- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #275.241
Afiyet olsun cnmBende menü yazayım
Sabah
2 dilim tahıllı ekmek
1 yumurtadan omlet
Domates salatalık biber
Topik peynir 4 5 tane
1 çubuk burgu peynir
Çay
1 tatlı kaşığı nutella
Ara
2 türk kahvesi
Yarım anamur muz
1 tane minik nektari
Öğlen saat 4 gibi
2 yk pirinç pilavi
2 yk bamya etli
1 k.kase cacık
Akşam eve dönerken acıktık tüm gün dışarıdaydık
1 kase mercimek çorba
Yarım tabak kadar bumbar
Soğan salata yedim
Suyu sayamadım
Ediyorum kuzum normalde menülere beni etiket yapmanız gerekiyor ama yeni gelenlere söylemedik.Kızlar menü ve sporların düzenli paylaşılıp paylaşılmadığı takip ediliyor mu? Sadece meraktan soruyorum
Pirinçli hayvanın bağırsağı diyim ince bağırsak kısmıAfiyet olsun cnmbu bumbar nasıl bir şey? Pirinçli bir şey mi?
Anladım kuzum afiyetler olsun hafta sonu kaçamağı olsun toparlarsın inşallahPirinçli hayvanın bağırsağı diyim ince bağırsak kısmı
Tmm kuzum artıkın listeye girince mi etiketleyelim seni yoksa başlayalım mı şimdiden.Ediyorum kuzum normalde menülere beni etiket yapmanız gerekiyor ama yeni gelenlere söylemedik.
Senin menü neden böyle az ? sabah dilim ekmek yemişsin akşam felaket 2 bardak süt içtim demişsin sonra. Ekmeği sabah 2 dilim yemen yeterli 1 dilime düşme ama senin gelişimin önemli şu an . Spor yapıyor musun ?Bayağı sağlıklı gidiyorsunuz
Okuyuncada kavurma çekti canım
Şimdiden başla kuzum takımdasın sonuçtaTmm kuzum artıkın listeye girçnce mi etiketleyelim seni yoksa başlayalım mı şimdiden.
Toparlarım kuzu. Birde beni şöyle tanı bebek istiyorum herşeyden yemem.lazım kararınca sadece şeker ve beyaz undan olan şeyleri çıkardım hayatımdan istisna durumlar hariç tabi . Haftada bir mecburen patates.pirinç gibi besinleri yicemAnladım kuzum afiyetler olsun hafta sonu kaçamağı olsun toparlarsın inşallah
Teşekkür ederimBayağı sağlıklı gidiyorsunuz
Patates çok küçüktü, canım çekince aldım bi tane:). Ama eskiden olsam o etleri yufkaya sarar bi dürüm yapardım, ahh eskiler ahhhŞu şekeri nerden aldın bende tüketmek istemiyorum ama çay ictigimde şekersiz zor oluyor
Hmm bugünkü menü değil de sen kilonu de hele bize
Çok olan sadece 1 dilim ekmek görmezden geliyorum yoldan geldin çünkü
Piknikteki ekmek olmasaydı akşam da süt iceydin çok daha iyi olurdu. Böyle de süper tabi afiyet olsun
Sadece patates çok geldi eğer piknikte koşup yorulduysan yakmışsındır
Öyle mi ben hiç bilmiyordum o yüzden de hiç etiketlemedim şimdiye kadarEdiyorum kuzum normalde menülere beni etiket yapmanız gerekiyor ama yeni gelenlere söylemedik.
Süper canım şimdi dua ediyorum senin için iş yerinde düşük kalorili yemekler olsun diye ama sen dengelemenin yolunu bulursunYolculuk falan yapınca odem oluyo bende bıraz 69.6yım 400 gr ıcın degıstırmıyım ya tamam ozaman yarın aksam ıcın kıymalı patlıcan yemegım var bıde karalahana sarması var ama ondan yemwm esım yesın artık. Oglendede ısyerınde cıkan yemege gore dusunucem maalesef.
Canın çekti çünkü açsın akşam yemek yemedin. 2 bardak süt 200 kaloriden fazla yapıyor hafif bir yemek yiyendin şimdi onu bunu canın çekmezdi. Yarın güzel bir menü planla kendine.öptümBayağı sağlıklı gidiyorsunuz
Canım karabuğday kinoanın yanında çok güzel bişey. Ben kinoayı tok kalayım diye zorla yiyorum ama karabuğday dan keyifli menüler hazırlıyorum. Bi de amarant var kinoa gibi berbat ötesi berbatdrdotty bana kinoa güzel deseydin denerdim tadını karabuğday gibi birşey olarak beynime kodladim asla yiyemem artık pazardan salatalık aldım artık bol bol salatalık yerim
Bu kadar yemeği iyi saymışsın canım bi de suyu nasıl sayacaktın.Bende menü yazayım
Sabah
2 dilim tahıllı ekmek
1 yumurtadan omlet
Domates salatalık biber
Topik peynir 4 5 tane
1 çubuk burgu peynir
Çay
1 tatlı kaşığı nutella
Ara
2 türk kahvesi
Yarım anamur muz
1 tane minik nektari
Öğlen saat 4 gibi
2 yk pirinç pilavi
2 yk bamya etli
1 k.kase cacık
Akşam eve dönerken acıktık tüm gün dışarıdaydık
1 kase mercimek çorba
Yarım tabak kadar bumbar
Soğan salata yedim
Suyu sayamadım
Bende kaptanlığa adaylığını koyacaksında kurultay talep ediyorsun sandımdıKızlar menü ve sporların düzenli paylaşılıp paylaşılmadığı takip ediliyor mu? Sadece meraktan soruyorum
Bilemedim canım insan bazen herşeyden medet umuyor. Ben çok doğru bulmuyorum bu tip şeyleri ama bir sürü de insan var bunlardan faydalanan. Peki sana bir tedavi önerdi miÇok hareketli bir gündü sabah kuzene kahvaltıya gittik ilçeye ordan dayima geçtik 40 dk oturduk maksat gönül alma . Ordan en büyük teyzeme geçtik annemlerde ordaydı teyzemin sofraya denk geldik yemek yedik sonra ben kuzenim annem ve eşim köye gittik bir ebenin yanına eski ebelerden göbeğim düşmüş birde rahmin yapışmış birşey dedi pek anlamadım sonra karnıma masaj yaptı teyze kızlar ben normalde pek inanmazdım ama o ağrı olan bölge geçti göbeğimin etrafında bir ağrı olurdu hele dokununca şu an o ağrı yok ve ben ameliyattan yada situs inversus olduğum için sanıyordum o ağrılar var bende şu an karın bölgemde şikâyetlerim sıfır. Birde rahimini üsütmüssün dedi hep idar yollarım yanar o kadar da dikkat ederim ilaç kac kez kullandım kaç drye gittim ama halen şikayetim devam ediyor
Yemeyeydin iyiydiPirinçli hayvanın bağırsağı diyim ince bağırsak kısmı
Canım benim herşeyden ye sen zaten kararında yersin. Ama sakatat yemek çok uygun olmayabilir. Bağırsak bumbar kokoreç vs.Toparlarım kuzu. Birde beni şöyle tanı bebek istiyorum herşeyden yemem.lazım kararınca sadece şeker ve beyaz undan olan şeyleri çıkardım hayatımdan istisna durumlar hariç tabi . Haftada bir mecburen patates.pirinç gibi besinleri yicem
Canımsın bende bilmiyordum etiketlerim artıkEdiyorum kuzum normalde menülere beni etiket yapmanız gerekiyor ama yeni gelenlere söylemedik.
ya bizim komşu miyom için yapmıştı 21 gün ama küçülmedi vallaKızlar kist eritmek için soğan suyu dışında bildiğiniz bir şey var mı soğan suyu iç açıcı gelmiyo bana şu an midem kötü bu aralar
su an kendi meslegimi yapmıyorum kuzum o yüzden işimden memnun değilim zaten cıkmaya niyetim vardı bebegi bekliyeyim dedim kendi işime dönmek istiyorum ama sürekli evde oturma gibi bi niyetimde yok kesinlikleYanlış mesajı alıntılamış olabilirimkaptinn sözüm sana
Bebeğine kendin bakmak istemen çok güzel bi durum herşeyin ilkini onunla paylaşmakta çok özel ama sen okul dönemi iş dönemi gibi süreçlerden geçerken tüm günün evde çocukla ev işiyle komşu gezmesiyle nasıl geçtiğine şu an çok yabancısın. Bir insanın sabah kalktığında hazırlanıp gideceği verimli olmak için çaba göstereceği bir işinin olmaması kadar korkunç bişey olamaz. Bunu ev hanımı olduğunda anlarsın. Yaşam kalitenin ne kadar düştüğünü hatta bazen kimliksiz kaldığını görürsün. Senin hayatın sadece bebeğinin annesi olmaktan kocanın eşi olmaktan yada sosyal ev hanımı olmaktan öteye gidemez. Ablan yaşındayım tavsiyeme kulak ver. Süt izni vs. Sistemin kurallarını bilmiyorum ama kullanabildiğin kadar izin kullan bebeğin biraz ele avuca gelince güvenilir bir aile büyüğü ve bir bakıcıyla büyüsün. Sende işten kalan zamanlarında onunla kaliteli zaman geçirmeye bak.
keske işim güzel olsa hiç cıkmazdımŞu birkaç sene yi görmem iyi oldu. İşin güzelse kaybetme
yok ben daha önce hiç evde oturmadım uzun süre de duramam ama yeni bi işe başlamak için biraz dinlenmek istiyorm sonrası yine devam calışmayaTabi ki hakkın kuzu ama o 2 sene olur 5 sene tam işe başlarken 2.ciyi yapayım dersin bitti gitti iş hayatı
evde oturan kadın için genelde bu söyleniyo koca parası yiyo oh ne güzelKadına kimliğini kazandıran iş hayatıdır kaybetmeyin babamın imkanları iyi bindiğim araba yaşadığımız şehirde 5 tane ev alır ama ben çalışmayan kadınım ya herkes koca parası yediğimi sanıyor üniversite mezunuyum 17 yıl önce bitirdim okulu 10 yıllık çalışma hayatım var ama şu anda ki yaşam standardım budur. Yazık etmeyin emeğinize duruşunuzu kimseye karşı bozmayın. Eskiler gibi 16 yaşımda evlensem senin kadar çocuğum olurdu@kaptinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?