Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende menü yazayım
Sabah
2 dilim tahıllı ekmek
1 yumurtadan omlet
Domates salatalık biber
Topik peynir 4 5 tane
1 çubuk burgu peynir
Çay
1 tatlı kaşığı nutella
Ara
2 türk kahvesi
Yarım anamur muz
1 tane minik nektari

Öğlen saat 4 gibi
2 yk pirinç pilavi
2 yk bamya etli
1 k.kase cacık

Akşam eve dönerken acıktık tüm gün dışarıdaydık
1 kase mercimek çorba
Yarım tabak kadar bumbar
Soğan salata yedim

Suyu sayamadım

Afiyet olsun cnmbu bumbar nasıl bir şey? Pirinçli bir şey mi?

Çok hareketli bir gündü sabah kuzene kahvaltıya gittik ilçeye ordan dayima geçtik 40 dk oturduk maksat gönül alma . Ordan en büyük teyzeme geçtik annemlerde ordaydı teyzemin sofraya denk geldik yemek yedik sonra ben kuzenim annem ve eşim köye gittik bir ebenin yanına eski ebelerden göbeğim düşmüş birde rahmin yapışmış birşey dedi pek anlamadım sonra karnıma masaj yaptı teyze kızlar ben normalde pek inanmazdım ama o ağrı olan bölge geçti göbeğimin etrafında bir ağrı olurdu hele dokununca şu an o ağrı yok ve ben ameliyattan yada situs inversus olduğum için sanıyordum o ağrılar var bende şu an karın bölgemde şikâyetlerim sıfır. Birde rahimini üsütmüssün dedi hep idar yollarım yanar o kadar da dikkat ederim ilaç kac kez kullandım kaç drye gittim ama halen şikayetim devam ediyor

Bayağı sağlıklı gidiyorsunuz
Okuyuncada kavurma çekti canım
Senin menü neden böyle az ? sabah dilim ekmek yemişsin akşam felaket 2 bardak süt içtim demişsin sonra. Ekmeği sabah 2 dilim yemen yeterli 1 dilime düşme ama senin gelişimin önemli şu an . Spor yapıyor musun ?

Anladım kuzum afiyetler olsun hafta sonu kaçamağı olsun toparlarsın inşallah
Toparlarım kuzu. Birde beni şöyle tanı bebek istiyorum herşeyden yemem.lazım kararınca sadece şeker ve beyaz undan olan şeyleri çıkardım hayatımdan istisna durumlar hariç tabi . Haftada bir mecburen patates.pirinç gibi besinleri yicem

Teşekkür ederim, elimden geldiğince eski beslenme düzenimi değiştirmeye çalışıyorum.Ekmek tüketimini azalttım.
Ay canın çekmesin lütfen o zaman suçluluk hissi oluyor bende.

Patates çok küçüktü, canım çekince aldım bi tane:). Ama eskiden olsam o etleri yufkaya sarar bi dürüm yapardım, ahh eskiler ahhh

Ediyorum kuzum normalde menülere beni etiket yapmanız gerekiyor ama yeni gelenlere söylemedik.
Öyle mi ben hiç bilmiyordum o yüzden de hiç etiketlemedim şimdiye kadar. Aklımda bulunsun artık yaparım

Süper canım şimdi dua ediyorum senin için iş yerinde düşük kalorili yemekler olsun diye ama sen dengelemenin yolunu bulursun
Canın çekti çünkü açsın akşam yemek yemedin. 2 bardak süt 200 kaloriden fazla yapıyor hafif bir yemek yiyendin şimdi onu bunu canın çekmezdi. Yarın güzel bir menü planla kendine.öptüm
drdotty bana kinoa güzel deseydin denerdim tadını karabuğday gibi birşey olarak beynime kodladim asla yiyemem artık pazardan salatalık aldım artık bol bol salatalık yerim
Canım karabuğday kinoanın yanında çok güzel bişey. Ben kinoayı tok kalayım diye zorla yiyorum ama karabuğday dan keyifli menüler hazırlıyorum. Bi de amarant var kinoa gibi berbat ötesi berbat

Bu kadar yemeği iyi saymışsın canım bi de suyu nasıl sayacaktın. Afiyet olsun sağlık şifa versin
Kızlar menü ve sporların düzenli paylaşılıp paylaşılmadığı takip ediliyor mu? Sadece meraktan soruyorum
Bende kaptanlığa adaylığını koyacaksında kurultay talep ediyorsun sandımdı
Bilemedim canım insan bazen herşeyden medet umuyor. Ben çok doğru bulmuyorum bu tip şeyleri ama bir sürü de insan var bunlardan faydalanan. Peki sana bir tedavi önerdi mi
Pirinçli hayvanın bağırsağı diyim ince bağırsak kısmı
Yemeyeydin iyiydi

Canım benim herşeyden ye sen zaten kararında yersin. Ama sakatat yemek çok uygun olmayabilir. Bağırsak bumbar kokoreç vs.

SchonerDuft canım ben stevya zero küp şekeri migroslardan alıyorum metroda da var. Hatta kahverengisi de var. Doğal olduğunu söylemişti eşimin diyetisyeni ve önermişti. 1 aydır bıraktım aslında ama bugün çok tatlı istedi canım o yüzden kullandım. Zaten sıfır kalori

zeki kızsın vesselam ben baktım girmiyo hiç uğraşmadım nazar değdi kuzum artı olarak başladım haftaya

SchonerDuft
günaydın
kahvaltı 1 h yumurta 5 zeytin maydanos 1 ceri domates 1 id ekmek bugdağ
öğle salata 1 dilim ekmek ayran
ara1 avuc leblebi süt 10 badem yada fınfık karar vermedim
akşam 1 id ananas 1 brdak yogurt 2 ceviz 2 yk yulaf

su an kendi meslegimi yapmıyorum kuzum o yüzden işimden memnun değilim zaten cıkmaya niyetim vardı bebegi bekliyeyim dedim kendi işime dönmek istiyorum ama sürekli evde oturma gibi bi niyetimde yok kesinlikle
bebegi bırakcak bi büyük yok basımızda o yüzden kreş yasına kadar ben bakıcam planım bu simdilik

Şu birkaç sene yi görmem iyi oldu. İşin güzelse kaybetme
keske işim güzel olsa hiç cıkmazdım

Tabi ki hakkın kuzu ama o 2 sene olur 5 sene tam işe başlarken 2.ciyi yapayım dersin bitti gitti iş hayatı
yok ben daha önce hiç evde oturmadım uzun süre de duramam ama yeni bi işe başlamak için biraz dinlenmek istiyorm sonrası yine devam calışmaya

evde oturan kadın için genelde bu söyleniyo koca parası yiyo oh ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…