Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

zeki kızsın vesselam ben baktım girmiyo hiç uğraşmadım nazar değdi kuzum artı olarak başladım haftaya
oyleyim dimi

yaaa ben masallah dedim kimin gozu degdi acaba
arti seni hirslandirir cumaya daha cok verirsin o isigi sende goruyorum

Merhabalar... Hayırlı Kandiller arkadaşlarım
Yeni bir gün, yeni başlangıçlar olacak inşallah. Hafta sonunu atlattığımıza göre Cumaya kadar kemerleri sıkalım.
Hafta sonu hiç iş yapmadım bugün sıkı bir temizlik yapmam lazım

sinir stres yorgunlk dicek psikoloji cok etkiliyo böyle şeyleri ki vücutta bence komple etkileniyo geçen bi arkadasmla konustk bu konuda bi sürü deney arastırma varmş hasta oldugumuzu düşünürsek hasta olurmusuz
ben hasta olduğumu düşünmüyorum çok sağlıklıyım aslında ama 1 senedir çöktüm
ooo tebrik ederim kuzum . güle güle kirlet
ben sıktım bakalım ne olacak hayırlı kandiller

SchonerDuft kuzum benim diyetisyen bu hafta ödem için çalıştırıyor vucudu bildiğin aç gexiyorum liste dışına çıkmamam lazım ama bu hafta kaçamak oldu:) vucutta bolca ödem var diyetisyen ne derse oo işte yemek yok perşembe listem değişicek gene bu hafta sebze bolca bildiğin ineğe bağladım:)) ondan yemek yok

amin kuzum

nutella kavanozu önümdeydi napim çok hareketli bir gündü zaten akşam bumbar olmasaydı iyiydi
mumbar mı bumbar mı o

Ustunde cekırdekler var
aa ilk kez duydum genelde susam olur

aa gerçekten mi nasıl bezle sildin canım bende deneyeyim bi bende haftasonu sildim yağçöz sıkıp nemli bezle sildim güzel oldu yine

mumbar mı bumbar mı o

aa gerçekten mi nasıl bezle sildin canım bende deneyeyim bi bende haftasonu sildim yağçöz sıkıp nemli bezle sildim güzel oldu yine
mumbar sanırım bilmiyorum
temizlik iştahım kabrdı benim haftasonu yapayım bari evde durursam
diyetisyen listesi olduğunu unuttum kuzum vardır bir bildiği tartı alabildin mi ?

kızlar sporlarınız ne durumda kimse bildirim yapmadı isterseniz yeni liste yapalım
Canım ben hergün 75 dk yürüyorum orta tempo
Ne ölmesi canım benim Allah sağlıklı uzun ömürler versin
mumbar mı bumbar mı o

Ne becerikli Çalışkan kızlarsınız maşallah hepinizi tebrik ederim

ben hasta olduğumu düşünmüyorum çok sağlıklıyım aslında ama 1 senedir çöktüm

ooo tebrik ederim kuzum . güle güle kirlet

ben sıktım bakalım ne olacak hayırlı kandiller
sag ol canimmm .
ne hastasi ya anlamadim gecmisi okuyamadim hasta degilsindir ins

mumbar mı bumbar mı o

evet canim hic ugrastirmadan tertemiz yapti hemde kokusu yok. Yag cozuculeri maske ile kullaniyordum beni cok ragatsiz ediyordu. Yalniz makine tabletim fnish quantum belki tabletten olmamistir sneinki. Eski atlet ile on kirleri aldim sonra mikrofiber mutfak bezi ile sildim ciktim.
Bugün hastayım resmen mutsuzluktan. Evet insan mutsuzluktan hasta oluyor %100 kanaatim budur. Hepinizi öpüyorum
Iki gun gelemedim sizlerebbir seyler olmus. Neyin var canim kayinvalidevve gorumce mi

mumbar sanırım bilmiyorum
temizlik iştahım kabrdı benim haftasonu yapayım bari evde durursam

diyetisyen listesi olduğunu unuttum kuzum vardır bir bildiği tartı alabildin mi ?
yap barii

en becerikli benim yarında annemin evini temizlicem

Bugün hastayım resmen mutsuzluktan. Evet insan mutsuzluktan hasta oluyor %100 kanaatim budur. Hepinizi öpüyorum
geçmiş olsu canım hayırdır neyin var kayinvalide görümce vakası mı

ay evet yağ çözücü acayip ağır kokuyor bende zor dayanıyorum kokusuna sanırım ben fairy ile denemiştim yapış yapış olmuştu

ok canım listeyi bulayım o zaman kontrol et
kuzum kv lerin gitmesine az kaldı sabret sanırım bundan dolayı mutsuzsun
sağol kuzum
yap barii

en becerikli benim yarında annemin evini temizlicem

geçmiş olsu canım hayırdır neyin var kayinvalide görümce vakası mı
elin deymişken benim eve de el atsana sen gençsin isminle hitap edecem bir gün o olacak

et ben yapmıştım kaptinne bikere düzenleme süresi de geçmişti D: geleyyim zaten yakında bu işi bırakıp gündeliğe gitcem herkes beni çağırıyo hem parasıda iyi

24 Nisan Spor Listesi

Buki_89 = 55+45
ShonerDuft = 10+40
segus =
drdotty =90+105+50
tgb1907 =
AVON52 = 70
forestgump =60

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…