- 11 Ocak 2016
- 1.651
- 3.023
- 133
- 45
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #275.261
kız işini sevmiyormuşsun ok ama bence bırakma iş bulana kadar devam etseydin sonra çıkardın valla ben doğum izninde kafayı yicektim 3 ay 3 hafta geçmek bilmedi bildiğin esra erola bağladım birde bebek görmeye gelenler ayy sttütün az ay memelerin gömülü yazık cocuga nası emecek muhabbetleri sürekli helva hamur işşi getimerleri bitmeyen süt muhabbeti ve aldığım kilolardı valla allah kimseyi işsiz koymasın ve sevdiği işi nasip etsin ben şanslı guruptayım elif eceme ablam bakııyorsu an kendi meslegimi yapmıyorum kuzum o yüzden işimden memnun değilim zaten cıkmaya niyetim vardı bebegi bekliyeyim dedim kendi işime dönmek istiyorum ama sürekli evde oturma gibi bi niyetimde yok kesinlikle
bebegi bırakcak bi büyük yok basımızda o yüzden kreş yasına kadar ben bakıcam planım bu simdilik
keske işim güzel olsa hiç cıkmazdım
yok ben daha önce hiç evde oturmadım uzun süre de duramam ama yeni bi işe başlamak için biraz dinlenmek istiyorm sonrası yine devam calışmaya
evde oturan kadın için genelde bu söyleniyo koca parası yiyo oh ne güzel
zaten 10 aylık izin hakkım var bırakmasamda onu kullanıcam kuzu ama ben 1 sene değilde 2 sene evde kalcam işte bnde calışmaktn yanaym ama sonradan pişman olmakta istemiyorm niye bebegimi ben büyütmedim diye.kız işini sevmiyormuşsun ok ama bence bırakma iş bulana kadar devam etseydin sonra çıkardın valla ben doğum izninde kafayı yicektim 3 ay 3 hafta geçmek bilmedi bildiğin esra erola bağladım birde bebek görmeye gelenler ayy sttütün az ay memelerin gömülü yazık cocuga nası emecek muhabbetleri sürekli helva hamur işşi getimerleri bitmeyen süt muhabbeti ve aldığım kilolardı valla allah kimseyi işsiz koymasın ve sevdiği işi nasip etsin ben şanslı guruptayım elif eceme ablam bakııyor
çalışana evde olmka cok zor ama cocugunu kendin büyütüceksen güzel bir olay tabi 3 seneden sonra işe başlaman duyguların cocun sana laışması ve bırakman nasıl ilerier bilmiyroum ben 3 aylık ken bıraktım önce cok vicdan yaptım ama şirkette bi sürü bayan arkadaşım var bebekli alışıyorsun ssonuçta onunda geleceği var cokmu uzun oldu nee
neler yemişsin öylebu arada diyet cok güzel gitti doğum gunune gittik hiç bir sey yemedim ama dayanamdım 2 tane mercimk köfte 1 küçük patataesli börek yedim ama akşam yemeğimi yemedim onları yediğim için gecede dayanamadı ufaklığa sutlaç yapmıştım
1 kasede gecenin 11 de sutlaç yedim bugün 1 saat yürüyüş yapıcam öğlen cezalıyım
bazen yoldan cıktığım doğrudur ama hemen yürüyüşle çözücem bu işi sanırımneler yemişsin öyle
o kadar yemeye yürüyüş kar etmez gibi gliyo bana ama inşallah etkili olurbazen yoldan cıktığım doğrudur ama hemen yürüyüşle çözücem bu işi sanırım
cocuk içinde alalh gönlüne göre versin canım
deme öyle yaa yandım ben o zaman bu hafta 1,5 kilo atmak istiyorum hedef koydum kendime )):::::o kadar yemeye yürüyüş kar etmez gibi gliyo bana ama inşallah etkili olur
Allah gönlüne göre versin kuzumToparlarım kuzu. Birde beni şöyle tanı bebek istiyorum herşeyden yemem.lazım kararınca sadece şeker ve beyaz undan olan şeyleri çıkardım hayatımdan istisna durumlar hariç tabi . Haftada bir mecburen patates.pirinç gibi besinleri yicem
Süper canım şimdi dua ediyorum senin için iş yerinde düşük kalorili yemekler olsun diye ama sen dengelemenin yolunu bulursun
Canın çekti çünkü açsın akşam yemek yemedin. 2 bardak süt 200 kaloriden fazla yapıyor hafif bir yemek yiyendin şimdi onu bunu canın çekmezdi. Yarın güzel bir menü planla kendine.öptüm
Canım karabuğday kinoanın yanında çok güzel bişey. Ben kinoayı tok kalayım diye zorla yiyorum ama karabuğday dan keyifli menüler hazırlıyorum. Bi de amarant var kinoa gibi berbat ötesi berbat
Bu kadar yemeği iyi saymışsın canım bi de suyu nasıl sayacaktın.Afiyet olsun sağlık şifa versin
Bende kaptanlığa adaylığını koyacaksında kurultay talep ediyorsun sandımdı
Bilemedim canım insan bazen herşeyden medet umuyor. Ben çok doğru bulmuyorum bu tip şeyleri ama bir sürü de insan var bunlardan faydalanan. Peki sana bir tedavi önerdi mi
Yemeyeydin iyiydi
Canım benim herşeyden ye sen zaten kararında yersin. Ama sakatat yemek çok uygun olmayabilir. Bağırsak bumbar kokoreç vs.
üzümlü kekle patatesli yumurta olmasaymış iyi olurmuş canım onun dışında güzel afiyet olsunMenüm
Sabah 10:00 domates, salatalık, biber,beyaz peynir,biraz patatesli yumurta
14:30 2 bardak çay, 1 dilim üzümlü ekmek gibi bişey(tam olarak kek de değil ekmek de. almanların bi atıştırmalığı kahvaltıda da kahvenin yanında da tüketiyorlar genelde)
18:00 2 servis kaşığı etli türlü, 2 yemek kaşığı bulgur pilavı,1 kase yoğurt
19:00 kahve
21:00 2 bardak çay
Su 2.5 lt
Spor : trampolinde zıplama:)
afiyet olsun canım çok güzel, çok özeniyorum kalori sayanlara ama yediklerimi bulamayınca sinirleniyorum ben bi türlü beceremedim1472 kalori günümdü 1015 kalori aldım. Yarın tatlı yicem ya
Sabah 9:00
1 kaşık küp mozarella (pizza için olanlardan) 1 kaşık lor , 1 /2 biber, 1/2 domates karıştırıp form etimek in üstünde fırınladım muhteşemdiler bundan 2 tane yedim (120 kalori )yanında çay
Ara
5 erik 25 kal
1 kayısı 14 kal
Öğle 14:00
Brokoli karnabahar salatası cevizli 180 kal
3 kaşık 2 kaşık haşlanmış beyaz kinoa 110 kalori
Soda limon 22 kalori
Ara
1 çay bardağı süt kakao Hindistan cevizi rendesi nescafe karışımı ( çok karışık oldu ama tatlı isteğimi bitirdi)128 kal
Akşam 19:30
1 kuzu incik haşlanmış 150 gr 300 kalori
Kaşık salata yağsız 60kalori
1 kase Semizotundan cacık 45
22:30
Türk kahvesi 7 kal.
Toplam 1015 kalori
canım çok az olmuş akşam yemeği yemelisin29 nisan pazar menü
Sabah
1 yumurta
Peynir
3 dilim ekmek
Öğlen
Yarım porsiyon lahana yemeği
200 gr çilek
Kapanış
afiyet olsun cekirdekli simit ne kiSchonerDuft bugunku menum
Sabah 1 yumurta
2 dılım sucuk
Ceyrek cekırdeklı sımıt
Salatalık domates
1 dılım peynır 2 zeytın
Bol yesıllık
Ara 1 turk kahvesı
Aksam 1 kepce tarhana corbası
2 yk bakla ve uzerıne yogurt
1 dılım tam bugday ekmegı
afyiyet olsun güzel olmuş canım29 nisan pazar menüm
09.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
1 dilim kepekli ekmek
1 çeri domates
15.00
1 kase patlıcan közlemesi salatası(yağsız)
3 köfte
2 tavuk kanat/1 tavuk kelebek ızgara
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
Spor 30 dk yürüyüş
Baya hoplayıp zıpladık(voleybol+yakartop vs vs ee tabi bir de bebe peşinde koşmaca)
nutellaBende menü yazayım
Sabah
2 dilim tahıllı ekmek
1 yumurtadan omlet
Domates salatalık biber
Topik peynir 4 5 tane
1 çubuk burgu peynir
Çay
1 tatlı kaşığı nutella
Ara
2 türk kahvesi
Yarım anamur muz
1 tane minik nektari
Öğlen saat 4 gibi
2 yk pirinç pilavi
2 yk bamya etli
1 k.kase cacık
Akşam eve dönerken acıktık tüm gün dışarıdaydık
1 kase mercimek çorba
Yarım tabak kadar bumbar
Soğan salata yedim
Suyu sayamadım
eskiye sünger çekiyoruz unutuyoruz sağlıksız beslenmeyiTeşekkür ederim, elimden geldiğince eski beslenme düzenimi değiştirmeye çalışıyorum.Ekmek tüketimini azalttım.
Ay canın çekmesin lütfen o zaman suçluluk hissi oluyor bende.
Patates çok küçüktü, canım çekince aldım bi tane:). Ama eskiden olsam o etleri yufkaya sarar bi dürüm yapardım, ahh eskiler ahhh
Öyle mi ben hiç bilmiyordum o yüzden de hiç etiketlemedim şimdiye kadar. Aklımda bulunsun artık yaparım
gittiğim kişi ebe eskiden doktor yoktu bu kadar kadın 70li yaşlarda var düşün ama göbeğimde tuhaflık vardı . laparaskopik cerrahiden oldu sanıyordum ben ağrılar şimdi o göbekteki ağrı yok . tedavi önerisi yok canım çorap giy kendini sıcak tut dedi sadece bu göbrk düşme olayını bana bir amca demişti adamı sevemiyorum bir türlü sevemediğimden dikkate almamıştım doktorlarda bunu görmüyor nedense eski el ile muayne eden doktorlar dışında .Süper canım şimdi dua ediyorum senin için iş yerinde düşük kalorili yemekler olsun diye ama sen dengelemenin yolunu bulursun
Canın çekti çünkü açsın akşam yemek yemedin. 2 bardak süt 200 kaloriden fazla yapıyor hafif bir yemek yiyendin şimdi onu bunu canın çekmezdi. Yarın güzel bir menü planla kendine.öptüm
Canım karabuğday kinoanın yanında çok güzel bişey. Ben kinoayı tok kalayım diye zorla yiyorum ama karabuğday dan keyifli menüler hazırlıyorum. Bi de amarant var kinoa gibi berbat ötesi berbat
Bu kadar yemeği iyi saymışsın canım bi de suyu nasıl sayacaktın.Afiyet olsun sağlık şifa versin
Bende kaptanlığa adaylığını koyacaksında kurultay talep ediyorsun sandımdı
Bilemedim canım insan bazen herşeyden medet umuyor. Ben çok doğru bulmuyorum bu tip şeyleri ama bir sürü de insan var bunlardan faydalanan. Peki sana bir tedavi önerdi mi
Yemeyeydin iyiydi
Canım benim herşeyden ye sen zaten kararında yersin. Ama sakatat yemek çok uygun olmayabilir. Bağırsak bumbar kokoreç vs.
bazen bende dayanamıyorum şekersizliğe bal pekmez yiyorum ama yetmiyor sana tüketme derken benim tüketmem de ne kadar doğru bilmiyorumSchonerDuft canım ben stevya zero küp şekeri migroslardan alıyorum metroda da var. Hatta kahverengisi de var. Doğal olduğunu söylemişti eşimin diyetisyeni ve önermişti. 1 aydır bıraktım aslında ama bugün çok tatlı istedi canım o yüzden kullandım. Zaten sıfır kalori
ok kuzum senin menüler paylaşılıyor düzenli olarak sıkıntı yok o konudaCanımsın bende bilmiyordum etiketlerim artık
miyom için değilde kist ve iltihap için öneriliyor zaten 15 gün içmen gerekli fazlası zararya bizim komşu miyom için yapmıştı 21 gün ama küçülmedi valla
yemek nerde göremedim ara öğünü süt yada badem/ fındık ile yap akşam düzgün yemek yeseen olmaz mıSchonerDuft
günaydın
kahvaltı 1 h yumurta 5 zeytin maydanos 1 ceri domates 1 id ekmek bugdağ
öğle salata 1 dilim ekmek ayran
ara1 avuc leblebi süt 10 badem yada fınfık karar vermedim
akşam 1 id ananas 1 brdak yogurt 2 ceviz 2 yk yulaf
gece 11 de sütlaç mıbu arada diyet cok güzel gitti doğum gunune gittik hiç bir sey yemedim ama dayanamdım 2 tane mercimk köfte 1 küçük patataesli börek yedim ama akşam yemeğimi yemedim onları yediğim için gecede dayanamadı ufaklığa sutlaç yapmıştım
1 kasede gecenin 11 de sutlaç yedim bugün 1 saat yürüyüş yapıcam öğlen cezalıyım
amin kuzumAllah gönlüne göre versin kuzumtez zamanda sağlıkla hayırlısıyla güzel haberler alırsın inşallah
üzümlü kekle patatesli yumurta olmasaymış iyi olurmuş canım onun dışında güzel afiyet olsun
afiyet olsun canım çok güzel, çok özeniyorum kalori sayanlara ama yediklerimi bulamayınca sinirleniyorum ben bi türlü beceremedim
canım çok az olmuş akşam yemeği yemelisin
afiyet olsun cekirdekli simit ne ki
afyiyet olsun güzel olmuş canım
nutellaafiyet olsun kuzum, o mumbar
Dont panik beybi. Ben hamileliğim boyunca günde 2 kez iğne oluyodum. Her yerlerim beze beze olmuştu artık iğbe yapacak yerim kalmamıştı. Ağlıyordum çoğu kez. Geçiyor hepsi kalmıyor bir şey sadece biraz zaman. Alkollü ya da kolanyalı pamuğun işe yaradığı doğrudur uygula onu.günaydın hayırlı kandiller ...
sabah sağlık ocağına aşı yerimi gösterdim taş gibi oldu . günde 4 5 kere kolonyalı pamuk koy dedi ay geçmezse kist gibi olursa ne olacak
Ben liste görmedim bacım. Bence sporları ayrı bir liste altında toplayalım ne dersiniz? Siz nasıl yapıyorsunuz bilmiyorum amakızlar sporlarınız ne durumda kimse bildirim yapmadı isterseniz yeni liste yapalım
Cok haklısın canım bı cocuga annesınden daha guzel kımse bakamaz onun sana ıhtıyacı var. Elımde olsa 3 yıl oturup bakardım ogluma sonra zaten krese gıdıcek bende ısıme gelırdım. Gecen hafta ızınlıydım okadar guzel bı hafta gecırdıkkı. Bence 3 yıl bak sonra basla calısmaya. Elbet alıscak okula gıtmeye bız bazen heraeyı buyutuyoruz gozumuzde ya. Buarada bızde sanslıyız babanemız bakıyo ama yınede ben bakmak ısterdım. En verımlı zamanları gunduz vakıtlerı ben eve gıdınce yemek yap yedır uyut bıttı gun 1 saat zaman gecırıyoaun anca. Ama babanesını butun gun goruyozaten 10 aylık izin hakkım var bırakmasamda onu kullanıcam kuzu ama ben 1 sene değilde 2 sene evde kalcam işte bnde calışmaktn yanaym ama sonradan pişman olmakta istemiyorm niye bebegimi ben büyütmedim diye.
2 yasına gelince o kreşe gider ben işe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?