme tabi

Günaydın hanımlar

İnşallah canım verirsin sen hem bu aylarda doğanın dengesi gereği metabolizmamız hızlanıyormuş. Kilo vermek için en doğru zaman yani
Hadi inşallah, bari doğa yardım etsin kilo vermeme yoksa benim adam olacağım yok

Aslında yemeklerimi çok da değiştirmeden sadece porsiyon değişikliği ile kilo vermeye çalışıyorum ben. Çünkü kilo verdikten sonra da aynı şekilde beslenmek istiyorum.
Türlüye gelirsek , ben de etsiz ve bir yemek kaşığı yağ ile pişiriyorum ama dün eltimdeydim o öyle pişirmişti öyle yedim :). 1 haftadır eve hiç ekmek ve benzeri şeyler girmiyor almayınca da yenmiyor doğal olarak. Ama dışarda olunca bazen nefsine hakim olamıyorsun malesef
Burada siz beni eleştirince çok iyi geliyor bana başka sefer yiyeceğimde kızlar kızar diye hemen vazgeçiyorum

28 nisan cumartesi menü

09.30
Yarım simit
1 kk beyaz peynir
1 yumurta

13.00
1 sade türk kahvesi

18.00
Yarım porsiyon kuru fasulye(3 ymk kaşığı)
1 dilim kepekli ekmek
1 kase yoğurt
Gerçekten çok az yemişsiniz. Canınız çekmediğinden mi zorla mı bilmiyorum ama böyle yapmak metabolizmayı yavaşlatmaz mı?

Canım daha önce kırmızı kinoa denemiştim tadı çok kötüydü. Şimdi beyaz kinoa kullanıyorum. Bu kırmızıya göre daha yenilebilir durumda. Yoğurt ile fena olmadı pilavı kısırı yada salataları daha doyurucu hale getirebiliriz. Bu arada haşlanmış 1 yemek kaşığı beyaz kinoa 25 kalori

Canımsın porsiyon küçülterek kilo verebilirsin tabi. Kilo verdikten sonra da aynı beslenebilirsin ama bu seni hedefine ulaştırır mı bilemedim

Gerçekten çok az yemişsiniz. Canınız çekmediğinden mi zorla mı bilmiyorum ama böyle yapmak metabolizmayı yavaşlatmaz mı?
Evet canım biz az yemeyi hiç onaylamıyoruz
Yiyelim içelim güzelleşelim

Amın cabım. Oyle valla hamıleyken aynı seylerı banada soyledıler 90 kıloyla doguma gırdım hayatta veremezsın dedıler bem saf gıbı stres yaptım kendıme nasıl verıcem bu kıloyu dıye moralımı bozdum hamılelıgımın son haftalarında. Cok pısmanım keske kımseyı takmasaydım. Dogumdan 1 hafta sonra 78 kıloya dustum. Sımdı 69 bak. Isteyınce hersey oluyo. Ama ınsanlar oyle demıyo yapamazsın edemezsın. Yapama ıstıyolar cunku.

Meehaba grupta yer var mı acaba. Aranızda olmayı çok isterim. kaptinn
Hoşgeldin canım 1. Sayfadaki kuralları oku kabul edersen gelip kendini tanıt yaşın kilon boyun kilo geçmişin diyet denemelerin hedefin nedir yaz bize kaptin ve yardımcıları seni de bağrına basacaktır

Bugün kaynanam kabak tatlısı yapacaktı kocacıma. İş seyahatinden döndü ya. Anam akşam bi kavga gürültü. Küstü bizimki benim tatlı hayal düş oldu çok ta canım istemişti oysa. Neyse bugünde yiyemedik tatlımızı ama iyi yemek yedim bu küsüşme çok hoşuma gitti moralim düzgün. Tatlıyı da önümüzdeki cuma öğlen yerim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…