Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kız işini sevmiyormuşsun ok ama bence bırakma iş bulana kadar devam etseydin sonra çıkardın valla ben doğum izninde kafayı yicektim 3 ay 3 hafta geçmek bilmedi bildiğin esra erola bağladım birde bebek görmeye gelenler ayy sttütün az ay memelerin gömülü yazık cocuga nası emecek muhabbetleri sürekli helva hamur işşi getimerleri bitmeyen süt muhabbeti ve aldığım kilolardı valla allah kimseyi işsiz koymasın ve sevdiği işi nasip etsin ben şanslı guruptayım elif eceme ablam bakııyor
çalışana evde olmka cok zor ama cocugunu kendin büyütüceksen güzel bir olay tabi 3 seneden sonra işe başlaman duyguların cocun sana laışması ve bırakman nasıl ilerier bilmiyroum ben 3 aylık ken bıraktım önce cok vicdan yaptım ama şirkette bi sürü bayan arkadaşım var bebekli alışıyorsun ssonuçta onunda geleceği var cokmu uzun oldu nee

bu arada diyet cok güzel gitti doğum gunune gittik hiç bir sey yemedim ama dayanamdım 2 tane mercimk köfte 1 küçük patataesli börek yedim ama akşam yemeğimi yemedim onları yediğim için gecede dayanamadı ufaklığa sutlaç yapmıştım
1 kasede gecenin 11 de sutlaç yedim bugün 1 saat yürüyüş yapıcam öğlen cezalıyım

zaten 10 aylık izin hakkım var bırakmasamda onu kullanıcam kuzu ama ben 1 sene değilde 2 sene evde kalcam işte bnde calışmaktn yanaym ama sonradan pişman olmakta istemiyorm niye bebegimi ben büyütmedim diye.
2 yasına gelince o kreşe gider ben işe

neler yemişsin öyle

Allah gönlüne göre versin kuzumtez zamanda sağlıkla hayırlısıyla güzel haberler alırsın inşallah

üzümlü kekle patatesli yumurta olmasaymış iyi olurmuş canım onun dışında güzel afiyet olsun

afiyet olsun canım çok güzel, çok özeniyorum kalori sayanlara ama yediklerimi bulamayınca sinirleniyorum ben bi türlü beceremedim

29 nisan pazar menü

Sabah
1 yumurta
Peynir
3 dilim ekmek

Öğlen
Yarım porsiyon lahana yemeği
200 gr çilek

Kapanış
canım çok az olmuş akşam yemeği yemelisin

afiyet olsun cekirdekli simit ne ki

afyiyet olsun güzel olmuş canım

nutella afiyet olsun kuzum, o mumbar

eskiye sünger çekiyoruz unutuyoruz sağlıksız beslenmeyi bundan sonra yaparsın sıkıntı yok
gittiğim kişi ebe eskiden doktor yoktu bu kadar kadın 70li yaşlarda var düşün ama göbeğimde tuhaflık vardı . laparaskopik cerrahiden oldu sanıyordum ben ağrılar şimdi o göbekteki ağrı yok . tedavi önerisi yok canım çorap giy kendini sıcak tut dedi sadece bu göbrk düşme olayını bana bir amca demişti adamı sevemiyorum bir türlü sevemediğimden dikkate almamıştım doktorlarda bunu görmüyor nedense eski el ile muayne eden doktorlar dışında .
evde bir poşet karabuğdayım var ben bildiğim lezzetlere yöneleyim hiç gerekli değiller kokuları çok kötü anladığım kadarı ile kalsın
bumbarı dün son kez yedik hava ısınıyor artık yenmez gebelikte de yenmemesi gerekli diyorlar zaten sondu yani
bazen bende dayanamıyorum şekersizliğe bal pekmez yiyorum ama yetmiyor sana tüketme derken benim tüketmem de ne kadar doğru bilmiyorum
Canımsın bende bilmiyordum etiketlerim artık
ok kuzum senin menüler paylaşılıyor düzenli olarak sıkıntı yok o konuda

ya bizim komşu miyom için yapmıştı 21 gün ama küçülmedi valla
miyom için değilde kist ve iltihap için öneriliyor zaten 15 gün içmen gerekli fazlası zarar
yemek nerde göremedim ara öğünü süt yada badem/ fındık ile yap akşam düzgün yemek yeseen olmaz mı
gece 11 de sütlaç mı
neyse cezanı kenin vermişsin zaten

Allah gönlüne göre versin kuzumtez zamanda sağlıkla hayırlısıyla güzel haberler alırsın inşallah
amin kuzum
nutella kavanozu önümdeydi napim çok hareketli bir gündü zaten akşam bumbar olmasaydı iyiydi

günaydın hayırlı kandiller ...
sabah sağlık ocağına aşı yerimi gösterdim taş gibi oldu . günde 4 5 kere kolonyalı pamuk koy dedi ay geçmezse kist gibi olursa ne olacak

günaydın hayırlı kandiller ...
sabah sağlık ocağına aşı yerimi gösterdim taş gibi oldu . günde 4 5 kere kolonyalı pamuk koy dedi ay geçmezse kist gibi olursa ne olacak
Dont panik beybi. Ben hamileliğim boyunca günde 2 kez iğne oluyodum. Her yerlerim beze beze olmuştu artık iğbe yapacak yerim kalmamıştı. Ağlıyordum çoğu kez. Geçiyor hepsi kalmıyor bir şey sadece biraz zaman. Alkollü ya da kolanyalı pamuğun işe yaradığı doğrudur uygula onu.

Cok haklısın canım bı cocuga annesınden daha guzel kımse bakamaz onun sana ıhtıyacı var. Elımde olsa 3 yıl oturup bakardım ogluma sonra zaten krese gıdıcek bende ısıme gelırdım. Gecen hafta ızınlıydım okadar guzel bı hafta gecırdıkkı. Bence 3 yıl bak sonra basla calısmaya. Elbet alıscak okula gıtmeye bız bazen heraeyı buyutuyoruz gozumuzde ya. Buarada bızde sanslıyız babanemız bakıyo ama yınede ben bakmak ısterdım. En verımlı zamanları gunduz vakıtlerı ben eve gıdınce yemek yap yedır uyut bıttı gun 1 saat zaman gecırıyoaun anca. Ama babanesını butun gun goruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…