Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

29 nisan pazar menüm

09.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
1 dilim kepekli ekmek
1 çeri domates

15.00
1 kase patlıcan közlemesi salatası(yağsız)
3 köfte
2 tavuk kanat/1 tavuk kelebek ızgara
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
Spor 30 dk yürüyüş
Baya hoplayıp zıpladık(voleybol+yakartop vs vs ee tabi bir de bebe peşinde koşmaca)

drdotty bu arada ben extrem fat loss yapsam cok mu az olur. 1200 kusur kalorı var yarın
Yok canım az olmaz ama bugünden planla ne yiyeceğini bence hem Çarşamba günü daha çok kalorin var idare etmeye çalış 2 gün. 1232 kalori alacaksın ama 70 kiloya göre hesaplamıştık sanırım 69 a göre revize et istersen

Merhabalar, öğleden sonra pek uğrayamadım aniden piknik düzenlendi hazırlanıp oraya gittik. Allah’tan dolapta etim filan vardı . Çok güzel geçti, polenler hariç tabi. Hemen menümü paylaşayım:)
Sabah 9:00 bol yeşillik salatası(turp yaprağı, maydanoz, nane, domates, paprika), beyaz peynir, 2 dilim hindi füme,5 yeşil zeytin
13:00 sabahtan kalan salata( piknik işi çıkınca onu yedim çok aç olmayım diye)
13:30 kahve
15:00 1 çay , 1 kahve
18:00 bol salata,2 dilim hindi eti,1 tane tavuk pirzola ,1 servis kaşığı mantar sac kavurma,1 tane közlenmiş patates1 tane soda
19:00 1 bardak çay,20 tane kabak çekirdeği
Su 2.5 lt

Yolculuk falan yapınca odem oluyo bende bıraz 69.6yım 400 gr ıcın degıstırmıyım ya tamam ozaman yarın aksam ıcın kıymalı patlıcan yemegım var bıde karalahana sarması var ama ondan yemwm esım yesın artık. Oglendede ısyerınde cıkan yemege gore dusunucem maalesef.

Afiyet olsun canmben beğendim menüyü

Bayağı sağlıklı gidiyorsunuz
Okuyuncada kavurma çekti canım

Bugünkü tatlım sımsıcacık süt 2 kaşık kakao 1 stevya zero küp şeker 1 kaşık Hindistan cevizi vanilya aoması ile ve yanında da 2 çilek 140 kalori
Şu şekeri nerden aldın bende tüketmek istemiyorum ama çay ictigimde şekersiz zor oluyor
Kızlar evıme dondum bende valız bosalyçt dus al derken aksam oldu. Bugunku menumu yazayım az kacamaklı oldu ama
Hmm bugünkü menü değil de sen kilonu de hele bize
Çok olan sadece 1 dilim ekmek görmezden geliyorum yoldan geldin çünkü
Piknikteki ekmek olmasaydı akşam da süt iceydin çok daha iyi olurdu. Böyle de süper tabi afiyet olsun
Sadece patates çok geldi eğer piknikte koşup yorulduysan yakmışsındır

drdotty bana kinoa güzel deseydin denerdim tadını karabuğday gibi birşey olarak beynime kodladim asla yiyemem artık pazardan salatalık aldım artık bol bol salatalık yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…