Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

progestan mı vuruldun çok geçmiş olsun. yapıyorum bakalım geçer inşallah
Ben liste görmedim bacım. Bence sporları ayrı bir liste altında toplayalım ne dersiniz? Siz nasıl yapıyorsunuz bilmiyorum ama
liste geride kaldı ayrı listemiz var herkes kendi adına yarışıyor. dakika olarak bildirim yapıyoruz sporda birinci olupta o hafta da 1 kilo de verdiyse sütlü tatlı ödülümüz vr

Ustunde cekırdekler var

bende öyle düşünüyorm kendi istediğim gibi büyütemicm mesela uyku saatlerini bakan kişi ayarlıcak veya yemek yemeyi o öğreticek ben yanlş bişey yaptıgında belki daha farklı davranıcam ama bakan kişi yapma dmkle yetincek vss vs yani en dogru cumle ne bilmiyorum ama ilk terbiyesini ben vermek istiyorum bebegimin

Elınde boyle bı ımkanın varsa kendın buyut canım ama o okula gıttıgındede gerı donebılecegın bı ısın olsun

Elınde boyle bı ımkanın varsa kendın buyut canım ama o okula gıttıgındede gerı donebılecegın bı ısın olsun
cok şükür yasadıgım yerde iş imkanı cok hiç sıkıntı etmiyorum işi. mobilya sehrindeyim ve ben muhasebe okudum yani her trlü iş bulurum :)

şeker orucu cezan ne çabuk bitmiş senin

Yok canm hamilelik boyunca clexcane kan sulandırıcı iğne

neyse olsun bugün kandil bak mubarek gün dua et herşey için
ederim kuzum . zaten birden göğüsüm de sıkışığ duruyor eşime diyorum bir bakmışsın ben ölmüşüm
evet bende pek insafsız davranmışım şimdi düşününce 2 gün olsun yada 1 sen seç
4 gün olsun bari 7 gün e tamamlayabilirsem tamamlarım söz vermiyorum çünkü regli dönemim ihtiyacım oluyor

bu ara çok sıkışıyor ama drye gidecem bakalım ne dicek
sinir stres yorgunlk dicek psikoloji cok etkiliyo böyle şeyleri ki vücutta bence komple etkileniyo geçen bi arkadasmla konustk bu konuda bi sürü deney arastırma varmş hasta oldugumuzu düşünürsek hasta olurmusuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…