- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #275.301
oo iyi iyi bence kesinlikle korursun sen:)55 kiloyumkilomu korucak kadar yiyom ay hatta 600 gr vermisim dün yediklerimlen 55.5 dim 54.9 çıktım bugun hedefim 55 i korumak
oyleyim dimizeki kızsın vesselamben baktım girmiyo hiç uğraşmadım nazar değdi kuzum artı olarak başladım haftaya
ben hasta olduğumu düşünmüyorum çok sağlıklıyım aslında ama 1 senedir çöktümsinir stres yorgunlk dicekpsikoloji cok etkiliyo böyle şeyleri ki vücutta bence komple etkileniyo geçen bi arkadasmla konustk bu konuda bi sürü deney arastırma varmş hasta oldugumuzu düşünürsek hasta olurmusuz
ooo tebrik ederim kuzum . güle güle kirletselam kizlar nasilsiniz
haftasonu gelemedim temizlik yapiyorum ne pismis ev yaaa
poncikbirgelincik cnm bulasik mak. tableti ile sildkm harika oldu dolaplar tsk ederim.
gecmisi okuyamadim ne cok konusmussunuz bilmem gereken bir sey var mi?
bugun 63 kg ciktim
ben sıktım bakalım ne olacakMerhabalar... Hayırlı Kandiller arkadaşlarım
Yeni bir gün, yeni başlangıçlar olacak inşallah. Hafta sonunu atlattığımıza göre Cumaya kadar kemerleri sıkalım.
Hafta sonu hiç iş yapmadım bugün sıkı bir temizlik yapmam lazım
Yok cnm normalde ilaç kullanıyordum zaten güçlğ bir ilaç hem de. Ama hamilelikte zararlı olduğu için iğne kullandım hep.pıhtılaşmamı var . hap yeterli gelmiyormuydu peki
mumbar mı bumbar mı oamin kuzum
nutella kavanozu önümdeydi napim çok hareketli bir gündü zaten akşam bumbar olmasaydı iyiydi
aa ilk kez duydum genelde susam olurUstunde cekırdekler var
selam kizlar nasilsiniz
haftasonu gelemedim temizlik yapiyorum ne pismis ev yaaa
poncikbirgelincik cnm bulasik mak. tableti ile sildkm harika oldu dolaplar tsk ederim.
gecmisi okuyamadim ne cok konusmussunuz bilmem gereken bir sey var mi?
bugun 63 kg ciktim
mumbar sanırım bilmiyorummumbar mı bumbar mı o
aa ilk kez duydum genelde susam olur
aa gerçekten mi nasıl bezle sildin canım bende deneyeyim bi bende haftasonu sildim yağçöz sıkıp nemli bezle sildim güzel oldu yine
diyetisyen listesi olduğunu unuttum kuzum vardır bir bildiğiSchonerDuft kuzum benim diyetisyen bu hafta ödem için çalıştırıyor vucudu bildiğin aç gexiyorum liste dışına çıkmamam lazım ama bu hafta kaçamak oldu:) vucutta bolca ödem var diyetisyen ne derse oo işte yemek yok perşembe listem değişicek gene bu hafta sebze bolca bildiğin ineğe bağladım:)) ondan yemek yok
Canım ben hergün 75 dk yürüyorum orta tempokızlar sporlarınız ne durumda kimse bildirim yapmadı isterseniz yeni liste yapalım
Ne ölmesi canım benim Allah sağlıklı uzun ömürler versinederim kuzum . zaten birden göğüsüm de sıkışığ duruyor eşime diyorum bir bakmışsın ben ölmüşüm
4 gün olsun bari 7 gün e tamamlayabilirsem tamamlarım söz vermiyorum çünkü regli dönemim ihtiyacım oluyor
Ne becerikli Çalışkan kızlarsınız maşallah hepinizi tebrik ederimmumbar mı bumbar mı o
aa gerçekten mi nasıl bezle sildin canım bende deneyeyim bi bende haftasonu sildim yağçöz sıkıp nemli bezle sildim güzel oldu yine
sag ol canimmm .ben hasta olduğumu düşünmüyorum çok sağlıklıyım aslında ama 1 senedir çöktüm
ooo tebrik ederim kuzum . güle güle kirlet
ben sıktım bakalım ne olacakhayırlı kandiller
evet canim hic ugrastirmadan tertemiz yapti hemde kokusu yok. Yag cozuculeri maske ile kullaniyordum beni cok ragatsiz ediyordu. Yalniz makine tabletim fnish quantum belki tabletten olmamistir sneinki. Eski atlet ile on kirleri aldim sonra mikrofiber mutfak bezi ile sildim ciktim.mumbar mı bumbar mı o
Iki gun gelemedim sizlerebbir seyler olmus. Neyin var canim kayinvalidevve gorumce miBugün hastayım resmen mutsuzluktan. Evet insan mutsuzluktan hasta oluyor %100 kanaatim budur. Hepinizi öpüyorum
yap bariimumbar sanırım bilmiyorum
temizlik iştahım kabrdı benimhaftasonu yapayım bari evde durursam
diyetisyen listesi olduğunu unuttum kuzum vardır bir bildiğitartı alabildin mi ?
en becerikli benim yarında annemin evini temizlicemCanım ben hergün 75 dk yürüyorum orta tempo
Ne ölmesi canım benim Allah sağlıklı uzun ömürler versin
Ne becerikli Çalışkan kızlarsınız maşallah hepinizi tebrik ederim
geçmiş olsu canım hayırdır neyin var kayinvalide görümce vakası mıBugün hastayım resmen mutsuzluktan. Evet insan mutsuzluktan hasta oluyor %100 kanaatim budur. Hepinizi öpüyorum
ay evet yağ çözücü acayip ağır kokuyorsag ol canimmm .
ne hastasi ya anlamadim gecmisi okuyamadim hasta degilsindir ins
evet canim hic ugrastirmadan tertemiz yapti hemde kokusu yok. Yag cozuculeri maske ile kullaniyordum beni cok ragatsiz ediyordu. Yalniz makine tabletim fnish quantum belki tabletten olmamistir sneinki. Eski atlet ile on kirleri aldim sonra mikrofiber mutfak bezi ile sildim ciktim.
Iki gun gelemedim sizlerebbir seyler olmus. Neyin var canim kayinvalidevve gorumce mi
oyleyim dimi
yaaa ben masallah dedim kimin gozu degdi acaba
arti seni hirslandirir cumaya daha cok verirsin o isigi sende goruyorum
ok canım listeyi bulayım o zaman kontrol etCanım ben hergün 75 dk yürüyorum orta tempo
kuzum kv lerin gitmesine az kaldı sabret sanırım bundan dolayı mutsuzsunBugün hastayım resmen mutsuzluktan. Evet insan mutsuzluktan hasta oluyor %100 kanaatim budur. Hepinizi öpüyorum
sağol kuzumsag ol canimmm .
ne hastasi ya anlamadim gecmisi okuyamadim hasta degilsindir ins
evet canim hic ugrastirmadan tertemiz yapti hemde kokusu yok. Yag cozuculeri maske ile kullaniyordum beni cok ragatsiz ediyordu. Yalniz makine tabletim fnish quantum belki tabletten olmamistir sneinki. Eski atlet ile on kirleri aldim sonra mikrofiber mutfak bezi ile sildim ciktim.
Iki gun gelemedim sizlerebbir seyler olmus. Neyin var canim kayinvalidevve gorumce mi
elin deymişken benim eve de el atsana sen gençsinyap barii
en becerikli benim yarında annemin evini temizlicem
geçmiş olsu canım hayırdır neyin var kayinvalide görümce vakası mı
Canım ben hergün 75 dk yürüyorum orta tempo
et ben yapmıştım kaptinne bikere düzenleme süresi de geçmişti D:ok canım listeyi bulayım o zaman kontrol et
kuzum kv lerin gitmesine az kaldı sabret sanırım bundan dolayı mutsuzsun
sağol kuzum
elin deymişken benim eve de el atsana sen gençsinisminle hitap edecem bir gün o olacak
evet aldım kuzummumbar sanırım bilmiyorum
temizlik iştahım kabrdı benimhaftasonu yapayım bari evde durursam
diyetisyen listesi olduğunu unuttum kuzum vardır bir bildiğitartı alabildin mi ?
ben faryinin tabletini begenmiuorum cnm quantum ile dene benceay evet yağ çözücü acayip ağır kokuyorbende zor dayanıyorum kokusuna sanırım ben fairy ile denemiştim yapış yapış olmuştu
yap yap eksi cikacksnnölesin tabi öle
ya sorma ne hırs ne hırsyarın ve sonrası bişiler yapayım diyorum bakalım inşallah eksi çıkarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?