- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #275.321
Valla burda 170ten 200 e kadar bazen 200 ü de geçiyor bk daha karlısınet ben yapmıştım kaptinne bikere düzenleme süresi de geçmişti D:geleyyim zaten yakında bu işi bırakıp gündeliğe gitcem herkes beni çağırıyo hem parasıda iyi
hayırlı olsun kuzumevet aldım kuzum
et ben yapmıştım kaptinne bikere düzenleme süresi de geçmişti D:geleyyim zaten yakında bu işi bırakıp gündeliğe gitcem herkes beni çağırıyo hem parasıda iyi
24 Nisan Spor Listesi
Buki_89 = 55+45
ShonerDuft = 10+40
segus =
drdotty =90+105+50
tgb1907 =
AVON52 = 70
forestgump =60
annemde fairy i çok beğeniyodu makinesine göre mi acababen faryinin tabletini begenmiuorum cnm quantum ile dene bence
yap yap eksi cikacksnn
tamam hemen bırakıyorum işiValla burda 170ten 200 e kadar bazen 200 ü de geçiyor bk daha karlısın
hayırlı olsun kuzum
bilmem canim olabilir ben platinyumunu kullandim o fena degil ama digeri hic guzel degildi. Quantumdan baskasini kullanmiyorum uzun suredir . Severek kullaniyoruzannemde fairy i çok beğeniyodu makinesine göre mi acaba
tamam hemen bırakıyorum işi
platinyum galiba bizimkide ay hiç ilgi alanıma girmiyo deterjan mevzusi bitek yumuşatıcıbilmem canim olabilir ben platinyumunu kullandim o fena degil ama digeri hic guzel degildi. Quantumdan baskasini kullanmiyorum uzun suredir . Severek kullaniyoruz
Aa gercektenmı cok guzel tavsıye ederım ama kalorısı cokturmumbar mı bumbar mı o
aa ilk kez duydum genelde susam olur
aa gerçekten mi nasıl bezle sildin canım bende deneyeyim bi bende haftasonu sildim yağçöz sıkıp nemli bezle sildim güzel oldu yine
kalçadan vuruldun dimi birde çok zor ya geçmiş olsunYok cnm normalde ilaç kullanıyordum zaten güçlğ bir ilaç hem de. Ama hamilelikte zararlı olduğu için iğne kullandım hep.
nasılsın buki hayırlı kandillerslm kizlar ben geldim
Hayirli kandiller hepinizeee
Ufff 200 gecıyomu nedıyosun kız ısı bırakıp orayamı gelsekValla burda 170ten 200 e kadar bazen 200 ü de geçiyor bk daha karlısın
hayırlı olsun kuzum
Ufff 200 gecıyomu nedıyosun kız ısı bırakıp orayamı gelsek
Ben bugun yapıyorum sporumu artık nezaman son gun24 Nisan Spor Listesi
Buki_89 = 55+45+110+25
ShonerDuft = 10+40+30
segus =
drdotty =90+105+50
tgb1907 =165
forestgump =60
segus bu hafta ceza sana kesilecek
Beni ekler misin spor listesine bugünden itibaren ben de düzenli spor bildirimi yapıcamkızlar spor listesine ekleme yapmak isteyen var mııı . listeye girmek isteyen y da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?