- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #275.281
progestan mı vuruldun çok geçmiş olsun. yapıyorum bakalım geçer inşallahDont panik beybi. Ben hamileliğim boyunca günde 2 kez iğne oluyodum. Her yerlerim beze beze olmuştu artık iğbe yapacak yerim kalmamıştı. Ağlıyordum çoğu kez. Geçiyor hepsi kalmıyor bir şey sadece biraz zaman. Alkollü ya da kolanyalı pamuğun işe yaradığı doğrudur uygula onu.
liste geride kaldı ayrı listemiz var herkes kendi adına yarışıyor. dakika olarak bildirim yapıyoruz sporda birinci olupta o hafta da 1 kilo de verdiyse sütlü tatlı ödülümüz vrBen liste görmedim bacım. Bence sporları ayrı bir liste altında toplayalım ne dersiniz? Siz nasıl yapıyorsunuz bilmiyorum ama
Ustunde cekırdekler varüzümlü kekle patatesli yumurta olmasaymış iyi olurmuş canım onun dışında güzel afiyet olsun
afiyet olsun canım çok güzel, çok özeniyorum kalori sayanlara ama yediklerimi bulamayınca sinirleniyorum ben bi türlü beceremedim
canım çok az olmuş akşam yemeği yemelisin
afiyet olsun cekirdekli simit ne ki
afyiyet olsun güzel olmuş canım
nutellaafiyet olsun kuzum, o mumbar
geçiyo diye biliyorm ben senin niye öyle oldu ki acabaaagünaydın hayırlı kandiller ...
sabah sağlık ocağına aşı yerimi gösterdim taş gibi oldu . günde 4 5 kere kolonyalı pamuk koy dedi ay geçmezse kist gibi olursa ne olacak
bende öyle düşünüyorm kendi istediğim gibi büyütemicm mesela uyku saatlerini bakan kişi ayarlıcak veya yemek yemeyi o öğreticek ben yanlş bişey yaptıgında belki daha farklı davranıcam ama bakan kişi yapma dmkle yetincek vss vs yani en dogru cumle ne bilmiyorum ama ilk terbiyesini ben vermek istiyorum bebegiminCok haklısın canım bı cocuga annesınden daha guzel kımse bakamaz onun sana ıhtıyacı var. Elımde olsa 3 yıl oturup bakardım ogluma sonra zaten krese gıdıcek bende ısıme gelırdım. Gecen hafta ızınlıydım okadar guzel bı hafta gecırdıkkı. Bence 3 yıl bak sonra basla calısmaya. Elbet alıscak okula gıtmeye bız bazen heraeyı buyutuyoruz gozumuzde ya. Buarada bızde sanslıyız babanemız bakıyo ama yınede ben bakmak ısterdım. En verımlı zamanları gunduz vakıtlerı ben eve gıdınce yemek yap yedır uyut bıttı gun 1 saat zaman gecırıyoaun anca. Ama babanesını butun gun goruyo
enfeksiyon kapmıştır dedi doktor. her halt beni bulur bu ara başıma gelmeyen kalmadı nerdeysegeçiyo diye biliyorm ben senin niye öyle oldu ki acabaaa
aksilik oldu mu öyle üst üste oluyo zatennenfeksiyon kapmıştır dedi doktor. her halt beni bulur bu ara başıma gelmeyen kalmadı nerdeyse
Elınde boyle bı ımkanın varsa kendın buyut canım ama o okula gıttıgındede gerı donebılecegın bı ısın olsunbende öyle düşünüyorm kendi istediğim gibi büyütemicm mesela uyku saatlerini bakan kişi ayarlıcak veya yemek yemeyi o öğreticek ben yanlş bişey yaptıgında belki daha farklı davranıcam ama bakan kişi yapma dmkle yetincek vss vs yani en dogru cumle ne bilmiyorum ama ilk terbiyesini ben vermek istiyorum bebegimin
Gecmıs olsun canım.enfeksiyon kapmıştır dedi doktor. her halt beni bulur bu ara başıma gelmeyen kalmadı nerdeyse
cok şükür yasadıgım yerde iş imkanı cok hiç sıkıntı etmiyorum işi. mobilya sehrindeyim ve ben muhasebe okudum yani her trlü iş bulurum :)Elınde boyle bı ımkanın varsa kendın buyut canım ama o okula gıttıgındede gerı donebılecegın bı ısın olsun
şeker orucu cezan ne çabuk bitmiş seninBende menü yazayım
Sabah
2 dilim tahıllı ekmek
1 yumurtadan omlet
Domates salatalık biber
Topik peynir 4 5 tane
1 çubuk burgu peynir
Çay
1 tatlı kaşığı nutella
Ara
2 türk kahvesi
Yarım anamur muz
1 tane minik nektari
Öğlen saat 4 gibi
2 yk pirinç pilavi
2 yk bamya etli
1 k.kase cacık
Akşam eve dönerken acıktık tüm gün dışarıdaydık
1 kase mercimek çorba
Yarım tabak kadar bumbar
Soğan salata yedim
Suyu sayamadım
offf evet yaaksilik oldu mu öyle üst üste oluyo zatenn
yok bugün başladım kahvaltıya gidecem diye ama 7 gün çok değil mi yaşeker orucu cezan ne çabuk bitmiş senin
neyse olsun bugün kandil bak mubarek gün dua et herşey içinofff evet ya
yok bugün başladım kahvaltıya gidecem diye ama 7 gün çok değil mi ya
offf evet ya
yok bugün başladım kahvaltıya gidecem diye ama 7 gün çok değil mi ya
Yok canm hamilelik boyunca clexcane kan sulandırıcı iğneprogestan mı vuruldun çok geçmiş olsun. yapıyorum bakalım geçer inşallah
liste geride kaldı ayrı listemiz var herkes kendi adına yarışıyor. dakika olarak bildirim yapıyoruz sporda birinci olupta o hafta da 1 kilo de verdiyse sütlü tatlı ödülümüz vr
ederim kuzum . zaten birden göğüsüm de sıkışığ duruyor eşime diyorum bir bakmışsın ben ölmüşümneyse olsun bugün kandil bak mubarek gün dua et herşey için
4 gün olsun bari 7 gün e tamamlayabilirsem tamamlarım söz vermiyorum çünkü regli dönemim ihtiyacım oluyorevet bende pek insafsız davranmışım şimdi düşününce 2 gün olsun yada 1 sen seç
pıhtılaşmamı var . hap yeterli gelmiyormuydu pekiYok canm hamilelik boyunca clexcane kan sulandırıcı iğne
tövbeeeeederim kuzum . zaten birden göğüsüm de sıkışığ duruyor eşime diyorum bir bakmışsın ben ölmüşüm
4 gün olsun bari 7 gün e tamamlayabilirsem tamamlarım söz vermiyorum çünkü regli dönemim ihtiyacım oluyor
bu ara çok sıkışıyor ama drye gidecem bakalım ne dicektövbeeee
ama insan korkuyo evet
sinir stres yorgunlk dicekbu ara çok sıkışıyor ama drye gidecem bakalım ne dicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?